Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ!!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΑΣ αγαπη17 ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΖΕΙΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΘΗΛΑΣΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΗΛΑΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΜΑ-ΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΟΧΙ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ.

ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σου efoula! Με το καλό να υποδεχτεις το μωράκι σου!:)

Διαλεξες τον καλύτερο τίτλο μπράβο!

Όταν με το καλό γεννήσεις και σου βάλουν το μωράκι σου στο στήθος θα δεις ότι δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτο το συναίσθημα και όταν πάλι με το καλό βλέπεις το μωράκι σου να μεγαλώνει και αναπτύσετε με το δικό σου γάλα τότε πλέον θα έχεις μείνει άφωνη και θα είσαι η πιο περίφανη μαμά του κόσμου!

Και εγώ με καισαρική γέννησα και επέιδη δεν είχα καθόλου δύναμη και αντοχή τις πρώτες ώρες του έδωσαν του μπεμπούλη μου ξένο και τρελενόμουν καθε φορά που τις έβλεπα τις μαίες να τον κρατάν και να το ταίζουν εκείνες αντίς εγώ.

Η στιγμή που μου τον έβαλαν στο στήθος δε, ήταν μοναδική! Δεν πρόκειτε να το ξεχάσω ποτέ! Ηταν πολυ συγκινιτικό πως με το ενστικτο του βρήκε την θηλή και άρχισε να ρουφάει! Από εκείνη την στιμη μέχρι τώρα( 5μηνών) θηλάζει αποκλειστικά και είμαι πολύ περιφανη γιαυτο!

Σου εύχομαι καλή τύχη και να σου πω ότι και μένα το mammyland μα βοήθησε και οι συζήτησεις και η επιμονή της κ.Αγλαίας;) !!!! Δεν μπορεί λέω κάτι το σπουδαίο θα είναι αυτό:silly: !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο efoula! Με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου!

Οτι ο καθενας θα λεει τα δικα του, αυτο ειναι σιγουρο Αλλα γιατι να κλεινεσαι σε ενα δωματιο?? Τις πρωτες μερες η μπεμπουλα σου θα μενει παρα πολλες ωρες στο στηθος σου και πιστευω θα σπασουν περισσοτερο τα νευρα σου αν πρεπει να μενεις μονη εκεινες τις ωρες, Ισως και οχι βεβαια, εσυ ξερεις καλυτερα, απλα σε προετοιμαζω οτι μετα απο ενα χρονικο διαστημα ο θηλασμος γινεται παιχνιδακι αλλα στις αρχες εισαι ατελειωτες ωρες με το μωρο πανω σου και δεν μπορεις ουτε στην τουαλετα να πας!:laugh: Εγω ηθελα καποιον κοντα μου να μου φερνει για παραδειγμα ενα νερο... κοντεψα να αφησω τα κοκκαλακια μου στον καναπε!!! Α, επισης για εσενα που θα κανεις καισαρικη νομιζω η ποιο βολικη σταση ειναι να θηλαζεις ξαπλωμενη στο πλαι (σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις)

Ασε τον καθενα να λεει τα δικα του και απλα μη δινεις σημασια! Γιατι δεν θα γινεται αυτο μονο στα θεματα θηλασμου... Δυστυχως ολοι θα εχουν αποψη για τα παντα! Κανε οτι θεωρεις εσυ σωστο.Εσυ εισαι η μανουλα και δικο σου το παιδακι!

Και αν χρειαστεις βοηθεια στα θεματα θηλασμου, μη ρωτας οποιον να ειναι.. στο φορουμ υπαρχουν και ειδικοι επι του θεματος!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυ σωστα ξεκινας την σκεψη σου, να ζητησεις αποκλειστικο θηλασμο, βασικα να το απαιτησεις γιατι απο οσο ξερω στα ιδιωτικα μαιευτηρια δεν εχεις το μωρο σου συνεχως μαζι σου!

