Μετάβαση σε περιεχόμενο

προγραμματισμενη καισαρικη


Recommended Posts

Κοριτσια,

καλησπερα.Τελικα το ραντεβου μου με το χειρουργειο προγραμματιστηκε για την ερχομενη Δευτερα 30 Μαρτιου στο Ιασω. Η γιατρος μου θελει να κανω εισαγωγη απο την προηγουμενη το βραδυ, δηλαδη θα μπω την Κυριακη στις 29 να κοιμηθω εκει και τη Δευτερα το πρωι θα γινει η επεμβαση.Οπως καταλαβαινετε το αγχος περισσευει...προσπαθω να σκεφτομαι το μετα, το οτι σε 2 εβδομαδες θα εχω γυρισει σπιτι με την κορουλα μου, ωστοσο η προοπτικη του χειρουργειο με γεμιζει αγχος και φοβο.Οσες εχετε περασει κατι παρομοιο νομιζω οτι με καταλαβαινετε.Αν σας περισσευουν λογια παρηγοριας και εμπειριες μοιραστειτε τις μαζι μου. Επισης αν καποια αλλη γενναει τοτε στο Ιασω ας μας το πει...

Πολλα φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα.γιατι προγραμματισμενη καισαρικη; παντως μην ανχωνεσε.οι προγραμματισμενες καισαρικες γινονται μεσα σε 20 λεπτα και δεν καταλαβαινεις τιποτα ουτε μετα την επομενη μερα.απο οτι μου εχουν πει παρα παρα πολλες κοπελες.εχει διαφορα η προγραματισμενη απο την ξαφνικη.στη δευτερη ειναι φρικτος ο πονος και ειναι σαν να γεννας 2 φορες.μην ανχωνεσε.καλυτερα απο μενα θα σαι.πιο ηρεμη πιο ξεκουραστη και θα χαρεις το μωρο σου καλυτερα.εγω εκανα φυσιολ.τοκετο 22 ωρες και τις τελαιταιες 5 ωρες χωρις επισκληριδιο.δεν θες να μαθεις πως ποναγα.γι αυτο σου λεω.σκεψου οτι πολυ γρηγορα θα εχεις επιτελους το μωρο σου θα δεις πως ειναι εξωτερικα και αν τις επομενες ωρες πονας λιγο σκεψου ποσο αξιζε το κοπο γι αυτη την ψυχη.σκεψου οτι το λεω εγω!!!!!!!!!!. σκεψου θετικα.δεν καταλαβαινεις με το φαρμακο τιποτα.μα τιποτα.ετοιμασε τα ωραια σου ρουχαλακια φτιαξε τα νυχια σου κοιτα τις τελαιτες λεπτομερειες του δωματιου του παιδικου και ξεκινα με χαρα και αισιοδοξια για να εχεις επιτελους στα χερια σου το μικρο σου αγγελο που τοσο καιρο κουβαλας.μετα βεβαια για κανα 2 μηνο μεχρι να το μαθεις και να σε μαθει εκει χρειαζετε λιγο περισσοτερο υπομονη αλλα πιστεψε με αξιζει.καλη επυτυχια.ολα θα πανε καλα. θα δεις γρηγορα και σχετικα ανωδυνα το μωρο σου......θες και αλλα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ SIFOS.ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ.ΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΡΟΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΡΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΤΟΜΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΔΙΗΡΚΗΣΕ 9 ΩΡΕΣ.ΤΙΣ 6 ΩΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΜΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ.ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ,ΒΓΕΣ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.:kiss: :silly: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλη μου εκανα καισαρικη πριν πολλα πολλα χρονια!Μη στεναχωριεσαι καθολου! Θα δεις γρηγορα το μωρακι σου το οποιο δεν θα ζοριστει καθολου να ερθει στη ζωη!

Κ εγω θα γεννησω με προγραμματισμενη καισαρικη..Το αγχος το εχεις οταν σου λενε οτι την ταδε μερα γεννας..ειτε φυσιολογικα ειτε καισαρικη.

