Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ


chocolate!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΕΙΜΑΙ 26 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ. ΟΜΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ, ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ. ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΩ! (ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!!!). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου καλημέρα. Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά γιατί δεν έχω μείνει έγκυος. Τα αλλά κορίτσια εδώ στο site λένε ότι τα συμπτώματα είναι ίδια. Το θετικό είναι ότι δεν έχεις περίοδο ακόμα και σου έυχομαι να μην έχεις ούτε τους επόμενους 9 μήνες.Εγώ περιμένω περίοδο αύριο νοιώθω όλα τα κλασσικά συμπτώματα αλλά ακόμα ελπίζω. Κάνε αύριο για σιγουρία ένα τεστακι και μην ξεχάσεις να μας πείς τα νέα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ηρθες στην παρεα Christine:)

Αν ο κυκλος σου ειναι "ρολοι" αυτο ειναι καλο δειγμα!!

Αντε να δουμε!!

Ευχομαι να εισαι!! Περιμενουμε νεα σου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεία σου Χριστίνα, καλώς ήθες στην παρέα.

Τα συμπτώματα διαφέρουν σε κάθε γυναίκα, συνήθως όμως δεν διαφέρουν από αυτά της περιόδου (χωρίς αυτό να είναι απόλυτο).

Το ότι έχεις 1 μέρα καθυστέρηση είναι θετικό.

Εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα νέα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Χριστινακι!!!Καλωσηρθες στην παρεα μας!

Λοιπον κοπελα μου....τα συμπτωματα πολλες φορες ειναι τα ιδια...ασε που μας ξεγελανε κιολας...δεν εχω μεινει ακομα εγκυος αλλα μου κανουν κολπα τα συμπτωματα :-)

Εμενα οταν ειναι να μου ερθει η περιοδος λιγο πριν εχω αρκετα υγρα...οπως και στην ωορηξια τι να σου πω....εγω δεν βγαζω ακρη...κι εσυ θα προτεινα οπως θα συμφωνησουν και οι υπολοιπες κοπελες αυτο που λεμε παντα ειναι να γινεται εξεταση χοριακης...τα τεστ φαρμακειου καμια φορα δεν δειχνουν το σωστο...και εφοσον ξεκινησε η καθυστερηση κανε!

Φιλακια!Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!!

ΤΑ ΥΓΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ 8Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sou Christina mou...

Kai kalos mas vrikes agapi mou...

Nai agapi mou ta sumptwmata einai ta idia{Egkumwsinis&periodou}

Wmos kathe gunaika diaferi...

Kane ena test,,,

Kai emeis tha perimenoume ta nea...

Sou euxwme oti potheis...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον χριστινακι τα συμπτωματα ειναι σχεδον ιδια με της περιοδου...αλλα μην κανεις τεστ απο φαρμακειο ...εγω ενω ειχα 10 μερες καθυστερηση μου ειχε δειξει αρνητικο ενω η χοριακη που εκανα την αμεσως επομενη μερα ηταν ανεβασμενη...οποτε για σιγουρια κανε χοριακη..καλα αποτελεσματα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα σας!!!

Κατ΄αρχή συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον, την θετική ενέργεια και την στήριξη που δίνετε απλόχερα ακόμα και στις κοπέλες που απλώς διαβάζουν τα μηνύματά σας!!! :kiss:

Εγώ είχα τελευταία περίοδο στις 25/1 και κύκλο γύρω στις 28 μέρες χωρίς προβλήματα μέχρι πρόσφατα. Tο κακό είναι ότι από τότε που άρχισαμε να προσπαθούμε για παιδάκι, τη μία φορά εμφάνισα κύστη και πήρα χαπάκια για να μου έρθει περίοδος, την άλλη φορά μου ήρθε κανονικά, την επόμενη πάλι δεν μου ήρθε και πήρα χαπάκια (χωρίς κύστη ευτυχώς) και την τελευταία φορά μου ήρθε πάλι κανονικά...