το να θηλαζεις στο δωματιο ειναι σχετικο, στην αρχη ειναι ατελειωτες οι ωρες θηλασμου ασε που θα ιδρωνεις , θα διψας , θα νοιωθεις την μητρα σου να κανει συσπασεις οποτε θα θες συνεχως νερο και γενικα βοηθεια!

οτι ο καθε ενας θα λεει την γνωμη του ειναι το σιγουρο! εγω ενα χρονο εχω ακουσει οσα δεν φανταζεσαι! τωρα ακουω διαφορα του τυπου ¨δεν προσφερει τιποτα ο θηλασμος και το γαλα μου σε αυτη την ηλικια¨ ¨δεν θα ξεκολαει απο παναω μου¨και αλλες μα..... σορυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NA SAS PO LIGO TIN DIKIA MOU EMPEIRIA POU TIN EXO K PROSFATI? GENNISA PRIN APO 4 SXEDON EVDOMADES STO DIAVALKANIKO THESSALONIKIS KAI MPORO NA PO OTI STO THEMA TOU THILASMOU OLES OI MAIES EPEMEINAN POLU STO NA VAZOUME TA MORA STO STITHOS KAI NA TA THILAZOUME,MAS VOITHISAN POLU..ARXIKA K EGO ZITISA APOKLEISTIKO THILASMO ALLA EPEIDI IMOUN POLU ADUNAMI KAI DEN EIXA DUMNAMEIS META APO TON POLUORO TOKETO ZITISA TELIKA NA MIN KANO APOKLEISTIKO..PROTI FORA TIN EVALA STO STITHOS OTAN ITAN 6 ORON,EPIASE AMESOS OXI SOSTA OMOS KAI MOU PLIGOSE TI THILI,TIS EPOMENES IMERES SUNIDITOPOIISAME OTI EXO EISEXOUSES THILES K TELIKA XRISIMOPOIISA PSEUDOTHILES,OLA KALA OSO EIMASTAN STO MEEFTIRIO..DUSTUXOS OTAN PIGAME SPITI DEN TA KATAFERAME PEDEFTIKAME ARKETA ME EKNEVRISMO K KLAMA K APO TIS 2 MAS KAI TELIKA META APO 2 IMERES PROSPATEION KAI POLU ALMIRON 1 KATELIKSA STIN AGORA THILASTROU K USIXASA...PROSOPIKA GIA MENA TO THILASTRO ITAN ISOS I KALUTERI EPILOGI,SAFOS I AISTHISI TOU NA EXEIS TO MORO STO STITHOS (OPOS TO VIOSA STO MEEFTIRIO ) EINAI DIAFORETIKI MA STIN TELIKI AFTO POU METRAEI EINAI NA PAREI MITRIKO GALA I MPOUMPOU MOU..ME KATHE MESO!PANTOS THELEI POLU PROSPATHEIA O THILASMOS KAI DEN EINAI TOSO EFKOLO OSO NOMIZA,PROTOU GENNISO EIMOUN APOLUTI OTI THA THILASO KAI MALISTA GIA POLU POLU KAIRO ,TORA PLEON VLEPO TA PRAGMATA DIAFORETIKA,PANTOS SE OLES TIS KOPELES SUMVOULEVO NA TO PALEPSOUN KAI NA PROSPATHISOUN GIA TO KALO TON MORON TOUS..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αρχή ειναι το ημιση του παντός . Πιστευω πολυ σ΄αυτο και πιστευω οτι η αρχή ειναι πολυ σημαντική για τον θηλασμό .

Ενα λαθος που γινεται , ειδικά στην καισαρική , ειναι που δεν μπαινει το μωρό κατευθειαν στο στηθος . Αν το μωρό μαθει με μπουκάλι στην αρχη ειναι πολυ δυσκολο να ξαναπιάσει την θηλή Αυτο μας το επιβεβαιωνει και η εμπειρια της savropinguinos .

Το μωρό πρεπει απαραιτήτως να θηλάσει αμέσως ή εστω την πρωτη ωρα ! Πρεπει να ερθει σε επαφή η μαμα με το μωρό και οχι να φευγει το μωρο για να επιδειχτει στους συγγενεις κλπ .

