Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!! ΕΛΕΟΣ


Recommended Posts

γεια σας!!! τι κάνουμε??

ποιες ειναι εγκυουλες αυτό το μήνα???

κοριτσια εχω εκνευριστεί με αυτά τα συμπτωματα.. η ολα είναι της φαντασίας μου η είμαι εγκυος.. η δεν ξερω τι αλλο να πω!!!

περιμένω να αδιαθετήσω περίπου σε 5 μέρες!!! λοιπον έχουμε κ λέμε εχω πόνο στη μέση .... αναγούλες .. ζάλη ... νεύρα ... νυστάζω δεν έχω όρεξη τιποτα να κάνω... η θηλές μου είναι λίγο περίεργες...έχω υγρά...περιεργες ορέξεις για φαγητό!!! τι να έχω!!|??? χιχιχ τελος πάντων ότι κ να είναι να είναι για καλό!!! φιλάκια πολλα!!!αα ποτε λετε να κάνω κανα τεστάκι ? ? ? ? ??

;);):P:side: :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tetoulina μου τα συμπτώματα σου μου ακούγονται πολύ καλά!!!!μάλλον το βλέπω να έχεις σποράκι στην κοιλίτσα σου.....δεν ξέρω πότε να κάνεις test γιατί ακούω συνέχεια οτι δεν είναι αξιόπιστα και τα σχετικά...εγώ πάντως έκανα self clear 2 μέρες πριν την καθυστέρηση και βγήκε θετικόοοοοο!!!!!κάνε το τεστ και αν μπορείς να περιμένεις κάνε τη χοριακή με την πρώτη μ'ερα καθυστέρησης....φιλάκια πολλά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και χαρά σου tetoulina. Εγώ είμαι σήμερα στην 25η μέρα κι εύχομαι... μη σώσει κι έρθει!!! Από συμπτώματα... άλλο τίποτε! Φοβερές ανακατωσούρες όλη μέρα κι όλη νύχτα, ξινίλες, συχνοουρία, αρκετές ζαλάδες, αποστροφή για τρόφιμα που πριν ήθελα σαν τρελή (το frappe ας πούμε που οπωσδήποτε έπινα "για να ξυπνήσω" δε θέλω ούτε να το δω στα μάτια μου) θερμοκρασία εδώ και 2-3 μέρες άνω των 37, την ώρα που μαγειρεύω κάτι που πριν μου μοσχομύριζε τώρα με ανακατεύει απίστευτα! Δε μπορώ να κάνω κι εμετό (sorry για την έκφραση!) Κι εδώ και 2-3 βράδια... δε μπορώ να κοιμηθώ βρε παιδιά καθόλου... στριφογυρίζω στον ύπνο μου! Κι όλη μέρα αισθάνομαι φοβερή υπνηλία! Κι έναν ελληνικό καφέ που πίνω, συνήθως δεν με ξυπνά, θα το κόψω κι αυτό, γιατί αν είμαι όντως έγκυος φοβάμαι μην κάνω κακό στο μικρούλι μου! Έχω και ταχυκαρδίες συνέχεια, σαν να χτυπάει κάποια άλλη καρδούλα μέσα μου! Πρώτη φορά αισθάνομαι έτσι! Μπρούμυτα να κοιμηθώ που το λάτρευα ούτε κατά διάννοια... όταν ακουμπάω την κοιλιά μου αισθάνομαι "πως θα σκάσει!" Τελευταία μπήζω και τα κλάμματα χωρίς λόγο! Και νιώθω και κάπως περίεργα την κοιλιά μου... σαν να έχει κάτι μέσα... σα να με βαραίνει... αποφεύγω τα πολλά βάρη (από S/M π.χ.) δε μπορώ να τα εξηγήσω όλα αυτά αλλιώς εκτός... από εγκυμοσύνη! Η συννυφάδα μου βάζει στοίχημα πως είμαι έγκυος! Θα πρέπει όμως να κάνω λίγες μέρες υπομονή! Το καλό της υποθέσεως είναι πως δεν έχω όρεξη ούτε για φαγητό!!! Με το ζόρι τρώω, γιατί παίρνω και χαπάκια σιδήρου παράλληλα και χρειάζεται! Εγώ θα πάω (καλώς εχόντων των πραγμάτων) στις 8 του μηνός για χοριακή! Το προαίσθημά μου πάντως μου λέει πως αυτόν τον μήνα μας επισκέφθηκε ο πελαργός!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου tetoulina!!!!!

Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδρά διαφορετικά!

Εγώ δεν είχα συμπτώματα και όμως ήμουν!

Σου εύχομαι να ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ και η "ακατανόμαστη" να κάνει 9 μήνες να σε επισκεφΘεί!!!!

Εάν έχεις αγωνία και δεν μπορείς να περιμένεις, θα σου πρότεινα να κάνεις τη β΄χοριακή! Δεν χρειάζεται να έχεις καθυστέρηση για να την κάνεις! Εγώ την έκανα 14 ημέρες μετά την ημερομηνία σύλληψης!

Περίπου 6 με 7 ημέρες από την ημερομηνία που περίμενα περίοδο!

Θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου!

