Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαλλον ειμαι!!!( υδροξυζίνη??)


marilia

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας. Πηγα να κανω ακτινογραφια και τελικα δεν μου κανανε γιατι μου εκαναν τεστ κυησης και βγηκε θετικο!!!!!.πρεπει ομως για 100% να κανω χοριακη...

Τωρα τελευταια ομως επαιρνα ενα αντισταμινικο atarax, υδροξυζίνη.... ΕΧΕΤΕ ακουσει κατι για αυτο στην εγκυμοσυνη????? Ακομα δεν μπορω να χαρω.Τινα κανω ? help

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Μαρίλια,

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου

Μην αγχώνεσε, νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το Αtarax, γιατί δεν πέρνεις καλύτερα ένα τηλ. τον γυναικολόγο σου να σου φύγει η απορία και το άγχος;

Εγώ όταν ήμουν έγκυος στον γιό μου και ενώ δεν το ήξερα είχα χρησιμοποιήσει κρέμα για επιχείλιο έρπη η οποία στις οδηγίες έγραφε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στο 1ο τρίμηνο της κύησης και είχα τρελαθεί. Πήρα τον γυναικολό μου τηλ. ο οποίος και με καθησύχασε.

Να ξέρεις ότι οι συμαντικότερες εβδομάδες είναι από την 6η μέχρι και την 12η που δημιουργούνται το όργανα του μωρού.

Άλλωστε νομίζω ότι ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχει κάνει χρήση κάποιου φαρμάκου ενώ δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος.

Μην αγχώνεσε τόσο πολύ γιατί κάνεις κακό και στο μωρό.

Χαλάρωσε και πάρε τηλ και τον γυναικολόγο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marilia συγχαρητηρια!!!!!!!!

Δε νομιζω πως πρεπει να ανυσηχεις

Γεννετιστρια που ειχα συμβουλευτει μου ειχε πει πως το πρωτο 20ημερο της κυησης δεν περναει κατι στο κυημα

Παρε τηλεφωνο το γιατρο σου γιατι μονο αυτος θα σε ηρεμησει και θα σε πληροφορησει πιο σωστα

Πολλα φιλια!! Καλη συνεχεια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και συγχαρητήρια!!

Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση, βρήκα το εξής: "Όπως μας εξηγεί ο Στέφανος Χάνδακας MD MBA PHD, Μαιευτήρας-Χειρουργός-Γυναικολόγος, Λέκτορας Ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονικός συνεργάτης του νοσοκομείου ΙΑΣΩ, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αρκετά αντισταμινικα δεν επηρεάζουν την κύηση. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για εναλλακτικές λύσεις" Αυτό είναι απάντηση σε αντίστοιχη ερώτηση με τη δική σου, από μια κοπέλα που λάμβανε αγωγή αλλά παράλληλα επιδίωκε εγκυμοσύνη.

Οπότε χαλάρωσε, μίλα με το γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marilia ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Δεν γνωριζω να σε βοηθησω γι αυτο που ρωτησες...:( Θα συμφωνησω με τα κοριτσια που ειπαν να συμβουλευτεις τον γιατρο σου...!!!

Ηθελα απλως να σε συγχαρω για την εγκυμοσυνη σου και να σου ευχηθω να πανε ολα καλα χωρις αγχος και χωρις κανενα προβλημα!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marilia μου συγχαρητηριαααα!!!!Ουτε κι εγω γνωριζω κατι δυστηχως...αλλα πιστευω να σε καλυψαν οι φιλες μας...ευχομαι να μην ειναι τιποτα και ολα να πανε καλα και να εχεις μια πολυ πολυ καλη εγκυμοσυνη!!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marilia συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, αν ήταν έτσι όπως φαντάζεσαι τα περισσότερα παιδιά θα είχανε πρόβλημα λόγω λήψης φαρμάκων ή άλλων καταχρήσεων των επίτοκων. Το πρώτο διάστημα που δεν ξέρει η γυναίκα ότι είναι έγκυος κάνει διάφορα. Τι κάπνισμα, τι μεθύσια, τι σολάριουμ και φωτοαποτριχώσεις έχω ακούσει! Και τίποτα δεν έγινε! Κι εγώ έπαιρνα αντιισταμινικά μέχρι που διαπιστώσαμε την εγκυμοσύνη μου και χωρίς να ρωτήσω τον γιατρό τα σταμάτησα από μόνη μου. Το τελευταίο τρίμηνο μου συνέστισε να τα πάρω.. Φαρμακεξαρτώμενη αγγειοκινητική και αλλεργική ρινίτιδα είχα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και μέχρι τώρα που η μπέμπα μου είναι 6 μηνών και κάνω λέιζερ.

Με το καλό σου εύχομαι να εξελιχθεί η εγκυμοσύνη σου και να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαrilia συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!Δεν νομίζω οτι πρεπει να ανησυχείς για τα atarax..εγω έπαιρνα παρόμοιο..το xanax..ο γιατρος μου ειχε πει απ οτι θυμάμαι να μην το κόψω απότομα γιατι μπορει οι παρενεργειες απο την διακοπή να ειναι πιο επιβλαβής απ το ιδιο το φάρμακο..Φυσικά όμως τα έκοψα σιγα σιγα..Με το που έμαθα για την εγκυμοσύνη τα έλλατωσα και επαιρνα που και που μεχρι που τα σταματησα τελείως στις αρχες του δευτερου μηνα απ οτι θυμαμαι...Σε λιγες μέρες μπαίνω στον ένατο και δόξα το Θεό το μωράκι μου είναι μια χαρά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...