Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS ΕΡΠΗΣ- ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?


Recommended Posts

ΓΕΙΑ σας κορίτσια ! απο ότι ξέρετε ειμαστε στην προσπάθεια απόκτησης μωρού! περιμένω να αδιαθετήσω σε κάνα 3 ημερο εχω συμπτώματα(αν μπορω να τα πω ετσι) εγκυμοσύνης! υπνηλία - πόνος μέσης- ναυτία κ αλλα πολλά. αλλα... ο αντρας μου εδω και 9 μερες εχει κάτι κοκκινιλες στην πλάτη κ πολυ φαγούρα! όλοι ακομα κ ενας γιατρός που τον είδε είπε ότι καποιο ζουζουνι τον τσιμπησε δεν περναει όμως η φαγούρα ακομά κ με ΑΤΑΡΑΧ .. που είναι ισχυρό κ αν ηταν ζουζουνι θα είχε περασει μετα απο τόσες μερες η φαγουρα..αλλα αυτη γινετε οσο παει κ πιο δυνατη κ εντονη σήμερα θα παμε σε δερματολόγο γιατι ολες η ενδειξεις δειχνουν οτι είναι ερπης!.. κλαψ .. σε περίπτωση εγκυμοσυνης υπάρχει καποιο προβλημα? εχω ακουσει που λενε οτι δεν κανει να ερθει το ατομο που περναει ερπη κοντα σε εγκυο γυναικα..εγω ανεμοβλογια(ο ερπης ειναι ιος ανεμοβλογιας) κ ιλαρα ερυθρα τα εχω περασει ... αν τυχον ειμαι εγκυος υπαρχει προβλημα μηπως ξερετε ? μηπως πρεπεινα παω στον γυναικολογο ακομα κ αν δεν εχω καθυστερηση να του πω ολα τα παραπανω? βοηθηστε με σας παρακαλω αν ξερετε!! ευχαριστω πολυ! ελπιζω να πανε ολα καλα μακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον

Εγω εχω ερπη γεννετικων οργανων και εχοντας ψαξει λιγο το θεμα εχω δει οτι δεν υπαρχει προβλημα στην εγκυμοσυνη απο τον ερπη

Εκτος αν την ωρα του φυσιολογικου τοκετου η γυναικα εχει εκδηλωμενο ερπη στα γεννητικη περιοχη

Μετα τη γεννα θελει πολυ προσοχη αν καποιος που εχει εκδηλωσει ερπη ερχεται σε επαφη με το μωρο

Για περισσοτερα ρωτησε τον γιατρο σου απο τωρα

Καλη τυχη με την αναμενομενη εγκυμοσυνη σου και πιστευω πως δεν χρειαζεται να ανυσηχεις

Ομως ο γιατρος ειναι ο μονος που θα σε διαφωτισει σιγουρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τετουλινι μου..πηγαινε κανε πρωτα μια χοριακη..δειχνει κ τωρα ..

μην αγχωνεσαι ακομη!για να αρχισει το αγχος πρεπει και να εισαι εγκυος κ να σε κολλησε..

Ο ερπης των γεννητικων οργανων οπως πολυ σωστα λεει η apis απαγορευει τον τοκετο..Θελω ναπιστευω οτι αν εισαι εγκυος ειναι νωρις ακομη για να εχεις προβλημα..

απλα ξερω οτι στο πρωτο τριμηνο που γινεται η οργανογεννεση δεν πρεπει να εχει ερπη ,τοξοπλασμα,μεγαλοκυτταριο,κ ερυθρα..

αν ειναι θετικη η χοριακη κατευθειαν στο γιατρο! Για τετοια θεματα δεν μπορει να δωσει καποιος μη ειδικευμενος, συμβουλες!!

Μη στεναχωριεσαι κουκλα μου..εχεις απο εμας ευχες για να πανε ολα καλα!!!

Περιμενουμε νεα σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tetoulina μου καλημέρα!συμφωνώ με την happy mom. Τζάμπα αγχώνεσαι!Ο έρπης δεν είναι αρρώστια που την περνάμε όλοι!την πέρασα σε μικρή ηλικία και ήταν επίπονο. Μην νομίζεις ότι κολλάει με το καλήμερα!απλά αν του βάζεις εσύ αλοιφή καλύτερα να βάζεις γάντια. Περιμένουμε νέα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έρπης

Είναι μάλλον απίθανο να μεταδώσετε τον ιό στο παιδί, όσο ζει μέσα στο σώμα σας. Είναι, ωστόσο, πολύ πιο πιθανό να μολυνθεί το μωράκι σας κατά τη γέννησή του. Το 1/3 με 1/4 των γυναικών με έρπη παρουσιάζουν συμπτώματα κατά τον τοκετό. Γι' αυτό, συνήθως, επιβάλλεται η καισαρική. Ο κίνδυνος μετάδοσης στο νεογέννητο γίνεται μεγαλύτερος (40 με 50%) μετά από μια πρωτοπαθή λοίμωξη -όταν δηλαδή είναι η πρώτη φορά που μολύνεστε-, ενώ είναι εξαιρετικά μικρός, αν έχει επαναδραστηριοποιηθεί μια λοίμωξη, η οποία σας είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Στις περιπτώσεις της ενδομήτριας λοίμωξης -όταν δηλαδή προσβάλλεται το έμβρυο-, το μωρό, το οποίο θα έλθει στον κόσμο, παρουσιάζει φυσαλίδες ή ουλές στο δέρμα, βλάβες στα μάτια, μικροκεφαλία, υδροκεφαλία κ.ά. Γι' αυτό, σε πρωτοπαθή λοίμωξη στις αρχές της κύησης, αν δεν συμβεί αυτόματα αποβολή, ο μαιευτήρας συμβουλεύει διακοπή της εγκυμοσύνης.

Έρπης ζωστήρ

Είναι αποτέλεσμα μόλυνσης από τον ίδιο ιό, ο οποίος προκαλεί την ανεμευλογιά. Αν έχετε προσβληθεί, μη θορυβηθείτε, γιατί ο κίνδυνος για το έμβρυο είναι μηδαμινός.

http://health.in.gr/pregn/printa.asp?Ar ... icle=17715

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...