Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ...


Recommended Posts

Τον άτιμο,τον βλαμμένο,το ζώλ τ'όρθιο...αυτό το άχρηστο το κωλόπουλο φταίει για όλα...

Ξεκινάω που λέτε από το σπίτι και στο δρόμο για το γιατρό,ένιωθα κάτι πονάκια.Λέω μέσα μου "μπα..." Μπα και ξερός.

Φτάνω στο ιατρείο,μπαίνω μέσα.Κάθομαι στο σαλονάκι κι ανακαλύπτω ότι κατουριέμαι του κερατά.Βγαίνει ο γιατρός να μου πει να μπω.

"Έλα Δημητρούλα,καλώς τη...Πώς πάμε;" μου λέει

"Λίγο ακόμη και θα κατουρηθώ" του απαντάω.

Μπαίνουμε στο ιατρείο,τα λέμε για λίγο,του λέω για το αρνητικό το ρημαδοτέστ και μου δίνει ένα ποτηράκι να κάνω τσίσα μου μέσα για να μου κάνει κι αυτός ένα ειδικό τεστ εγκυμοσύνης 3 φορές πιο ευαίσθητο.

Παίρνω το ποτηράκι,φεύγω σφαίρα για το μέρος.Με το που αφήνω την κύστη μου ελεύθερη...βλέπω ΑΙΜΑ.

Ο γιατρός απ'έξω άκουσε μόνο: "Φτου γαμώ την τύχη μου την άτυχη,γαμώ!"

Αφήνω το ποτηράκι στο καζανάκι και βγαίνω.

"Πες μου ότι έγινε αυτό που κατάλαβα..." μου λέει

"Μπράβο,καλωσήρθατε" του απαντάω

Μπαίνει μέσα,παίρνει το ποτηράκι,χάνεται για μερικά λεπτά,και βγαίνει έξω με ένα τεστ εγκυμοσύνης.Ήταν ένα μικρούλι τεστάκι,περίπου το 1/3 από αυτά που ξέρουμε εμείς και μου το δείχνει.'Εδειχνε δυο γραμμούλες στα παραθυράκια.

Το κοίταξα.

"Ναι,πολύ όμορφο.Αλλά αν μου εξηγούσες κιόλας..."

Κάθεται και ακούω το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:

"Υπάρχουν οι κανονικές εγκυμοσύνες,αυτές που παρακολουθούμε ή διακόπτουμε.Ανάλογα.Αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες,που ΝΑΙ ΜΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.Δεν προχωράει σε σχηματισμό εμβρύου για διάφορους λόγους,όπως ΑΚΡΙΒΩΣ θα συνέβαινε και αν έφτανες ως π.χ την 6η εβδομάδα και το μωρό πέθαινε.Εκεί θα έκανες και καθαρισμό.Σ'αυτήν την περίπτωση,ΥΠΗΡΞΕ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ και για διάφορους λόγους ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΚΕΙ.Γλίτωσες τον καθαρισμό.

Αυτό που έπαθες εσύ,ονομάζεται ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ *

(*κάπως έτσι μου το είπε κορίτσια,δε θυμάμαι καλά,είχα μείνει κάγγελο)"

Μου έκανε κολπικό υπέρηχο και μου είπε ότι όλα είναι μια χαρά,απλά,αυτή η περίοδος ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να έχει ανωμαλία.Να έρχεται και να φεύγει για καμιά βδομάδα δηλαδή.

Στην ουσία κορίτσια ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ και το νινάκι μου πέθανε στην αρχή αρχή,εξ ου και η καθυστέρηση και το αρνητικό ρημαδοτέστ (άσχετο,αλλά προτιμώ να μου κοπούν τα χέρια,παρά να ξανακάνω).

Φεύγοντας,τον χαιρέτησα,είπα "ευχαριστώ" και μου συνέστησε κατάκλιση για μερικές μέρες γιατί το αίμα που θα χάνω θα είναι λίίίίγο περισσότερο.

"Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά που θα σε δω,θα είσαι έγκυος" μου είπε και χαμογέλασα.

