Μετάβαση σε περιεχόμενο

edw kai 2 xronia.......


Recommended Posts

προσπαθω εδω και δυο χρονια και δεν εχει γινει κατι.δευτερα λεω να παω στη γιατρο μου.τι εξετασεις θα κανω για αρχη ξερετε να μου πειτε?:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Afou perimenes 2 xronia gia na pas sto giatro ofeilo na sou omologiso oti thaumazo tin ypomoni sou.Emeis prospathoume 8 mines kai eno mou eipe na pao meta ton xrono ego tha tou kano mia episkepsi gia na xekinisoume exetaseis tin alli vdomada.Emena auto pou mou eipe einai oti arxika tha kanei ena spermodiagramma,apo ekei kai pera as sou apantisei kapoia kopela pou exei kanei tis ypoloipes exetaseis!euxomai na einai ola kala!!!!kai me to kalo ena moraki!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

froso30 έγραψε:

προσπαθω εδω και δυο χρονια και δεν εχει γινει κατι.δευτερα λεω να παω στη γιατρο μου.τι εξετασεις θα κανω για αρχη ξερετε να μου πειτε?:(

kalispera frosaki,

an theleis tha sou po ego pou tis ekana prosfata.

einai arketes. ego tis ekana proliptika prin arxisoume prospatrheies.

loiponnnn..

ousiastika ginetai aimolipsia, sullogi ouron kai kolpiki kalliergeia.

kai se eksetazoun gia :

ipatitida, HIV, stigma, geniki aimatos, ouron, zaxaro, ouria, feritini, toksoplasma, lusteria, vlepoun an exeis perasei eruthra, oureoplasma, mukitoplasma, xlamudia, aerovia kai anaerovia kalliergeia.

autaaaaaaa..

elpizo na voithisa.

oti theleis sti diathesi sou .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

froso μου, εγώ θα σου προσθέσω σε όλα αυτά σπερμοδιάγραμμα του συντρόφου σου , εγώ έτσι ξεκίνησα από τον 4ο μήνα προσπαθειών κ μετά έβαλα μπρος εμένα (είμαστε πιο πολύπλοκες!!!!!!!!!!!) φυσικά προσπαθώ ακόμα .....:( 13 μήνες !!!!! κ σκοπεύω μετά από 8 μήνες αποχή από γιατρούς να ξεκινήσω τον άλλο μήνα να δω τι άλλο να κάνω!!!!!!!!!!

Καλή τύχη froso μου και με ένα μωρό... και δύο αν θέλεις...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή froso30, όσο νωρίτερα κάνεις εξετάσεις, τόσο το καλύτερο. Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία, το καθυστέρησα 2 χρόνια και το μετάνιωσα.. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, αν και θέλω να πιστεύω πως υπήρχε λόγος που ΄΄εγιναν έτσι τα πράγματα.

Λοιπόν, οι εξετάσεις που αφορούν το σύζυγο είναι σε πρώτη φάση το σπερμοδιάγραμμα και η καλλιέργεια σπέρματος, αλλά και ορισμένες απλές εξετάσεις αίματος (ορμονικές και τεστοστερόνη). Με μία επίσκεψη σε ουρολόγο, παίρνει ο σύζυγος τα παραπεμπτικά και προχωράει.

Εσύ, θα μπορούσες να ακολουθήσεις την εξής διαδικασία και να κερδίσεις χρόνο : Πηγαίνεις στο γυναικολόγο σου 2-3 ημέρες πριν σου έρθει νέα περίοδος και παίρνεις παραπεμπτικό για ορμονικές εξετάσεις, τις οποίες θα κάνεις 3η - 4η ημέρα του κύκλου. Στον ίδιο κύκλο, στα μέσα του, κάνεις τεστ-παπ και γυναικολογικό υπέρηχο. Τέλος, περίπου την 21η ημέρα του κύκλου σου, (θα σου ορίσει ο γιατρός την ακριβή ημερομηνία, ανάλογα με τη διάρκεια του κύκλου σου) θα κάνεις άλλη μία εξέταση αίματος, μέτρηση προγεστερόνης, ώστε να ελεγχθεί η ωορηξία σου. Εάν αυτά γίνουν σε ένα μήνα, είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Κερδίζεις πολύ χρόνο, πίστεψέ με... Εγώ τα έκανα σταδιακά ενώ θα μπορούσαν να γίνουν όλα μαζί. Επόμενο στάδιο η σαλπιγγογραφία, ώστε να ελεγχθεί η διαβατότητα των σαλπίγγων. Αν όλα αυτά είναι εντάξει, χαλαρώστε και απολαύστε τον έρωτά σας! Το μπε-μπε θα έρθει!!

Καλη συνέχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχα παει στη γιατρο μου και μου ειπε μετα τις γιορτες να αρχισουμε να το ψαχνουμε και ετσι εχω αποφασισει να παω τη δευτερα.ελπιζω ολα να πανε καλα εχω τρομερο αγχος αν και ξερω οτι δεν κανει καλο.εχω στιγμα παιζει ρολο αυτο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα εγω εχω το στιγμα τησ δρεπανοκυτταρικησ αναιμιασ απο την στιγμη που δεν εχει και ο αντρασ δεν υπαρχει προβλημα......εχω το εμαθα οταν ημουν 2 μηνων και μεχρι να βγουν οι εξετασεισ του συζηγου ειχα χασει 10 χρονια απο την ζωη μου.......

απλωσ επειδη το εχω εγω μπορει να το εχει παρει και η μπεμπα για αυτο οταν χρονισει θα τησ κανουμε εξετασεισ....

οσο για το στιγμα αν δημιουργει προβλημα στην συλληψη απο οτι ξερω δεν δημιουργει.....καλη επιτυχια:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα: οι εξετάσεις που έκανα (και εγω στα 2 χρονια περιπου προσπαθειών ξεκινησα....) ειναι:

για τον άντρα: σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργια σπέρματος κ αν χρειαστεί (ανάλογα με τα αποτελέσματα) υπερηχογράφημα οσχέου.

για τη γυναίακα:

τεστ παπ- ορμονικές εξετάσεις (αίμα) την 3ή μέρα του κύκλου κ μια εξεταση την 21η (θα στις γραωει ο γιατρος σου) κ εξετάσεις για θυρεοειδή κ σαλπιγγογραφία...

Αυτές σε πρώτη φάση.....Πήγαινε στο γιατρό σου.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...