Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βρεφικος απο Νεο Φαληρο μέχρι Αλιμο


Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια ειμαι νεα στη παρεα.

Ψαχνω για βρεφονηπιακο για την κορουλα μου 9 μηνων σήμερα, για να ξεκινήσει απο Σεπτεμβρη.

Μηπως έχετε να προτεινετε κατι καλο και δοκιμασμένό;;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Alkmini geia sou !!!

Kai ego san kai esena psahno gia stahmo gia tin kori mou kai den mporo na po oti eida kati pou mou arese .

Xero apo mia fili pou stelnei ekei ton gio tis oti to Pashalis einai kalo. Omos ekeini ton pige apo 3 xronon , opote den mporouse na mou pei gia to vrefiko tmima.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα, ήθελα να σου πω έναν σταθμό που πρέπει να αποφύγεις!!!!!!:( Λέγεται Ηλιος Ηλιάτορας και είναι στον λόφο Πανί στον Αλιμο. Είχε στείλει η αδερφή μου τα δίδυμά της και ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ!!!! Άθλια συμπεριφορά του προσωπικού προς τα παιδιά που κοντέψαν να μας τα τρελάνουν!!! Μετά τα πήγε στο Πράξεις και Πράξεις που είναι καταπληκτικό και τα παιδάκια μας έγιναν και πάλι όπως παλιά!!!!! Σου το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. θα κλίσω ραντεβου την επόμενη εβδομάδα με το σταθμό που μου προτείνεις, και βλέπουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

despina t μετά από μια έρευνα που έκανα έχω κάποιους σταθμούς στο μυάλο μου. έχω ακούσει πολυ καλά λόγια για τον Αλκηστη bebe στη νεα σμύρνη αλλά και η διευθύντρια μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Επίσης μου άρεσε και η Φωτεινη στον Αλιμο άλλα τέλος του μήνα θα ξέρουν αν έχουν κενές θέσεις για να μας δεχτούν, και έχω ακούσει και πολύ καλά σχόλια και για τον Ροζ Πανθηρα στο καλαμάκι από άτομο που έχει δουλέψει μέσα στο σταθμό, άλλα δεν εχω πάει ακόμα να τον δω απο κοντα.

εχω όμως και εγω πολύ άγχος ότι στο τέλος αυτό που θα επιλέξω δεν θα είναι καλό και οτι θα δημιουργήσω στη μικρή. ομως δεν μπορω να κάνω κάτι. σεπτέμβρη επιστρέφω δουλεια και πρέπει να πάρω μια αποφαση σύντομα.

Ελπίζω ατο τέλος να κάνω τη σωστή επιλογή.

Αν μάθεις και εσυ κάτι για κάποιον άλλο σταθμό πέσμου και θα σε ξαναενημερώσω και εγω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou Alkmini!Sto Alkisti piga kai to eida den mou aresan poli oi xoroi kai den mporouse na me exipiretisei me ta dromologia tou sxolikou.Me to roz panthira exo milsei kai ego kai thelo na kano ena rantevou.

Piga sto " Paramithi na arxinisei "pou einai ston Imito kai mou arese kai san xoros kai i idioktitria i opoia didaskei sta paidakia.

Ego distixos epistrefo sti douleia to Maio kai opos katalaveneis exo aghotheipara para poli...:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

despina t καταλαβαίνω απόλυτα το αγχος σου.

αν πας ροζ πανθηρα πες μου πως σου φάνηκε εγω θα παω τη μεγάλη εβδομάδα όπου μπορέσω. έχω συνέχεια το μωρό ο άντρας μου γυρίζει αργά από δουλειά και δεν έχω καθόλου εκεύεθερο χρόνο. τη μεγάλη εβδομάδα θα στείλω τη μικρή για λίγες μέρες στους γονείς καθως είμαι από αγρίνιο και θα πάω να δω όσους σταθμούς μπορέσω για να πάρω μετά και έγω απόφαση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΩ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ? ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΜΕΧΡΙ 5 ΕΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΦΟΥΣ! Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΠΟ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! ΜΕΝΩ ΑΛΙΜΟ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...