Και ξέρετε κάτι;

Ναι,μεν στεναχωρήθηκα που "έχασα" το μωρό,αλλά χάρηκα που είχατε ΟΛΕΣ δίκιο...

Ήμουν έγκυος κοριτσάκια...

Υ.Γ:Συγνώμη για την καθυστέρηση,αλλά ο άντρας μου ήθελε λεπτομέρειες όταν γύρισα καθ'ότι δεν ήταν μαζί μου,αλλά σε δουλειά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 84
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσαρα μου δεν πειραζει κουκλα μου τον αλλο μηνα θα ξαναμεινεις εγκυος και θα σταθει το νινακι σου! αφου εμεις εχουμε παντα δικιο!!! σε λατρευουμε χαζουλη να το ξερεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου....ξεκουραζεσαι το διαστημα που σου ειπε ο γιατρος σου,.... και ξανα προς τη δοξα τραβας!;):) Ηρεμια και καθολου αγχος,βρες το μαγικο κουμπι και πατησε το!Πολλα πολλα φιλακια!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απίστευτο Δημητρούλα!:blink:

Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βιοχημική εγκυμοσύνη...:S

Λυπάμαι πολύ για την έκβαση της εγκυμοσύνης σου..:(

Ήσουν έγκυος λοιπόν, γι'αυτό και όλα εκείνα τα συμπτώματα...

Μην αποθαρρύνεσαι... Σε θέλει, το βλέπεις... Η επόμενη φορά θα είναι πιο αίσια...

Σε φιλώ και σε καληνυχτώ, περίμενα νέα σου, προσκυνώ από την νύστα!

Λυπάμαι, λυπάμαι, αλλά δε σε φοβάμαι... Θα το ξεπεράσεις και θα επανέλθεις στο Ιατρείο του δριμύτερη και καρακαταγονιμοποιημένη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Loipooooooooon!

Kat'arhin moro mou lupamai pou den prohorise i egymosyni sou .

Oi viohimikes sumvainoun ti na kanoume.....

Kata defteron tora xereis oti mporeis na gineis mama gi'afto molis kathariseis vour (ohi ston pelargo sto allo poulaki pou eheis spiti)

Min se parei apo kato sou epitrepo na melagholiseis ligo alla os ekei.

Eheis suniditopoiisei oti xenuhtisame gia party sou na deis diladi ti paidi eisai:kiss: :kiss:

Koukla mou sovara tora min stenahoretheis poli oti thes emeis edo

kalinihta xenihtisa apopse tha nomizei o antras mou oti eho gomeno sto internet:side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου δεν πειράζει! Κάθε εμπόδιο για καλό! Καλύτερα που έγινε τώρα παρά να γινόταν στο 2ο με 3ο μήνα όπως σου είπε ο γιατρός και χρειαζόταν απόξεση κι όλα τα συναφή αρνητικά! Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου αυτή να είναι η τελευταία περίοδος για φέτος και για τους επόμενους 9 μήνες! Και να έχεις επιτέλους ένα νινάκι στην κοιλίτσα σου και μετά στην αγκαλίτσα σου!! Να έρθει επιτέλους κι αυτό το χαζοπούλι στην πόρτα σου να αφήσει το δέμα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω την ιδια μ..κια ειχα παθει πριν καποιο καιρο,δεν ηταν τιποτα ομως με μια αγκαλιτσα με τον αντρουλη μου και μια ξεφρενη εξοδο με την παλιοπαρεα το επομενο βραδυ ηρεμησα!! ειναι ατυχια αλλα και τυχη ταυτοχρονα γιατι δεν μπαινεις σε διαδικασια καθαρισμου κτλ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορισάκια μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γι'αυτό που κάνατε για μένα,που μείνατε ξάγρυπνες για να σας πω εγώ τα νέα,αλλά έχω κι έναν άντρα στο σπίτι που δεν μπρορούσε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να καταλάβει ότι υπήρξα έγκυος μόνο για λίγο.Άντε τώρα να του το εξηγήσω!

Όνειρα γλυκά σε όσες πάτε για νάνι...εγώ δε νυστάζω πολύ,θα μείνω να κάνω παρέα σε άλλα...βαμπιράκια του φόρουμ!

