Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΛΑ "ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΑΝΙΚΑ" ΑΛΛΑ....ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ?


Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ (34-50) ΜΕΡΕΣ.ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/3 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/3 ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ Κ ΩΡΑΙΑ.ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (25Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ) ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ SAVEONTESTS KAI ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟ!!!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΧΩΣΩ) ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΡΩΤΑ!!!!!

ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ,ΔΗΛ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ!!!!!

ΠΡΟΧΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ Η ΑΝΟΗΤΗ!!!!ΩΡΑΙΑ ΛΕΩ ΕΓΙΝΕ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΡΟΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!!!ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ??????????????

ΑΧ!ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RITSAKI ΜΟΥ, ΕΘΕΣΕΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΘΕΤΩ 18 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ. ΣΥΜΟΥΛΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΜΣΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΠΕΡΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΑΜ ΔΕ!!!! ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΚΟΔΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ 2ΟΝ ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΥς ΓΙΑΤΡΟΥΣ (2 ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ.ΕΥΛΟΓΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΚΑΝΟΝΙΣΥΟ ΚΥΚΛΟ;ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ;

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου...και εγω μια απο τα ιδια...στην ιδια φαση...να τον στειλεις για σπερμοδιαγραμμα δεν το συζητω..εμενα πηγε βρεθηκε οτι εχει κυρσοκηλη,καναμε επεμβαση και τωρα το σπερμα εφτιαξε σχεδον τελειως...στειλτον και γρηγορα...:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγνώμη που επεμβαίνω έτσι,...αλλά επειδή και εμενα ο γιατρος μου έχει πει να περιμένω τουλάχιστον 1 χρόνο με καθημερινές επαφές από την 10-17 ημέρα :blink: (το οποίο για εμένα είναι ανέφικτο) θεωρείτε οτι είναι καλύτερα να γίνονται οι εξετάσεις σχετικά σύντομα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ...εχω χασει πολυ καιρο με το να περιμενω...εχω περασει πολλα...η γνωμη μου? αμεσως εξετασεις..μην χανετε καιρο...ειναι κριμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ritsaki, den tha eprepe katarxhn na kaneis kati gia ton toso astato kyklo soy ? 50 meres kyklos den einai poly fysiologiko :dry: o giatros soy de soy exei pei tipota? To spermodiagramma den einai kakh idea...ki emeis ekei thn ...pathsame :(

Bebaia aomh kai an ola eginan "idanika" opw les, h pithanothta na meineis eggyos se kathe kyklo einai mono 20-25% ! Poso kairo prospatheite?

sofia1976, egw symfwnw me th mariiki27 gia tis eksetaseis.... Merikes eksetaseis opws to spermodiagramma kai o ormonikos elegxos einai poly aples, opote giati na mh ginoyn? Etsi an ola einai ok, apolambaneis tis prospatheies xwris agxos kai se periptwsh poy kati den paei kala, to entopizeis kai to antimetwpizeis nwris :)

Syntoma oles manoyles!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ritsaki μην στενοχωριέσαι, την επόμενη φορά. Όμως γιατί έχεις τόσο μεγάλο κύκλο? Νομίζω πως δε σε βοηθάει και πολύ. Γιατί δεν το ρυθμίζεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειτονακι μη μου στεναχωριεσαι!

Θα σου κατσει που θα παει!!!

Αντε να σκεφτεσαι θετικα!

Ασχετο αλλα γιατι δεν ηρθες στη συναντηση?

Περιμενα να σε δω!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ!!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!8-9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΠΙΖΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ!!!

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΩΟΘΗΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ".ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΠΕΡΜΟΓΙΑΓΡΑΜΜΑ Κ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ???

ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΩ,ΑΛΛΑ....ΜΗΠΩΣ ΧΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ???

ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ LOVIE ΠΟΣΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ,ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΣΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ?ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΩΡΑΙΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ritsaki ΜΟΥ καλημερα!!Εμενα η αποψη μου ειναι να γινονται εξετασεις απο νωρις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...οσο για το ποιες ειναι θα σε ενημερωσει η γιατρος σου η οποια μπορει και να σου πει να περιμενεις αλλα εγω νομιζω πως ειναι λαθος!Καταλαβαινω την αγωνια και την λαχταρα σου....αλλα αφου η καθυστερηση της περιοδου ειναι λογο ψυχολογιας νομιζω οτι θα πρεπει να κανεις κατι γι αυτο...γιατι επηρεαζει και την συλληψη σημαντικα!!!Πρεπει οσο μπορουμε να δινουμε και τον δικο μας αγωνα αν θελουμε να πετυχαινουμε πραγματα...

