Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωμητριο...


Recommended Posts

Κοριτσακια μου γεια σας,οπως ισως καποιες ξερετε περυσι περασα ενα εξωμητριο με αποτελεσμα την αφαιρεση μιας σαλπιγγας.Επειτα απο 3 μηνες μετα το χειρουργειο ξεκινησαμε παλι τις προσπαθειες με ολες τις εξετασεις πολυ καλες,ωοθηκες καλες,την αλλη σαλπιγγα καλη κ καθαρη πλεον μετα το χειρουργειο,κολπικους υπερηχους τελειους,ενδομητριο μητρα το ιδιο!!Μεχρι τωρα συνεζιζουν το ιδιο ολα πολυ καλα κ σπερμοδιαγραμμα παρα πολυ καλο αλλα ο πελαργος ακομη πεταει ψηλα δεν λεει να ρθει...

Τι σερπαφαρ πηρα τον Φλεβαρη τιποτα,τι ενεσεις γκοναλ τον Μαρτη με 4 πολυ καλα ωοθυλακεια τιποτα και τωρα παλι σερπαφαρ...αντε να δουμε!!

Το σιγουρο ειναι πως δεν το βαζω κατω αλλα επισης μου χει καρφωθει η λυση της εξωσωματικης,την Δευτερα θα παω στο γιατρο μου να συζητησουμε για το τι θα κανουμε απο δω και περα,επισης εχω κλεισει αλλο ενα ραντεβου σε αλλο γιατρο αν κ του δικου μου του χω απολυτη εμπιστοσυνη ομως ανθρωπος ειναι μπορει λεω κατι να μην εχει δει!!

Ρε κοριτσια εχει τυχει σε καποια κατι παρομοιο κ μετα να απεκτησε μωρακιφυσιολογικα κ σε ποσο καιρο?Δεν θελω να σκεφτομαι αρνητικα αλλα οσο περναει ο καιρος...

Σας φιλω

Κατερινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Katerinaki mou geia sou agapi mou...

Sugnwmi wmos egw den mporw na sou pw tipota,,,

Epidi den gnwrizw...

Wmos re agapi mou...

Sou euxwme mia kaliteri sunexeia...

Kai suntoma na apoxtiseis ena mwraki...

Kala kaneis kai tha pas se deutero giatro...

Gia kalo kai gia kako...

Na pareis deuteri gnwmi...

Filakia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι γεια σου!Ουτε κι εγω γνωριζω αλλα εφοσον ειναι ολα καλα μην ανησυχεις ολα θα γινουν!!!Ριχτου κι εσυ του πελαργου με κανενα παπουτσι μπας και προσγειωθει στο μπαλκονι σου!!!χα χα χα!!!!!Ευχομαι το θαυματακι να προσγειωθει συντομα στην αγκαλια σου!!!Ο Θεος ας σε βοηθησει!!!Και να εχεις καλα αποτελεσματα!!!!!!Φιλακια να στε καλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινα μου σου ευχομαι ολα να πανε καλα και σε λιγο καιρο να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!!!!δεν εχω εμπειρια οσον αφορα το εξωμητριο...αλλα απο οσο γνωριζω ο γιατρος σου σου δινει τα χαπια αυτα για να κανει παραπανω ωοθηλακια και απο τις δυο ωοθηκες......με αυτο το τροπο εχεις τις ιδιες πιθανοτητες με ολες τις υπολοιπες κοπελες..........γι αυτο χαλαρωσε και ολα θα ερθουν!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αριστινακι μου σε ευχαριστω,με εκανες κ γελασα κ μου δωσε κ μια ιδεα...ο μπαμπας μου εχει ενα φλομπερ λες να ριξω του πελαργου μπας κ προσγειωθει κατα πανω μου???:lol: :lol: :lol:

Περιμενουμε νεα σου μακαρι να μην ερθει η ρημαδα!!!!!!!!!!!

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινα μου γεια σου,δεν εχει τυχει σε μενα κατι αλλα ετυχε στην κουμπαρα μου λογο καποιας φλεγμονης καταστραφηκε η μια σαλπιγγα και η μια ωοθηκη της οταν ακομα ηταν ελευθερη με αποτελεσμα ο γιατρος να της πει οταν ερθει η ωρα να παντρευτεις και να κανεις μωρακι ελα να δουμε τι θα γινει γιατι η κατασταση σου ειναι πολυ δυσκολη,ετσι και η κουμπαρα μου τοτε δεν εδωσε και πολυ σημασια στην προφυλαξη αφου της ειπε κατι τετοιο ο γιατρος και στον πρωτο μηνα εμεινε εγκυος και εχει εναν παιδαρο τριων ετων,τιποτα δεν ειναι δεδομενο,εσυ κανε τις προσπαθειες σου οσο μπορεις χωρις πολυ αγχος και ολα θα πανε πολυ πολυ καλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινα μου με μια σαλπιγγα πολλες εχουνε αποκτησει παιδι και με φυσιολογικο τροπο μαλιστα!Παρε μια δευτερη γνωμη αλλα μην ανησυχεις οι πιθανοτητες για να μεινεις εγκυος ειναι πολλες!Σου ευχομαι το γρηγοροτερο αγαπη μου να σου συμβει!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα χα χα χα χα χα χα χα χα χ αχ α χα Μωρε ριχτου μην μασας!!!!!!!!Μακαρι Σ ευχαριστω!!!!:-)

Για ολα τα κοριτσακια με το καλο η ευλογια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...