Σας αγαπώ πολύ πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω πρωτη φορα το ακουω...Βιοχημικη εγκυμοσυνη:blink: ...Ελεος!!Τι αλλο θα ακουσουνε τα αυτακια μας!!!:blink: :blink: Λυπαμαι πολυ Δημητρουλα μου αλλα ξερεις κατι;Τον επομενο μηνα το νινακι σου Θα ειναι πολυ πολυ δυνατο και θα τα καταφερει να φτασει μεχρι το τελος.θα το δεις...:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καρδούλα μου μην στεναχωριέσαι κάτσε λίγες μέρες να ξεκουραστείς όπως σου είπε ο γιατρός και θα δείς πως όλα θα πάνε καλά τον επόμενο μήνα.Να ξέρεις πως το σώμα μας 'εχει την ιδιότητα να αντιλαμβάνεται πότε μια εγκυμοσύνη δεν θα εξελιχθεί σωστά και για αυτό αποβάλει και το έμβρυο.Οπότε κάθε εμπόδιο σε καλό!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε στεναχωριέμαι καθόλου.

Ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αυτό το μήνα.Κι αν όχι αυτόν,τον επόμενο...το ίδιο κάνει...

Νιώθω ότι είμαστε πολύ πολύ κοντά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν σχολιάζω...απλά να σου υπενθυμίσω οτι σ' αγαπάμε πάααρα πάααρα πολύ και εγώ προσωπικά είμαι διατεθιμένη να ξενυχτήσω κι' άλλο βράδυ μόνο και μόνο για ν' ακούσω απο σένα την μαγική φράση "ναι επιτέλους είμαι έγκυος" :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τωρα εβλεπα στον ALpha εχει το κουτι της πανδωρας και ειχε εναν πολυ καλο επιστημονα που ελεγε για την υπογενητικοτητα και για τις ερευνες που ειχε κανει για τα τζιν,τα σκουλαρικια,τα σλιπακια,τα σουτιεν,αυτα που τρωμε!!!ποσο λειτουργουν κατα μας ολα αυτα και με ποιους τροπους! ποιος να ηταν αυτος ο τυπος??? δεν τον εχω ξαναδει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό που λες είναι υπέροχο. Μπράβο Δημητρούλα για τη δύναμη που έχεις!

Αν σκέφτεσαι έτσι θετικά, μόνο τέλεια μπορεί να πάει. Σημασία έχει που έχεις τον αντρούλη σου δίπλα σου και σε στηρίζει. Σου εύχομαι τα καλύτερα και να μη χάσεις ποτέ το χιούμορ σου. Ακόμη και στα δύσκολα δεν το χάνεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρούλα μου, λυπάμαι πολύ... :(:(

Κι εγώ σ'είχα έννοια.. δεν πήγα για ύπνο, περίμενα μήπως δω νέα σου..

Σε καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι... Να'χεις φτάσει στην πηγή.. να'χεις πιει σταγόνες.. και τελικά να μένεις διψασμένη.. Και να σου πούμε μην στεναχωριέσαι.. σίγουρα στεναχωριέσαι και είναι λογικό.. Αλλά συμβαίνουν αυτά.. Δυστυχώς..

Πάντως μια φίλη μου που έπαθε ακριβώς το ίδιο, μετά έκανε δυο μπόμπιρες τον ένα πίσω από τον άλλο!! Οπότε μην το βάζεις κάτω! Το ότι έμεινες έγκυος είναι πολύ θετικό! Σημαίνει ότι το "σύστημα" δουλεύει! Και τώρα που βρήκατε το "δρόμο για την πηγή" σίγουρα θα πιείτε και "νερό"! Θετική σκέψη, οδηγίες από το γιατρό σου σε ό,τι χρειαστεί κι όλα θα πάνε καλά. Κι εμείς εδώ είμαστε, ό,τι χρειαστείς, δίπλα σου.. Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lena μου ευχαριστώ πολύ πολύ...Δεν έχω λόγια,ειλικρινά...