Ο θηλασμος δεν ειναι κατι δυσκολο , ειναι στη φύση μας . Δυστυχώς οι επαγγελματίες υγειας τον κανουν δυσκολο ! Πολλες φορες οι συμβουλες ειναι τελειως λαθος και μπερδευουν την νεα μητέρα .

Σου ευχομαι με το καλο να ερθει το μωράκι σου και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σαυροπιγκουίνε, εγώ έχω επίπεδες θηλές. Και εγώ με θηλές σιλικόνης ξεκίνησα τον θηλασμό και τι κατάλαβα; Να μου πληγωθούν οι θηλές παραπάνω και το παιδί να μην τραβάει καλά. Έτσι το γάλα μειώθηκε και η απελπισία μου αυξήθηκε. Τι έκανα; Όσο πληγωμένες και αν ήταν οι θηλές μου, έβαλα το παιδί στο στήθος. Μα είναι μαγικό αυτό που έγινε! Πληγές ενός μηνός έθρεψαν μέσα σε 10 μέρες! Ο πόνος; Ας μη τα θυμάμαι.

Πέρασα δυσκολες ώρες και έτρεμα κάθε φορά που πεινούσε. Όταν με έπιανε ασυναίσθητα την έσφιγγα από τον πόνο μου. 'Εβριζα όποιον ήταν δίπλα μου και φυσικά δεν τολμούσα να θηλάσω έξω.

Άκουσα τη μαία μου που μου ειπε ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και δεν το έβαλα κάτω. Όταν ένιωθα κουρασμένη και ότι δεν θα άντεχα τον πόνο έβγαζα το γάλα και της το έδινα. Τώρα, 1 μήνα μετά που έβγαλα τη ψευδοθηλή, μπορώ να πω ότι απολαμβάνω τον θηλασμό μου (μέχρι την επόμενη μαστίτιδα!!!! Το έχει το πετσι μου να παθαίνω διάφορα!!!!).

Η LaLa με βοήθησε απίστευτα στην 4η μαστίτιδα να το ξεπεράσω και η Αγλαϊα στην 1η. Τελικά αυτό που έχουμε ανάγκη στην αρχή είναι η στήριξη και η κατανόηση.

Διαβάζω αυτές τις μέρες το βιβλίο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΣΗ και λέει τόσα πολλά μέσα. Νομίζω ότι γράφτηκε για μένα και ότι όλες οι μαρτυρίες των γυναικών μιλάνε για τη δικιά μου περίπτωση. Είναι μια ανακούφιση να ξέρω ότι δεν είμαι μόνη και κυρίως ότι τα εμπόδια που συναντάω δεν είναι λόγοι για να το βάλω κάτω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το συγκεκριμενο βιβλιο που αναφερει η ΑΤΗΙΝΑΚ ειναι καταπληκτικο και ιδιαιτερα χρησιμο σε οσες προκειται να γινουν μαννουλες!Και τις 2 ξαδερφες μου που θηλαζουν αποκλειστικα τις βοηθησε παρα πολυ αυτο το βιβλιο κοριτσια!;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όταν ξέρεις επιλέγεις συνειδητά και άρα επιλέγεις το καλύτερο για το παιδί σου και για εσένα. Έτσι μόνο αποφεύγεις τις κακοτοπιές και τα ....ψέμματα, γιατί θα ακούσεις πολλά! Μάθε όσα περισσότερα μπορείς για τον θηλασμό, δηλαδή διάβασε, ρώτα ειδικούς και μαμάδες που θήλασαν ή θηλάζουν επιτυχώς. Κυρίως άκου το μωρό σου, μην αφήνεις κανένα τρίτο να παρεμβαίνει στη σχέση σας! Ό θηλασμός είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στο μωρό σου. Αξίζει κάθε θυσία (αν τυχόν χρειαστεί σε κάποια φάση, γιατί συνήθως είναι μια σχέση αμοιβαίας χαράς και αγάπης).:) Το βιβλίο που ανέφεραν τα κοριτσια το έχω και εγώ δίπλα στο κρεβάτι μου, αποπνεέι καθαρή αγάπη!!! Ό,τι χρειάζονται τα μωρά μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οι στιγμες κα τα συναισθηματα ειναι υπεροχα!

