Μετάβαση σε περιεχόμενο

είναι άραγε δυνατο ?????


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ..ΓΡΑΦΩ ΣΒΗΝΩ - ΓΡΑΦΩ ΣΒΗΝΩ... ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ- ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜIΖΩ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΙΩΘΩ..ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ..ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ -ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΑΥΤΗ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ- ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΗ...ΤΡΕΛΗ??

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΑΛΗΘΙΝΟ?????

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΩ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΝΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ???? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???? Η ΠΑΛΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥOMAI...???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή μου, σου εύχομαι αυτό που νιώθεις να βγει αληθινό!!!

Εγώ είμαι μανούλα που το ένιωσα πολύ γρήγορα!

Μία βδομάδα μετά τη σύλληψη άρχισα να βλέπω διαφορές!

Στην κοιλιά μου... το στήθος μου... την κούραση... και το πιο σημαντικό;

Ένιωθα οτι κάτι υπήρχε!

Πρόσεχα τις κινήσεις μου!

Αν έκανα καμιά απότομη κίνηση, μάλωνα τον εαυτό μου!!!

Ασυναίσθητα, χωρίς να το προκαλώ!

Ήθλεα πάρα πολύ 1 παιδάκι αλλά ήταν ο πρώτος μήνας προσπαθειών και σκεφτόμουν οτι δεν είναι να δυνατόν να έμεινα τόσο εύκολα έγκυος... οτι όλα αυτά τα ένιωθα λόγω της μεγάλης μου επιθυμίας κτλ.!

Όσο περνούσανε οι μέρες όλα γινόντουσαν όλο και πιο έντονα!!!

Έφτασα σε σημείο να πω οτι αν θα κάνω το τεστ και βγει αρνητικό, σίγουρα θα έχει κάνει λάθος!

Ήμουν σίγουρη πλέον!

Τελικά είμαι 15 εβδομάδων έγκυος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ALICE M

tha s po ego ta dika m

meta apo mia xoriaki arnitiki kai ateliota test farmakiou arnitika

ton perasmeno mina

kai me mono simaxxo m to proaisthima m

bgika alithini eimun kai eimai egkios

den eixa kathoulou simptomata alla mesa m bathia to eniotha giauto kai epemina

den xero itan polli entono to proaisthima m

sou euxomai na perasis to idio me mena

filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΙRΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑΝΟΥΚΑ MOY ....

ΔΕ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ....

( ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΝΙΩΘΩ... )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...Και βέβαια σε καταλαβαίνουμε απόλυτα......Βρεθήκαμε και εμείς στη θέση σου....και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεθείς και εσύ στη θέση μας.....και το ένστικτό σου να βγει αληθινό.....

Ναι και εγώ ένιωθα "κάπως περίεργα"! Σαν κάτι να είχε αλλάξει!!! Δεν μπορώ να στο εξηγήσω με λόγια....πιστεύω όμως ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ! Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης ήρθαν πολύ αργότερα.....

Φιλιά.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alice δεν ξέρω τι να σου πω......εγώ καταλαβαίνω ότι έχεις πέσει ψυχολογικά και με στεναχωρεί αφάνταστα αυτό. Δεν πρέπει κοπέλα μου να σε παίρνει από κάτω. Εύχομαι να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου που μεγαλώνει σιγά σιγά.......αλλά και να μην είναι....τότε μην το βάλεις κάτω, το μωράκι σου θα έρθει όταν εκείνο επιλέξει και πίστεψεμε θα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Η δική μου εμπειρία??????

Αποφασίσαμε με τον άντρα μου τον Ιούνιο του 2008 ότι ήμασταν έτοιμοι για παιδάκι και αρχίσαμε τις προσπάθειες, ο κύκλος μου όμως δεν ήταν σταθερός......πολλές φορές είχα καθυστέρηση μέχρι και 30 ή 50 μέρες! Ναι όπως ακριβώς το διάβασες! οπότε καταλαβαίνεις ότι μέχρι τη στιγμή που πήραμε την απόφαση για παιδάκι είχα κάνει πολλά τεστ! διότι κάθε μήνα με την καθυστέρηση που είχα σκεπτόμουν πάντα ότι ήμουν έγκυος...

