Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΙΚΡΑ...


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια παει καιρος απο την τελευταια φορα που μηλησαμε και αυτο γιατι πιστευα πως αν παψω να ασχολουμαι με το θεμα του μωρου θα ερθει...αλλα που τετοια τυχη.δεν βαριεσαι..τον προηγουμενο μηνα καναμε τη πρωτη σπερματεγχυση αλλα δυστηχως χωρις κανενα αποτελεσμα αλλα θα μου πεις πως να ερθει ρε κοπελια αφου το αγχος σου βαρουσε κοκκινο???εεε???παιδια μιλαμε εκεινη την μερα νομιζα πως εχει γυρισει ο κοσμος αναποδα...χαλια...τον επομενο μηνα θα κανουμε αλλη μια ελπιζω αυτη την φορα τα πραγματα να ερθουν ολα δεξια...αλλιως παμε για εξωσωματικη...δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω η τι αλλο να κανω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΩς ΜΑς ΞΑΝΑΡΘΕς ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!ευχομαι αυτη τη φορα το μαμμυ να σου φερει γουρι και ναρθει το μωρακι σου ευκολα και γρηγορα!!!!!

φιλακιααααα:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξερω πως νιωθεις κοριτσακι μου αλλα δυστυχως ολα ειναι στο μυαλο μας.....και εγω καποια στιγμη ειπα δε θα ξαναμπω γιατι και να θες να ηρεμησεις δε μπορεις αλλα καταλαβα οτι αν εγω δεν το βγαλω απο το μυαλο μου τοτε δεν γινεται τιποτα......ηρεμησε....ξερω ειναι πολυ δυσκολο........σου ευχομαι να πανε ολα καλα και σε ενα μηνα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα....πολλα φιλια!!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να αποβαλλεις το αγχος οσο μπορεις να σκεφτει οτι ενταξει ειναι καταπληκτικο και τελειο το γεγονος να εχει και ενα παιδι αλλα δεν ειναι μονο αυτο που δινει νοημα στη ζωη μας.Κοιτα γυρω σου και θα καταλαβεις υπαρχουν ατομα που ενω εχουν κανει παιδα ειναι μονοι τους στο περιθωριο υπαρχουν και γονεις που ενω υπαρχουν παιδια τα κακοποιουν .Ξερω θα πεις τωρα τι μου γραφει η Βανια και ποιος της ειπε οτι εμενα με νοιαζουν ολα αυτα; Εχεις δικιο !αλλα πρεπι να το βγαλεις απο το μυαλο σου και να σκεφτεις οτι στη ζωη μας υπαρχουν και αλλα σεναρια και δεν εχουν [αντα ευτυχισμενο τελος .Μπορεις να επεμβεις; μπορεις να αλλαξεις τα πραγματα; υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις και δε το εχεις κανει; Απλα μπορει να μην ειναι ακομα η στιγμη περιμενε κανε ολα οσα λεει η επιστημη μην χανεις και την πιστη σου και καποια στιγμη θα ερθει .Προς το παρων κοιτα να ασχολεισαι με κατι αλλο και θα δεις θα ερθει ο μηνας που δεν θα εισβαλλουν οι ρωσσοι και θα μας γραψεις !κοριτσια ερχετε ο ευτοκρατορας η η πριγκιπισσα .Χαμογελα γλυκεια μου και να εισαι καλ εσυ και ο αντρας σου και ολα θα πανε καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ, ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΝ 2Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ...ΑΝΑΜΕΝΩ!ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΤΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ. ΑΠ΄ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mariakrhth ευχομαι καλη επιτυχια στην επομενη προσπαθεια σου!!!!:)

Εμενα παντως το ΜΑΜΜΥ με χαλαρωνει....παρα με αγχωνει...

Ειναι μια παρεουλα.....και παντα η παρεουλα σε χαλαρωνει....ε?? ;)

Ολα θα πανε καλα για ολες μας....!! Θα δεις....;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΡΑ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ! ΣΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ "ΤΣΑ!" ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ'ΡΘΕΙ , ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ -ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ-!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!

-ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ-ΓΙΑΤΙ ... ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Μαρία.. το άγχος είναι το άτιμο πολύ σοβαρός αρνητικός παράγοντας... να σου πω να μην αγχώνεσαι? μακάρι να υπήρχε ενα χαπάκι που να έδιωχνε το άγχος- πιστεψέ με πρώτη θα το είχα πάρει.

αλλά α΄λλο θέλω να σε ρωτήσω- σχετικά με την εξψσωματική. πόσο καιρό προσπαθείς- εχετε κανει κ οι 2 εξετάσεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Μαράκι... Και σου έυχομα ολόψυχα καλή επιτυχία τον επόμενο μήνα! Μην στενοχωριέσαι και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Το mammyland, εύχομαι να σου φέρει γούρι αυτή τη φορά όπως έφερε σε μένα και σε πολλές κοπέλες εδώ!!

Πολλά φιλάκια... Και θα τα λέμε σύντομα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μη χάνεις την ελπίδα σου. Και φυσικά να ηρεμήσεις βρε κορίτσι μου. Να δεις που την επόμενη φορά 8α πάνε όλα τέλεια!

Μην στενοχωριέσαι και να δεις τον επόμενο μήνα θα πάνε όλα θαυμάσια. Καλή σου επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑΔΙΑ. ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΒΡΗΚΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΙ"ΕΡΥΘΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ" ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΛΟΙΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑΜΗ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΓΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ (ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΩ "ΣΤΗ ΝΥΦΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ"!!!!)

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Μαρακι....σε καταλαβαινω....μα οτι κι αν κανεις οσο κι αν θες να αποφευγεις καταστασεις που στο θυμιζουν αν εσυ η ιδια κι εγω κλπ δεν το παρουμε αποφαση να ηρεμησουμε και να δεχτουμε οτι αργα η γρηγορα θα ρθει και να μην βιαζομαστε δεν γινεται τιποτα...Ευχομαι ολοψυχα η 2η να ειναι και η τυχερη με την βοηθεια του Θεου!!!Δεν μπορεις τιποτε αλλο να κανεις οπως ολες μας απο το να απολαμβανουμε την αγαπη του αντρουλη μας να ειμαστε αισιοδοξες και να ελπιζουμε στο θαυματακι οτι θα ερθει συντομα με την βοηθεια του Θου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια σα ευχαριστω για την συμπαρασταση ειναι πολυ σημαντικο για μενα να ξερω πως υπαρχει καποιος εκει εξω που οχι απλα με καταλαβαινει αλλα ξερει πως περναω αφου εχει τις ιδιες ανυσηχιες και αγωνιες με μενα...και για να απαντησω και στην xristina33 τον μαιο συμπληρωνονται 2 χρονια"ελευθερων δοκιμων"αλλα συστηματικα ειναι μολις ενας χρονος...και στον επομενο κυκλο μου θα παμε για την δευτερη σπερματεγχυση αν και θελω να ευχομαι οτι δεν θα χρειαστει μια και πιστευω οτι ισως αυτο το μηνα να εχουμε και ευχαριστα νεα..οι εξετασεις μα ειναι καλες εγω ειμαι απολυτα οκ και ο αντρουλης μου εχει λιγο πιο χαμηλη κινητικοτητα απο την κανονικη αλλα χωρις αυτο να ειναι προβλημα...ολα ειναι θεμα ψυχολογιας..τι να πω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...