Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ??


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ Κ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΗ ΟΧΙ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΧΑΛΑΡΑ Κ ΟΧΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ?? ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ? ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ? ΑΡΧΙΖΩ Κ ΑΝΗΣΥΧΩ Κ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ!!:P ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΦΙΛΙΑ:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα tetoulina!

Χρόνια πολλά και καλωσόρισες στην παρέα μας!

2 μήνες.. όχι βέβαια, δεν είναι πολύ το διάστημα έτσι ώστε να ανησυχήσεις. Τώρα, για τις πολυκυστικές ωοθήκες δεν γνωρίζω να σου πω.. Ένας γυναικολόγος θα σου λύσει όλες σου τις απορίες!

Πάντως το χωρίς άγχος, χαλαρά και όχι επίμονα, να το συνεχίσετε!

Είναι η συνταγή της επιτυχίας!

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tetoulina καλησπερα και καλως ήλθες στην παρεα μας. 2 μηνες δε θεωρούνται καν προσπαθεια. Μηπως ειναι υπερβολικο να ανησυχεις? Στην θεση σου θα συμβουλευομουν τον γυναικολογο μου μόνο για να μου φύγει το αγχος και για να αποκλεισω καθε κατασταλτικο παραγοντα της εγκυμοσύνης. Αυτο ομως που εχει τη μεγαλυτερη σημασία ειναι να μην αγχωνεσαι!

Ευχομαι να μείνεις εγκυος οσο πιο συντομα γίνεται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tetoulina καλησπέρα και χρόνια μας πολλά!!!!να ζήσεις και με τον άντρα σου πάντα ευτηχισμένοι!!!Προσπαθείτε δηλαδή 4 μήνες απ οτι καταλαβα..Αν ειναι λιγος ή πολύς ο καιρός δεν μπορώ να το κρίνω αυτο..Συνήθως οι γιατροί λένε οτι μετα απο 1 χρονο φυσιολογικών επαφών πρέπει το ζευγάρι να επισκεφτεί κάποιον γυναικολογο και να κάνει εξετασεις(σπερμοδιάγραμμα,ορμονικές εξετασεις,σαλπιγγογραφια,τεστ παπ)για νε εξεταστει τυχον προβλημα και ρυθμιση του..επισης καλο ειναι-κατα την γνωμη μου-να πηγαινει το ζευγαρι γι αυτες τις εξετασεις πιο νωρις για να μην έχουν και το άγχος πάνω απ όλα..Οσο για τις πολυκυστικές γνωριζω αρκετες κοπέλες που ειχαν και έμειναν έγκυες..

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tetoulina μου καλως ήρθες!!!

Εαν δεν υπάρχει άγχος μην ανησυχεις για τίποτα... Όλα θα πανε καλά και σύντομα θα μας ανακοινώσεις το ευχάριστο γεγονός!!! Σχετικά με τις πολυκυστικές το καλύτερο που μπορεις να κάνεις είναι να απευθυνθεις στο γιατρό σου!!!Αυτός θα σε συμβουλέψει και θα σε καθοδηγησει!!!Η κουνιάδα μου με τις πολυκυστικές έκανε 4 υγιέστατα παιδάκια!!!!!!!!Μην φοβάσαι για τίποτα...Συνεχίστε έτσι και όλα θα πάνε καλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tetoulina ΓΕΙΑ ΣΟΥ :) Χρονια πολλα μας πολλα!!!!!:)

συμφωνω με την Ifigeneia ,ειναι νωρις για να ανησυχησεις,αλλωστε οι πιο πολλοι γιατροι δινουν ενα χρονο,και επειτα το ψαχνουν περαιτερω.

Να θυμασαι οτι το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος στην επιτευξη μιας εγκυμοσυνης!Σου ευχομαι οτι καλυτερο:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tetoulina μου γεια σου και καλωσηρθες στην παρεα μας!!Θα συμφωνησω οτι δεν ειναι πολυ το διαστημα!!Φυσικα να μην ανησυχεις!

Συνεχισε ετσι και δεν θα αργησει!!Μονο μην εγχωνεσαι ειναι οτι χειροτερο!!!Να εχεις θεληση στην ζωη και ολα θα γινουν!!

Οσο για τις πολυκυστικες ουτε κι εγω ξερω να σου πω....νομιζω οτι δεν θα σου δημιουργησουν προβλημα απο πολλα παραδειγματα....βεβαια αλλες κοπελες ισχυριζονται το αντιθετο...οπως πολυ καλ ειπε και η φιλη Ιφιγενεια ενας γιατρος θα σου λυσει καθε απορια!

Σου ευχομαι συντομα να εχεις καλα νεα μεσα απο την καρδια μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!!! ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΣΑΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ Κ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Κ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ!! ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ Κ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΑ ΝΕΑ !! ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...