Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..........


oliax73

Recommended Posts

Καλησπερα Ειμαι η olia Eχω διαβασει αρκετα θεματα στο forum.ΣΗΜΕΡΑ αποφασισα να γινω και εγω ενεργο μελος ..Με τον αντρα μου εδω και αρκετους μηνες προσπαθουμε να γινουμε γονεις αλλα ματαια.Το προβλημα μας ειναι το υπερβολικο αγχος.....Kαθε μηνα 4 μερες πριν αδιαθετησω νομιζω οτι ειμαι εγκυος και κανω τεστ.Ματαια ομως ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ?ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα ολια μου και καλως ηρθες στη παρεουλα μας! το περασα και εγω αυτο το σταδιο...τον εστελνα τον αμοιρο τον αντρουλη μου στα διανυχτερευοντα φαρμακεια στις 3 η ωρα,μεσα στην αγρια νυχτα!!! ξερεις κατι?? τιποτα δεν καταφερα ετσι... του απετησα να με μαλωνει οταν γινομαι υποερβολικη,και κατσαμε και σιζητησαμε οτι δεν θελουμε να μεινω εγκυος και να μην θυμομαστε τιποτα ωραιο απο την προσπαθεια.. η διαδικασια που ζεις με τον συντροφο σου κατα τη προπσθεια ειναι υπεροχη αν γινει ηρεμα...αφιερωστε χρονο για να κανετε πραγματα για εσας τους δυο...πραγματα ομορφα και αγαπησιαρικα.. και πανω στις γλυκες,θα ερθει και το νινι χωρις να το καταλαβετε...μακρυα απο τεστ και συμπτωματα που γεννα το μυαλο καθε μηνα..καταστρεφει εσας ολο αυτο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...