Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περίεργη χοριακη


Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Πριν λίγες μέρες,μετά από 10χρονια προσπαθειών, είχα θετικό τεστ κυήσεως.

Επικοινώνησα κατευθείαν με τον γυναικολόγο μου.

Έκανα χοριακη στις 03/01 1650. Μου κάνει υπέρηχο,μου λέει δεν υπάρχει σάκκος. Μάλλον εξωμήτριο είναι. Ξέχασα να σας πω ότι είμαι 44 ετών και έχω ήδη ένα παιδάκι 10 ετών,φυσική σύλληψη (θαύμα για μένα σ αυτή τη ηλικία). Μου λέει επανάληψη της χοριακης σε 2 μέρες . Επαναλαμβάνω 05/01 2659, κάνουμε υπέρηχο,πουθενά σάκκος. Μου λέει ,να μην κάπου μακριά τα Φώτα, να είμαι κοντά σε νοσοκομείο.Αν πονέσω , αν έχω τάση λυποθημιας να τον καλέσω. Εγώ κλάμα , κακό . Φοβόμουν μην πάθω κάτι . Παίρνω τηλέφωνο σε άλλο γυναικολόγο,λέω τη συμβαίνει, τους λέω για την εξωμήτριο μου βάζει ραντεβού την Παρασκευή 21:45. Μου λέει θα κάνουμε κολπικό. Ξεκινάει την εξέταση...Μου λέει:"αυτή η κουκίδα είναι ο σάκκος,ο οποίος είναι μέσα στη μήτρα,απορώ πως δεν τον είδε ο συνάδελφος. Μου λέει να κάνω άλλη μια χοριακη τη Δευτέρα να δούμε πως ανεβαίνει και να με ξαναδεί με υπερηχογράφημα.

08/01 4379... Πάω στον πρώτο γιατρό να δω τι θα μου πει.. κάνει υπέρηχο, βλέπει σάκκο κ μου λέει είναι ψευδοσακκος....Λέω κ γω οκ! Ήταν θέλημα Θεού να μην προχωρήσει,όσο κ να στεναχωριέμαι,όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Πάω μετά κ στην άλλη γιατρό, βλέπει το σάκκο , μου λέει ότι έχει στεφάνι,είναι καθαρά εμβρυϊκος αλλά λόγω ηλικίας δεν μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθεί. Εάν υπάρχει κάποια χρωμοσωματικη ανωμαλία, ο οργανισμός το αποβάλλει από μονος του. Κάνε μου λεει μια χοριακη Τετάρτη μια Παρασκευή και σε βλέπω πάλι.

Σημερινή χοριακη 5896. Ανεβαίνει αλλά όχι όπως πρέπει, έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποια από εσάς. Από το σάκκο είμαι 6w κ 3 μέρες σήμερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου, εγω θα σου πω συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου! Χωρίς να ξέρω πολλά και γιατρός δεν είμαι, από τις 7 εβδομάδες κ μετά δεν γίνεται ο πρώτος υπέρηχος? Νωριτερα ένα σημαδάκι σακκο βλέπεις μόνο, όπως πράγματι είδαν και οι δύο γιατροί. Οσο κανεις χοριακες, ειναι πολυ νωρις για να πας για υπερηχο, δεν καταλαβαίνω γιατί σε άγχωσαν έτσι και σου μιλουν για χρωμοσωμικες ανωμαλιες από τόσο νωρίς. Ενω η χοριακη σου ανεβαίνει και σάκος υπάρχει. Λίγη υπομονή χρειάζεται.

Εγω θα έλεγα να εχεις θετικη σκεψη. Ολα θα πάνε καλά!! Σου εύχομαι μια τελειομηνη και εύκολη εγκυμοσύνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου με ολο το θαρρος παρε δευτερη γνωμη μαλλον ο γιατρος σου σε παει για αναιτια αποξεση... Ο πρωτος γιατρος που ειχα ενω πηγαινα για αποβολη δεν μου το ειπε για να παρει τα λεφτα της επεμβασης χωρις να νοιαστει για τα συναισθήματα μου. Εξαιτια του παραλιγο να μην κανω αλλο παιδι. Ευτυχως μετα απο 1,5 χρονο εμεινα εγκυος ολα πηγαν καλα και γεννησα ενα υγιεστατο μωρακι. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου με βάση τα όσα έχεις γράψει, νομίζω το πιο βασικό είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα του γιατρού. Δε γίνεται να μη συμφωνούν μεταξύ τους σε κάτι που όπως λες είναι εύκολο να φανεί. 

Πάντως κάτσε λίγο να δεις πώς θα εξελιχθεί το πράγμα.... Μπορεί και να πάνε όλα τέλεια, όπως φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να προκύψει προβληματάκι. Μήπως να βρεις ένα 3ο γιατρό να ξεκαθαρίσει το τοπίο??

Πάντως και στα 44 που συνέλαβες, τι να πώ.. respect! Μακάρι να τα καταφέρει το μικρό σου θαύμα!🙏

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...