Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άρνηση για θηλασμό


Recommended Posts

Γειά σας και από μένα, ο μπέμπης μου είναι 64 ημερών, τις πρώτες μέρες που γεννήθηκε μου πλήγωσε τις θηλές και του έδινα από το μπιμπερό το γάλα (που έβγαζα με το θήλαστρο) και έτρωγε και ένα ξένο γεύμα το βράδυ.Στις 30 ημέρες που ήρθε ο παιδίατρος μου είπε να κόψω το ξένο γάλα και από τότε τον θήλαζα μόνο από το στήθος. Έβγαζα με το θήλαστρο κανένα γεύμα αν έλειπα ή νύσταζα πολύ. Από το πρωι όμως δεν θέλει καθόλου το στήθος. Ούτε καν προσπαθεί να δοκιμάσει. Γυρνάει το πρόσωπο του αλλού, κοκκινίζει και πλαντάζει στο κλάμα. Μετά με το μπιμπερό, το γάλα που αντλώ το πίνει μια χαρά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera!

Gnwmh mou einai oti synithise sto mpoukali giati to gala

erxetai pio eykola kai den thelei pia to stithos.

Kai h dikia mou etsi ekane..Apo to stithos einai pio

dyskolo na travane kai tempeliazoun.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου anemaxxx ειμαι η gorga αν θες την γνωμη μου ειναι φυσικη αντιδραση γιατι εχει μαθει στον ευκολο τροπο,που ειναι το μπιμπερο,και οχι στο στηθος που ειναι δησκολο. Αν ρωτησεις τον παιδιατρο σου θα σου το πει και αφτος.Αν προσπαθυσεις με ηρεμια και υπομονη θα τα καταφερεις πειστευω. καλη επιτυχια σου ευχομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βασικα θελει να εχεις ηρεμια να μην νοιωθει τον εκνευρισμο που ισως εχεις η το αγχος σου να θηλασει! αφησε το να ηρεμισει, κανε του ενα μπανακι καντε αγκαλιτσες να ερθετε σε επαφη να μπορεσει να νοιωσει την μυρωδια σου... ταμωρα οδηγουνται απο την οσφρηση τους... βγαλε λιγο γαλα απο την θηλη ωστε να καταλαβει οτι ειναι το φαγητο του... βαζε το στο στηθος ακομα κι αν κατα την γνωμη σου δεν ειναι ωρα να φαει... αφησε το να πιπιλισει την θηλη... να σε νοιωσει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...