Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΠΝΙΣΜΑ...ΓΙΟΚ??


Recommended Posts

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.!

ΕΙΜΑΙ 15 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΩ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ 3ο ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΞΕΘΑΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΖΩ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ 3 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΗΝΩ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΣΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΝΕΥΘΥΝΗ.!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΜΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 17.5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΘΩ ΕΚΑΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ.1 ΜΕ 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ Η ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 1 ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΤΑΣΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΤΡΩΓΕ ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΒΟΗΘΑΝΕ.ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ 10 ΚΑΙ 15 ΥΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια κυκλοφορει στο εμποριο ενα ψευτικο τσιγαρο που εχει βοηθησει πολλους να κοψουν το τσιγαρο. οποτε το το ρουφατε αναβει η καφτρα μπροστα και μονο η κινηση που οτι καπνιζεις μπορει να βοηθησει και ας ειναι ψευτικο. το εχω δει να το χρησιμοποιουν πολλοι. ισως να βοηθησει κι ας ειναι αυταπατη. δοκιμαστε το απο το να κανετε κακο στο μωρακι σας. και εγω καπνιζω αλλα λεω ας μεινω εγκυος και θα κοπει μαχαιρι. μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα και να σας πω αν τα καταφερα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou k apo mena...ax megalo drama to tsigaro..

k go me to pou to ematha to ekopsa...diskoleytika trela..eklaiga poles fores ap ta neyra mou..

meta ton tetarto siniltha...de to poli ithela...to xa ksemathei...

k tora pou gennisa kano apo kanena...kakos allla....

stin egkimosini ekana miso tsigaro ston 5 mina k 3 tsoures sto 8..etsi gia an mou figei i idea.,.

kalo kouragio k ipomoni,,,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΙDER ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΕΣ ΤΥΨΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΚΗΣΑΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!

ΧMARIA ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ 'Η ΝΑ ΤΟ ΕΛΛΑΤΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nemi ηδη κανω τα πιο ελαφρια και τα slim γιατι καιγονται και πιο γρηγορα. το καλο ειναι οτι δεν καπνιζω στην δουλεια. θα δειξει. ειμαι εξω απο τον χορο για την ωρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια οντως βοηθουν πολυ καραμελες και τσιχλες...

απλα εγω απο εκνευρισμο αρχισα και τους ξηρους καρπους για να χω κατι να μασουλαω το βραδυ ειδικα...που σου ρχεται εκεινη η διαθεση...

Για αυτο και εβαλα αποτομα κιλα σε καποια φαση. Μεσα σε ενα μηνα 4!!!

Αλλα δεν μπορουμε να τα χουμε ολα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nemi

to idio zori travaw...!

Eimai stin 16 ebdomada

kai mou einai drama to tsigaro...

Prin tin egkymosyni kapniza san fougaro

giati to goustara poly(?)!

To prwto trimino

kapniza SVISTA TSIGARA

(gia tin kinisi kai mono!)

kai ews 5 (anammena) /ebvomada!

Edw kai 3 ebdomades, ti exw pathei?

Pali trelenomai, mou leipei,

klaiw,,,, den to "martyraw" omws...!

Kanw 1/mera...

Den kserw pws tha to kopsoume.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aχ κοριτσακι!!!

Θελει θυσιες το μωρακι(σιγα τη θυσια δηλαδη)

Εμενα ο γιατρος μου μαφηνε να κανω 3 τσιγαρα τη μερα ομως εγω δεν εκανα!

Ενιωθα φοβερες τυψεις και δεν μου πηγαινε η καρδια!

Εκανα μονο 3 τσιγαρα πριν γεννησω και ηπια και 3 ουισκακια το βραδυ πριν γεννησω με την αδεια βεβαια του γιατρου!

Να σου πω και την αληθεια δεν μου ελλειψε καθολου μιας και δεν καπνιζα γενικα πολυ!

Τωρα που γεννησα μιας και εμεινα ακαπνη τοσους μηνες λεω να μην το ξαναβαλω στο στομα μου...

Ολα στο μυαλο ειναι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πονεμενη ιστορια αυτο το τσιγαρο...

Περιμενω να παν ολα καλα να γεννησω

και ν' αρχισω παλι τις κακες συνηθειες..

Δεν το εχω βγαλει απ'το μυαλο μου

ουτε μια μερα, αλλα κανω υπομονη για το

μωρακι μου...

κι εμενα ο γιατρος μου ειπε μεχρι 3 την

ημερα αλλα τι με κανουν? 3 ηθελα με το

που ανοιγα το ματι..

