Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αποκόλληση


Recommended Posts

Γεια σας! Στην 13η εβδομαδα ειχα λιγο αιμα και ο γιατρός διεγνωσε μικρη περιφερικη αποκολληση πλακουντα. Να σημειωσω οτι αυτο εγινε ενω ημουν ηδη σε πολυ περιορισμενη κινηση επειδη απο την αρχη της εγκυμοσύνης ειχα θεμα με αιμα το οποιο αποδιδοταν στην εξωσωματικη.

Εκατσα λοιπον ακομα πιο αυστηρα  κρεβατι και με προγεστερονη  κ μαγνησιο το αιματωμα εξαφανιστηκε  ενα μηνα μετα. Απο τοτε συνεχιζω να προσεχω πολυ, καθολου δουλειες, μονο κρεβατι-τουαλετα και λιγες ωρες καναπε πλεον (24η εβδ), δε βγαινω απο το σπίτι παρα μονο για να παω στο γιατρό.

Ηθελα να ρωτησω οσες αντιμετωπισαν αντιστοιχο προβλημα στην εγκυμοσυνη, δηλαδη αποκολληση πλακουντα,  αν εβγαλαν ολη την εγκυμοσυνη σε περιορισμό ή σηκωθηκαν απο ενα σημειο και μετα. Ο γιατρος με αφηνει τωρα να κατσω λιγο καρέκλα ή να παμε με τον αντρα μου καμια βολτα με το αυτοκίνητο αλλα εγω φοβαμαι πολυ να ξεθαρρεψω. Απο την αλλη η διαθεση μου ειναι πολυ πεσμενη 5μηνες τωρα μεσα σε ενα σπιτι και ακινησια. 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσι μου!Στην 10η βδομαδα ειχα μια τεραστια αποκολληση αλλα στον σακο..Οταν λεω τεραστια,εννοω οτι οριακα "κρατιοταν" κι ηταν πλεον θεμα τυχης ,εννοειται ακινητη ,ουτε πλευρο δεν αλλαζα στο κρεβατι! Εμεινα σε πληρη ακινησια-κρεβατι-τουαλετα-μπανιο για 2 μηνες εκτοτε..Δειλα δειλα μετα εβγαινα καμια βολτα χωρις περπατημα πολυ,ισα ισα να δω λιγο κοσμο και μπορω να πω οτι απο τον 6ο και μετα ηταν ολα ασφαλη..Η φοβια βεβαια μου εφυγε απο τον 8ο και μετα δεν σου κρυβω!Μου ειχε πει ο γυωαικολογος οτι οσο μεγαλωνει και προχωραει η εγκυμοσυνη,το εμβρυο "εγκλωβιζεται" και δεν "πεφτει"..Θεωρω οτι και στον πλακουντα ισχυει το ιδιο,οταν μεγαλωσει πολυ το μωρο,δεν εχει που να παει ουτε αυτο ουτε ο πλακουντας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...