Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΦΙΑΛΤΕΣ.


Eleny2

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΙΧΑ ΤΟ ΝΙΝΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΗΧΟ, ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕς ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ. ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΓΚΡΙΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΜΗΛΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΞΥΠΜΗΣΕΙ. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΑ. "ΜΟΥ ΠΕΙΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ Ο ΤΑΔΕ", "ΜΕ ΜΑΛΩΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑς", "ΘΕΛΩ ΠΑΓΩΤΟ" Κ.Τ.Λ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου ηρεμησε!!!!!!!ΤΟ 60% του υπνου των παιδιων ειναι απο ονειρα!!!!μηπως ζηλευει η μεγαλη το νινι και γι αυτο τις βγαινουν στα ονειρα;;;;;;;;;παντως χαλαρωσε και ολα θα μπουν σε ενα ρυθμο!!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα ταλαιπωρημενη μανουλα!!!Η δικη μου κορη ειναι 5,5 ετων κ απο τη στιγμη που γεννηθηκε σχεδον,αντιμετωπιζω το συγκεκριμενο προβλημα.Να ξερεις πως κατα μεγαλο ποσοστο το κανουν για να τραβηξουν τηνν προσοχη.Βεβαια οπως ηδη σου απαντησε η προηγουμενη κοπελα,ο περισσοτερος υπνος τους καλυπτεται απο ονειρα.Και η δικια μου τα ιδια εκανε κ συνεχιζει,βεβαια οσο μεγαλωνει ελλατωνεται η συχνοτητα.Φυσικα κ εγω σιγα-σιγα σταματαω να της δεινω τοση σημασια,δηλ.πολλες φορες που ξυπναει δεν σηκωνομαι της μιαλαω απ'το κρεββατι,την καθησυχαζω απο εκει,οποτε αρχιζει κ αυτη να καταλαβαινει πως δεν μπορει να εκμεταλευεται το γεγονος αυτο για να με κανει συνεχεια να πηγαινω κοντα της.Προσπαθησε σιγα-σιγα να της βαλεις ορια κ σε αυτο.Δυσκολο ε;;;Το ξερω...4 χρονια εκανα να κοιμηθω σαν ανθρωπος,σε καταλαβαινω απολυτα.Υπομονη ο ρολος μας ειναι πολυ δυσκολος...αλλα κ πολυ,πολυ ομορφος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...