Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΠΗΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ 33% ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ''ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ'' ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΙΑ Η ΥΠΕΡΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΦ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!

post-7176-13873934656791_thumb.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβοοοοοοοοοο!!!

πολυ χάρηκα ειμαι σιγουρη οτι θα έφυγε ενα μεγάλο βάρος..

ολα καλα θα κανει και τις ασκήσεις του και όλα καλά...

:laugh: :laugh: :) :) :cheer: :cheer: :cheer:;) ;) :lol: :lol: :lol: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :lol: :lol: :lol::cheer: :cheer: :cheer: :cheer: B) B) B):) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο κουκλα μου!Πολυ χαρηκα με τα νεα σας!Φανταζομαι την δικη σας χαρα!Να δεις που ο κουκλος σου θα γινει καλα και θα τον καμαρωνεις μεγαλο και δυνατο!Μου εφτιαξες το βραδυ μου!Πολυ χαρηκα!:) :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΚΑΤΩ...Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ.ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο ..τελεια τα νεα....ειδες που στα λεγαμε...ολα καλα θα πανε....να μου τσιμπησεις τα μαγουλακια του και να του δωσεις και ενα ρουφηκτο φιλακι....ετσι γαιτι χαρηκα πολυ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο κοριτσάκι μου!Αυτά είναι πραγματικά ευχάριστα νέα..Άδικα περάσατε τέτοια στενοχώρια!Χαίρομαι που ο μπεμπούλης σου είναι καλά!

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μωράκι σου!

Με τις ασκησούλες που θα κάνετε, να δεις ότι σε λίγο καιρό ο μπεμπούλης σου όχι απλώς θα περπατάει...Θα τρέχει και δε θα τον φτάνεις..:P :P :P

Φιλιά πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου τι υπέροχα νέα!!! :cheer: :cheer: :cheer:

Ο Θεός είναι μαζί σας, δεν αφήνει κανέναν!!!

Όλα θα πάνε καλά, όλα θα πάνε όπως τα θέλετε!!! Ο μπεμπούλης σας είναι απίστευτος!!!

Πόσο χάρηκα, μπράβο κοπέλα μου, μπράβο!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ χάρηκα με τα νέα κοριτσάκι μου!! Μπράβο και σε σένα και στο όμορφο μωράκι σου!! Πάντα τέτοια νέα να έχετε!! Μερικοί γιατροί είναι λιγάκι ... Σε τρελαίνουν ενώ υπάρχει λύση.. Εύχομαι από εδώ και πέρα, είναι πάντα γερό και δυνατό το ζουζουνάκι σου και να μην ξανασυμβεί τίποτα που να ταράξει την οικογενειακή σας ηρεμία!!

Πολλά φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) :) :) κοριτσάκι καλημέρα. Είδες που κόντεψες να τρελαθείς? κοίτα τώτα να κάνετε μαμά και γιός τις ακήσεις σας και όλα καλά από εδώ και πέρα. Φιλάκια.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο !!!!

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα.

Να είστε καλά γλυκιά μου και να δεις πως ακολουθώντας τις ασκησούλες που πρέπει να κάνει τον Σεπτέμβριο θα είναι όλα τέλεια.

:D :D :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ , ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ !!!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΜΕ...ΑΛΛΟΝ ΑΕΡΑ!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΤΕΛΕΙΑ νεα!!!:woohoo: Μπραβοοοοοοοοοοοοο (και σε σας για την αγωνια που περασατε και στον μπομπιρακο που το "παλευει"...)

Να δεις οτι μετα τις ασκησεις.....θα σου ζηταει γυμναστηριο..... γιατι θα εχει εθιστει και θα θελει να γινει "φουσκωτος"....:P :laugh: :laugh:

Το φανταζεσαι???? μωρο-bodybuilder....:blink: :laugh: :laugh: :laugh:

Ολα θα πανε καλα και ποτε ξανα δε θα ανησυχησετε....!!!! Μεχρι να φτασει στην εφηβεια δλδ που θα θελει να κανει 38 τρυπες....(αφτια...μυτη....φρυδια....χειλη....κτλ...):laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο σας!

Πολύ ευχάριστα τα νέα σας.

Είδες που όλα πήγαν καλά.

Σας εύχομαι τα καλύτερα.

Ο Θεός μαζί σας και πάντα να μας ανακοινώνεις ευχάριστα νέα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο κοπελα μου!!!:) υπεροχα τα νεα σας απ'το γιατρο!!! μπραβο στον μπεμπουλη σου που ειναι τοσο δυνατο μωρακι!!!;) ολα θα πανε καλα απο δω και στο εξης!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Μπεμπουλης μου χαρηκα παρα πολυ για το αντρακι σου!!!!!Να ναι γερο και ολα να πανε καλαμε τις φυσικοθεραπειες!!!Φιλακια πολλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ μπραβο!

Τελος καλο ολα καλα λοιπον!

Αντε να κανετε και τις ασκησεις σας τωρα και ολα θα ειναι σουπερ!

