Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ..

ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ,ΧΙΧΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ..

Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ..ΜΟΝΙΜΩΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!! ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ..ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ?ΕΧΩΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ..ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ,ΦΑΓΗΤΟ , ΠΛΥΣΙΜΟ , ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΜΩΡΟ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ)...

Σ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos μου καλωσόρισες και να σου ζήσει η μπέμπα σου!

Ξέρεις σε λίγες μέρες γεννάω κι εγώ και έχω ακριβώς αυτούς τους φόβους! Την αντίδραση του άντρα μου!

Είναι πολύ τρυφερός σαν σύζυγος και πιστεύω θα είναι φοβερός πατέρας. Δεν αμφιβάλλω πως έτσι θα είναι και ο δικός σου...

Πριν λίγες μέρες όμως μου είπε σα να ήταν μικρό παιδάκι πως νοιώθει παραμελημένος!

Από τώρα; του είπα! Έχεις καιρό αγάπη μου να νοιώσεις έτσι όταν θα έρθει το μωρό!

Το συζήτησες μαζί του; Πες μου να ξέρω γιατί με βλέπω να κάνω μια από τα ίδια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελα μου γεια σου!!!Να σου ζησει το νινακι!!:-)

Εγω ειμαι εξω απο τον χορο αλλα δεν μπορω ουτε να τα φανταζομαι να συμβαινουν αυτα που γραφεις!!!Ουτε να τα σκεφτω...δεν ξερω πως θα αντιδρουσα!!|

Το μωρο σας εφερες στην ζωη!!!Θα επρεπε να ειστε αποπανω του να χαιρεστε να σε βοηθαει!Μα ειναι λιγος ο καιρος που γεννησες...Ασχολειται με το μωρο καθολου?

Δεν ξερω!Συγνωμη αν ακουγομαι καπως....ευχομαι ειλικρινα να μην τρεχει τιποτα αλλα δεν μπορω να τα καταλαβω αυτα ειλικρινα συγνωμη....εγω με μια γεννηση φανταζομαι την απολυτη ευτυχια και αγαπη μες το σπιτι....να μην συζητησω για την αλληλοβοηθεια....

Συγχωρεσε με μου ειναι αγνωστο ολο αυτο!

Δεν μπορω να υποθεσω τι συμβαινει το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα μου αρεσε καθολου και απαραιτητα θα το συζηταγα μαζι του εκ βαθεων!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκειά μου , savropinguinos νομίζω πως κάποιες φορές από αντίδραση οι σύζυγοι , επειδή νιώθουν παραμελημένοι από εμάς , δε θέλουν να συμμετάσχουν. Νομίζουν πως δε χωράνε στις στιγμές αυτές , βέβαια για τη βοήθεια στο σπίτι , καλή μου , αν δε το έκανε ποτέ , απλά δε ξέρει τον τρόπο να το κάνει. Πάρε με τρόπο το laptop από τα πόδια του και με γλυκό τρόπο οδήγησέ τον σε κάτι απλό για αρχή , μη του έρθει και απότομα και δείξτου πόσο το εκτίμησες αυτό που έκανε. Κι αυτοί καμμιά φορά είναι σαν μικρά παιδιά , θέλουν τον τρόπο τους:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos,κοριτσι μου εχεις κουραστει,και λογικο ειναι ειδικα αν δεν εχεις καποια βοηθεια τουλαχιστον για τον πρωτο καιρο!!!!