κι ετσι δεν κανω κανενα..

Τελος παντων!!

Ας ειναι καλα ολα τα μωρακια και οσο

μπορουμε να μην τα κανουμε κακο..

Αμαρτια ειναι.. τι φταινε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσια μου όντως πονεμένη ιστορία!!!Εγω πριν την εγκυμοσύνη κάπνιζα 2 πακετα την μερα και αμα έβγαινα και για ποτό μπορει να έφτανα και τα τρία!!!!Ασε τα ποτά!!!Παραλιγο να μπω στους Α.Α!!!!χαχαχα!!δυσκολευτηκα πάαααααρα πολυ και καταφερα να το περιορισω σε 2 τσιγαρα την μερα και αλλαξα και μαρκα πηρα πιο ελαφριά..δεν κατεβαζω τον καπνό..και ουτε τα καπνιζω ολοκληρα..φυσικα το αλκόολ μαχαιρι!!!ουτε κοκα κολα δεν πίνω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ!ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΠΝΙΖΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΠΝΙΖΑ 4-5 ΤΣΙΓΑΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ.ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ...ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΣΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ(ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ).ΑΠΟ ΤΟΤΕ...ΜΑΧΑΙΡΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nemi μου...

Φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι! Κάπνιζα κι εγώ πριν μείνω έγκυος, 1 πακέτο την εβδομάδα περίπου, και μπορώ να πω ότι δε δυσκολεύτηκα καθόλου να το κόψω. Και πίστεψέ με δεν έχει να κάνει με το ότι δεν ήμουν και φανατική καπνίστρια πριν μείνω έγκυος. Όταν ήθελα τσιγάρο, μία στις τόσες, κι ο Θεός ο ίδιος να μου έλεγε να μην κάνω, εγώ θα το έκανα! Ναι, τις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης μου ήθελα πολύ να καπνίσω κάποιες φορές! Δεν μου είπε ο Θεός ο ίδιος να μην το κάνω.. Αλλά η σκέψη μου ότι εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να μην κινδυνέψει η υγεία του εμβρύου μου!

Ναι, ήξερα ότι επιπλοκές θα μπορούσαν να συμβούν πολλές στην εγκυμοσύνη μου. Με την ιδέα αυτή είχα συμβιβαστεί. Δεν είχα συμβιβαστεί όμως με την ιδέα ότι εγώ θα ευθυνόμουν γι'αυτές, είτε με το κάπνισμα ή με οποιαδήποτε άλλη κατάχρηση! Αγχωνόμουν δηλαδή γι'αυτά που δεν περνούσαν από το χέρι μου, για τα υπόλοιπα έκανα θυσίες!

Οι περισσότεροι γιατροί λένε ότι για μία γυναίκα φανατική καπνίστρια είναι καλύτερα 3 τσιγάρα την ημέρα (ακόμα καλύτερα 5 την εβδομάδα που κάνεις εσύ) παρά η στέρηση.

Μακάρι να καταφέρεις ο γιατρός σου να σου λέει κάπνισε κι εσύ να απέχεις!!! Θα σου φύγουν οι "τύψεις", θα σου φύγει το άγχος (το διακρίνω από το μήνυμά σου) και τελικά θα σου φύγει και η επιθυμία!

Με το καλό σου εύχομαι!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μην το βλεπεται ετσι... να το δειτε σαν την τελεια ευκαιρια για να το κοψετε τελειως και να ανεξαρτητοποιηθητε απ'αυτο... βγαλτε την ιδεα απο το μυαλο σας και προσπαθηστε να μην το σκεφτεστε μεσα στη μερα... αν τα καταφερετε θα δειτε τι ωραια που ειναι τελικα χωρις την εξαρτηση του... εγω καπνιζα 1 πακετο την εβδομαδα και πανε τωρα 10 χρονια που το εχω κοψει... απλα το εβγαλα απο το μυαλο μου... και το παιδι σας αν δεν βλεπει εσας να το κανετε δεν θα το ζητησει αργοτερα...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πονεμενη ιστορια κοριτσακια.....εγω ειμαι φουγαρακι...στην εγκυμοσυνη ο γιατρος μου ειχε πει μεχρι 4 την ημερα....αρρωστησα ....τι να εκανα ομως μπροστα στην υγεια του μωρου;;;;;;;;;;;με το που γεννησα με ρωτησε τι ηθελα και εγω του ειπα ενα καφε και ενα τσιγαρο....χαχαχαχα...μερικες φορες ευχομουν να ανηκα στην κατηγορια των κοριτσιων που αν και ειναι φανατικες καπνιστριες το κοβουν γιατι τους μυριζει και κανουν εμετους.....ειναι πολυ δυσκολο αλλα πρεπει να σκεφτομαστε το μωρακι και οτι δεν μας φταιει σε τιποτα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μεχρι τις αρχες του Αυγουστου καπνιζα 12-15 τσιγαρα την ημερα.

