Μετάβαση σε περιεχόμενο

απορια


Recommended Posts

κοριτσια θελω την συμβουλη σας εχω μπερδευτει αφανταστα και εχω αγχωθει δεν ξερω τι να κανω αφου μετα το follow up μας ειπαν οτι ο μικρος εχει σφιχτα ισχυα και μας παρεπεμψαν σε ορθοπαιδικο και φυσικοθεραπευτη πηρα εγω μια φυσικοθεραπευτρια να παρω μια δευτερη γνωμη και ηταν μια απογοητευση

μου ειπε πως ενα μωρο 8 μηνων ακομη και προωρο επρεπε να μπορει να καθεται καθηστο μονο του και να προσπαθει να σηκωθει!!!!!!!

για τα ισχυα μου ειπε πως αν ηταν ετσι λογικα η παιδιατρος μας και η φυσικοθεραπευτρια του παιδων (που ειναι φιλες της)θα με ειχαν ενημερωσει και πως θα δει το παιδι και θα επικοινωνισει μαζι τους

τι να κανω θα τρελαθω μεχρι την παρασκευη που εχουμε ραντεβου η ολοι με δουλευουν η πραγματι κατι συμβαινει στο μωρο μου

και κατι αλλο!!! ειναι δυνατον ενα μωρο 8 μηνων που πινει μονο γαλα και δεν εχει μπει ακομη στο φαγητο να εχει δυναμη να κανει ολα αυτα????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ,

ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 8 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ,Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ.

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΡΕΜΑ?ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ Η' Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΣΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΩΡΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΧΙ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΕΟΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπεμπούλη καταρχήν προσπάθησε να μην αγχώνεσαι τόσο, και μήπως να πας και σε μια/έναν άλλο γιατρό να πάρεις μια δεύτερη γνώμη? Έστω και πριν την Παρασκευή.

Πάντως και εμένα λογικό μου φαίνεται αυτό που λες, 'οτι δηλαδή: εάν θεωρείτε πρόωρα για το παιδί να φάει κρεμούλες τώρα, γιατί δεν θεωρείται ότι είναι πρόωρο να κάθεται μόνο του?

Καλύτερα να πάρεις και μια δεύτερη και μια τρίτη άποψη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχου μπεμπουλη μην στενοχωριεσαι... ισως ο μπεμπακος σου χρειαστει καποιες ασκησουλες για να ανοιξουν τα ισχυα του... θα σου προτεινα να τον πας σε εναν καλο ορθοπαιδικο... ξερω εναν στην Αθηνα, δεν ξερω απο που εισαι, αλλα αυτον μου συστησαν κι'εμενα... υπομονη και κουραγιο...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και βεβαια...λεγεται Νικολαος Χ. Παληος ειναι ορθοπαιδικος-χειρουργος τ.διευθυντης νοσοκομειου ΚΑΤ. Το ιατρειο του ειναι Πατρ. Ιωακειμ 50 στο Κολωνακι τηλ.210 7245981 Δευτερα-τεταρτη-πεμπτη 6-8μμ... ειναι καλος γιατρος αν θες μπορεις να ρωτησεις και τα κοριτσια να σου πουν τη γνωμη τους... καποια θα τον ξερει... ελπιζω να σας βοηθησει... πολλα περαστικουλια στο μωρουλι σας... φιλακια...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) Μπεμπούλη καλησπέρα είμαι η Κατερίνα μην στεναχωριέσε ο Παληος είναι είναι ο άσος γιατρός εγώ εκεί πήγα τον γιό μου γιατί όταν τον γέννησα μου είπαν ότι μπορεί να χρειαστεί και γύψο στα πόδια. Τελικά αυτός μου είπε κα΄τι ασκήσεις και το παιδί μου τώρα είναι 8 χρονω΄ν και δεν έχει τίποτα. Πάντως αν θές κάτι φίλοι μας με το ίδιο πρόβλημα πήγαν τον γίο τους σε ένα γιατρό στο Πάιδων Πεντέλης. Αν ενδιφέρεσαι μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες και να στις στείλω.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...