Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥ


sarlot

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμένα. Θέλω τη γνώμη σας για κάτι που με απασχολει. Ο κύκλος μου παρουσιάζει διακυμάνσεις απο 29-37 μέρες. Τις περισσότερες φορές είναι απο 31-33 μέρες. Πιστεύεται ότι πρέπει να σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου με κάποια αγωγή αφού είμαι στην προσπαθεια για μωρό?? Και αν ναι τί αγωγές υπάρχουν και για ποσο καιρό? Μετά το τελος της αγωγής πρεπει να αρχισω προσπαθειες ή μπορω και κατα τη διαρκεια. Το λέω γιατι ειμαι 34 ετων. Θα επισκευθω σιγουρα το γυναικολογο αλλα ηθελα μια πρωτη άποψη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οτι και να πουμε εμεις σιγουρα στον γυναικολογο θα βρεις την απαντηση...εχεις μηπως πολυκυστικες;;;; κοιτα αν εχεις διακυμανσεις στον κυκλο σου δεν μπορεις να βρεις τις γονιμες...ειναι λιγο δυσκολο σε μη σταθερο κυκλο....εγω που ειχω πολυκυστικες και καθολου σταθερο κυκλο εχω ηδη ενα παιδακι 2 χρονων...απλα ο γιατρος με βοηθησε να βρω τις γονιμες....καλη επιτυχια σου ευχομαι και πηγαινε στον γυναικολογο σου να σε βοηθησει...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην αγχωνεσαι καθολου..πηγαινε και πεστου να σου κανει θεραπεια προγραμματισμενης επαφης....να σου βρει τις γονιμες και να σου πει ποτε να ερθεις σε επαφη...εμενα μου εδωσε και κατι χαπια ...σερπαφαρ λεγονται και κανουν σιγουρη ωορρηξια...μετα παλι υπερηχο και μολις ηταν τα ωοθηλακια ετοιμα σε μεγεθος ,τα εβλεπε στον υπερηχο,μου εκανε μια ενεση για να σπασει και να γινουν ωαρια...και μου λεγε ποτε να ερθω σε επαφη....πεστου για αυτο ...ισως στο κανει...ο αντρας σου εχει κανει σπερμοδιαγραμμα;;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι δεν έχει κάνει. Τωρα που ειπαμε να ξεκινησουμε τις προσπαθειες προεκυψε το εξης προβλημα: λογω δουλειας για ενα χρονο θα μενουμε μακρυα. Οποτε δεν προλαβαμε να κανουμε ολοκληρωμένες προσπαθειες. Προσπαθουμε οποτε βρισκομαστε, σε τυχαιες μερες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sarlot, καλησπέρα κοπέλα μου κι από μένα! Λοιπόν, εγώ έχω πολυκυστικές ωοθήκες και κύκλο από 30 ως 40 μέρες! Έρχεται στις 33, 35, 37, 39.. κάπως έτσι! Ποτέ πάνω από 40 μέρες όμως! Το καλό είναι αυτό στην υπόθεση! Ένας γιατρός μου είπε κάποτε ότι αν θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να κάνω θεραπείες! Ένας άλλος μου είχε πει ότι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα και θα πιάσω! Ο γιατρός που με παρακολουθεί τώρα, μου είπε ότι ακόμα έχω πολυκυστικές, μου είπε να κάνω ελεύθερα χωρίς να αγχωθώ κι αν δεν έχω πιάσει μέσα σ'ένα χρόνο, θα κάνουμε θεραπεία! Έπιασα στους 3 μήνες προσπάθειας, κι όχι σε καθημερινή βάση!! Το παν είναι να μην έχεις άγχος, να μην το σκέφτεσαι όλη την ώρα!!

Και όπως είπαν κι άλλες κοπέλες, κάνε έναν κόπο να ρωτήσεις και κάποιο γιατρό!! Καλή επιτυχία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...