Οπωσδηποτε να βρεις εναν τροπο να κανεις τον αντρα σου να καταλαβει πως πρεπει να συμμετεχει και να μοιραζεται μαζι σου καποιες ασχολιες τωρα που εχετε μωρο.Συζητησε μαζι του ηρεμα,με ψυχραιμια και εξηγησε του πως μπορειτε να βρειτε μαζι μια φορμουλα να κανει κι αυτος καποια πραγματα ωστε να μην επωμιζονται ολα πανω σου,κι ετσι να εχετε περισσοτερο χρονο οι δυο σας σαν ζευγαρι!Ισως να αισθανεται παραγκωνισμενος τωρα με το μωρο αλλα ειναι μια μεταβατικη περιοδος που θα περασει.Εσυ ζητησε του αυτα που θελεις και να προσεχεις τον εαυτο σου να μην υπερβαινεις τα ορια σου!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα Savropinguinos, κάτι ανάλογο βιώνω και εγώ με τη διαφορά ότι βοηθάει κρατώντας αγκαλιά το μωρό όταν δεν κοιμάται για να κάνω εγώ άλλες δουλειές (τον δικαιολογώ λόγω ότι δουλεύει πολλές ώρες).

Το κυριότερο όμως πρόβλημά μου είναι ότι είναι πολύ νευρικός και με κατακρίνει συνεχώς κυρίως σε ότι αφορά το παιδί και μάλιστα με άσχημη συμπεριφορά(πχ. το μωρό κλαίει όταν το αλλάζω γιατί δεν του αρέσει, μου λέει λοιπόν ότι δεν το κάνω γρήγορότερα ώστε να σταματήσει να κλαίει ή λόγω ότι έτυχε 5 φορές να ξυπνήσει από το κλάμα του μωρού ενώ εγώ δεν το έχω ακούσει και συνεχίζω να κοιμάμαι).

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένταση στο σπίτι, με αποτέλεσμα συχνα να με παίρνει το παράπονο και να νιώθω συνεχώς θλιψη και απέραντη μοναξιά, το μόνο που με παρηγορεί και με κάνει ευτυχισμένη είναι το μωράκι μου.

Προσπάθησα να το κουβεντιάσω μαζί του , δεν βρήκα άκρη, μου λέει ότι θέλει να κάνω για το μωρό περισσότερα από όσα θέλω και μπορώ.

Έχετε καμία συμβουλή???:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μία φλασιά πρέπει να την παθαίνουν γενικότερα...

Και ο δικός μου, λίγο περίεργος είναι, αλλά θα το περάσουμε κι αυτό, τον ξέρω, είναι μάλαμα αλλά κατακαιρούς τον πιάνει το παράπονο.

Στα δικά σου όμως... Μηπως νοιώθει παραμελημένος και λίγο άχρηστος μέσα στο σπίτι; Μήπως έχεις αποδεχθεί τέλεια τον ρόλο της μαμας , έχεις την εικόνα της σουπερ μαμας και αυτός νοιώθει λίγος; Γιατί δεν δοκιμάζεις να του αναθέσεις κάποιες δουλείες. Και προς Θεού, μην του επισημάνεις τα λάθη του!!! Όχι τώρα στην αρχή τουλάχιστον, ωστε να αποδεχθεί με περηφάνια τον νέο του ρόλο...

Καλά κουράγια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειλικαρινα λυπαμαι για την δυσκολη θεση που εισαι Deppy μου και εφοσον το συζητησες μαζι του δεν ξερω τι να πω για να σε βοηθησω....δεν μπορω να την καταλαβω αυτη την συμπεριφορα και την πιεση του να κανεις ακομα πιο πολλα...

Ισως να μην δινεις σημασια?Δεν ξερω ειλικρινα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sauropinguino mou geia sou agapi mou...

Kai na sou zisei to niniki sou...

Eilikrina den kserw ti na sou pw...

Pantos an eimouna stin thesei sou sigoura oute se emena tha mou aresen auto pou kanei o antras sou dustixos...

Agapi mou mila tou ligo,,,pes tou pws kourazesai kai oti thes ligi voitheia...

Kai pws den zeis moni sto spiti...

Agapi mou den kserw ti allo na pw eilikrina lupame...

Sou euxwme ola ta kalitera,,,

Kai na sukwsei ton kolo tou o antras sou na se voithaei esto kai ligo...

