Μετάβαση σε περιεχόμενο

Glucophage, ti gnwrizete????


aggelic

Recommended Posts

Aggelic καλησπέρα! Εγώ πριν μερικά χρόνια είχα πρόβλημα με την περίοδο μου (είχα συνεχώς καθυστέρηση), ο γιατρός μου μου έγραψε να κάνω μια σειρά εξετάσεων, από τις οποίες προέκυπτε ότι ο οργανισμός μου παράγει μεγάλες ποσότητες ινσουλίνης από το κανονικό. Απ'ότι μου έδωσε να καταλάβω ο γιατρός ήταν μιας μορφής πολυκυστικές ωοθήκες, αλλά τίποτα το σοβαρό..Με παρέπεμψε σε ενδοκρινολόγο, ο οποίος μου συνέστισε να χάσω μερικά κιλά και μου έδωσε και Glucophage. Πρόκειται ουσιαστικά για χάπι που παίρνουν οι διαβητικοί. Το πήρα για 4-5 μήνες και μετά το σταμάτησα..Δε θυμάμαι να μου προκαλούσε κάτι..Πάντως από τότε ο κύκλος μου ρυθμίστηκε σαν ρολόι..Τώρα γιατί μου το έδωσε ο ενδοκρινολόγος, αφού δεν ειχα διαβήτη (αλλά το ακριβώς αντίθετο), θα σε γελάσω...Πάντως, επειδή είχα πάρει και 2η γνώμη από ενδοκρινολόγο κι αυτός τα ίδια μου είχε πει...Σημασία έχει ότι είδα άμεσα αποτελέσματα!

Ωστόσο, ρώτα το γιατρό σου και διάβασε και τις αντενδείξεις του φαρμάκου!

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπόν..εγώ το πίνω εδώ και ενα χρονο για πολυκυστικές..

αρχικά μου βρήκαν πολύ αυξημένα ανδρογόνα..μετά απο καμπύλη ζαχάρου μου βρήκαν οτι δε μεταβολίζεται σωστά η ινσουλίνη..έχασα 27 κιλά,φτάνοντας στα φυσιολογικά όρια βάρους,και παρόλα αυτά συνεχίζω να πινω 2 χάπια την ημέρα..

απο εκεί που ερχόταν η περίοδος,ανα 3μηνα,και ειχα φτασει κ 7μηνο μια φορα,πλέον οχι μονο ερχεται καθε μηνα ιδια μερα,αλλά μέχρι κ στην ώρα εχει ρυθμιστεί..ξέρω πχ οτι θα έρθει,μετά το μεσημέρι..ποτέ πρωί..

απίστευτο,για τα δεδομένα τα δικά μου..

για την ψυχολογία δεν εχω παρατηρήσει κάτι,εγώ όμως τον πρώτο καιρό είχα πρόβλημα με διάρροιες μεχρι να το συνηθίσει ο οργανισμός,μετά αυτό λύθηκε εντελώς...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...