Ολες μας ειμαστε κατα φαντασιαν εγκυες καθε μηνα χα χα χα ειναι φυσιολογικο μωρε...απλα κοιτα να εισαι ηρεμη οσο μπορεις και να πιστευεις οτι οοοολα θα πανε καλα....και κατι τελευταιο....εφοσον εχεις τοσο αστατο κυκλο να πηγαινεις στην γιατρο να βρισκεται ποτε γινεται η ωορηξια!ειναι οτι πιο σιγουρο!!!Και θα δεις συντομα θα ρθει και το νινακι!!!Καλη επιτυχια σε ολες!Μεσα απο την καρδια μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλημερα!Καταρχην θελω να ξαναπω πως ολες θα γινουμε μανες!Νωριτερα ή αργοτερα,με τον ενα ή τον άλλο τρόπο,κάποια στιγμή θα συμβεί!Το πιστευω και ευχομαι ολοψυχα να συμβεί γρήγορα!!!!

Και η δική μου άποψη είναι να γινονται οι εξετάσεις οσο πιο συντομα μπορείτε.Προσωπικα έκανα προγεννετικο σχεδόν 1 χρονο πριν απο την περίοδο που λέγαμε πως θέλαμε να ξεκινησουμε προσπάθειες!Ήθελα να έχω χρόνο να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα χωρίς πίεση.Αυτο ομως δε σημαινει πως αν "χαθεί" ενας χρόνος χαθηκαμε...!

Έχετε οοοοοοοολο τον καιρό μπροστά σας!Κάντε τις εξετασεις σας, αποβαλλετε οσο απο το αγχος σας μπορείτε και.... βουρ στο ψητόοοοοο!!!!!!!!!;):P :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ritsaki ,δεν γνωρίζω ποιες άλλες εξετάσεις να κάνεις. Σίγουρα ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει καλύτερα!!

Αυτό που θα ήθελα να πώ είναι ότι συμφωνώ με τα κορίτσια που είπαν ότι καλύτερα να γίνονται κάποιες απλές εξετάσεις πριν εξαντληθεί το χρονικό περιθώριο του έτους που τάζουν οι γιατροι.

Βασικά, δεν λέω να παραβλέψουμε αυτά που μας λένε οι γιατροί σε καμία περίπτωση, αλλά όταν μια κοπέλα δεν έχει παιδάκι και θέλει να αποχτήσει και προσπαθεί και δεν τα καταφέρνει λογικό είναι να αναρωτηθεί "μπορώ να μείνω έγκυος" , " μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα"

Αυτά τα ερωτήματα και μόνο, κατά την απόψη μου , προκαλούν αγχος και ανησυχία ..... και σίγουρα επηρεάζουν αρνητικά την όλη προσπάθειά μας....

Εγώ για παράδειγμα έχω γάτα και είμαι στην προσπάθεια εδώ και έξι μήνες να αποκτήσω παιδάκι .... έκανα προγεννητικό και τοξόπλασμα για τους ευνόητους πιο πάνω λόγους..

Όταν θα βγούν τα αποτελέσματα (και είναι όλα καλά )τουλάχιστον θα έχω αποκλείσει κάποιες αρνητικές σκέψεις...

