Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


MELIA

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!!

ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ!

ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΚΥΟΦΟΡΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30-8 ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΓΩ ΑΚΟΜΑ -ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ-ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΜΕΝΕΣ-ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ...ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μελια δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα σου εχω ,καπως , απαντησει στο "Ποτε,που και ποιες φιλες θα γεννησουν".Απο γιατρο και φιλες τα γνωριζω λιγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μελια ειναι πολυ καλη κλινικη ετσι λενε τουλαχιστον οσες γεννησαν εκει,εγω επισκεφθηκα μια φιλη που της αρεσαν ολα,και απο το προσωπικο και απο τις μαιες εμεινε πολυ ευχαριστημενη.Και ο δικος ο γιατρος στο γεννεσις ξεγενναει.τωρα περισσοτερα θα σου πουνε τα κοριτσια που γεννησαν εκει.φιλακια;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Melia καλησπερα.Λεγομαι Χρυσα και γεννησα τον γιο μου στην γενικη κλινικη,η αδερφη μου τους δυο της γιους και η κολλητη μας επισης δυο παιδια εκει οποτε καταλαβαινεις ποσο ευχαριστημενη ειμαι.Οι μαιες ειναι σοβαρες επαγγελματιες και γενικα ολο το προσωπικο και απο θεμα καθαριοτητας ολα ηταν αψογα!Ακομα και ο αναισθησιολογος που ειχα γιατι εκανα επισκληριδιο ηρθε να με δει τις επομενες μερες που ημουν στην κλινικη.Εχω μεινει τοσο ευχαριστημενοι που αν και τωρα μενω Μυτιληνη αν ξαναμεινω εγκυος σκεφτομαι να παω εκει να γεννησω που ειναι και η μανουλα μου!Για οποιαδηποτε αλλη απορια ευχαριστως να σου απαντησω.Με το καλο σου ευχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!Μελια, η γεν. κλινικη νομιζω πως ειναι η καλυτερη ιδ.κλινικη της Θεσ/νικης απο θεμα εξοπλισμου αλλα και γιατρων.Ασε που ειναι καλο να εχεις στη διαθεση σου ολες τις ειδικοτητες γιατρων οταν γεννας(αχρειαστοι να΄ναι).Σε σχεση με το γεννεσις που ελεγες προτεινω να πας στη γενικη!Εγω βεβαια θα επιλεξω τον Γαληνο αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕΛΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΛΕΓΟΜΑΙ ΚΑΛΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΙΣΩΣ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΕΝΑ!ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΕΣ,ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΛΕΜΟΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις!!!απλα εχω και καποιες αλλες ερωτησουλες ..να τισ κανω???:dry: προτιμησατε δικλινο?τρικλινο? γενικα οι εγκαταστασεις ειναι καθαρες?παντως το γεννεσις που εχω επισκεφτει ειναι πραγματικα πολυ ομορφο!!ομως επειδη εχω μαυρα μεσανυχτα με την γενικη γι αυτο ρωταω. εσεις κοριτσια γεννησατε με επισκληριδιο στην γενικη?επιασε??προτιμουν μηπως τις καισαρικες περισσοτερο?γιατι το ακουσα κκαι αυτο!!συγνωμη που σας ζαλισα..

φιλακια!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MELIA ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 2ΚΛΙΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΓΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΟΛΥ.ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MELIA μου καλησπέρα!!εγω δεν έχω προσωπική εμπειρία μιας και δεν είμαι μανούλα ακόμα αλλά η κουμπάρα μου γέννησε στην γενική κλινική και έμεινε πολύ ευχαριστημένη(απλά μην προτιμήσεις το δίκλινο ήταν πολύ στενάχωρα)...και καθαρά ήταν και οι μαίεσ πολύ καλές επαγγελματίες...

το γέννεσις δεν στο συστήνω γιατί έχω μια φίλη που δουλεύει εκεί και δεν μου έχει πει καθόλου καλά λόγια, φαντάσου......όπως επίσης και μια φίλη μου που γέννησε εκεί δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη...

πάντως για θεσσαλονίκη τα καλύτερα έχω να τα πω για την κλινική άγιος λουκάς που γέννησε η κουνιάδα μου εκεί,εντυπωσιάστηκα με τα πάντα,δεν ξέρω βέβαια αν ξεγεννάει ο γιατρός σου εκεί αλλά στο συστήνω!!!!ολοκαίνουργιο κτήριο,πεντακάθαρα,εξυπηρετικότατο προσωπικό...η απόφαση είναι δική σου κούκλα μου!!!

αντε με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μέλια μου καλημέρα, είμαι η Ελένη και γέννησα τον γιό μου πριν 22 μήνες στην Γενική κλινική. Σαν κτήριο και σαν δωμάτιο δεν μου άρεσε καθόλου, όχι από θέμα καθαριότητας που ήταν άψογη αλλά από θέμα αισθητικής, είναι παλιό κτήριο όπως και το μπάνιο που ήταν μία τρύπα:S . Ήμουν σε τρίκλινο και είχα πληρώσει 1650 για το δωμάτιο μόνο ( καισαρική 5 βράδια ) , σύνολο φεύγοντας δώσαμε κάτι παραπάνω από 2.000 euro. Χρεώνουν τα παυσίπονα για χρυσό αλλά αυτό συμβαίνει σε όλα τα ιδιωτικά καθώς και κάποιες εξετάσεις που έκανα στο μωρό ( δίνουν φυλλάδια για εξετάσεις που τις κάνεις αν θέλεις ) extra από της κλινικής.

