Μετάβαση σε περιεχόμενο

2 site με υπερβολικά χαμηλές τιμές !!!!!


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα !!!!

Χθες πήγα με την μητέρα μου να ψωνίσουμε κάποια πράγματα για την μικρή μου και εμένα, όπως σουτιεν θηλασμού, μπιμπερό, επιθέματα, κρέμες, ψαλιδάκι νυχιών και άλλα πολλά. Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι φτάσαμε τα 470€ και ακόμα έχουν μείνει τα πιο ακριβά αντικείμενα (ενδοεπικοινωνία, αποστηρωτής, θήλαστρο κλπ) :S

Οι τιμές από ότι είδα σε 2 -3 μαγαζιά είναι ίδιες (μαρκέ) οπότε αποφάσισα να στραφώ στον internet όπου βέβαια μου έπεσαν τα μαλιά γιατί βρικά σχεδόν ότι είχα ψωνίσει σε τιμές απίστεφτες πχ το σετ της Avent με τα 4 μπιμπερό τις 2 extra θηλές, 1 πιπίλα και ένα βουρτσάκι καθαρισμού το αγόρα 45€ (τόσο έκανε παντού) και το βρήκα μόνο 25€ !!!!!

Επίσης επειδή ενδιαφερόμουν για την ενδοεπικοινωνία της chicco με την καμερα εδώ έχει 249 εως 299€ και την βρήκα σε προσφορά 129€ !!!

Λοιπόν το ένα site είναι αυτό το οποίο μας έχει ήδη προτείνει η Sifos αλλά είναι στα Γερμανικά ... δεν ξέρω γερμανικά αλλά μπορώ να σας πώ τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το δείτε μεταφρασμένο στα αγγλικα.

site: http://www.mytoys.de/

Μπείτε στο ακόλουθο site http://www.otenet.gr/otenet/info/systran/

επιλέξτε ότι θέλετε να μεταφράσετε URL και επικολλήστε το γερμανικό site. Θα σας ανοίξει νέα σελίδα με το site στα Αγγλικά !!!

Το 2ο site είναι το http://www.bimbomarket.it το οποίο έχει την επιλογή να το δείτε στα αγγλικά.

Ελπίζω να σας βοήθησα και να μην σας κούρασα.

Καλά ψώνια σε όλες μας !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

CSIG ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΟ ΣΑΙΤ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΡΟΤΣΑΡΕΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΠΩΣ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΕΓΚΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΥΛΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΔΕ ΤΗ ΦΤΑΝΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΠΡΑΒΟ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΔΩΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΑΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, εγώ έχω πάθει πλάκα με το www.bimbomarket.it. Έστειλα, μάλιστα και email για να με ενημερώσουν για έξοδα αποστολής, τυχόν φόρους (τελωνείο κλπ) και για το αν τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα, κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό (φανταστείτε να σας έρθει το καρότσι σπασμένο). Θα σας ενημερώσω μόλις έχω απάντηση, ελπίζω αύριο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Υπάρχει και το letoshop.gr (καταστήματα λητώ) και στο οποίο έκανα κάποιες συγκρίσεις με το bimbomarket.it και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ενα σύστημα ενδοεπικοινωνίας της chicco στο ιταλικό site έκανε 125 ευρώ ενώ στο άλλο 299!!Σε κάποια άλλα προϊόντα ήταν πάνω-κάτω τα ίδια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...