στην αρχη ειναι τα πραγματα και ισως γι αυτο τα παρατανε οι πιο πολλες κοπελες σε συνδιασμο με κακη πληροφορηση και δυστηχως απο επαγγελματιες!

θηλαζω σχεδον ενα χρονο και εχω ενα μονο παιδακι , ποτε δεν ειπα οτι τα πραγματα με το θηλασμο ειναι ευκολα στην αρχη, προσπαθω και οπου μπορω βοηθαω οσες κοπελες μου το εχουν ζητησει, δυστηχως στην αρχη δεν ειχα καθολου βοηθεια απο το συγγενικο μου περιβαλλον (ειχα μονο απο τον αντρα μου) , η κορη μου μπηκε στην μοναδα 4 ημερες ημουν εκει και θηλαζα ασταματητα, εβγαζα στο νοσοκομειο το γαλα με το θηλαστρο και το πετουσα σε συνδιασμο με χαλια ψυχολογικη κατασταση το μονο που ηξερα οτι μπορω να της προσφερω ωστε να την βοηθησω ηταν το γαλα μου και η σκεψη μου!

βγαινοντας και ερχομενες σπιτι εκανα μαραθωνιους θηλασμους, μερα νυχτα , ευτχως για 2 μηνες μετα στρωσαμε , τωρα θεωρω πολυ πιο ευκολο να την θηλασω παρα να την ταισω η να της δωσω το δικο μου γαλα απο το μπουκαλι!

οποτε κοριτσια να κανετε αυτο που εσεις νοιωθεται σωστο, να ρωτατε να μαθαινετε να μην μενετε σε μια αποψη , συνηθως οι περισοτεροι ειναι ασχετοι!

τι μπορουσε να μου πει η πεθερα μου που δεν θηλασε καθολου?

η η μητερα μου που με θηλασε 2 μηνες

η ακομα χειροτερα η προην παιδιατρος μου , που τα επερνε απο τις εταιριες?

μην ακουτε τους γυρω σας , μπορει να ειναι πιο ασχετοι απο εσας!

οπως προεγραψα εγω τωρα ακουω τα διαφορα που συνεχιζω να θηλαζω, δεν φανταζεστε τι ακουσα οταν επαθα γαλακτοκηλη.... ακομα και ο μαστολογος μου ειπε να κοψω το θηλασμο! ευτυχως ξεπεραστικε, λιγο εμεινε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να προσπαθήσεις όσο πιο πολύ μπορείς. Ο δικός μου μπέμπης τις 20 πρώτες μέρες με αποκλειστικό θηλασμό δεν πήρε πολύ βάρος. Παρόλαυτά δεν έδωσα συμπλήρωμα. Η παιδίατρός μου μου έδωσε συμβουλές για το πώς θα αυξήσω την παραγωγή του γάλατος μου. Ειχά πεισμώσει πολύ. Το θεωρούσα πολύ σημαντικό να τον θηλάσω.Αν και πονούσα και πληγώθηκαν οι θηλές μου, ωστόσο έκανα υπομονή. Στο τέλος ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!! τώρα ο μπέμπης μου είναι 6,5 μηνών και τον θηλάζω ακόμη. Αν θέλουμε μπορούμε... Μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια αμέσως. Αξίζει τον κόπο!!!Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στο παιδί σου και το δέσιμο μαζί του απίστευτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

