Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΗΜΑΔΙ Ή ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ.(1 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ)ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΟΛΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΥΓΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΚΛΠ(ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΛ.ΕΜΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ)ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ.ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ,ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΛΠ,ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗΣ ΜΟΥ ΘΕΣΗΣ ΚΑΡΦΙΤΣΟΜΕΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΑΡΤΑΚΙ.ΣΚΟΥΠΙΣΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΤΣΑ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ.ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΙΤΣΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ".ΤΑ ΕΧΑΣΑ..ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΚΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ?ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΜΗ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΔΙ Η ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost εγραψε:

"ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ."

Ο,τι και να ηταν κοριτσακι μου.... σημασια εχει αυτο που νιωθεις....;)

Η "αναλαφρη διαθεση"..... η χωρις αγχος διαθεση.... φερνει.... μωρα!!!;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κι αυτο ευχομαι να φερει και σε σενα....:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου τίποτα δε γίνεται τυχαία!Δε φταις εσύ,οχι,δεν είσαι ονειροπόλα.Σημάδι είναι!Πήγαινε και άναψε ένα κερί στον Άγιο,και να δεις που θα αισθάνεσαι ακόμη πιο όμορφα.

Θα ακολουθήσω την πεπατημένη και θα σου πω το τετριμένο:ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!

Και γω 8 μήνες προσπαθώ να γίνω μαμά.Αυτό που έχεις να κάνεις και συ και γω,είναι να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής σου με τον άντρα σου και την οικογένειά σου,κι ότι'ναι να'ρθει,θε να'ρθεί...

Τα φιλιά μου και υπομονή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!

ΚΑΙ, ΣΑΦΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ!

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ!

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙΣ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost, κοριτσάκι μου, να πας ν'ανάψεις ένα κεράκι!! Είτε σημάδι, είτε τυχαίο γεγονός πρέπει να επισκεφτείς τον άγιο και να τον ευχαριστήσεις! Εγώ, στην 3η εγκυμοσύνη της νύφης μου και ενώ οι 2 προηγούμενες ήταν παλίνδρομες, λέγανε και ότι η 3η για εκεί οδεύει.. Πήγα λοιπόν στην εκκλησία κι άναψα ένα κεράκι στην Παναγίτσα! Κι όλα πήγαν καλά και βγήκε το τσουπωτάκι μας η Ανδριάννα!!

Καλή επιτυχία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΚΕΡΑΚΙ.ΟΝΤΩΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ..ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΨΑΧΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 1 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ 3 ΚΑΙ 4 ΠΑΙΔΙΑ..ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΜΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ το ίδιο πιστεύω!Μήνυμα ήταν!Πήγαινε άναψε ένα κεράκι στον άγιο, κι αν δεν είναι αυτό το μήνα θα έρθει πολύ σύντομα να το θυμάσαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ "ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ." ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ... ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ(ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΩ?).ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου τιποτα σε αυτη τη ζωη δεν ειναι τυχαιο........σου ευχομαι ο αγιος Λουκας να σου χαρησει ενα γερο μωρακι.....φιλια!:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα έρθω να συμφωνήσω με την gastroula. Φυσικά και να ανάψεις κεράκι και ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά. Φυσικά και μπορεί να είναι σημάδι, αλλά μπορεί απλά αυτό που έγινε να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις.

Ο Άγιος Λουκάς? Η Παναγία? Ο Χριστός? Ποτέ δεν ξέρεις. Η πίστη είναι ό,τι πιο δυνατό! Γενικά η πίστη...γι' αυτό πίστευε και θα τα καταφέρεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ποσο πιστευει κανεις δεν εξαρταται απο το ποσες φορες πηγαινει στην εκκλησια.Γιαυτο πηγαινε και αναψε ενα κερακι στον Αγιο και να δεις που ολα καλα θα πανε!!!:P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγάπη μου,

Καλή σου μέρα και από εμένα.Όλα τα γεγονότα στη ζωή μας δεν γίνονται τυχαία.Να ανάψεις ένα κεράκι στον Άγιο Λουκά και να προσευχηθείς μπρος στην εικόνα του.Αυτός θα σου χαρίσει ένα μωράκι πιστεύω και όλα στην ζωή σου θα πάνε καλά και φυσικά αυτό που σου συνέβει δεν είναι τυχαιο γεγονός απλά μια ένδειξη ότι ο Θεός είναι κοντά μας και δεν μας ξεχνάει ποτέ.

