Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπανάκι Okbaby, να ηρεμήσει η μέση μας!


Sourloulou

Recommended Posts

Καλημέρα...

Έχουμε πάρει το μπανάκι της fischer price αλλά έχουμε ξεμεσιαστεί μέσα στην μπανιέρα να σκύβουμε συνέχεια.

Είδα πρόσφατα ένα μπανάκι της Ok-baby, το onda και το onda enolution, που πάιρνει κάτι μπάρες και στερεώνεται πάνω στην μπανιέρα...

Το έχει παρει κάποια; Ειναι καλό;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για το συγκεκριμενο δεν γνωριζω,αλλα σε πολλα σπιτια εχω δει αυτα τα μπανακια που εχουν ψηλη βαση και οι μαμαδες λενε πως ειναι πολυ πιο ξεκουραστα γιατι δεν χρειαζεται να σκυβουν.Δεν ξερω να σου πω τι μαρκα ειναι,αλλα φανταζομαι πως σε ολα τα βρεφικα ειδη θα βρεις.Η βαση ειναι πτυσσομενη και αποθηκευεται μετα,ωστε να μην πιανει χωρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα,

εγω το εχω παρει αυτο το μπανακι γιατι ειχα ακουσει οτι ειναι πρακτικο αλλα τελικα παλι ξεμεσιαζομαι! Οταν το στερεωνω πανω στη μπανιερα φτανει πιο χαμηλα απο τη μεση μου οποτε αν ειναι να γονατιζω στα πλακακια δεν το γλυτωνω το ζορι:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα. Sourloulou εγω ειχα παρει την σιδερενεια βαση που διπλωνει που μπαινει πανω το μπανακι. Την βολευτηκα παρα πολυ. Πιστεωω πως ειναι πιο βολικη απο αυτη που μπαινει πανω στην μπανιερα. Δεν σκυβεις καθολου. Ειχε 18 ευρω απο το λητω. Ισως κανει και για το δικο σου μπανακι. Δεν χανεις τπτ να ρωτησεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου.Εμεις ειχαμε παρει ενα τετοιο μπανακι που εμπενε πανω στην μπανιερα και ηταν καπως βολικο.Απο τα κουκου το ειχα παρει αλλα παλι χρειαζεται να σκυβεις λιγο.Αν εχεις χωρο στο μπανιο σου παρε αυτα που ειναι σαν πτυσομενα θα σε βολεψουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sourloulou καλησπέρα!!Εγω θέλω να ρωτησω κατι άλλο για το συγκεκριμενο μπανακι!και γω το έχω πάρει αλλα μολις το συναρμολόγησα ειδα οτι κατω απ το δίχτυ έχει στη μεση ένα πλαστικο διαχωριστικό..Δεν ενοχλεί στην μεση του μωρού;;;;γιατι εχω την εντυπωση οτι θα ακουμπάει το πανι(για νεογέννητα)σ αυτο και θα το ενοχλει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κι απο εμενα!!Να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Εγω στα 2 πρωτα παιδια ειχα παρει μπανακι αλλαξιερα και ηταν πολυ βολικο αφου πλενεις το νεογενητο μεχρι 4 η και 6 μηνων στο δωματιακι του και ειναι αρκετα ψηλα ωστε να μη σκυβεις !Και στο μικρουλι μας πηρα καινουρια μπανιερα αλλαξιερα με θηκες ωστε ολα τα απαραιτητα να ειναι διπλα σου οταν τα χρειαστεις(σαμπουαν βουρτσα κρεμα πανες).Μαλιστα εχθες καναμε το πρωτο μας μπανακι με θεατες τα αδερφακια του και πολυ μας αρεσε!!Το μονο αρνητικο ειναι πως πρεπει να σου φερει καποιος τη μπανιερα με νερο απο το μπανιο και να εχεις και νερακι σε κανατα για ξεβγαλμα!Ειδικα ομως για τα νεογνα ειναι ιδανικο αφου το ντους τα τρομαζει!Πολλα φιλια!

Να αυτο εννοω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις....

Το κακό είναι ότι δεν έχω χώρο στο μπανιο για να βάλω την βάση που παίρνει μέσα την μπανιέρα... Επίσης στο δωμάτιο της είναι ξύλο τα πατώματα, αρα ούτε εκεί μπορεί να μπει, μη μας χαλάσει και το παρκέ...

κι οσον αφορα το μπανακι ττης fischer price και μένα κάτι δεν μου αρέσει. την θέση 1 δεν την χρησιμοποιήσαμε καθόλου γιατ΄΄ι είχε ξεπεράσει τα 4,5 κιλά που έλεγαν οι προδιαγραφές. Τώρα την έχουμε στη θέση 2 αλλά είναι σαν να μη χωράει κάπως, να μη βολεύεται... ©Κάτι της φταίει. Για αυτό το ψαχνω λίγο παραπάνω τώρα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia κ γω παρηγγειλα τη πτυσσόμενη βάση που μπαινει επανω της η λεκάνη,το θεωρησα πρακτικο γιατί δεν χρρειάζεται να σκύβεις κ γιατί κλεινει κ δεν πιανει χώρο.Αλλες μου ειπαν οτι αυτο δεν ειναι να το βασίζεσαι λόγω βάρους.ΚΑι προβληματίστικα μηπως δεν ειναι ασφαλες βεβαια θα ρωτήσω κ τον παιδιατρο οταν ερθει ή ώρα απλως το ναφερω γιατί βλεπω οτι πολλες το χρησιμοποιειτε.Αρα, μαλλον ειναι καλο.

Οσο γι αυτο που ρωτας για τη βάση της μπανιέρας την ειχα δει σε μια γνωστήμου, ηταν πολυ ευχαριστημένη νομιζω οτι την ειχε παρει απ τα ΤΖΑΜΠΟ αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ..

ΤΟ EVOLUTION ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!

ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ΒΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ

ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΥΡΙΑΑΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...