Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΣΤ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ


Recommended Posts

Διαβασα ενα εντυπο που διαφημιζει ενα τεστ γονιμοτητας.Συγκεκριμενα αναφερει/μαθε με λιγες σταγονες σαλιο,αν εισαι στις γονιμες ημερες η οχι.Με το Vican Fertility Saliva Tester,καθε γυναικα μπορει να γνωριζει ευκολα τις πιο γονιμες ημερες του κυκλου της και να τις εκμεταλευτει για την συλληψη η για να αποφυγει μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη.

ασφαλες και απλο στην χρηση

98%ακριβες

επαναχρησιμοποιειται μεχρι και για 2 χρονια

Σε κλινικη μελετη που διενεργηθηκε απο το πανεπιστημιο La Sapienza με συμμετοχη 328 γυναικων,διαπιστωθηκε οτι το τεστ ηταν ακριβες στο 98%των περιπτωσεων.www.vican.gr τηλ2102848001-5,2310861156

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τιμουλες....γιατι δεν αναφερει....???

χμμμμ υποπτο...:P :laugh: :laugh: :laugh:

Θα παω αυριο αν το θυμηθω να ρωτησω σε καποιο φαρμακειο.....

Ευχαριστουμε καλο μας Υβοννακι...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι το ειδα κι εγω και μαλιστα ρωτησα σε φαρμακειο και οχι μονο ειναι αποτελεσματικο αλλα ειναι και οικονομικο.60 ευρω κανει και μπορεισ να το χρησιμοποιεισ για δυο χρονια.δεν ξερω πωσ γινεται αυτο,αλλα μου ακουγεται πολυ καλυτερο απο το κλιαρμπλου που εχει μονο 5 συσκευασιεσ μεσα και κανει πανω απο 50 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υβόννη το έχω δει και εγώ αυτό το τεστ με το σάλιο, πριν 2 χρόνια σε φαρμακείο. Ωστόσο, ο γιατρός μου, όταν χρειάστηκε να τσεκάρουμε την ωορηξία μου, εκτός από την εξέταση προγεστερόνης που με έβαλε να κάνω, μου σύστησε τεστ ούρων ωορηξίας...

Επίσης, σε ένα άλλο forum σε site για γυναικολογικές ερωτήσεις, οι γιατροί συνιστούν τεστ ούρων για ωορηξία...

Ναι μεν είναι ακριβούτσικα, εγώ συγκεκριμμένα πήρα το c.... b..., (45 €) μα ήταν πολύ αξιόπιστο, και είχε 7 συσκευασίες μέσα. Το χρησιμοποίησα για 2 μήνες, 5 τεστ τον ένα μήνα (όπου πέτυχα την ωορηξία στην πέμπτη μέτρηση) και 2 τον επόμενο (όπου πέτυχα την ωορηξία με τη δεύτερη μέτρηση)...

Νομίζω πως καλύτερο είναι να τα χρησιμοποιούμε για 1-2 μήνες, ώσπου να δούμε την ωορηξία μας και να χαρούμε, να ξελαφρώσουμε... Από εκεί και πέρα είναι μάταιο να τα αγοράζουμε κάθε μήνα καθώς μας προκαλεί άγχος το γεγονός ότι "σήμερα-αύριο είναι οι καλές μέρες, πάμε για προσπάθεια...."

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!

Καλό απόγευμα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, εγώ θυμάμαι γι'αυτό το τεστ έχει ξανανοιχτεί θέμα παλιότερα. Το είχαν πάρει κάποιες κοπέλες και έλεγαν ότι δεν ήταν καλό.

Πάντως και μένα ο γιατρός μου τα τεστ ούρων μου πρότεινε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γει σας κοριτσια. εγω εχω το Σαλιβα τεστ του σαλιου. εμενα μου εδειξε οτι εχω προβλημα με τις ορμονες.και ετσι ειναι.η εξεταση μετα μου εδειξε οτι εχει ξεφυγει η Προγεστερονη και μαζι τις Οιστρογονη. σε μια σελιδα ειχε προσφορα 40 ευρω. αν προτηματε τεστ ωορρηξιας των ουρων γιατι δεν θελετε να παραγειλετε απο το εξωτερικο, ενα τεστακι δεν εχει ουτε 1 ευρω.καπου εχει θεμα στο φορουμ "τεστ ωορρηξιας απο το εξωτερικο" .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν κοριτσάκια για μένα ήταν τα πιο πεταμένα 60 Ευρω που έδωσα, δεν καταλαβαίνεις μια....μεγάλη ΒΛΑΚΕΙΑ. το πέταξα.

