Μετάβαση σε περιεχόμενο

Να΄μαι κι εγω


rinaki

Recommended Posts

:woohoo: Γεια σας κι απο μενα! Αποφασισα επιτελους να μιλησω..Ειμαι περιπου 3 χρονια παντρεμενη,ειχα δυο αποβολες στο πρωτο τριμηνο, μια προσφατη ατυχη σπερματεγχυση και πολυ αγχος!!Οι εξετασεις μας καλες,ομως φανταζομαι το προβλημα ειναι η ηλικια(πλησιαζω τα 40)!Δυστυχως παντρευτηκα μεγαλη,γιατι ειχα αναλαβει το ρολο του πατερα στην οικογενεια,αφου τον μπαμπα μου τον εχασα νωρις..Προσπαθω να βρω ακρη να ξεφυγω ακομα απ΄τα παλια προβληματα και να χαρω την νεα ζωη με τον ανδρα μου,αλλα η υγεια & τα οικονομικα της μητερας μου(δεν ηθελε με τιποτα να παντρευτω),με γεμιζουν τυψεις,γιατι δεν μπορω πια να βοηθησω οπως πριν..Χαιρομαι που ειδα οτι σ΄αυτο το χωρο,υπαρχουν πραγματικα τοσες καλες κοπελες,που βοηθουν με τα λογια τους,ακομα και με την προσευχη τους τις υπολοιπες..Θα΄θελα κι εγω αν μπορω να γινω μελος αυτης της υπεροχης παρεας κι ευχομαι με ολη μου την καρδια, ο Θεος να χαρισει σ'ολες ενα γερο παιδακι!! Σας φιλω με αγαπη:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Rinaki, γεια σου!

Εύχομαι, με όλη μου την καρδιά, να χαρείς τη νέα σου ζωή με τον άντρα σου και σύντομα να αποκτήσετε το μωρουδάκι σας!

Πρέπει όσο μπορείς να βοηθάς την μητέρα σου, αλλά δεν χρειάζεται να σε γεμίζει τύψεις αν δεν είσαι πάντα εκεί. Απ' ότι κατάλαβα πρόσφερες αρκετά και νομίζω ότι ήρθε η σειρά σου να γευτείς την ευτυχία!

Βάλε πάνω από όλα την δική σου οικογένεια τώρα, έτσι πιστεύω!

Να είσαι καλά!

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρινάκι μου, καλώς όρισες στην παρέα μας!

Σου εύχομαι γρήγορα να αποκτήσεις 1 μπεμπάκι!!!

Σίγουρα η ηλικία είναι 1 μικρό προβληματάκι αλλά με θετική σκέψη και καθόλου άγχος όλα μπορούν να συμβούν!!!

Μου κακοφάνηκε που μου είπες οτι η μαμά σου δεν ήθελε να παντρευτείς...

Πολύ εγωιστικό!

Αυτή ρώτησε κανέναν όταν έκανε τη δική της οικογένεια;

Δε νομίζω!

Σίγουρα να συνεχίσεις να την αγαπάς και να τη φροντίζεις αλλά να θυμάσαι οτι πάνω απ' όλους είσαι εσύ και ο άνδρας σου!!!

Τι να πει και η δική μου η μαμά που παντρεύτηκα Κύπριο και με έφερε στο νησί του;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Rinaki μου καλωσηρθες κι απο μενα στην παρεουλα μας!!

Ευχομαι αρχικα ολοψυχα να αποκτησεις συντομα ενα παιδακι!!Προσπαθησε οσο μπορεις να αφησεις το αγχος στην ακρη...και θα δεις θα τα καταφερεις!

Οσο για την μαμα σου δεν χρειαζονται τυψεις δεν εχεις και λογο γλυκια μου....η ζωη αυτη ειναι εχεις κανει την οικογενεια σου τωρα ...οπου αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν θα νοιαζεσαι οτι δεν θα εισαι εκει αν σε χρειαστει η δεν θα την βοηθας...αν ειναι δυνατον αλλα να σκεφτεσαι και λιγακι και τον εαυτο σου και την δικη σου οικογενεια....

Εσυ δεν εισαι κριμα?εσυ δεν θες να ηρεμησεις λιγακι και να απολαυσεις αυτα που απεκτησες και αυτα που σιγουρα θα ερθουν?

Με το καλο οπως λεω η κοιλιτσα σου να γινει πισινουλα για ενα νινακι!!

Να σκεφτεσαι θετικα και να εχεις πιστη!!!:-)Σ ευχαριστουμε για τις ευχες!

Φιλακιαααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρινάκι καλοσώρισες στην παρέα μας!!Σου ευχομαι με το καλο ένα μωρακι και πάνω απ όλα να αποβάλεις το άγχος γιατι ειναι ανασταλτικός παράγοντας για την σύλληψη..Ηρεμησε κοιτα να εισαι ευτηχισμένη με τον άντρα σου και να δεις οτι γρηγορα θα ερθει και το μωρακι..Τελος δεν χρειάζεται να έχεις ΄τύψεις..αλλοι πρεπει να έχουν τύψεις για σενα..(συγνώμη κιολας που το λέω).Μερικές φορές δινουμε τα πάντα για τους άλλους και παραμεριζούμε την δικη μας ευτηχια..και διχως να μας αναγνωριζεται τιποτα..να μην ακουμε ουτε ενα ευχαριστω..Εκανες και κάνεις οτι μπορεις για την μητερα σου..και αυτο πρεπει να σε κάνει να έχεις ησυχη την συνειδηση σου..

Φιλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Rinaki καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Θεούλης να σου δώσει ένα υγιέστατο μωράκι. Όσο για τις τύψεις ... νομίζω ότι είναι πολύ άδικο για τον εαυτό σου να τον υποβάλεις σε αυτή την διαδικασία. Εσύ παραμέρισες προσωπική ζωή για να στηρίξεις την οικογένεια σου (εννοώ μητέρα κλπ) νομίζω ότι είναι καιρός πλέον να κοιτάξεις την δική σου (άντρα και παιδάκι με το καλό).

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rinaki καλως ηρθες αγαπη μου στη παρεα μας κοριτσι μου ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια που αργησε να παντρευτει η καθεμια μας εχει τους δικους της λογους,λυπαμαι για τις αποβολες σου κ την ατυχη προσπαθεια σου,αλλα αν θες τη γνωμη μου προσπαθησε να εισαι ηρεμη κ το μωρακι θα ερθει,κ εγω ειμαι σχεδον στην ηλικια σου 36 κ περιμενω το μπεμπη μου στα μεσα καλοκαιριου,θετικη σκεψη κ ενεργεια κ ολα θα πανε καλα....:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Rinaki καλησπέρα και από μένα!!

Εδώ δε σκεφτόμαστε μόνο θετικά και έτσι σε καλωσορίζουμε... Με τις πιο θετικές και θερμές ευχές μας να ζήσεις όμοφρα τη νέα σου ζωή!!!Τώρα που είσαι μαζί μας όλα θα πάνε καλά !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ. ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΙ ΑΠ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ. Η ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ 46 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΙ ΝΑ ΔΩ? ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ. :woohoo: ΩΠ ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΓΝΩΡΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ. ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!!!:) ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rinaki μου γεια σου κ απο μενα!! καλως ορισες καλη μου!!

Εγω πλησιαζω τα 39 κ ειχα κ δυο αποβολες στο πρωτο τριμηνο..

Μετα εκανα το γιο μου..κ περασαν..πολλα πολλα χρονια προσπαθειας για 2ο παιδακι..και εκει που σταματησαν οι προσπαθειες,εκει που η δουλεια πηρε τον αντρουλη μου σε αλλη πολη,εκει που δεν τον περιμενα ..εμεινα εγκυος!!

η ευτυχια δεν εχει ηλικια και ειναι γενους θηλυκου!!!

Χθες εμαθα κ ενα αλλο ευχαριστο..μια φιλη μου απο τη θεσσαλονικη παντρεμενη 25 ολοκληρα χρονια..που νομιζε οτι εχει εμμηνοπαυση..παχαινε..κ μετα απο τρεις μηνες:P .χαχαχα καταλαβε οτι ειναι εγκυος...ετων 46 παρακαλω!

εχεις τα φιλια μας κ φυσικα τις ευχες μας!!Ο Θεουλης ακουει τις προσευχες σου..κ εμεις απο εδω ειμαστε ετοιμες για να δωσουμε τα φωταμας,την υποστηριξη κ την αγαπη μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera rinaki mou...

Kai kalos mas vrikes agapi mou...

Hrthes stin pio omorfi paraioulla...

Sullipitiria agapi mou gia ton papaki sou...

Sou euxwme suntoma ena mwraki stin kilia sou...

Min anxwnesai gia tipota...

Kai oso mporeis na eisai dipla stin mama sou...

O theos mazi sas...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηρθα γεματη αγωνια στη δουλεια για να μπω στο φορουμ,στο σπιτι δεν εχω ακομα η/υ και καταενθουσιαστηκα με τα καλωσορισματα σας! Με συγκινησαν τα λογια σας,μου εδωσαν κουραγιο και θελω να σας ευχαριστησω ολοψυχα πολυ-πολυ-πολυ!!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...