Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΚΙΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ.


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ 2,5 ΕΤΩΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ 4 ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ 5. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΗΛΑΝΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΝ, ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΓΛΥΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΤΑΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα τα παιδάκια έτσι κάνουν! Και εμείς κάποτε σαν παιδάκια αντιγράφαμε κάποια άλλα! Απλά προσπάθησε να της δώσεις να καταλάβει ότι στο δικό σας σπίτι ισχύουν άλλα πράγματα! Έχετε κάποιους κανόνες που πρέπει να τηρούνται! Θα καταλάβει! Με την καλή συζήτηση και αντιμετώπιση όλα γίνονται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Glukeia mou

an kai den eho akomi paidakia katalavaino tis anhsuhies sou...

Ego sti thesi sou tha tin afina na paizei mazi tous tha prospathousa me tropo na tis deihno ti epitrepetai kai ti ohi sti sumperifora.An esu tireis stathera ena motivo sumperiforas nomizo oti telika afto tha akolouthisei.Genika eimai tis apopsis oti ta exoterika erethismata epireazoun ohi omos se katalutiko vathmo toso oso esu pou eisai to protarhiko protupo.

Eimai sigouri oti tha vreis ti lusi na ti hairesai ti mikroula sou filia:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΝΤΙΝΟΥ καλησπέρα και από μένα! Δεν έχω παιδιά και για αυτό δεν θεωρούμαι "έγκυρη". Όμως, επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, με το χέρι στην καρδιά σε συμβουλεύω να απομακρύνεις το παιδί από τα κοριτσάκια. Ναι θα πάρει όλα τα χούγια τους, γιατί σε αυτή την ηλικία είναι σαν σφουγγάρι. Μπορείς να την γράψεις σε διάφορα χόμπι,ώστε να συναναστρέφεται με άλλα παιδάκια. Στην παιδική χαρά δεν την πηγαίνεις? Τα πρώτα 12 χρόνια είναι πολύ σημαντικά στην διάπλαση τρόπων και χαρακτήρα. Μετά είναι αργά. Πάντως ρώτα και μια νηπιαγωγό ή παιδοψυχολόγο συμβουλευτικά για το πως πρέπει να δράσεις. Εύχομαι να λυθεί το πρόβλημά σου σύντομα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καντινου γεια σου.Η αληθεια ειναι οτι τα παιδια αφομοιωνουν συμπεριφορες και ειδικα σε αυτην την ηλικια.Προσπαθησε να εισαι σταθερη εσυ σε αυτα που επιτρεπεις και σε αυτα που απαγορευονται.Εγω εχω ενα γιο 2 χρονων και επειδη δουλευω τον κραταει η πεθερα μου.Τον τελευταιο καιρο βλεπω κι εγω αλλαγη στην συμπεριφορα του λογω οτι η γιαγια δεν θελει να του χαλαει χατιρι και αν δεν γινει το δικο του κλαει και χτυπιεται.Εγω ομως ειμαι πολυ σταθερη και απολυτη μαζι του αλλα λογικο ειναι το μωρο να μπερδευεται.Εγω τον Σεπτεμβριο θα τον παω παιδικο παντως για να μπορεσει το παιδι να εχει ενα πιο σταθερο περιβαλλον.Δεν μπορουμε να επεμβουμε στο πως μεγαλωνει μια μανα τα παιδια της αλλα προσπαθησε να μην παιρνει το δικο σου παιδι μπερδεμενα μηνυματα συμπεριφορας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. Η ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ, ΣΑΝ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΥΤΗΧΩΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατα τη γνωμη μου ειναι αδικο να κοψεις την εποικινωνια αναμεσα στα παιδια γιατι δεν ειναι απλα "γνωστα η φίλοι"ειναι ξαδερφια αν δεν μπορω να σκεφτω οτι μπορεις να διακοψεις μια τετοια σχεση επειδη τα κοριτσακια της αδερφης σου ειναι αλλιως μαθημενα .Ξερεις για τοσα μικρα παιδια στην ηλικια δεν μπορω να πω τον ορο κακκομαθημενα μαλλον ολοι η ευθυνη ειναι των γονιων αλλα και των οικειων .Απλα κοιτα να περνανε πιο πολυ χρονο μαζι οταν εισαι εσθυ μαζι τους ετσι ωστε να επιβλεπεις και να μιλας οταν πρεπει να της μαθεις επισης οτι οι ξαδερφες μας ειναι για περναμε την ωρα μας και να της τονιζεις οτι η συγκεκριμεεην συμπεριφορα δεν σου αρεσει, οτι την προτιμας οταν ειναι ησυχη.Αν δεν ηταν ξαδερφια θα ηταν ευκολο να το κοψεις αλλα τωρα αλλα και να σου πω και κατι καλυτερα ετσι αστη να δει να μαθει να επιλεψει δεν μπορουμε να ειμαστε παντα πισω απο τα παιδια μας οι διαφορετικοι χαρακτηρες που θα συναντησει θα διαμορφωσουν το χαρακτηρα της .Εγω εχω την εντυπωση οτι επηρεαζετε εσχεμενα για να ασχοληθητε περισσοτερο μαζι της ξερεις μωρε πως κεντριζουν τα βλεματα τα ζουζουμιαρικα παιδακια ενω τα ησυχα δεν τα κοιταει κανεις .Αρα το μονο που θελεις να κανεις ειναι να της μιλας και να την καθοδηγεις οπως εσυ θελεις και σου ευχομαι καλη τυχη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου καλή σου μέρα και από μένα! Και Καλή Ανάσταση να έχουμε όλες!

....Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την ηλικία τα παιδάκια μας αφομοιώνουν διάφορες συμπεριφορές από τον οποιοδήποτε!

....Η άποψή μου και η εμπειρία μου είναι ότι τις "δανείζονται", για να εξυπηρετήσουν κάποιο σκοπό! Ή για να εντυπωσιάσουν ή για να σοκάρουν ή για να δείξουν ότι μεγάλωσαν! Από την δική μας αντιμετώπιση εξαρτάται εάν θα υιοθετήσουν αυτές τις αρνητικές συμπεριφορές! Εάν καταφέρουμε να τους δείξουμε ότι ούτε μας εντυπωσίασαν, ούτε μας σόκαραν, ούτε ότι μεγάλωσαν, δεν θα έχουν λόγο να συμπεριφέρονται έτσι! Εμείς βοηθάμε τα παιδιά μας να "παρασύρονται", με τα λάθος μηνύματα που τους στέλνουμε με τη συμπεριφορά μας όταν προσπαθούμε να "διορθώσουμε" μια αρνητική τους συμπεριφορά!

Φιλάκια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

Εχω κι εγω την ιδια ανησυχια με σενα μονο που εμενα συναναστρεφεται περισσοτερο με την μεγαλυτερη ξαδερφρουλα της που ειναι 4,5 χρονων. Ευτυχως για μενα η ξαδερφουλα μας μενει μακρια οποτε την βλεπουμε μονο τις Κυριακες που πηγαινουμε. Κι εμενα η ανηψια μας κανει και λεει πραγματα που με εκνευριζουν παααρα πολυ ομως δεν μπορω να κανω κατι την ευθυνη την εχουν οι γονεις της.... Εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να μιλισω στη κορη μου οταν γυρναμε στο σπιτι να την θυμιζω πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος συνεχεια. Φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου καλημέρα!

Σίγουρα δεν θα έπρεπε να κόψεις την επαφή ανάμεσα στα κορίτσια.Προσπάθησε να εξηγείς στην μικρούλα σου οτι αυτή η συμπεριφορά είναι λάθος,άρα δεν είναι αποδεκτή;) Είναι μικρούλα ακόμα αλλά πιστευω θα το καταλάβει.

Τα παιδιά όταν είναι μαζί συνηθίζουν να μπαίνουν σε ψυχολογία μάζας.Δηλαδή όλοι υιοθετούν την συμπεριφορά που είναι αποδεκτή απο τους περισσότερους(που συνήθως είναι οι ''δυνατότεροι''και μεγαλύτεροι σε ηλικία)

Αναφέρεις οτι τον Σεπτέμριο θα την γράψεις σε παιδικό σταθμό.Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν για να ανοίξει των κύκλο των γνωριμιών της.Θα κάνει παρέα και με άλλα,συνομίληκα παιδάκια και σίγουρα αυτό θα την βοηθήσει:)

Κράτα όμως και τους κανόνες που έχεις επιβάλλει μέσα στο σπίτι σου.;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ <<ΜΕΓΑΛΗ>>ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου να της υπενθυμίζετε συχνά εσύ και ο μπαμπάς της ποια είναι η συμπεριφορά που περιμένετε;) Οχι όμως συγκρίνοντας την με άλλα παιδάκια πχ''Όταν θέλεις να ζητήσεις κάτι να μην φωνάζεις όπως η Μαρία...''αλλά ''Καρδούλα μου ,όταν θέλεις να ζητήσεις κάτι απο την μαμά δεν χρειάζεται να φωνάζεις.Δεν είναι ωραίο να φωνάζουμε.Καλύτερα δεν είναι να μιλάμε;Να μου ζητάς λοιπόν οτι θέλεις με ευγενικό τρόπο και χωρίς φωνές:) ''.

Με άλλα λόγια δημιούργησε την''φωνή της λογικής''στο παιδί σου...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...