Τελικά από τον Ιούνιο που πήραμε την απόφαση για μωρό μέχρι και τον Νοέμβριο είχα κάνει επίσης ένα με δύο τεστ........απογοήτευση..........

Την τελευταία φορά που είχα περίοδο ήταν 21 Οκτωβρίου και γύρω στις 20 του Νοεμβρίου περίμενα την επόμενη η οποία όμως δεν ήρθε! Φυσικά εγώ δεν περίμενα πια ότι ήμουν έγκυος έλεγα έλα μωρέ αύριο θα έρθει και περνούσαν οι μέρες και εγώ περίμενα…….το σώμα μου εν τω μεταξύ έδειχνε τα συμπτώματα περιόδου δηλαδή: πρήξιμο στο στήθος, πρήξιμο στην κοιλιά οπότε δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τις άλλες φορές.

Κατά το τέλος του νοέμβρη άρχισα να μην νιώθω καλά……ανέβασα θερμοκρασία, είχα εμετούς και ζαλάδες αλλά νόμιζα ότι ήμουν άρρωστη γιατί εκείνες τις ημέρες ήταν και ο αδερφός μου άρρωστος οπότε είπα ότι είναι ίωση.

Και ναι δεν είχα κάνει τεστ μέχρι τις 3 δεκέμβρη που κατά τύχη μίλησα με τη μαμά μου και όταν της είπα τα συμπτώματα που είπε: ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΥΡΕΤΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΟΥ! Εκείνη την ημέρα δεν είχα πάει στην δουλειά και όταν μου το είπε η μητέρα μου τότε μου μπήκε έντονα η ιδέα! Μέσα σε 10 λεπτά είχα ντυθεί και είχα πάει στο φαρμακείο για τεστ! Όταν γύρισα στο σπίτι όμως δεν ήθελα να το κάνω γιατί φοβόμουν πως και πάλι θα απογοητευόμουν! Αφού το άφησα καμιά ώρα πάνω στο τραπεζάκι πήρα την απόφαση να το κάνω! Τις προηγούμενες φορές που είχα κάνει το τεστ εμφανίζονταν πάντα πρώτη η γραμμή – που σημαίνει αρνητικό και όσο και αν περίμενα ποτε δεν εμφανιζόταν η άλλη………….η κατακόρυφη που θα δημιουργούσε το +. Εκείνη όμως τη φορά με το που έκανα το τεστ αμέσως εμφανίστηκε πρώτη η κατακόρυφη γραμμή και αμέσως μετα η οριζόντια δηλαδή +!!!!!!! Κοιτούσα σαν χαζή το τεστ και έλεγα: ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ??????? ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ??????? Και άρχισα να διαβάζω το κουτί πιστεύοντας ότι δεν το έκανα σωστά!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!!!!!και ήμουν είδη στην 7η εβδομάδα!

Σήμερα είμαι στην 25η εβδομάδα και περιμένω με αγωνία το μπέμπη μου!!!!!!!!!!!

Ζητώ συγγνώμη που σαν κούρασα αλλά δεν θέλω να στεναχωριέσαι! Εύχομαι να είσαι έγκυος κοπέλα μου αλλά αν δεν είσαι να μην απογοητευθείς!!!!!!!! Θα δεις ότι σύντομα θα έρθει και σε εσένα ο πελαργός!!!!!!

Πολλά πολλά φιλιά….. Περιμένω νέα σου!

dev208pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολυ για τισ απαντήσεις σας (new mummy εννοειται πως δε με κουραζεις!!!!!!! μα τι λες????? )

νομιζω πως όχι, δεν θα απογοητευτώ γιατί όσο και να νιώθω καποιες διαφορές ΄κατα βάθος δε μπορώ να το πιστέψω...δε μπορώ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα έρθω επιτέλουσ στη θέση σας...και μετά από τόσες απογοητεύσεις φαίνεται πως έχω μάθει ακούσια να μη παθαίνω κατάθλιψη κάθε φορά που η ακατανόμαστη κατεβαίνει...ελπίζω δηλαδή...