egw gennhsa prin 2 mhnes me kaisarikh. h alhtheia einai pws den exeis gala gia tis epomenes 2-3 hmeres opote ypoxrewtika dineis mpimpero kalo einai apo thn 1h hmera na to baleis sto sththos na piasei thn thilh kai na katebei kai grhgorotera to gala, o thilasmos einai kathara prwsopikh stigmh esena kai tou mwrou, kalo einai na les na perasoun eksw apo to dwmatio oti syggeneis einai mesa, giati den exeis to myalo sou ekei, ase pou erxontai olh apo panw sou kai sou lene ti na kaneis kai o kathenas ta dika tou fysika.. akoma an theleis na thilaseis preipei apokleisthka mono thilasmo kai katholou kseno. emena dystixos o giatros mou epene kai kseno enw tou elega kai tou ksanaelega pws etsi tha kopei me kseno mazi, opws kai ayto egine kai to hksera pws tha ginei! alla me efagan oloi kane ayto pou leei o giatros mhn adinatisei. sthn arxh einai dyskolo, einai kati prwtognoro kai logiko na ta exeis xamena kai na akous tous gyro sou omws einai sygouro pws an dineis kai kseno mazi tha kopei. APOKLISTHKA THIMASMOS.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

h alhtheia einai pws den exeis gala gia tis epomenes 2-3 hmeres opote ypoxrewtika dineis mpimpero

tis prwtes meres nai den exeis gala alla exeis ena ygro pou legete piar kai ftanei na xortasei to mwro episeis einai polu shmantiko na parei to moro auto to ugro.to stomaxaki tou otan genniete exei megethos enos kerasiou kai tou ftanei kai me to parapano ayto to ugro den pinaei .

ara den einai upoxreotiko to mpimpero .alhthia otan den yphrxe to etimo gala pos etrogan ta moa pos xortenan?ta mwra xortenoun me ton thylasmo apo thn prwth stigmh arkei na to afiseis anempodista sto stithos ospou na xortasei kai na mhn akous alous pou se parapliroforoune.pernei xrono na faei to moro apo to stithos kai thelei ypomonh .emena pantos den tou dothike mpoukali kai mia xara xortene an kai 3750 kila paidaki .

to upoxreonoun to mpoukali se idiotikes klinikes kai nosokomia pou to paidi einai se ksexoristo thalamo gia na mhn kourazonte oi maies na to pigenofernoun sthn mhtera kathe ligo kai ligaki gia na thylasei kai gia na mhn akoune klamata kai ta mpoukonoun etsi pou na tis afinoun ysixes .auto einai to anapofeykto oxi oti den tou ftanei alla oti thelei perissoteres fores na faei logo oti to xoneuei eukola giati to kseno xoneuete dyskolotera ara perissotero gemato stomaxi perissotero kimata

o thulasmos thelei antoxes kai na kathete h mana me to bizi ekso shnexia oles tis wres .den exei orario den exei prepei .oles mporoun na thylasoun arkei na katsoun na thylasoun .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

