Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ


Recommended Posts

ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΠΥΡΕΤΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΝΤΕΠΟΝ ΑΝΑΒΡΑΖΩΝ ,ΠΑΝΑΝΤΩΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΦΟΥ Ο ΠΥΡΕΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΡΙΟ Η 26 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΡΟΖ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΑΚΟΜΗ?ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΧΙΖΕ Ο ΠΟΝΟΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΑΥΤΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω την Κυριακη συνηλθα αλλα δεν ειχα παρει αντιβιωση...

Μια μερα πριν την αναμενομενη ειχα μια σταγονα ροζ (ολη μερα) και την επομενη μου ηρθε η περιοδος αλλα κρατησε μονο 2 μερες....(μαλλον λογω της ιωσης....) Το στηθος μου ομως δεν ηταν πρησμενο.... Τι να σου πω...

Δεν ξερω....

Ευχομαι παντως εσενα να μην ειναι απο την ιωση...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω λεω λιλακι μου να αφησεις τηναντιβιωση και τα φαρμακα και να πας στο γιατρο να κανεις καμια εξεταση μπως και εχουμε νινακι!!!μακαριιιιιιι!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λιλα μου καταρχην περαστικα σου κ ευχομαι,εφοσον επιθυμεις να σου ερθει ενα μωρακι κι οχι η περιοδος,να εισαι εγκυος!η γνωμη μου ,χωρις να ειμαι ειδικος,ειναι οτι ,σωστα πιστευεις οτι μια ταλαιπωρια σιγουρα θα επηρρεαζει τον κυκλο μας.εσυ ομως ακομα εχεις να δεις ως αυριο τι θα γινει.προς το παρον ολα ειναι νορμαλ..για μια φυσιολογικη εξελιξη της εμμηνου ρησης.ΒΕΒΑΙΑ,επειδη εχω καταλαβει πια οτι για τιποτα δεν μπορει καμμια μας να ειναι σιγουρη,χαλαρωσε,κοιτα να γινεις καλα,κ αν ειναι να εισαι εγκυουλα θα το διαπιστωσεις λειαν συντομως!!!!!!κυριακη κοντη γιορτη!!! και το καλο επισης ειναι οτι αν δεν σκεφτεσαι πολλα κ εισαι χαλαρη στην λυπηρη περιπτωση που ειναι να αδιαθετησεις ,τουλαχιστον δεν θα επηρρεασεις τον κυκλο σου και θα ¨τον αφησεις¨ να συνεχισει την πορεια του..ομαλα!!!σου μιλαω εκ πειρας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω την αισθηση οτι δεν ειναι ο τυχαιρος μου μηνας δεν με πειραζει ειλικρινα θελω ενα μωρο αλλα θα ερθει δεν ειμαι ανυπομονη το ξεπερασα αυτο το σταδιο.πριν παρω την αντιβιωση την παρασκευη εκανα χωριακη κα ητανε μηδεν βεβαια η μικροβιολογος μου ειπε οτι ειναι νωρις και δεν μπορει να ειναι σιγουρη.Θα δουμε και αυριο κοριτσακια μου ,δεν θελω ρε γαμωτο να μου γινει ο κυκλος ανω κατω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο την αποψη αυτη ναι ισως δενν ειναι ο τυχερος σου μηνας.. απο οσο ξερουμε προς το παρον.Απο την αποψη ομως οτι εισαι καλα κι αγαπημενη με το ετερον ημισυ ,κι οτι εισαι σε μια φαση που μπορεις να σκεφτεσαι κ την αποκτηση ενος μωρου,ασχετο με το ποτε αυτο θα ερθει..ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟς ΣΟΥ ΜΗΝΑΣ.για σκεψου καποιες κοπελες που μπορει να μην εχουν προβλημα στο να συλλαβουν αμεσσα,δεν εχουν βρει ομως τον καταλληλο ακομα αντρα,κι ειναι μονες τελειως!!!ε αυτο ,τι λες; δεν ειναι πικρα;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πασχαλιτσα μου εχεις πολυ δικιο και καθε μερα λεω ευχαριστω για ολα αυτα που εχουμε και πανω απο ολα για την υγεια μας . Οσο για τον αντρουλη μου ειμαι πολυ πολυ τυχαιρη ειδικα με τα οσα βλεπω τωρα τελευταια ....εχουνε γινει πολυ δυσκολες οι σχεσεις των ανθρωπων σημερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τελεια Μαριλου μου!!!! Ευχομαι μια μεγαλη χοριακη κ γερα μωρακια!!!🙏🥰❤️🤰🧿 τωρα ξεκουραση κ ολα θα πανε καλα!!!😊
    • Πόσο χαίρομαι που είσαι καλά και το αγοράκι σου επίσης! 💙☺️  Σε καταλαβαίνω απόλυτα.... Κι εγώ full time μαμά χωρίς βοήθεια από κανέναν! Ο μικρός κολλημένος πάνω μου, δε κάθεται λεπτό μόνος... Κάνω όλες μου τις δουλειές το βράδυ που κοιμάται, έχω ξεχάσει πως είναι να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι.  Τώρα για το φαγητό εμείς επιλέξαμε από τον 6ο μήνα να κάνει blw, σίτιση δηλ με κομμάτια. Στην αρχή ήταν ζόρι, δεν έτρωγε κτλ μετά όμως πήρε μπρος και τώρα δε τον σταματάει τίποτα, θα φάει κι εμάς σε λίγο!  🤣 θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις σε κάποιο μικρό γεύμα δηλ δεκατιανο ή απόγευματινο να κάνεις εισαγωγή σε πατημένα αν όχι σε κομμάτια. Υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται solid starts αν θες να τη κατεβάσεις για να πάρεις ιδέες. Μην απογοήτευσε! Ας παίξει με το φαγητό! 1_3_4 κάποια στιγμή θα το βάλει στο στόμα το φαγητό και θα φάει μόνος του.  Σας κράτησαν πολύ οι κολικοί.... Ηρωίδα είσαι! 💪🏼  Ότι έγραψες για δεύτερο παιδί με κάλυψε απόλυτα! Ίδιες σκέψεις πάνω κάτω... Την υγειά μας να έχουμε κι εμείς και τα μωρακια μας και βλέπουμε στο μέλλον... Εγώ τώρα είμαι σε φάση που αποθηλαζω σιγά σιγά και από τη μια χαίρομαι που δε θα έχω το θηλαστρο, που θα πάρω πίσω το σώμα μου αλλά από την άλλη -δε ξέρω γιατί- νιώθω θλίψη και ενοχές απέναντι στον μικρό.. αντικρουόμενα συναισθήματα... 🙄 Προσπαθώ πολύ να το δουλέψω μέσα μου.    
    • Όλα καλά κ εμείς.. έφτασε σχεδόν 1,5 κιλο η μπέμπα μας 🤩🤩.. προχωράμε όμορφα .. 
    • Α δεν το είχα καταλάβει, με συγχωρείς! Μια οικογενειακή φίλη έκανε 8 εξωσωματικές μέχρι να έρθει ο μικρός και μέσα σε 3 μήνες έμεινε έγκυος με φυσιολογική σύλληψη κι έτσι ήρθε και η κόρη!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...