Φιλάκια και εύχομαι να σου πάνε όλα κατ' ευχή... και σε όλες σας κορίτσια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ritsaki μου καλή σου ημέρα! Γιατί, αφού έχεις τόσο μεγάλο κύκλο δεν κάνεις μία αγωγή, για να τον φτιάξεις και να μπορείς να εντοπίσεις πιο εύκολα και τις γόνιμες μέρες σου? Αν, και για να είμαι και ειλικρινής, δεν πολυπιστεύω στις "περιβόητες γόνιμες μέρες"! Η κολλητή μου έπιασε μέσα σε 6 μήνες 3 φορές παιδάκι (μόνον η 3η εγκυμοσύνη βέβαια ολοκληρώθηκε!) κάνοντας σεξάκι με τον αντρούλη της μέρα παρά μέρα! Δεν κυνηγάμε αποκλειστικά τις γόνιμες! Αλλά, και πάλι, δεν είναι κάτι αυτό που θα έπρεπε να απασχολήσει και τη γυναικολόγο σου? Από την άλλη όμως μην αγχώνεσαι χειρότερα και "αναλώνεις την ψυχή σου" στα τεστ ωορρηξίας, γιατί ούτε αυτά πάντοτε είναι καλοί σύμβουλοι... μάλλον περισσότερο άγχος μας προκαλούν τελικά! Απόλαυσε την επαφή με τον αντρούλη σου τώρα που μπορείς, γιατί αν έρθει το νινάκι... κοκό τούτου!!! Φιλάκια και μην στενοχωριέσαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ritsaki μου, καλησπέρα κι από μένα! Λοιπόν, να σου πω και εγώ την εμπειρία μου! Τον Σεπτέμβριο, όπου κι είχαμε αποφασίσει με τον άντρα μου να κάνουμε ελεύθερα για να πιάσουμε παιδάκι, είπα να κάνω ένα προγεννετικό έλεγχο! Πήγα στον γιατρό και μου βρήκε ένα αυγουλάκι όπου μεγάλωνε στην ωοθήκη μου! Μου είπε ότι το ιδανικό είναι να κάνω 17η μέρα-18η-19η! Και έκανα! 1 φορά την 17η και 2 φορές την 19η! Το είχα σίγουρο! Και τελικά μετά από 15 μέρες .. ήρθε η ακατανόμαστη! Τον Οκτώβριο, μέτραγα μέρες πάλι!Τσέκαρα ποιες μέρες έχω πιθανή ωορηξία, έβαζα πρόγραμμα πότε να κάνω αγκαλίτσες, γενικά ένα χάος!! Και πάλι τζίφος! Μετά τα παράτησα! Τον Νοέμβριο είπα ότι είναι να γίνει θα γίνει! Δεν ασχολούμαι άλλο! Και δεν ασχολήθηκα καθόλου!!

Και τον Δεκέμβριο δεν μου ήρθε.. η ακατανόμαστη! Ξεκίνησα τα χαδάκια αμέσως μετά την τελεύται περίοδο και τελικά έμεινα έγκυος, έτσι απλά! Χωρίς να αγχώνομαι και να στρεσάρομαι! Και με κύκλο 30 - 40 μέρες.. και πολυκυστικές ωοθήκες!

Μην το σκέφτεσαι όσο μπορείς.. Άστο να έρθει από μόνο του! Απόλαυσε αυτές τις μέρες γιατί είναι μοναδικές για σένα και τον άντρα σου!

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα! Εύχομαι η ακατανόμαστη να σε ξαναθυμηθεί σε 10 μήνες πάλι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ritsaki mou kalispera!! K ego eixa poli astato kiklo xoris na exo polikistikes oothikes i megales....eimai 25 xronon k prin 4-5 xronia mou eixe protinei i tote ginaikologos mou na paro antisiliptika gia na statheropoiisoume ton kiklo mou, molis ta ekopsa meta apo 1 xrono perasan 2-3 mines k arxise pali ta dika tou. Se pliroforo oti i silipsi tou mpempi pou perimenoume egine entelos katalathos... den xero ti eixe pathei ekeini tin nixta o sintrofos mou...apla afethike k egine to miraio. Pote den katalava tin legomenei oorixia, pote den metrisa meres...!!

H diki mou simvouli einai na xalaroseis k an pisteveis pos i exetasi tou sizigou sou tha se voithisei sizitise to mazi tou k pate paraia na tin kanete...den xero poso xronon eisai alla theoro poli normal ton xrono pou prospathite, giati min xehnas pos o kiklos sou den voithaei k poli tin katastasi!!!!!:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ritsaki mou kalispera agapi mou...

Gia pigenne ston giatro sou re agapi mou...

Min stenaxwriesai...

To kalo pragma argei na erthei,,,

Kai mas erxetai ekei pou den to perimenoume panta...

Sou euxwme oti kalitero...

O theos mazi sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...