Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυμοσύνη η περίοδος?


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια..θα ήθελα την γνώμη σας..Έχω κύκλο 28 ημερών.τον Μαρτίο αδιαθετησα στις 3 του μήνα και ωορρηξία έγινε στις 12.Να τονίσω ότι ήταν η πρώτη φορά που πονούσαν τόσο πολύ και επειδή έκανα πιο νωρίς από την αναμενόμενη ημερομηνία πήγα στον γιατρό στις 14 να με δει γτ πονούσα τόσο πολύ.μου είπε ότι όντως έγινε ωορρηξία πιθανότατα τρίτη.εγω ήρθα σε επαφή στις 7-9-12 του μήνα.Την 20 μερα είδα καφέ ροζ βλεννες με πονάκια χαμηλά και πόνο στο στήθος για 2 μέρες περίπου.Σημερα ξαναείδα καφέ έκκρισεις με πονάκια κατά διαστήματα.το στήθος δεν με πονάει πλέον.υπαρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης? ευχαριστώ κορίτσια.ευχομαι σε ολες σας τα καλύτερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με βάση τις ημερομηνίες που περιγράφεις μπορεί αυτά τα συμπτώματα να είναι λόγω εμφύτευσης.  Κανε σε μια εβδομάδα ένα τέστ εγκυμοσύνης ή μια χοριακη για να δεις τι συμβαίνει. Σου εύχομαι να πάνε όλα όπως ελπίζεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...