Μπραβο μπραβο, πολυ χαρηκα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πραγματικά αυτό έλεγα στον άντρα μου.. Γλίτωσα όλο το άγχος των πρώτων χοριακων!! Ο οποίος αφού βγήκα από τον γιατρό, καμιά ώρα μετά με κοίταξε όλο απορία και μου είπε "δηλαδή είσαι έγκυος" 😂😂😂
    • Και μένα στην 6η Ακουγόταν αχνά και μου είχε πει να πάω σε 10 μέρες για να την ακούσω δυνατά κ να την ευχαριστηθώ 😂 Σκέψου πόσο θετικό είναι που «έφαγες» ήδη τις πρώτες εβδομάδες που περνάνε βασανιστικααα αργα μέχρι τον πρώτο υπέρηχο!! Ούτε θα καταλάβεις ποτε θα πας για αυχενική 🥰 Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου! 
    • Κορίτσι μου... Λοιπόν... Θα σου μιλήσω μέσα από την καρδιά μου ως άτομο με ιστορικό διατροφικής διαταραχής. Ορθορεξια, νευρικη βουλιμία και παραλίγο νευρική ανορεξία. Και μάλιστα πριν πολύ λίγα χρόνια. Ως ένα άτομο υστερικό με το γυμναστήριο και τη διατροφή (εξ ου και η διαταραχή) μετά τη βιοχημική και την παλινδρομη παράτησα τα πάντα. Φοβόμουν να γυμναστώ μην συλλάβω και κάνω κακό στο μωρό. Η εγκυμοσύνη προχωρούσε και εγώ μέσα σε όλο το άγχος που γράφω παραπάνω στην Girly, αγχωνομουν και για τα κιλά. Άκουγα διάφορα, κυρίως ότι στο τέλος βάζεις τα κιλά αέρα κλπ. Τα πολλά κιλά τα έβαλα στο δεύτερο τρίμηνο λοιπόν, και στο τέλος δεν έβαλα σχεδόν τίποτα!! Σύνολο 14 κιλά τρώγοντας ο,τι πραγματικά μου έλειψε τόσα χρόνια με αυστηρές διατροφές που έκανα. Βέβαια το άγχος άγχος!! Όταν γύρισα σπίτι από το μαιευτήριο είχα χάσει ήδη τα 7 κιλά. Μέχρι 40 ημερών χωρίς καμία προσπάθεια, μόνο από το θηλασμό είχα χάσει αλλα 4. Μου έμειναν δηλαδή 3 κιλά τα οποία τα έχασα και μαζί με αυτά και άλλα 6 ξεκινώντας ξανά λίγο γυμναστήριο και διατροφή.  Σε νιώθω όσο δεν πάει, αλήθεια!! Αλλά αν επιλέξεις να θηλάζεις θα κάνεις τόσο μεγάλη καύση θερμίδων, που με ελάχιστη προσοχή το πιθανότερο είναι να χάσεις περισσότερα από όσα πήρες!! Μην ξεχνάς, τώρα είναι και τα υγρά, εγώ είχα κάνει απίστευτη κατακράτηση, φαινόταν ακόμα και στο πρόσωπο μου. Τώρα ακόμα και ο γιατρός με ρωτούσε σήμερα πως έχασα τόσα πολλά κιλά και είμαι πιο αδύνατη από ποτέ 😂
    • Η τελευταία παράγραφος είναι του δε ποιντ! Ακριβώς αυτά τα λογια της τελευταία παραγράφου βάλε στο μυαλό σου κορίτσι μου! Ζηστοοοοοοοοο 🙏🤰
    • Γενικά και από την κόρη μου αν ήμουν πχ 34+1 εγώ όπως είχα διαβάσει και έβλεπα στις εφαρμογές έλεγα είμαι 35η εβδομάδα. Εκείνος μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα (34+6) έλεγε 34η. Έτσι τις μετρούσε δηλαδή. Αλλά ναι, ειδικά στην αρχή θυμάμαι ότι άλλαζαν συνέχεια οι εβδομάδες. Μετά την αυχενική σταθεροποιήθηκε, μάλλον επειδή ήταν αρκετά μεγάλο το μωρό για να είναι πιο ακριβείς οι μετρήσεις. Δεν είναι άνθρωπος που θα κρυφτεί, γενικά του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και γι'αυτό τον ρώτησα δεύτερη φορά αλλά μου είπε είναι φυσιολογικό τώρα στην αρχή να μην ακούγεται δυνατά.  Στην κόρη μου δεν χάρηκα ούτε μια μέρα. Ειδικά μέχρι την αυχενική πήγαινα με κλάματα κάθε εβδομάδα για υπέρηχο και ήμουν βέβαιη ότι είχα αποβάλει... Έπειτα όταν άρχισα να την νιώθω, αν κάποια μέρα ήταν πιο ήσυχη, ξανά φόβος και άγχος. Την σκουντουσα, είχα βρει τραγούδια στο YouTube που έλεγαν ότι κάνουν τα έμβρυα να κινούνται, έπινα παγωμένο νερό, έτρωγα σοκολάτα ενώ με αναγουλιαζε... Ο άντρας μου με μάλωνε, το έχεις πρήξει το μωρό μου έλεγε!! Και το αποτέλεσμα; Θυμάμαι μια εγκυμοσύνη σαν μια μαύρη περίοδο που απλά ήθελα να τελειώσει και να φτάσω στην γραμμή τερματισμού με ένα υγιές και ζωντανό μωρό. Βλέπω τώρα φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά και με πιάνει το παράπονο... Λες και αν δεν χαρώ για το θαύμα αυτό και κάτι πάει στραβά, θα πονέσω λιγότερο... Έχετε όλες δίκιο, είστε υπέροχες, δεν έχω λόγια.... Θα σκέφτομαι θετικά, αξίζει στο σπορακι να του στέλνω θετική ενέργεια!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...