mikroulaxristos επειδή δε βλέπω τηλεόραση αυτή τη στιγμή,κι αν την ανοίξω θα ξυπνήσω το σπλάχνο και θ'αρχίσει πάλι τις ερωτήσεις,θέλεις να μου πεις το όνομά του;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

milina και δε μ'έχεις δει ακόμη στα καλά μου!

crazy και μόνο που έμεινες ξύπνια για να δεις νέα μου εμένα με σκλαβώνει!Θα το πετύχω,που θα μου πάει!Δε'ν στο χέρι του!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εβαλε διαφημισεις και μολις αρχισε παλι δεν τον ξαναεδειξε! αλλα θα το κοιταξω αυριο στο ιντερνετ που θα βγει η εκπομπη και θα σου πω!!!!ο τυπος ηταν σαν τον αινσταιν μορφη!!! και οτι ελεγε ηταν απιστευτο!!!! θα μαθω αυριο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

έμεινα κάγκελο!!

εσύ να είσαι καλά Δημητρούλι μου και την επόμενη φορά να δεις που πετύχει!!

Δύναμη και κουράγιο!!

μη σταματάς τις προσπά8ειες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκεια μου Δημητρουλα(σου εχω κ μια ιδιαιτερη αδυναμια γιατι εχεις το ιδιο ονομα με τον αντρουλη μου),δεν τρεχει τιποτα!!!!!Ολα καλα!!!Ασε που εσυ δεν εισαι απο τις κοπελες που χρειαζονται λογια παρηγοριας..Εισαι πολυ δυνατη για να σε "ριξει"κατι τετοιο.Και μονο το χιουμορ που αντιμετωπιζεις τη ζωη..φτανει κ περισσευει κ θυμησου που στο λεω εσυ δεν θα κανεις μονο ενα μωρο..σε βλεπω με τουλαχιστον 3!!!!!

Η ζωη πολλες φορες,μη σου πω παντα,μας κανει πλακα...ετσι ετυχεκ σε εσενα...για αυτο δεν χρειαζεται να την παιρνουμε τοσο στα σοβαρα...πλακα αυτη;;;κοντρα εμεις!!!!Ποιος θα νικησει;;;εμεις βεβαια!!!!Συνεχισε ετσι με ηρεμια,χιουμορ κ αισιοδοξια κ προβλεπω συντομα να μας ανακοινωνεις το χαρμοσυνο γεγονος!!!!!!πολλα φιλια,να εισαι παντα καλα κ ευτηχισμενη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τουλαχιστον ολα λειτουργουν ομαλα κοριτσακι... γιαυτο προσπαθησε να μη στεναχωριεσαι...περασες σιγουρα μεγαλη αγωνια. Να εισαι καλα Δημητρουλα....Φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενίτσα μου,τώρα που πήρα φόρα,δε με σταματάει τίποτα!Έχω περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν -όπως και πληθώρα ανθρώπων φαντάζομαι- αλλά ΤΙΠΟΤΑ δεν άφησα να με πάρει από κάτω!Για να μην ολοκληρώθηκε αυτή η εγκυμοσύνη,σίγουρα κάποιος λόγος θα υπήρχε και οπωσδήποτε ο Θεός είχε το σκοπό του.Δε στεναχωριέμαι,αντιθέτως.Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.Αυτό που προέχει και με νοιάζει τώρα,είναι ο άντρας μου και η υγεία μου.Θα προσπαθώ μέχρι να το πετύχω.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ,μη με φοβάστε εμένα...

ζούμπι μου,έχεις απόλυτο δίκιο.Είναι αυτό που είπα και στην Ελενίτσα.ΤΙΠΟΤΑ δε μπορεί να με κάνει να τα παρατήσω.Είμαι ευτυχισμένη απλά και μόνο που υπάρχει στη ζωή μου ο άντρας μου.Το μωράκι θα έρθει απλά για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας.Όποτε και όταν ΠΡΕΠΕΙ,αυτό θα έρθει.Και τότε θα ολοκληρωθώ.Εδώ θα'μαι,εδώ θα'στε,θα το δείτε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...