einai polu kourastiko kai as mhn antimetopizw oute ragades oute mastitides .alla meta tis 40 meres san na to pira pio xalara kai den to skeytome .pantos alo paidi den kanw den antexete ....oute h genna oute ayto ...oute h tseph na pw thn alhthia :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια οντως και απο φιλεσ μου που συζηταω το μονο που μου λενε ειναι υπομονη θελει,αντε να δουμε.παντως αυτο με τους γιατρους και τισ κλινικες μου σπαει τα νευρα.λες και θα παθουν κατι αν σου το φερνουν το μωρο οταν πειναει.γιαυτο δεν πληρωνονται.????θα τους επιμεινω τουλαχιστον με το που θα κλαψει να μου το φερουν εστω οτι τραβηξει απο μενα και μετα ας κανουν οτι θελουν.αλλα οχι με το πρωτο μπουκαλι.πρωτα σε μενα και μετα...θα το απαιτησω.μια φιλη μου παντως γεννησε πριν 3 μηνες και λεει στην αρχη εκλαιγε οταν θηλαζε τωρα το απολαμβανει.αλλα ο μπεμπης της ειναι μια χαρα.3 μηνων 7 κιλα μονο με θηλασμο τιποτα αλλο.αχ πως τα καταφερε αυτη και αλλες τοσες ελπιζω να τα καταφερω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LaLa και γω ζητησα να το θηλασω μολις το γεννησα και εγω το ειπα εγω το ακουσα και οχι μονο αυτο αλλα το θηλασα μετα απο 3 μερες γιατι το βαλανε στη θερμοκοιτιδα. Το αποτελεσμα ητανε να γινει το στηθος νταουλι και να μην μπορω αλλο. Τελικα εβγαλα με θηλαστρο το πυαρ και με παρακαλια του το δωσανε στο γαλα που του δινανε με σωληνακι. Μετα με καυτο μπανιο πατουσα το στηθος μου (που να ξερουνε οι ασχετες να μου πουνε). Στο σπιτι ειχαμε δραματα για μια βδομαδα αλλα τελικα με ΠΟΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ υπομονη ηρθε και η μερα που κοιμηθηκε χωρις να του δωσω συμπληρωμα. Μετα ειχα βγαλει ενα σπυρακι με γαλα στη θηλη. Πολυς πονος λεμε. Αλλα εγω εκειιιι.Πεισμα στο πεισμα. Το συμπερασμα ειναι ενα: αν το θες θα τα καταφερεις. Ακομα τα ωραρια του ειναι απελπιστικα (ανα μια ωρα πρωι βραδυ) αλλα που θα παει θα φανει φως στο τουνελ. Να σαι προετοιμασμενη για ολα και πανω απ'ολα υπομονη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηδική μου εμπειρία στο θηλασμό κράτησε μόλις 20 μέρες. Μετά αντιμετώπισα ενα προβλημα υγειας και αναγκαστηκα να διακόψω. Στην αρχή υπέφερα, δε μου έδειξε κανένας πως να θηλάσω, χωρίς ωστόσο να μου επιτρέπουν να δίνω ξένο γάλα στο παιδι. Είχα και εγώ ό,τι ξεσπάσματα ανεφεραν τα κορίτσια πιο πάνω. βέβαια η μικρή μου έτρωγε αποκλειστικα μητρικο γάλα, ο χρόνος θηλασμού μειώθηκε πολύ γρήγορα στα 20 λεπτά και την έβαζα στο στήθος καθε 4 ώρες. Μακάρι να συνεχίζαμε... Πάνω που αρχίσα να συνηθίζω, αρρώστησα.

Κρίμα.

Πάντως θα τα καταφέρεις. Γνώμη μου είναι πριν βαλεις τη μικρη στο στήθος σου να απαιτήσεις απο τη μαία να είναι παρούσα όσο τη χρειαστεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EFOULA..ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΘΑ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ..ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ..Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ..ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΙΟΛΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ..ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ.ΤΩΡΑ..ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ..ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο Λ Α!ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ..ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙΣ..ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΣ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Γεια σου Εfoula να σου ζήσει το μικρό σου γιατί μάλλον έχεις γεννήσει.ειμαι η Ελένη και είμαι καινουρια στην παρέα αλλά έχω μια κορούλα 4 μηνών την οποία τη θηλάζω αποκλειστικά. το μεγαλύρερο μυστικό του θηλασμού για μένα είναι η θέληση, αν θέλεις πραγματικά να το κάνεις θα τα καταφέρεις όπως τα κατάφερα κι εγώ. Θέλει στην αρχή υπομονή και μετά όλα λειτουργουν σαν ρολόι όταν βρείτε τους ρυθμούς σας.

όσο για το πως θα μάθειςα θηλάζεις μην ανυσηχείς θα σε μάθει το μωρό σου!!!!!!! εμένα μου έδειξε λίγο η παιδίατρος του μαιευτηρίου, γιατι οι μαίες όντως προσπαθούν να σε αποθαρρύνουν, αλλά πάνω στη βδομάδα είχαμε γίνει και οι δυο ξεφτέρια.

είναι πολύ ευχαριστη εμπειρία πάντως απόλαυσε το.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θέλω την βοήθεια σας ... Πραγματικά...

