Μετάβαση σε περιεχόμενο

Daronda - ενδομητριωση


ΑρετηΖ

Recommended Posts

Γεια σας, εχω ξαναγράψει για το πρόβλημά μου. Μετά απο έντονους πόνους κατά την επαφή βρήκαμε ότι έχω εστία ενδομητρίωσης στον κόλπο ( με ψιλάφηση ). Ξεκίνησα αντισυλληπτικά για 3 μηνες κ μετά έκανα τις ενέσεις daronda. Στην τρίτη δόση παρατήρησα ότι κάτι δεν πάει καλά, νιώθω σαν να περιμένω περίοδο κ ο πόνος κατά την επαφή επανήλθε. Πήγα στον γιατρό μου ο οποίος μου είπε ότι οι ενέσεις μου προκάλεσαν μια κύστη στην ωοθήκη 4 εκατοστά και όντως περιμένω περίοδο.Μου είπε να μην πάρω κάτι άλλο κ θα την αποροφήσει ο οργανισμός μου.Έχει καμία παρόμοια εμειρία? θέλω να ξεκινήσω τις προσπάθειες για μωρό , δεν αντέχω άλλο αυτή την αναμονή!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΡΕΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ARVEKAP ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗ ΚΥΣΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ Η ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τομα γειά σου κ ευχαριστώ για την απάντηση. Η καινούργια κύστη που έβγαλα δεν είναι ενδομητρίωσης. Είναι μια απλή κύστη που δημιουργήθηκε απο τις ενέσεις. Πάντως έχεις δίκιο, θα πάω για δέυτερη γνώμη γιατί κάτι δεν μου πάει καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...