Θα πανε ολα καλα κ μαλιστα θα γινουν κ πολυ γρηγορα!

Με το καλο σου ευχομαι! Κ σιγουρα θα μου πεις μετα οτι μεγαλυτερο κ πιο επωδυνο ηταν το αγχος..παρα η καισαρικη!

πολλα φιλακια κ με το καλο να φερεις την κουκλα σου στη ζωη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Me to kalo Sifos mou

na erthei ston kosmo to anoiksiatiko bebaki sou!!!

Giati programmatismeni?

Den exw empeiria na se voithisw

kathws eimai akoma stin 19 ebvomada,

alla ta koritsia tou Mammy tha se katatopisoun

kai tha se usixasoun.......!!!!!

Thymamai pou ftiaxnate to dwmatiaki tis mikris... Ti teleia!!!!!!!!!

Autin tin teleutaia ebvomada pou emeine

apo tin kyisi sou

kane OTI mporeis na tin kataeyxaristitheis..............!!!!!!!!!!!!!!!

Diaskedase to..... Erxetai to bebe sou...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν εχει ουσιαστικη διαφορα η προγραμματισμενη καισαρικη απο την "απρογραμματιστη-εκτακτη".Μια καισαρικη δεν παυει να ειναι καισαρικη κ στις 2 περιπτωσεις.

Θελω να πω, οτι δεν ξερω αν κανει διαφορα στο ποσο θα πονεσεις μετα.

Παντως θα συμφωνησω με αυτο που σου λενε ολα τα κοριτσια "κοιτα να χαρεις τις τελευταιες σου μερες"!!!Εγω ειχα προγραμματισμενη καισαρικη λογω ισχιακης προβολης αλλα τελικα η μικρη μου εσπασε τα νερα κ γεννησα 10 μερες νωριτερα οποτε...τιποτα μην εχεις σιγουρο :P (οχι τιποτα αλλο, τσαμπα κανονιζα να πιω κ τους τελευταιους καφεδες με τις φιλες μου:P )

Με το καλο...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIFOS για το θέμα καισαρικής τα έχουμε πει και σε άλλο θέμα..

Κι εγώ έκανα, όχι προγραμματισμένη, με επισκληρίδιο, είδα τη μπέμπα όταν βγήκε (δε θα ξεχάσω τη φωνή του γιατρού μου να μου λέει σε 5 δευτερόλεπτα βγάινει), μου την έβαλε η παιδίατρος στο στήθος, με κοιτούσε με τα ορθάνοιχτα καταγάλανα μάτια της, έκλαιγα και γελούσα μαζί. Ο άντρας μου μπήκε στο χειρουργείο, μου μίλησε, του είπα ότι του μοιάζει (εκεί χρειάστηκε το δεύτερο παμπεράκι, το πρώτο όταν του τη δώσανε στην αγκαλιά του).

Η αλήθεια είναι ότι προτιμούσα να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά είδα τη διαδικασία της καισαρικής σαν αναγκαίο κακό, σαν λύτρωση (γιατί οι πόνοι ήταν πολύωροι και αφόρητοι και αποτέλεσμα, διαστολή δηλ. 1), απόλαυσα κι έζησα την κάθε στιγμή της επέμβασης, ακούγαμε τραγούδια με το προσωπικό, όταν βγήκε η μπέμπα ακούγαμε το "πάμε Χαβάη".. τι να σου λέω.. Ήταν όλα μια υπέροχη εμπειρία!!!

Με την επισκληρίδιο δεν αισθανόμουν πόνο, αλλά αισθανόμουν τα χέρια των γιατρών να με αγγίζουν, να με πιέζουν. Οι πρώτες 10-12 ώρες ήταν δύσκολες για μένα. Εσύ θα γεννήσεις πρωί, οπότε μέχρι το βράδυ θα έχεις ηρεμήσει από πόνο. Θα μπορέσεις να κοιμηθείς. Εγώ δεν μπόρεσα γιατί γέννησα 20.15 και μέχρι την επόμενη μέρα 08.00 ψιλοπονούσα. Όχι πολύ, μη φανταστείς.. Εμένα το ζόρι μου ήταν άλλο. Δεν μου αρέσει να κοιμάμαι ανάσκελα. Και το πρώτο βράδυ μόνο ανάσκελα ήμουν, δυσκολευόμουν να γυρίσω.