Όπως είπα ήταν πολύ καθαρά και το φαγητό τους επίσης αρκετά καλό, το κυριότερο από όλα όμως και αυτό που για μένα μετράει είναι ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από το προσωπικό, ήταν όλες του γλυκές και πρόθυμες να με βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή και μάλιστα έτυχα σε μια προϊσταμένη που με βοήθησε πολύ με τον θηλασμό.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως, επειδή η Γενική κλινική και το Γένεσης είναι σε κοινή ιδιοκτησία ήθελα να πάω στο Γένεσης που είναι καινούργιο και ως επισκέπτρια μου άρεσε. Ο γιατρός μου, μου είχε πει πως το προσωπικό της γενικής είναι καταπληκτικό και σχέση με το Γένεσης και δεν θα ήθελε εκείνος να πάμε αλλού. Τελικά είχε δίκιο και πρώτα ο θεός και το δεύτερο μωράκι μου, μέχρι αρχές Αυγούστου, εκεί λέω να το γεννήσω.

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και μες ένα γερό μωράκι, όλα τα άλλα όσο όμορφα και να είναι, τελικά στις δύσκολες καταστάσεις ούτε που τα προσέχουμε.

Πάνω από όλα να έχεις καλούς "ανθρώπους" νοσηλευτές δίπλα σου και ένα υγιέστατο μωράκι …..φιλιά πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax koritsia na eiste oles kala!!!

poli xrisimes simbules i kathe mia!!!

einai poli simadiko to pos tha se ferthun kai pos "tha se proseksun "opos lene.!!

tha ithela na kano kkai mia boltula apo ekei ..elpizo na me afisun na to do ktirio...kai genika na me enimerosun!!!

kai ego eimai tis apopsis kalitera to diklino!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πόσο χαίρομαι που είσαι καλά και το αγοράκι σου επίσης! 💙☺️  Σε καταλαβαίνω απόλυτα.... Κι εγώ full time μαμά χωρίς βοήθεια από κανέναν! Ο μικρός κολλημένος πάνω μου, δε κάθεται λεπτό μόνος... Κάνω όλες μου τις δουλειές το βράδυ που κοιμάται, έχω ξεχάσει πως είναι να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι.  Τώρα για το φαγητό εμείς επιλέξαμε από τον 6ο μήνα να κάνει blw, σίτιση δηλ με κομμάτια. Στην αρχή ήταν ζόρι, δεν έτρωγε κτλ μετά όμως πήρε μπρος και τώρα δε τον σταματάει τίποτα, θα φάει κι εμάς σε λίγο!  🤣 θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις σε κάποιο μικρό γεύμα δηλ δεκατιανο ή απόγευματινο να κάνεις εισαγωγή σε πατημένα αν όχι σε κομμάτια. Υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται solid starts αν θες να τη κατεβάσεις για να πάρεις ιδέες. Μην απογοήτευσε! Ας παίξει με το φαγητό! 1_3_4 κάποια στιγμή θα το βάλει στο στόμα το φαγητό και θα φάει μόνος του.  Σας κράτησαν πολύ οι κολικοί.... Ηρωίδα είσαι! 💪🏼  Ότι έγραψες για δεύτερο παιδί με κάλυψε απόλυτα! Ίδιες σκέψεις πάνω κάτω... Την υγειά μας να έχουμε κι εμείς και τα μωρακια μας και βλέπουμε στο μέλλον... Εγώ τώρα είμαι σε φάση που αποθηλαζω σιγά σιγά και από τη μια χαίρομαι που δε θα έχω το θηλαστρο, που θα πάρω πίσω το σώμα μου αλλά από την άλλη -δε ξέρω γιατί- νιώθω θλίψη και ενοχές απέναντι στον μικρό.. αντικρουόμενα συναισθήματα... 🙄 Προσπαθώ πολύ να το δουλέψω μέσα μου.    
    • Όλα καλά κ εμείς.. έφτασε σχεδόν 1,5 κιλο η μπέμπα μας 🤩🤩.. προχωράμε όμορφα .. 
    • Α δεν το είχα καταλάβει, με συγχωρείς! Μια οικογενειακή φίλη έκανε 8 εξωσωματικές μέχρι να έρθει ο μικρός και μέσα σε 3 μήνες έμεινε έγκυος με φυσιολογική σύλληψη κι έτσι ήρθε και η κόρη!!!
    • Εντάξει εγώ είχα πάρει 36 στην πρώτη εγκυμοσύνη και στην δεύτερη 20 κιλά μόνο 😂😂😂 ο γυναικολόγος με λέει ήσουν τυχερή που ήσουν μικρή (24 χρονών στο πρώτο γιο και 26 στον δεύτερο)... Αλλιώς με λέει θα είχες σίγουρα πρόβλημα!!!άρα δεν με κάνουν εντύπωση τα κιλά αυτά 😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...