εχω ένα αγοράκι 16 ημερών σήμερα. Θηλάζω αλλα ο παιδίατρος μου είπε να δώσω συμπλήρωμα γιατί το μωρό μου μόλις ήρθαμε στο σπίτι απο το μαιευτήριο εδειχνε να μην χορταίνει και να κλαιει οπότε και του έδωσα συμπλήρωμα. Κάθε φορα που πρέπει να φάει, τον θηλάζω (20 λεπτά σε κάθε στήθος) και αν συνεχίσει να κλαίει δίνω συμπλήρωμα. Προσπαθώ να μην χάνω κανένα γευμα χώρις να τον θηλάσω.. Το μωράκι μου κάποιες φορές δεν παίρνει συμπλήρωμα και κάποιες άλλες αναγκάζομαι να του δώσω..

Δεν θέλω να τρώει συμπλήρωμα. Θέλω να χορταίνει με το δικό μου γάλα αλλά δεν είνια πάντα εφικτό. Ειναι δυνατόν να κατέβει περισσότερο γάλα στο στήθος μου ωστε να χορταίνει μόνο με αυτο. Εν τω μεταξύ παρατηρώ ότι αφού φαέι συμπλήρωμα (ΑΛΜΙΡΟΝ 1) οι κωλικοί του ειναι πιο έντονοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

evakatsilieri γεια σου!

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Εγώ δεν κατάφερα να θηλάσω, το σίγουρο όμως είναι πως το συμπλήρωμα δεν κάνει καθόλου καλό στο θηλασμό. Όσο για το almiron, είναι από τα γάλατα που προκαλούν δυσκοιλιότητα σε πάρα πολλές περιπτώσεις! Επίσης, γενικότερα το ξένο γάλα είναι πιο βαρύ και δύσπεπτο και οι κολικοί πολύ πιο έντονοι.

Υπάρχουν πολλές κοπέλες εδώ που έχουν μεγάλη εμπειρία πάνω στο θέμα του θηλασμού! Δεν ξέρω όμως αν θα δουν το post σου από εδώ για να σε βοηθήσουν. Μήπως να άνοιγες ένα δικό σου θέμα, καινούριο;

Σε φιλώ και σου εύχομαι να τα καταφέρεις!!!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙΝΩΡΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ. ΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑΚΛΑΨΕΙ, ΠΑΛΙ ΣΤΗΘΟΣ. ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΡΟΥΦΑΕΙ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΧΩΡΤΑΙΝΕΙ. Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΙΒΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΟΝΟ ΘΥΛΑΣΜΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΗΞΗ ΟΤΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ. ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΝΑ. ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΠΛΩΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΙΔΕΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σταματήσεις το συμπλήρωμα αμέσως!!!Οσο του δίνεις θα σου κοβεται το γάλα!!!!Θηλάσα ένα χρονο και δεν του εδωσα ουτε σταγόνα συμπληρώματος, οχι επειδη δεν το χρειάστηκε αλλά επειδή το γάλα ήμουν εγω!!! Επρεπε να το χορτάσω πως να το κάνουμε;;;; Καθε μια ώρα τουλάχιστον τον είχα στο στήθος!!εκλαιγα κ δεν ήξερα γιατι;;; στηθος!!και ηρεμουσε...και χόρταινε! Οι γιατροι κρέμονται κ περιμενουν κοπέλες σαν κ σένα που θα τους πει <<Γιατρε...δεν χορταίνει...>> για να τους πασαρουν τα γάλατα με τα οποία εκεινοι πάνε ταξιδάκια!!!!!Κάτσε λοιπόν κ άκου το γιατρό ο οποίος χέστηκε αν το μωρό σου θα θηλάσει ή όχι ...αυτός όμως 8α πάει κάποιο ωραίο ταξιδάκι επειδή σου είπε να πάρεις τη συγκεκριμένη μάρκα γάλατος!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μπορει να σας φανει αστεια η ερωτηση αλλα πραγματικα θα ηθελα να γνωριζω....