3η μέρα έκανα μπάνιο προσεκτικά, 5η μέρα πριν βγω, τράβηξε ο γιατρός τα ράμματα και με έστειλε jet σπίτι!

Όλα καλά sifos mou.. Είπαμε.. Είμαι η Ιφιγένεια, έκανα καισαρική και είμαι καλά!

Με το καλό να περάσει η τελευταία εβδομάδα κύησής σου, κάνε ότι σε ευχαριστεί και διασκεδάζει και πήγαινε στο μαιευτήριο με θετικές σκέψεις για να απολαύσεις τον τοκετό! Καλή λευτεριά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIFOS ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ.ΕΓΩ ΣΤΗ 1η ΚΟΡΗ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ , ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΠΟΛΛΑ!!!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΜΑΙΟ !!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ...... ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΞΕΝΥΧΤΙ..... :lol: :woohoo: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ , ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIFOS γεια σου και απο μενα

ειμαι η εφη και ειμαι στην 35 εβδομαδα

γενναω και εγω με προγραμματισμενη καισαρικη η σαββατο 4/4 η δευτερα 6/4 θα μου πει μαλλον αυριο ο γιατρος

εχω και εγω λιγο αγχος και λογικο ειναι

αλλα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια τελικα δεν ειναι τιποτα

ολα θα ερθουν τοσο καλα και με το που θα ακουσουμε τα μωρακια μας να κλαινε δεν θα μας απασχολει τιποτα αλλο

με το καλο σου ευχομαι να πανε ολα

μια βδομαδα διαφορα θα εχουμε

κοριτσι εχεισ και εσυ?και εγω τα εχω και ολα ετοιμα την περιμενουν την πριγκηπησα μου

αχ με το καλο κοπελα μου και να μην αγχωνεσαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελιτσα μου με το καλο να κρατησεις το ζουζουνι σου αγκαλιτσα..

δεν ειναι τιποτα ειλικρινα.

εκανα καισαρικη οχι προγραμματισμενη την επομενη μερα θα αισθανεσαι λιγο ασχημα και μετα μια χαρα..

απο μια φιλη μου μεσα σε 30 λεπτα ειχαν τελειωσει ολα..ουτε ποε θα προλαβεις να αγχωθεις..χιχι

ενταξει λογικο και ανθρωπινο να το σκεφτεσαι και να αγχωνεσαι αλλα να επικεντρωνεσαι στο οτι θα κρατησεις το μωρο σου αγκαλια..

και οτι θα ξεφουσκωσεις και εσυ..;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην στενογχωριέσαι καθόλου, δεν θα προλάβεις να καταλάβεις τίποτα! Να έχεις καλή ψυχολογία για να απολάυσεις κάθε στιγμή, στο λέω εγώ που μετάνιωσα γιατί μετά απο 16 ώρες πόνων που δεν κατέβαινε το παιδί με πήγαν άρων άρων στο χειρουργείο και εγώ έκλαιγα και στενογχωριόμουν γιατί αλλιώς τα είχα φανταστει..Τελικά με το που με πήγαν εκεί όλα έγιναν αστραπιαία και το μωράκι μου το άκουσα να κλαίει μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και η ανάνηψη μια χαρά και όλο το προσωπικό πλακίτσα έκαναν μεταξύ τους λες και μου έπαιρναν αίμα τόσο απλά ήταν...

Και τις επόμενες ημέρες δεν κατάλαβα ούτε για 5 λεπτά πόνο και ήμουν μόνο με voltaren υπόθετα κάθε 10 ώρες, εμένα ούτε ράμματα εξωτερικά μου έκαναν, κατευθείαν πλαστική (στο Ιασώ) και έχουν περάσει 45 ημέρες και σχεδόν δεν φαίνεται η τομή. Να σου πω οτι βγαίνοντας την πέμπτη ημέρα απο το μαιευτήριο μου σταμάτησε ο γιατρός και τα παυσίπονα γιατί δεν πόναγα καθόλου..