Βέβαια..όσο και να τιθασεύω τον εαυτό μου,να τον μαλώνω και να προσπαθώ να τον κάνω να το βγάλει από το μυαλό μου, μερικές φορές πιάνω τον εαυτό μου να το ονειρεύμομαι, να του μιλάω, λες και υπάρχει κάπου και απλά δεν έχουμε συανντηθεί ακόμα....και πάντα του λέω ότι "μπορεί να μην σε ξερω αλλα εγώ σε αγαπάω ήδη..."

Ωχ..ελπίζω να μη σας τρομάζουν όι σκέψεις μου....Η τρέλα που σας έλεγα νωρίτερα....ιχιχ!!!!!

Τόση κατανόηση και τρυφερότητα αναφορικά με αυτό το θέμα πραγματικά μόνο εδώ έχω δεχτεί.. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ. ΑΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ... ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικά...

είναι αλήθεια, όταν είσαι έγκυος το αισ8άνεσαι. Έτσι το αισ8άνθηκα κι εγώ πριν καν έρ8ει η καθυστέριση, και ας μου έλεγαν πως οι ενοχλήσεις στο στομάχι μπορεί να ναι γαστρεντερίτιδα.

Το τεστ ήταν απλά η επιβεβαίωση.

Έυχομαι τα συναισθήματά σου να είναι αληθινά.

φιλάκια πολλά πολλά !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξερεις εγω πιστευω πολυ στο ενστικτο ακολουθησε το και ευχομαι να σου ερθει αυτο που ποθεις εγω δεν καταλαβα τιποτα απλα οταν καναμε ελευθερα με τον αντρα μου μου ειπε μην περιμενεις επομενη περιοδο τουλαχιστον για 9 μηνες στην αρχη γελασα αλλα μετα το πιστεψα ημουν στην 14η μερα του κυκλου μου η γονιμη μου οντως!!! την ημερα που περιμενα την περιοδο εκανα τεστ και...ηταν θετικο τωρα ειμαι σιγουρη για το ενστικτο μου αλλα πιο πολυ για του αντρα μου:laugh: :laugh: :laugh:

σου ευχομαι τα καλυτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γενικα οι αντρες σας πως στέκονταν δίπλα σας όταν προσπαθούσατε???

ο δικος μου δυστυχώς σε αυτό το κομμάτι, ενώ με αγαπάει και θέλει και εκείνος να αποκτήσουμε μωράκι, δεν μου δείχνει και την υποστήριξη-κατανόηση που χρειάζομαι.Από τη μία βέβαια αυτό είναι καλό καθώς άγχος απο τη δικη του μερια δεν υπαρχει.Απο την αλλη ομως ,εγω νιώθω σα να προσπαθω μονη μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγάπη μου, εμείς είμασταν από τους πολύ τυχερούς (φτου φτου) και πιάσαμε με την πρώτη!

Οπότε δεν έχω μεγάλη εμεπιρία!

Μου έλεγε: "Είσαι έγκυος!!! Εγώ έκανα τη δουλειά και ξέρω!!!"

Φυσικά όλο αυτό εμπεριείχε χιούμορ...

Αγχώθηκε λίγο όταν θα έκανα το τεστ :laugh:

Μου έλεγε να περιμένω 1 βδομάδα (ήταν η πρώτη μέρα καθυστέρησης) :laugh:

Μπορώ να σου πω πώς ήταν μετά που έμαθε οτι ήμουν έγκυος!

Στην αρχή πολύ αγχωμένος!!!

Μετά μου έσπαγε τα νεύρα γιατί μου έλεγε συνέχεια να προσέχω τι τρώω και τις κινήσεις μου...

Τώρα είναι 1 χαζομπαμπάς που συνέχεια χαϊδεύει το γιο του και προσπαθεί να τον ακούσει!