Οταν μιλαμε για αποκλειστικο θηλασμο....φανταζομαι εννοουμε....(εκτος απο το ξενο γαλα) ουτε φρουτοκρεμες....ουτε χαμομηλι...ουτε καν νερο...ε? Αν ναι.....αυτο ισχυει ακομα κι αν το παιδι ειναι 1χρ-1,5χρ κτλ?? Δεν τρωνε-πινουν τιποτα αλλο??:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου είναι όλα καλά αφού ακούσατε και καρδούλα είναι νωρίς ακόμα εγω όταν είχα πάει ήμουν 7 εβδ και δεν Ακουγόταν τόσο καλά αφού θυμάμαι κράταγα την αναπνοή γιατί χανόταν κάπως ο ήχος.. μετά 8 εβδ Ακουγόταν μια χαρά με 154 παλμούς  Με το καλοοοο 🤰
    • Δύο χρόνια προσπαθούσαμε και είχα και μια εγκυμοσύνη πέρυσι που δεν πήγε καλά. Αλλά και οι ορμονικές μου εξετάσεις δεν ήταν καλές για την ηλικία μου και βρήκαμε και ενδομητριωση το Πάσχα σε υπέρηχο. τον Ιανουάριο θα πηγαίναμε στην επιτροπή για τα φάρμακα εξωσωματικής και έμεινα έγκυος στη σπερματεγχυση του Δεκεμβρίου που είχαμε κάνει για να εξασφαλίσουμε ότι η επιτροπή θα μας δώσει κατευθείαν τα φάρμακα για εξωσωματική και όχι για σπερματεγχυση  Οπότε ήταν τελείως ανέλπιστο για μένα 
    • Ένιωσα μια ζάλη κάπως μια αδιαθεσία και μέτρησα το ζαχαρο ήταν 137 μετά από 20 λεπτά το ξανά μέτρησα ήταν 116 και ειπα μήπως ήταν από αυτο η ζάλη που είχα αλλά μετά που έπεσε με ξανά έπιασε κάπως όποτε μάλλον ηταν άσχετο με το ζαχαρο η ζάλη 🤷‍♀️
    • Πχ εμένα την μαμα μου που ήθελε να πάει διακοπές την έβαλε με πρόκληση τοκετού της έσπασαν τα νερά και την βάλανε τεχνητούς πόνους γέννησε φυσιολογικά  αλλα κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική τουλάχιστον αν ηταν ξεκάθαρος μαζι της ότι θα πάνε για καισαρική για αυτόν τον λόγο από την αρχή οκ αν της το είπε τελευταία στιγμή τότε είναι απαράδεκτος ο γιατρός υπάρχουν και αυτοί δυστηχως 
    • Λοιπόν πήγαμε άγιο Δομίνικο 🌴, 20 ώρες στο πήγαινε με 2 ανταποκρισεις και 16 ώρες ή επιστροφή με 1 ανταπόκριση.  Δεν ένιωσα να κουράζομαι παραπάνω απ ότι σε άλλα ταξίδια μου. Δηλαδή φυσιολογικά πράγματα! Λόγω εγκυμοσύνης είχα προτεραιότητα σε όλες τις ουρές οπότε μη σου πω ότι ήταν κ πιο ξεκούραστα 😊 ! Εκει όλα μια χαρά μπάνιο, παραλία κ βόλτες κάθε μέρα. Τελευταία μέρα είχαμε κλείσει μια ημερήσια κρουαζιέρα και ήταν με ταχύπλοο και είχε τεράστια κύματα κ πηγαίναμε γκαπα γκουπα πάνω κάτω.  Εκεί τα είδα όλα, είπα θα γεννησω πάνω στη βάρκα από τα χτυπήματα.... μου λέει ο σύζυγος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις θα βγει το παιδί!!!! Οποτε εμείς τη ζαβομαρα δεν την γλυτώνουμε! 😝!! Ελπίζω την Παρασκευή που θα πάω στη γιατρο να είναι όλα καλά 🥰!!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...