Όλα να σου πάνε καλά και σύντομα με καλά νέα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost μου εγω στην ζωη πιστευω πως τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!!Κι αν αισθανθηκες οτι πρεπει να το κανεις δεν το συζητω!!!Ευχομαι ολοψυχα να ειναι σημαδι και ολα να πανε καλα απο δω και περα και συντομα η ευλογια μιας εγκυμοσυνης να πλημμυρισει τις καρδιες σας!!!Φιλακια καλη σου μερα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μεγάλο πράγμα η πίστη κορίτσια!

Είδες που μόνο που σκέφτηκες τον Άγιο αισθάνθηκες καλύτερα?

Να ανάψεις κεράκι, θα ναι στο πλάι σου!

Ελπίζω τα καλύτερα;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost γλυκειά μου πιστεύω πολύ στα σημάδια και θαρρώ πως κι αυτό που μας περιέγραψες είναι σημάδι θεϊκό! Να πας κοριτσάκι μου ν' ανάψεις ένα κεράκι να σε φωτίσει ο Άγιος... γιατί σημασία δεν έχει τόσο το αν πηγαίνουμε στην Εκκλησία ή όχι αλλά το πώς νιώθουμε... αν επικαλούμαστε τη βοήθεια του Θεού σε κάποια δύσκολη στιγμή... αν προσευχόμαστε... αν πιστεύουμε στη Δύναμή Του...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ..ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ.ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ(ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΧΑΖΟΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΟΒΩ ΟΛΕΣ!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου φυσικα και να πιστευεις στον αγιο.να πατε με τον αντρουλη σου να αναψετε κερακι.ετσι πηγαμε και εμεις(μας στο ειπαν καποιοι φιλοι που προσπαθουσαν καιρο για μωρο)στην πλακα,στην εκκλησια του Αγιου Ταξιαρχη.εκει βρισκεται μια εικονα της Παναγιας της Γοργοεπηκοος(την λενε ετσι απο οτι μας ειπαν γιατι ακουει γρηγορα τις προσευχες και κανει θαυματα)οταν πηγαμε εκει και ειπαμε σε μια γιαγιουλα οτι θελουμε ενα ταμα για μωρο,μας ανοιξε μια προσθηκη που ειχε ταματα και μας ειπε να διαλεξουμε.το βαλαμε στην εικονα και πριν φυγουμε μας ειπε οτι οποια κοπελα κανει ταμα στην παναγια για παιδακι μεσα σε εναν μηνα ειναι εγκυος.να σας πω και κατι που με εχει τρελλανει?

οταν ειμασταν μπροστα στην εικονα ειπα απο μεσα μου στην παναγια(δεν ξερω πως μου ηρθε)κανε παναγια μου να μεινω εγκυος οταν εμεινες εσυ και να γεννησω οταν γεννησες εσυ.μετα απο serpafar και ενεση pregnyl,ποτε λετε οτι μου ειπε ο γιατρος να ερθουμε σε επαφη γιατι ειχα ενα πολυ καλο ωαριο?

25η ΜΑΡΤΙΟΥ!!!!!πριν 6 μερες δηλαδη.το σκεφτομαι και εχω σαλταρει.στον αντρα μου δεν λεω τιποτα για να μην του δινω ελπιδες και να ανχωνεται.ευτυχως που εχω εσας και ξερω οτι σκεφτομαστε τα ιδια πραγματα.

ελπιζω η παναγια να μας χαρισει απο ενα μωρακι σε ολες μας γρηγορα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...