Filia apo mena...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

emena to anntistrofo endiaferete para poli gia ola .

stin arxi eixe to prwto logo gia ola kapws san thn depy.

mou aresei na akouw kai ti gnwmi toy alla merikesfore aisthanomai piesi.

twra telautaia exei xalarwsei.sthn arxh htan trela poly agxos.

siga siga tha brethoun oi isoropies mhn anizixite.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή το βίωσα δύο φορές και η δεύτερη είναι πρόσφατη, μήπως είσαι και εσύ πολύ ευαισθητη; Οι ορμόνες ακόμα παίζουν μαζί σου σε αυτή τη φάση.

Είναι η περίοδος προσαρμογής. Γίνατε οικογένεια! Τώρα το μωρό είναι όλο απαιτήσεις και ενδεχομένως να τον ενοχλεί που έχασε την προσοχή σου. Αλλά μόλις το μωρό αρχίσει να γίνεται πιο κοινωνικό και θα μπορεί να ασχοληθεί και να παίξει μαζί του, θα του ξυπνήσει το πατρικό ένστικτο και θα στρώσει.

Εγώ βλέπω ότι τώρα στο 2ο παιδί του ήρθε λίγο βαρύ να γυρνάει σπίτι κουρασμένος και να μην βρίσκει ησυχία. Πολλά νεύρα και γενικά δεν ασχολείται με το μωρό και ξεσπάει στη μεγάλη. Πιστεύω ότι όσο πιο λίγες υποχρεώσεις έχει τόσο καλύτερα νιώθει. Και μόλις επανέλθει η ερωτική σας ζωή θα φτιάξει και άλλο η κατάσταση. Παίζει και αυτό ρόλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguine και deppy77, δυστυχώς τις πρώτες μέρες (ίσως και εβδομάδες) ο ερχομός του μωρού στο σπίτι φέρνει μεγάλη αναστάτωση στη σχέση των γονιών του. Και ειδικά αν υπάρχουν και άλλα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος για βοήθεια, περιπλέκονται ακόμα περισσότερο τα πράγματα...

Κάθε ζευγάρι χρειάζεται χρόνο και κυρίως επικοινωνία για να βρει και πάλι τις ισορροπίες τουμ σε νέες βάσεις πλέον.

Αυτό που θα συνιστούσα είναι να μιλήσετε ειλικρινά για τα συναισθήματά σας και να απαιτήσετε κάποια τροποποίηση της συμπεριφοράς τους.

Αν υπάρχει κάποιο "ουδέτερο" πρόσωπο που θα μπορούσε να μιλήσει στον άντρα σας, ίσως να βοηθούσε (π.χ. κάποιος φίλος του που έχει ήδη παιδί, ίσως ο γιατρός σας κλπ).

Ως ύστατη προσπάθεια, κάντε του δώρο το βιβλίο "Πώς να γίνετε σπουδαίος μπαμπάς" (εκδ. Μίνωας) - εμάς μας βοήθησε πολύ!

Πάντως μην ανησυχείτε ότι ο άνθρωπός σας άλλαξε για πάντα, είναι μια φάση που και οι μπαμπάδες περνάνε με ιδιαίτερη αγωνία (ακόμα κι αν δε θέλουν να το παραδεχτούν) και χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν και να ηρεμήσουν.

Άλλωστε εμείς προετοιμαζόμαστε σωματικά και ψυχικά για 9 μήνες, εκείνοι τι να κάνουν που από τη μια στιγμή στην άλλη (σχεδόν) βρίσκονται με ένα πλασματάκι αγκαλιά και δεν ξέρουν πώς να το φροντίσουν και πώς να συμπεριφερθούν;

Υπομονή και συζήτηση χρειάζεται και όλα θα στρώσουν!