Μετά πήρα τα clearBlue Που είναι εγκυρότατα αλλά κ ακριβότατα γύρω στα 50-55Ευρώ και κατέληξα στα Ova test, που τα παράγγειλα απο 2 ξεχωριστά site τα πρώτα 50 με 22 Ευρώ και τα άλλα 50 με 5 τεστ εγκυμοσύνης με 41 Ευρώ. Ρώτησα το γιατρό και μου είπε για Ovatest ότι είναι εγκυρότατα.....μην πετάτε λεφτά, εγω έχω χαλάσει ήδη 200 Ευρώ... κ νομίζω πως τα τελευταία είναι και τα καλύτερα και έρχονται αμέσως.

Φιλιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Jurgita μου, την πρώτη φορά προσπάθησα να παραγγείλω απο το www.ova-test.com(50 τεστ ωορρηξίας + 5 εγκυμοσύνης)με 41 Ευρω, ΟΜΩΣ όταν έδινα την Visa electron, για κάποιο λόγο δεν την έπαιρνε (έτσι νόμιζα) ενώ είχα βάλει χρήματα μέσα ακριβώς όσα έπρεπε για λόγους ασφαλείας, έδινα κ την κάρτα του άντρα μου τίποτα ... οπότε το άφησα και μπήκα στο www.saveontests.com όπου παράγγειλα 50 τεστ ωορρηξίας με 23 Ευρώ, με πιστωτική και σε 1 βδομάδα τα είχα στο γραφείο μου. Είναι πιο φτηνά σε αυτό το site, απλά δεν είναι στα ελληνικά η σελίδα όπως στο άλλο.

Το κορυφαίο, μετά από περίπου 15 μέρες μου ήρθαν τα άλλα 50 με τα 5 τεστ εγκυμοσύνης, που νόμιζα ότι δεν τα είχα παραγγείλει, και τώρα δίνω κ του άντρα μου να κάνει γιατί έχω πολλά:lol: .

Συνοψίζοντας προτείνω www.saveontests.com 50 τεστ 22 ευρω.

Καλοφάγοτα και αχρείαστα κοριτσάκια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου πω Νικολ μου, www.saveontests.com πως πληρωσες τοτε με Visa electron η me Visa Classic? ξερεις,οσω γνωριζω με την πρωτη καρτα δεν μπορεις να αγοραζεις στο ιντερνετ,μονο αν εχεις με την τραπεζα υπογραψει ηλεκτρονικο συμβολαιο,που μπορεις να κανεις ελεγχω του λογαριασμου σου, απο την καρτα σου ηλεκτρνικα να στειλεις λεφτα στο λογαριασμο τους... με την αλλη, κλασικ, αγοραζεις αμεσα, φροτιζουνε την καρτα σου με το paypall συστημα. ενα κοριτσι ειπε οτι δεν μπορεσε να αγορασει ουτε με την Visa classic της Eurobank. λογο τραπεζας μαλλον. εγω εχω και την Visa electron και την Visa Classic της τραπεζας Κυπρου.

να σου πω Νικολ μου, αν εσυ δεν χρειαζεσαι τοσο πολλα τεστ ωορρηξιας,μηπως τα πουλας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου Jurgita καλημέρα, να τα πουλήσω δεν θα το έκανα ποτέ γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να πάρω χρήματα, υπόσχομαι όμως ότι αν μείνω έγκυος θα τα χαρίσω, ίσως αν ήμουν πιο αισιόδοξη να τα χάριζα κ τώρα.. αλλά έχω την ΚΑΚΙΑ υποψία ότι έχω δρόμο ακόμα...Στο www.ova-test.com δέχτηκε την Visa electron ProBank, ενώ στο www.saveontests.com έδωσα την πιστωτική του άντρα μου.

Φιλιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσι μου, δεν πιραζει, να εισαι καλα και σου ευχομαι γρηγορα να γινεις μανουλα. ευχαριστω για τις πληροφοριες. μηπως ξερεις, τα τεστ ωορρηξιας (γενικα) ειναι καταλληλα και για τα κοριτσια που κανουνε θεραπιες, ας πουμε πινουνε κλομιφενη, Προγεστερονη? αν ξερεις κατι πεσ μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...