Όταν βάζει το αυτί του στην κοιλιά μου λέει οτι ακούει κάποιον να παίζει με νερά :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΔΕ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΞΩ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΘΕΤΙΚΟΥ ΤΕΣΤ-ΧΟΡΙΑΚΗΣ ....ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έπιασα στον 3ο μήνα προσοαθειών! Για να είμαι ειλικρινής, αισθανόμουν λιγάκι περίεργα, πίστευα πως τα είχα καταφέρει! Αλλά και πάλι κρατούσα μια επιφύλαξη, για να μην απογοητευτώ. Είχα βέβαια κάποια συμπτώματα που τα έλεγες περιόδου! Μια φορά μόνο, μια βδομάδα πριν το επιβεβαιώσω ότι ήμουν έγκυος, αηδίασα ένα πρώι με τον καφέ και το τσιγάρο που άναψα! Εκ τότε, ποτέ δεν είχα καούρες, ανακατοσούρα και δεν έκανα ούτε μια φορά εμετό μέχρι τώρα! Είχα πολύ πρησμένο στήθος, δεν μπορούσα να το αγγίξω καν, και τσιμπηματάκια στην κοιλιά δεξιά κι αριστερά σαν περίοδο! Και πολλά υγρά άσπρα κι άοσμα και πηχτά ( Συγνώμη για την περιγραφή αν είναι αηδιαστική) που έλεγα ότι μου ήρθαν! Αλλά τελικά ήταν το μπομπιράκι μου που μεγάλωνε μέσα!! Τώρα είμαι στην 23η άυριο μπάινω 24η εβδομάδα κι είμαι πολύ ευτυχισμένη που σε λίγο καιρό θα έχω τον άντρα της ζωής μου αγκαλίτσα!

Σου εύχομαι κοπέλα μου να μην σε ξεγελάει το ένστικτο σου!! Και να έχεις ένα σποράκι μέσα σου που θα σε κάνει πολύ ευτυχισμένη! Κι αν δεν είναι αυτό τον μήνα, μην απογοητευτείς! Μην το βάλεις κάτω! Καλή επιτυχία! Πότε περιμένεις περίοδο κανονικά;; Γράψε μας τα νέα σου! Κι εύχομαι να μην έρθει η ακατανόμαστη για 9 μήνες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕΤ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΑΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ. ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ 12 ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΥΩΝ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ.ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ 2 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ. ΕΠΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΟΙΩΘΑ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

(κάτι πάτησα και δεν ολοκλήρωσα,συνεχίζω όμως)

Στο μεταξύ,εγώ του έλεγα να μη λέει ασυναρτησίες,αφού ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.Εκείνος από την άλλη,ήταν σίγουρος.

Προσπαθούσαμε βλέπεις 8 μήνες...

Μετά από 1 αρνητικό τεστ και 13 μέρες καθυστέρηση,πήγα στο γιατρό...όπου και αδιαθέτησα...

Ήμουν έτοιμη να τον κράξω (τον άντρα μου,οχι το γιατρό) που έλεγε παντού ότι θα γίνει μπαμπάς...μέχρι που ο γιατρός με έβαλε στη θέση μου...

Ήμουν έγκυος...αλλά μόλις είχα αποβάλει...

Μακάρι να είσαι έγκυος κοριτσάκι μου!

Μακάρι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ από την αλλη κορίτσια , Ο Ιανουάριος ήταν ο μοναδικός μήνας που ήμουν σιγουρη πως δεν ημουν έγκυος, ο μοναδικός μηνας που δεν πρόσεχα , που δεν αγορασα καινουρια τεστ εγκυμοσυνης πριν δω αν θα έχω καθυστερηση...

Αλλα μόλις συμπλήρωσα τρεις μερες καθυστερησης, ημουν σίγουρη ότι είχα συλλάβει-- τεστ δεν αγορασα παρά τη δεκατη μερα καθυστερησης για να μην απογοητευτώ όπως τους προηγούμενους μηνες...

Εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυος...να αποκτησεις ό,τι επιθυμείς...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Alice καλησπερα!!!!!Εμεις με τον αντρουλη μου παντρευτηκαμε τον Σεπτεμβρη μετα απο 5 χρονια σχεσης!!!Ολα αυτα τα χρονια δεν χρησιμοποιουσαμε προφυλαξεις!Το μοναδικο που εφαρμοζαμε ητανε η γνωστη μεθοδος του "τραβηγματος".Σκεφτομουνα καλα τοσα χρονια τιποτα?Να μη μας τυχει κατι?Δεν θα ειχαμε προβλημα απλα δεν προγραμματιζομασταν.Αυτο λιγο με τα χρονια με φοβισε!Λεω δεν μπορει τοσα χρονια ελευθερα και να μην εχει συμβει κατι!Ακουγα φιλες που με αυτο τον τροπο εμεναν εγκυες!Καποια στιγμη το ειπα στον αντρα μου και τι μου απανταει!!ΕΕΕ ειναι θεμα αυτοσυγκρατησης!:dry: Λεω μας υποχρεωσες!Δεν το πιστευα!!!Τελικα μετα τον γαμο και περισσοτερο με δικη προτροπη αρχισαμε τις προσπαθειες δειλα δειλα!Αλλα δεν πεφταμε στις γονιμες μερες!:S Ολο κατι τυχαινε!Ταξιδι του αντρα μου διακοπες στους γονεις μου ταξιδια δικα μου!!Ετσι εφευγαν οι μηνες!!!Μου τη εσπαγε πολυ γιατι δεν τον ενοιαζε!!!Μου ελεγε χαλαρα!!!!Εχουμε χρονο!!Εγω γινομουν εξαλη!!!:angry: Ειχα πολλες φοβιες!!!Τελικα καποια στιγμη πεφτουμε ακριβως στις γονιμες μερες!!!!Αλλα και παλι μετα απο δυο επαφες σε 2 συνεχομενες μερες φυγαμε αυτη την φορα και οι δυο ταξιδια επαγγελματικα!!Αλλιως θα του δινα να καταλαβει για κανα πενθημερο!!!:blush: Εγω ξαφνικα ημουν προσεκτικη στις κινησεις μου και το θεϊκο?Γυρναει και μου λεει το βραδυ πριν κοιμηθουμε αυτο τον μηνα θα εισαι εγκυος!Ελα μωρε του λεω!!Ναι ναι μου λεει!!Θα εισαι!!Απο κει που δεν τον ενοιζε εκανε και προβλεψεις!!!:blink: Πραγματικα ενω πριν την περιοδο ειχα σπυρακια εκεινον τον μηνα τιποτα!!Επισης το στηθος μου ενω πρηζοτανε στο καπακι μετα την ωορηξια αυτη την φορα πρηστικε κοντα στις μερες που περιμενα!!Οσοι με βλεπανε με ρωταγανε αν ειμαι εγκυος!!Οι παντες!!!Συνεργατες φιλοι!!!Ειχα μια λαμψη!!!(ετσι λεγανε)Απο αυτα που μου λεγανε πηρα και γω 2 κουτια self clear!!Εκανα τα 2 τεστ 1 βδομαδα πριν την περιοδο!!Αρνητικα φυσικα!!!Λεω βλακειες!!!Τελικα να μην στα πολυλογω γιατι εχω γραψει την ιστορια της ζωη μου:silly: εκανα ξανα μετα απο κανα δυο μερες και βγηκε θετικο!!!!Ξανα κανω γιατι δεν το πιστευα και ξαναβγαινει θετικο!!!!Απο τοτε εχω χαζεψει τελειως!!!!:silly: :woohoo: Δεν ξερω τι με εκανε να επιμεινω τοσο πολυ!!!!Ειχα και γω ενα ενστικτο!!Ετσι νομιζω!!Οταν εφυγα ταξιδι τοτε δεν σηκωνα βαρη προσεχα!!Τι να πω!!Να σου πω επισης οτι επαιρνα φυλλικο οξυ και οτι φυσικα τα συμπτωματα ειναι διαφορετικα απο γυναικα σε γυναικα!!!Συγνωμη για το μεγαλο post!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πραγματοποιηθουν οι ευχες σου και να γινεις μανουλα γρηγορα!!!!Σιγουρα θελει πιστη και υπομονη!!!Σε φιλω Καλο Πασχα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...