Μετάβαση σε περιεχόμενο

2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ Κ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ!!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ Κ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 3ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ?ΘΑ ΠΟΝΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΑΓΕ?:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς όρισες, στην παρέα μας, Ελένη από Κρήτη!!!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να υποδεχτείς και το επόμενο!

Είσαι πιο φοβισμένη γιατί ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις!

Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει, οπότε μην αγχώνεσαι και αγχώνεις και το μπεμπάκι σου!

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω κάποια συμβουλή γιατί είμαι 10 εβδομάδων στο πρώτο μου νινάκι!

Μάλλον εσύ θα πρέπει να μου δώσεις :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενη γεια σου!!!Καλωσηρθες στην παρεα μας κι απο μενα!!!Να σου ζησει το παιδακι σου!!!Να το χαιρεστε και με το καλο να αγκαλιασετε και το νινακι που περιμενετε!!:-)

Δυστηχως κι εγω δεν εχω εμπειρια αλλα συμφωνω με την Νανουκα...

Μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα,ασε που ολα θα εξαμφανιστουν μολις δεις το μπουμπουκι σου!!!Ολα περνανε να εισαι ηρεμη!!Με το καλο ολα να πανε καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΓΕΝΝΑΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ 8 ΩΡΕΣ ΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ , ΑΝΑΡΡΩΣΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΠ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ . ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ . ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη μου καλως μας ηρθες!!Και εγω γεννησα με καισαρικη ...αλλα χωρις επισκληρηδιο το γιο μου πριν πολλα χρονια.Τωρα ειμαι ξανα εγκυος κ θα γεννησω ξανα με καισαρικη..Αυτη τη φορα βεβαια ΘΕΛΩ να δω το μωρακι μου πρωτη..Στην προηγουμενη γεννα τον ειδαν ολοι..κ εγω τελευταια!!!!:dry:

Τωρα ειμαι πιο ωριμη κ δεν φοβαμαι καθολου την διαδικασια..το μονο που με αγχωνει ειναι ναναι γερο το μωρακι.

Η διαφορα ξερεις ποια ειναι? οτι τωρα εχεις εμας!!!:) κ μεις εσενα!!καλως ορισες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη γειά σου και εγώ είμαι καινούριο μέλος στο φόρουμ!!! Και επίσης είμαι έγκυος και εγώ στο δεύτερο μωράκι μου με καισαρική. Μπορώ να καταλάβω την αγωνία σου, γιατί και εγώ κάπως έτσι αισθάνομαι.

Εγώ ψάχνω βέβαια και το ενδεχόμενο μήπως καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά,αλλά αν δεν βρω άκρη θα καταλήξω σε καισαρική ξανά.

Μόλις μπήκα στον 6ο μήνα και η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει ολοένα και περισσότερο, μάλλον γιατί αυτή τη φορά δεν είμαι ανίδεη για το τι πρόκειται να συμβεί. Προσπαθώ όμως να σκέφτομαι θετικά και το ίδιο να κάνεις και εσύ.

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες που έχουν κάνει καισαρική μιλούν για πιο γρήγορη ανάρρωση τη δεύτερη φορά και λιγότερο πόνο, οπότε να είσαι σίγουρη ότι έτσι θα είναι. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και γω νέο μέλος και σε παρόμοια κατάσταση. Γέννησα με καισαρική το πρώτο μου παιδάκι και όταν ήταν 8 μηνών και τον θήλαζα ακόμα αποκλειστικά έμεινα ξανά έγκυος. Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος γιατί δεν ήθελα να ξανακάνω καισαρική, ήταν γενικά δυσάρεστη εμπειρία γιατί ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά. Ευτυχώς όμως βρήκα καλό γιατρό με εμπειρία στους φυσιολογικούς τοκετούς μετά από καισαρική και τώρα πάμε για φ.τ. ενώ θα χει περάσει σχεδόν 1μιση χρόνος μεταξύ των δύο τοκετών και κατά την άποψη του είναι ικανοποιητικό διάστημα.

Αν όμως δεν πάνε καλά τα πράγματα και κάνω πάλι καισαρική νομίζω ότι δεν θα είναι άσχημα όσο την πρώτη φορά γιατί ξέρω τί θα αντιμετωπίσω επειδή τα χω ξαναπεράσει θα είμαι πιο προετοιμασμένη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...