Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έντονες κοκκινίλες στην πλατούλα μας...


Recommended Posts

γειά σας κορίτσια και πάλι!

Καλό Πάσχα κατ'αρχήν!

Είμαστε 4 μιση μηνών και που κ που βγάζαμε αυτές τις κοκκινίλες.

Σήμερα, ήταν πολύ έντονες

:(

Ο γιατρός μου είπε να τις κάνω χλιαρό μπάνιο και να της βάλω υγρή πουδρα και ότι μάλλον πρόκειται για κάποια αλλεργία, κάτι την ενοχλεί.... αν εξαπλωθούν τότε να ανησυχήσω και να την πάω απο΄κει.

Της έβαλα της frezyderm και λίγο χαμομήλι,όμως χθές της είχα βάλει της A-derma.

Υπάρχει καποια μανούλα που να χρησιμοποιεί την ιδια κρέμα (Α-derma) και να παρατήρησε το ίδιο? Που θεωρείται κ απο τις καλύτερες!:huh:

Μήπως σας περνά απο το μυαλό κάτι που να την ενοχλεί?

Τα σπυράκια είναι κόκκινα, ανάγλυφα, κατα τόπους πιο έντονα και έχουν ένα κεφαλάκι άσπρο.

Απορρυπαντικο χρησιμοποιώ απο τότε που γεννήθηκε το προδερμ καθώς και το μαλακτκό!

Και γενικότερα δεν έχουμε αλλάξει συνήθεις ή κάτι.

Έχουμε ξεκινήσει επίσης φρουτόκρεμα αλλα πάει μια εβδομάδα τώρα.

Στενοχωριέμαι πολύ και δεν ξέρω πως να βρώ αυτό που την ενοχλεί:(

Και κάτι τελευταίο για να ανακαλύψεις μια αλλεργία κάνεις κάποιες εξετάσεις? Γνωρίζει κάποια? Ή πάς ψάχνοντας ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΚΟΤΗΣ ΜΟΥ ΟΠΟΥ 4 ΜΗΝΩΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ. ΕΚΖΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΟΝΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΕΡΓΙΑ. ΤΗΣ ΦΡΕΙΝΤΕΡΜ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΤΟΠΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΑ. ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ A-DERMA. Η ΑΛΕΡΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΟ. ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΕΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΡΕΦΟΤΑΝ. ΤΩΡΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΗΣ ΔΕΙΝΕΙΣ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ. ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ? ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΟ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΥΓΟΥΝ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΗΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΡΓΙΚΟ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΣΠΑΝΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΡΗΒΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ. ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

KANTINOY MOY Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ .... ΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...

ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΦΥΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΣΤΟ ΕΚΖΕΜΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ?

Η΄ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ?

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΝΤΩΣ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΞΑΝΑ...

ΑΣΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ!!!

ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ. ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ... ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ?

ΣΕ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟ?

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΙΣΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΕΜΦΑΝΗΣΕ ΕΚΖΕΜΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 3 ΜΗΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΥΛΑΖΑ ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΡΕΙΝΕ ΣΩΣΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΤΙΚΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ 400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΤΟΤΕ 55 ΕΥΡΩ. ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΩΝΟ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΘΑ ΤΗΣ ΚΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΑΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ. ΤΗΣ ΔΕΙΝΑΜΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΣΟΓΙΑ. ΕΠΕΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΓΩ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΕΡΓΙΑ ΜΕΣΩ ΘΗΛΑΣΜΟΥ. ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΕΡΓΙΚΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑ. Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΥΛΑΣΤΡΟ, ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. ΜΗΠΩΣ ΤΡΩΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΟΠΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΟΣΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ. ΝΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ. ΗΤΑΝ 5 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΑΛΕΡΓΙΚΟΓΑΛΑ, ΓΑΛΑ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΟΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΕΡΓΙΕΣ. ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΦΤΙΚΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΘΑΡΟ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΦΡΟΥΤΑ, ΜΟΝΟ ΜΗΛΟ ΑΧΛΑΔΙ. ΟΧΙ ΜΠΑΝΑΝΑ, ΟΧΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟ, ΒΕΡΙΚΟΚΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΕΡΓΙΕΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΟΥΠΕΣ. ΟΧΙ ΨΑΡΙ, ΜΕΤΑ 18 ΜΗΝΩΝ ΕΦΑΓΕ. ΚΡΕΜΑ ΦΥΤΙΚΗ- ΥΠΟΑΛΕΡΓΙΚΗ, ΑΥΓΟ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΕΤΑ 18 ΜΗΝΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΕΡΓΙΕΣ ΒΡΗΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΚΙΜΑΣΩ ΠΑΛΙ. ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΗΠΙΕ 14 ΜΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΒΑΖΩ ΑΛΗΦΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ. ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΥΦΑΣΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ. ΤΗΝ ΑΛΗΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ. ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟ. ΘΑ ΤΡΥΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΔΙΚΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΥΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ. Η ΑΛΗΦΗ ΑΡΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΑΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΩΡΕ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΣ ΣΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?

ΔΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ! ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ...ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΙΦΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

ΕΧΩ ΟΜΩΣ Κ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΦΑ [ΕΧΩ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:( ]

ΕΜΑΘΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΖΕΜΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ?

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ Κ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ..

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕ 3 ΜΗΝΩΝ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕΣ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ..

Κ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Κ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ... ΡΕ ΣΥ, ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΚΕΦΤΩ ΔΝ ΞΕΡΩ.

ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ Κ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ!

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ. ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ... ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΚΖΕΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΚΛΗΡΩΝΟΜΙΚΟ. ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑ ΕΚΖΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ. ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΕΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ? ΕΓΩ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΩΝΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΖΕΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΩΦΕΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΒΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΑΠΤΕ.ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΕΙΝΩ. ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΗ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ' ευαχαριστώ πολύ για τισ πολύτιμες συμβουλές σου. Θα σε κρατω ενήμερη!

προς το παρόν δεν έχουμε εμφανίσει ευτυχώς τίποτα!:laugh:

Φιλάκια σε σένα κ στο bebe σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσαρες να σας πω και εγω την εμπειρια μου...

Η μικρη μου εβγαλε τετοιες κοκκινηλες στα μπουτακια οταν ηταν 18 μηνων και αφου της ειχα δωσει αντιβιωση, οποτε ειπα οτι εχει αλλεργια στην αντιβιωση. Το θεμα ειναι ομως οτι την συγκεκριμενη αντιβιωση την ειχε ξαναπαρει παλαιοτερα, και δεν εμφανησε τιποτα!

Την πηγα στον παιδιατρο και μου ειπε οτι δεν μοιαζουν να ειναι απο αλλεργια και τον ρωτησα μηπως να το παω στο Δερματολογικο Νοσοκομειο να την δουν. Εκει παιδια ηταν καποιοι νεαροι γιατροι που ο καθενας ελεγε το κοντο του και το μακρυ του και στο τελος ηρθε ενας καθηγητης ο οποιος τους "εκραξε" και τους ειπε οτι ειναι ξηροδερμια !!!

Μου ειπε οτι σ'αυτην την ηλικια τα παιδακια δεν εχουν λιπος στο δερμα τους γιαυτο και δεν ιδρωνουν και παρουσιαζετε πολυ συχνα ξηροδερμια.

Μου προτεινε να της βαζω 3-4 φορες την ημερα ενυδατικη κρεμουλα (απο το φαρμακειο ή το σουπερ μαρκετ οχι κατι ιδιαιτερο) και αυτο ηταν!

Οχι μονο εφυγαν αλλα δεν ξαναεβγαλε και ποτε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lenata μου, καλησπέρα κ να σου ζήσει το bebe!

Mπορεί να έχει δίκιο ο γιατρός που σου το είπε, γιατί κ σε μένα ο δίκος μου κάτι παρόμοιο μου είπε εκτός απο την αλλεργία.

Μου πρότεινε να της βάζω κρεμούλα ενυδατική, υγρή πούδρα αλλα χωρίς να αποκλείουμε κ το γεγονός της αλλεργίας.

Τι να τα κάνουμε τα μικρουλάκια μας, μωρέ, που είναι ευαισθητούλια!

Πάντως να ξέρεις πρέπει να είμαστε προσεκτικές με τα προϊόντα απο το S.M. γιατι θεωρούνται ύποπτα και ότι περιέχουν paraben.

Yπάρχει ένα site που μπορούμε να ελέγχουμε τις ουσίες του κάθε παιδικού προϊόντος και των δικών μας www.biodizionario.it

Μπές αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά, ειλικρινά πάρε ένα σαμπουάν στα χέρια σου και ξεκίνα, όχι μόνο του παιδιού αλλα και δικό σου, όχι μόνο απο S.M. αλλά και απο φαρμακείο!

Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα βρε αγαπη μου! τι κανει το μωρο? ξαναεβγαλε? η αληθεια ειναι οτι δεν παιρνω καθολου απο το σουπερ μαρκετ γιαυτον τον λογο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...