Φιλιά και να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sourloulou έγραψε:

Μηπως νοιώθει παραμελημένος και λίγο άχρηστος μέσα στο σπίτι; Μήπως έχεις αποδεχθεί τέλεια τον ρόλο της μαμας , έχεις την εικόνα της σουπερ μαμας και αυτός νοιώθει λίγος; Γιατί δεν δοκιμάζεις να του αναθέσεις κάποιες δουλείες. Και προς Θεού, μην του επισημάνεις τα λάθη του!!! Όχι τώρα στην αρχή τουλάχιστον, ωστε να αποδεχθεί με περηφάνια τον νέο του ρόλο...

Καλά κουράγια

Πωπω.. με ταρακούνησες σουρλουλού μου!

Γράφεις ότι ακριβώς κάνω εγώ! Ο άντρας μου ζει σε άλλη πόλη κι όταν έρχεται ΣΚ ή με άδειες, θέλει να ταϊζει αυτός τη μικρή, να την αλλάζει, να της κάνει μπάνιο. Λόγω της απειρίας του καμιά φορά αργεί πάρα πολύ, παίζει αντί να την ταΐζει, εδώ που τα λέμε μόνο το μπάνιο κάνει καλύτερα από όλους μας! Εγώ του κάνω συνεχώς παρατηρήσεις, λες κι ότι είναι το τέταρτο παιδί του και θα πρέπει να τα κάνει όλα στην εντέλεια! Τις προάλλες λοιπόν την έντυνε και της έβαλε το καλσόν της ανάποδα. Εγώ η κακίστρω, χωρίς να του φωνάξω εννοείται, του είπα με έντονο ύφος "Αμάν βρε Κωνσταντίνε, τι κάνεις? Δε βλέπεις ότι φοράς το καλσόν ανάποδα?", λες κι ότι έχει φορέσει τα άπειρα καλσόν και ξέρει πως να το κάνει. Είναι και μουμούλι του Θεού ο άντρας μου, έσκυψε το κεφάλι και μου ζήτησε και συγνώμη. Του συμπεριφέρθηκα λες κι ότι έκανε έγκλημα! Ε εντάξει, τι να σας λέω, με ζώσανε οι τύψεις, με πιάσανε τα κλάματα, του ζητούσα μισή ώρα συγνώμη κι αυτός γελούσε! Και μαζί του και η μπέμπα! Γελούσανε με τη φουκαριάρα τη μάνα! Το ξεπεράσαμε εννοείται, αλλά από τότε όταν έρχεται του αναθέτω τα πάντα γύρω από το μωρό και είναι τόσο μα τόσο ικανοποιημένος που προσφέρει! Και όσο πάει βελτιώνεται...

savropinguine μου συζήτηση και μόνο συζήτηση.. μέσα από αυτή διαπιστώνονται και λύνονται τα προβλήματα. Και αν την αποφεύγει και λέει ότι δεν τρέχει τίποτα και είναι όλα καλά, δωσ'του να καταλάβει ότι για σένα δεν είναι, ότι άνθρωπος είσαι κι έχεις και όρια στην υπομονή σου.. Και αν τα υπερβείς θα έχετε άλλα προβλήματα. Για να μην τα φτάσεις θα πρέπει να σε βοηθάει..

Ελπίζω να βρεις τη λύση για να διατηρηθούν σώες οι ισορροπίες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΑΛΒΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΗΕΙΑ...ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΒΑΛΤΟΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw tha sou pw oti esu ftes.afise ton xoris potiri katharo xoris fagito xoris katharo kai sideromeno poukamisw kai tha katalabei amesos oti eisai kourasmenh kai oti den ta prolabeneis ola .

apo thn stigmh pou esy tsakizese na ta kaneis ola pisteuei oti mporeis aneta na ta kaneis .

dikstou akribos poso kourasmenh eisai oxi sta logia alla stis prakseis.