Μετάνιωσα που είχα τόσο χάλια ψυχολογία και πραγματικά θα το είχα απολάυσει περισσότερο αν σκεφτόμουν πιο καθαρά..

καλή επιτυχία, μην φοβάσαι τίποτα και σίγουρα όχι την καισαρική;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sifos mou agapi mou...

Min steftesai tipota...

Ola tha pane mia xara...

Kai sifos mou den eisai i prwti me i teleutaia pou tha kaneis kaisariki...

Koukla mou sou euxwme ola ta kalitera...

O theos mazi sou...

Kai se liges mono meres tha kratas tin koroulla sou...

O theos mazi sou agapi mou...

Kai emeis edw tha se peripenoume...

Me ola ta nea sou e...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kala bre sifos...glikeia mou kopela...tin deytera to mesimeri tha kratas agkalia tin kopelara sou........tin omorfia soy........tin KORI SOU...kai si skeftesai xazomaroules!!!!!!!!!!ante twra!!!!!!tipota ola kala tha pane.........koita na to xareis kai na thimasai to kathe deyterolepto auths ths meras,,,,,,filia polla

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια,

πραγματικα σας ευχαριστω για το θαρρος που μου δινετε.Τα λογια σας ειναι χρυσαφι.Προσπαθω κ εγω να σκεφτομαι το μετα.Δε με νοιαζουν τοσο οι πονοι μετα την επεμβαση οσο το να πανε ολα καλα στο χειρουργειο κυριως για τη μπεμπα μου. Μετα ας πονεσω, δεν πειραζει!Ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου σε ολες σας να εχετε μια τελεια εγκυμοσυνη, οπως ειχα κ εγω (μονο λιγους μετεους τους πρςτους 4 μηνες) και σε οσες εχετε γεννησει να σας ζησουν τα μωρα σας.

Δυστυχως, για να απαντησω σε οσες με ρωτησαν, η καισαρικη μου ειναι προγραμματισμενη γιατι εχω πολυ υψηλη μυωπια με αλλοιωσεις στο βυθο του ματιου κ ετσι ειναι απαγορευτικες οι εξωθησεις του φυσιολογικου τοκετου.Με τη γυναικολογο και την οφθαλμιατρο μου προτιμησαμε μια καισαρικη, παρα να διακινδυνευσουμε αιμορραγιες στα ματια.

Κ οπως λεει και η γυνιακολογος μου οταν της λεω οτι εχω αγχος

"Τι φοβασαι,βρε;Θα γινεις μανα πριν το καταλαβεις..."

Εχω φυσικα και πολυ εμπιστοσυνη στο Ιασω, θεωρω οτι οι ανθρωποι εκει εχουν πολυ πειρα, ελπιζω να μη διαψευστω.Οποια αλλη κοπελα εχει εμπειρια ας μας πει πως το εζησε, γιατι βλεπω οτι ειμαστε κι αλλες που περιμενουμε στην ουρα για το χειρουργειο.

Πολλα φιλια σε ολες και σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σίφος ευχομαι με το καλο να φερεις στον κοσμο το παιδακι σου και να μην καταλάβεις τίποτα!!και γω μάλλον προγραμματισμένα θα πάω αλλα φυσιολογικά..μιας και ο μπέμπης δεν λεει να βγει..

μην την φοβάσαι την καισαρική ολα καλα θα πάνε!!πλεον εχει καταντησει μια εγχειρηση ρουτίνας και οι μισες γυναικες γεννανε ετσι..

φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sifos eftase i megali stigmi e?pos pernaei o kairos..

eyxomai na sou pane ola kala...kali lefteria k se mia bdomada tha kratas to moraki sou..

mi to fobasai to xeiroyrgreio..skepsou oti tha ginoun ola gia to moraki sou..

alitheia giati me kaisariki?????

an thimamai kala logo miopias?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...