Φιλάκια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tetoulina mou den xero ti na sou po...mporei na eisai egkios!!! Nomizo pos einai ligo noris gia na to katalaveis!!! ego to mono siptoma pou eixa, to opoio prosexa afou ematha oti eimai egkios, itan to poli prismeno stithos!!! H kathe ginaika omos diaferei...gi'auto tha sou protina na iremisis k na xalaroseis k oti sou simvenei tha to matheis se liges meroules!! sou euxomai olopsixa na se exei episkefti o pelargos k na sou efere ena ugiestato moraki!!!!:) :) :) :) :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΔΩ Η ΤΡΕΛΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!

Όπως έχω γράψει κι αλλού, εγώ κάθε μήνα έχω όλα τα συμπτώματα. Μα όλα.

Δε θα τα αναφέρω γιατί έχω όλα όσα έχετε ακούσει και διαβάσει.

Αυτό το μήνα κάνω το κορόιδο..δε δίνω σημασία, το αφήνω έτσι. Μόνο το στήθος μου που πρίστηκε δεν μπορώ να αγνοήσω. Αυτό το μήνα δεν έχω προσέξει τίποτα άλλο.

Εγώ περιμένω από τις 3-7. Λέτε τώρα που δε νιώθω τίποτα να είμαι? ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!! Μπααααααα...

Εγώ πάντως θα ευχηθώ σε όλες καλή τύχη και να μας έρθουν όπως τα θέλουμε και να έχουμε ένα μωράκι στην κοιλίτσα μας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tetoulina μου ευχομαι ολοψυχα να μας πεις τα καλυτερα νεα της ζωης σου σε λιγες μερες!!!Κι εγω περιμενω περιοδο στις 4 περιπου αλλα δεν δινω καμια σημασια στα συμπτωματα μιας και που εχω καει απο αυτα και οπως λενε και πολλες κοπελες ολα νομιζα οτι τα ειχα....γιατι απ οτι φανηκε νομιζα....οσο για το τεστακι θα προτεινα υπομονη γιατι μπορει να δειξει αρνητικο για αρχη και να απογοητευτεις αδικα...οποτε περιμενε την καθυστερηση!!!Και παλι μακαρι να εισαι!!Και ολες οσες περιμενουν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!!!!!

λοιπόν λοιπόν τεστάκι δεν κάνω θα περιμένω να έχω κανα 3 μέρες καθυστέρηση κ μετά!!!

αριστίνα κόντα είμαστε στην περίοδο μακάρι να το ανακοινώσουμε μαζί να είναι το καλύτερο δώρο πασχα!!

milina κάνε το κοροιδο κ που ξέρεις... μπορει αντέ ολες μαζι θα ανακοινώσουμε τα νέα κακά (φτου φτου μακρια) η καλα χιιχχι!!!

φιλάκια κ μην ξεχνάτε ο θεός είναι μεγάλος!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά κάνεις και περιμένεις 2-3 μέρες καθυστέρησης, πάντως, αν.... βρίσκομαι στη θέση σου (αν και δεν το γνωρίζω ακόμη!) δεν υπάρχει περίπτωση να κρατηθώ... με βλέπω να κατασκηνώνω έξω από το μικροβιολογικό πρωϊ-πρωϊ!!!! Αλλά, ούτως ή άλλως, πρέπει να περιμένω λίγες μέρες ακόμη... Καλά αποτελέσματα πάντως όταν έρθει εκείνη η ώρα! Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακαρι οπελιτσα μου!!!Να γεμισει το μαμυ με ανακοινωσεις!!!!!!Το καλυτερο δεν λες τιποτα....τι μου θυμισες ετσι μου ειπε η πεθερα μου μακαρι να μου κανετε το καλυτερο δωρο του Πασχα για να δουμε!!!χα χα χα!!!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΧΝΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑ Κ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ .... ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ :blush: :blush: :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι την περιμενω γυρω στις 6 με 7 !!! αλλα ξερεις πιο μπορω να πω αισιοδοξο? οτι πριν μια βδομαδα απο την περιοδο εχω παντα πονοκεφαλο τρομερο αυτη τη φορα τιποτα ελπιζω να μην με πιασει :woohoo: :woohoo: γιατι θα το πιασω κ εγω... αντε να δουμε φιλακιααααα :P:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε τετουλινα.... ισα που προλαβαινεις....

Αν κανεις τεστ στις 10 του μηνα...θα το γιορτασεις δεοντως!!!!

Αν παλι πιασει 13 ο μηνας.... θα το γιορτασεις με λαδερα....και γενικως νηστισιμα....:P

Ευχομαι να το γιορτασεις κι ας ειναι και με....φαβα+παντζαρια(:blink: )

Μην ανακατευτεις με τον συνδυασμο που εγραψα....:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tetoulina

μακαρι τα νέα σου να είναι τα καλύτερα και να μας ανακοινώσεις γρήγορα την εγκυμοσύνη σου!!!

Μην το σκέφτεσαι και μην αγχωνεσαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xaxa αχ τι ωραια που τα λες να σου πω την αληθεια προτιμω τωρα τελευταια τα λαχανικα απο τα κρεατα τι με εχει πιασει??? να τωρα παω λαικη για κανα κουνουπιδι ελεος ειμαι !!!! α να δουμε γιατι μπορει να φανει φαντη μπαστουνη η ακατανομαστη κ να μας τρελανει εντελως φιλακιαα κ καλημερα σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...