Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΩΣΗ ΛΟΓΟΥ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 5 ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΟ.ΕΔΩ ΚΑΙ 5-6 ΜΗΝΕΣ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ.(ΣΤΟ Θ,Δ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ)ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ.ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΜΗΝΑ,ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΣΕΙ,ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2003,ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΠΑΕΙ Α'ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛ.ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ 2003.ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ,ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ Α'ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ,ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ,ΣΤΟ ΝΗΠΙΟ.ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ 6,5ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.(ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ)ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟ ΤΟΤΕ.ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 1 ΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ.

ΕΣΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ;ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RAKALENA γεια σου!Κι εγω συμφωνω να το αφησεις να παει σχολειο του χρονου αφου λες οτι τοτε θα ειναι κανονικα για την ηλικια του!Για λογοθεραπεια γνωριζω οτι γινεται πολυ καλη δουλεια και σε ορισμενα νοσοκομεια,και ειναι δωρεαν!Μητερες που εχουν παει και κανανε συνεδριες για τα παιδια τους εχουνε μεινει υπερευχαριστημενες!Για Αθηνα ομως δεν ξερω να σου πω δυστυχως!Πιστευω τα αλλα κοριτσια να σε βοηθησουν περισσοτερο!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΒΟΝΝΗ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 30/4 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν σκεφτεις οτι ο δικος μου ειναι μονο 4 μηνες μικροτερος και του χρονου θα παει νηπιο εχει καποια λογικη.

Απλα δεν ξερω πως θα αισθανθει το παιδι με κατι τετοιο. Οι φιλοι του δλδ να πανε Δημοτικο (ο δικος μου το εχει σαν αθλο πχ) κι εκεινος να μεινει παλι με τα μωρα.

Θα ρωτουσα παιδοψυχολογο γιατι ισως βγαλει συμπεριφορες και αντιδρασεις που δυσκολεψουν την λογοθεραπεια.

Προσωπικα θα προτιμουσα να τον κανω εντατικα παραπανω συνεδριες. Η λογοθεραπευτρια τι λεει? Θα ειναι ετοιμος για την Α Δημοτικου Σεπτεμβριο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...