Καπνιζα γιατι το γουσταρα πολυ(που λεει και η Marimari)!

Οταν αποφασισαμε πως σε λιγους μηνες αρχιζουμε ελευθερα προσπαθειες,αποφασισα να το κοψω μαχαιρι.

Κοριτσια πεισμωσα και τα καταφερα.Το ηθελα σαν τρελη αλλα ελεγα πως αφου θελω να γινω μανα πρεπει να αλλαξω προτεραιοτητες στη ζωη μου.

Επρεπε να μου αποδειξω πως μπορω να βαλω τον εαυτο μου και τις επιθυμιες μου σε 2η και 3η μοιρα!Αυτο λειτουργησε για μενα.

Μονο μια φορα ξεφυγα και το αναψα-συναυλια Παπακωσταντινου μεσα Σεπτεμβριου.Με ψυχραιμια ομως το πεταξα μετα απο 2 τζουρες και ειπα "Οχι,μπορεις"!!!

Οκ δεν ειπε κανεις δε θα κανεις φυσιολογικα μωρα αν καπνιζεις....Αλλα ΑΝ???ΑΝ κατι δεν παει καλα????ΑΝ???

Καποια στιγμη ειχα δει καποια βιντεακια που εδειχναν την κατασταση του εμβρυου στη διαρκεια ενος τσιγαρου.Οι παλμοι να ανεβαινουν τρελλα,το μωρο σε μεγαλη υπερδιεγερση και ενας πανικος γενικα....Αν ψαξετε στο νετ θα βρειτε κατι αναλογο.

Και λεω εγω τωρα.Ο καπνος και οι ουσιες του κυκλοφορουν(εκτος απ'τα πνευμονια μας) και στο αιμα μας...Το μωρακι μας θρεφεται απο μας και το αιμα μας....Μηπως του δινουμε τζουριτσες απτο τσιγαρο μας???Θα δινατε ποτε στο νεογεννητο σας μια τζουρα απ'το τσιγαρο σας????Μηπως επειδη δεν το βλεπουμε,κανουμε τα στραβα ματια???

Δε θελω να ειμαι καθετη κι απολυτη.Καταλαβαινω τι σημαινει "τσιγαρο+καφες+κουβεντουλα"...Η υπερτατη ευχαριστηση!!!8-9 χρονια καπνιζα .

Αλλα τωρα δεν ειμαστε μονες κοριτσια....

Με συγχωρειτε για το μεγαλο κειμενο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, Συμφωνώ απόλυτα με την Αναστασία.

Και εγώ φανατική καπνίστρια ήμουν. 1 1/2 - 2 πακέτα την ημέρα για 17 χρόνια!! αλλά με το που έκανα το τεστ και βγήκε θετικό έκανα τα τελευταία 2 τσιγάρα (τσιγάρα όχι πακέτα χα χα χα) και αυτό ήταν!!!

Ο γιατρός μου φώναζε για τα κιλά. Μου έλεγε προτιμώ να καπνίζεις από το να πάρεις πολλά κιλά (20 συνολικά πήρα). Εγώ πάλι του έλεγα προτιμώ να πάρω κιλά παρά να καπνίζω... (Στο τέλος άλλαξα και το γιατρό - από την αρχή έπρεπε να το είχα κάνει, τέλος πάντων).

Τώρα έχω γεννήσει εδώ και 4 μήνες και δεν έχω καπνίσει ακόμα. Ξέρω ότι εάν καπνίσω 1 τσιγάρο - αγοράζω αμέσως πακέτο! Μετά σκέφτομαι ότι θα έρθει και η σκληρή νομοθεσία που δεν θα μπορούμε να καπνίσουμε σε δημόσιους χόρους... οπότε καλύτερα να μην καπνίζουμε τότε...;)

Δεν ξέρω νομίζω ότι είναι όλα στο μυαλό μας. Βέβαια δεν ανέφερα ότι εμένα το τσιγάρο μου μύριζε άσχημα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και εάν κάποιος κάπνιζε κοντά μου με έπιανε δυσφορία

Καλή επιτυχία κορίτσια σε όσες θέλετε να το κόπσετε. Νομίζω ότι μπορείτε να το δείτε και λίγο εγωιστικά. Του στυλ: "Εγώ δεν μπορώ να κόπσω το τσιγάρο?"

Good luck

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...