emena pantos kanei ta panta mesa sto spiti apo allagma panas ,ftiaxnei fagito ,plenei piata ,ton krataei otan einai anisixos gia na ksekourastw ,kanei oti mporei kai na fantastite oti h doulia tou einai teteia pou kourazete para polu giati den douleuei ena tipiko oktaoro alla einai sto strato kai kanei bardies kai otan leme oti kanei bardies enooume oti douleuei astamatita me elaxisto upno .

ton antra einai opos ton matheis an tou ta exeis ola sto xeri den tha katalabei pote poso kourazese kai tha to theorei dedomeno .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε οτι οι άνδρες μας είναι 1 επιπλέον παιδί για μας!

Πώς το 1ο παιδί ζηλεύει τον ερχομό του 2ου;

Έτσι είναι και οι άνδρες!

Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες και πρέπει να τα καταφέρουμε και σε αυτόν τον τομέα!

Εμένα ο άνδρας μου είναι πολύ τρυφερός με τα μωρά και τα αγαπάει πολύ!

Θέλαμε πολύ 1 παιδάκι και όταν του είπα οτι έχω πολλά συμπτώματα... ήταν πολύ ενθουσιασμένος!!!

Με το που κάναμε το τεστ και βγήκε θετικό ήταν απίστευτη η νευρικότητα του!

Μέχρι που ψιλόμαλώσαμε λίγη ώρα μετά!

Μου φάνηκε πολύ παράξενο μέχρι την επόμενη μέρα που μου έκανε την εξής ερώτηση:

"Τώρα θα αγαπάς πιο πολύ το μωρό μας από μένα;"

& το εννοούσε...

Είναι πού δύσκολη η θέση μας και είναι 1 ακόμα κομμάτι της ζωής μας που πρέπει να καταφέρουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ σηκώνω τα χέρια ψιλά .υπάρχουν άνδρες και άνδρες .όταν γέννησα γύρισα και είπα τον άντρα μου φοβούμενη όλα αυτά που ακούω .»δεν θέλω να νιώσεις ζήλια για τον μπέμπη και παραμελημένος τώρα που θα τον φροντίζω όπως ακούμε ότι γίνετε « η απάντηση του ήταν «πας καλά τι να ζηλέψω το παιδί μου ?»κάθετε και μας χαζεύει όταν το θηλάζω και του αρέσει πολύ που ο μπέμπης την βρίσκει στην αγκαλιά της μαμάς .είναι στον άνθρωπο πως θα το πάρει τελικά τι να πω .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτη μου θα συμφωνησω μαζι σου οτιυπαρχουν αντρες κι αντρες αλλα εμενα στον μυαλο μου δεν χωραει η δικαιολογια οτι ειναι στον ανθρωπο θα το απαιτουσα να ειναι σε ολα πανω απο το κεφαλι μας....το παιδακι μας θα του εφερνα στον κοσμο τι πως να το παρει....ειλικρινα δεν ξερω εγω παντως δεν θα τον δικαιολογουσα με τιποτα....και σε καμια περιπτωση δεν θα τον ειχα στην απ εξω σε ολα θα τον ηθελα κοντα μου και στο παιδακι μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera koritsia!!!

telika einai ston an8rwpo k oxi sto "fylo"

emena o antras mou apo tin prwti stigmi htan ekei k me voi8ouse ypervolika..ksypnage ma zi mou tis nyxtes otan h mikri eixe kolikous k tin kratage wres mexri na hremisei... polles fores stin arxi afoy tin 8ilaza me estelne na koimi8w k ka8otan k tin prosexe.. mou zitise na ma8ei na tin allazei k ka8e mera tin kaname mpanio mazi...twra meta apo 2 xronia se tipota d diaferei o dikos tou rolos apo ton diko mou...einai apsogos k den fovamai na tin afisw na petaxtw mexri to super market... exoun desei teleia k mi sas pw "egw" niw8w h paramelimeni....:P :P :P :silly: :silly: :P :P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...