Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΤΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΗ 7,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ 9500 ΚΙΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ??

ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΝΕ... ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ? ΠΟΤΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) :silly: Καλημέρα είμαι η Κατερίνα και είμαι μαμά τριών υπέροχων πλασμάτων . Μην ανησυχείς που ο μπέμπης δεν μποσουλάει. Ο γιός μου 7,5 μηνών ήταν 10 κιλά αν σκεφτείς ότι γεννήθηκε τέσσερα κιλά. Μπουσούλησε για ένα μήνα και στον χρόνο απάνω περπάτησε. Και εγώ αγχωνόμουν και ο γιατρός τότε φώναζε ότι είμαι φοβιτσιάρα. Η κόρη μου η μεσαία περπατησε κατευθείαν χωρίς καν να μπουσουλήσει, η μπέμπα μου είναι 1 χρονου και αυτή περπάτησε πρίν απο 3 μήνες κατευθείαν. μην τρελαίνεσε συνήθως τα αγόρια είναι λίγο πιο αργά απο τα κορίτσια. Συγνώμη αν σε κούρασα.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η κορη μας ειναι σχεδον 1 ετους 9200 σε βαρος και ακομα δεν μπουσουλαει ,ουτε καν στεκεται ορθια, οταν την βαζουμε μπρουμητα αυτη γυριζει ανασκελα και το βρισκει αστειο και γελαει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα sweety... εμενα ο δικος μου ειναι 9 μηνων... ξεκινησε να κανει την κινηση για μπουσουλημα πριν ενα μηνα περιπου και τις τελευταιες μερες τα καταφερε αλλα δεν μπουσουλαει ακομα με πολυ ανεση... απο εχθες ομως αρχισε σιγα σιγα να πιανεται και να συκωνεται απο μονος του μεσα στο παρκο... δεν του αρεσει και πολυ παντως να μπουσουλαει... ολο θελει να σηκωνεται ορθιος... φιλακια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ, ΔΕ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Κ ΑΛΛΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ...:)

ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ??? ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΣΟ ΛΕΝΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσια κι'εγω θελω να κανω 3 παιδακια... ετσι λεγαμε πριν παντρευτουμε... μακαρι να μπορεσουμε και να ειμαστε καλα να τα μεγαλωσουμε... μ'εχει πιασει και μια ανυπομονησια να βαλω μπροστα για το δευτερο αλλα κρατιεμαι...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SWEETMAMMY ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ....ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ Κ ΜΕΤΑ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...