Προφανώς έχω αγχωθεί, δεν εξηγείται αλλιώς, αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω για να μην αγχώνομαι. Περιμένω περίοδο σε 1 εβδομάδα και εύχομαι να μην μου έρθει. Το Σάββατο όμως σ΄ ενα γάμο είπα να το ρίξω έξω (γιατί όλο προσέχω και όλο τίποτα δεν γίνεται) και αν και δεν ήπια αλκοόλ, χόρευα αρκετές ώρες !!! Δυστυχώς κάποια στιγμή ένιωσα έντονο πόνο και πήγα στην τουαλέτα όπου είδα ασυνήθιστα πολλά υγρά...

Από τότε με έχει πιάσει μεγάλη αγωνία... πονάκια έχω εδώ και 1 βδομάδα, αλλά από τότε που σταματήσαμε την προφύλαξη, σε κάθε κύκλο νομίζω ότι έχω συμπτώματα περιόδου.:blush: Την Παρασκευή φεύγω για ένα μεγάλο και αρκετά κουραστικό ταξίδι.

Υπάρχει τρόπος να μάθω σίγουρα πριν την αναμενόμενη περίοδο αν είμαι έγκυος;;;

Συγγνώμη που σας κούρασα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπαρχει το self clear αλλα πρεπει να εχει περασει κανα 10ημερο απο την συλληψη. και για χοριακη διαβασα καπου πριν απο λιγο οτι και αυτη θελει 8-10 ημερες για να δειξει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα περιμενω ...νωρις ειναι εξαλλου η συλληψη γινεται μετα απο καποιες μερες απο την επαφη ετσι δεν ειναι? οποτε υπομονη καλυτερα..................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κωνσταντινα μου γεια σου!!!!Εχω βρεθει κι εγω οπως και ολες η κοπελες στην θεση της αναζητησης μιας συμβουλης μιας στηριξης μιας απλα καλης κουβεντας και πιστεψε με το κανουμε μεσα απο την καρδια μας και με ολο το ενδιαφερον!

Αχ κοπελα μου το αγχος ειναι ατιμο....και για μενα ο κυριως λογος για να εμφανισεις το οτιδηποτε και να μην μπορεις να μεινεις εγκυος εινα το αγχος!!!εμενα θα το ξαναπω μια γιατρος γνωστη με μαλωσε γιατι ειχα κι εγω τρελλο αγχος ωσπου μου ειπε:απο το αγχος η μητρα κανει συσπασεις και δεν δεχεται το γονιμοποιημενο ωαριο....συγνωμη αν κουραζω τα υπολοιπα κοριτσια γιατι το λεω συνεχεια αλλα το θεωρω παρα πολυ σημαντικο!!!

Ευχομαι ολοψυχα να μην σου ερθει!!!!Καλα εκανες και το εριξες εξω και χορεψες και ολα...ριχτο γενικα εξω διωξε το αγχος!!!δεν ειναι τιποτα τα υγρα κι εμενα μου εχει συμβει πολλες φορες....μετα απο τρελο χορο...

Οσο για τα συμπτωματα δεν μπορω να σε βοηθησω δεν τους δινω σημασια γιατι κι εγω πραγματικα απο τοτε πυ ξεκινησα ελευθερα ολο εγκυος νομιζω οτι ειμαι....ποιος ξερει μπορει να αλλαζει και το σωμα!:-)

Κανε το SELF CLEAR λενε ειναι καλο τωρα τι να σου πω...

Δεν μας κουρασες καθολου!

Για που θα πας?:-)

Ευχομαι να εισαι!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.:( ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια....

Είχα πει ότι αυτόν τον μήνα θα το αφήσω χαλαρά...να μην αγχωθώ όπως την προηγούμενη φορά δηλαδή...γι αυτό και δεν έμπαινα στο φόρουμ πολύ...γιατί αγχωνόμουν και μετρούσα τις μέρες μέχρι να αδιαθετήσω. Λοιπον, σήμερα είναι να αδιαθετήσω. Ξέρετε όμως κάτι;;; Δεν θα αδιαθετήσω!! Γιατί έκανα το τεστ χθες και είναι θετικό!! Είμαι 3 εβδομάδων και 4 ημερών τίποτα δηλαδή (αλλά ο σταυρός και στα δυο τεστ ήταν πεντακάθαρος και επίσης άρχισα τους εμετούς - όπως ακριβώς νωρίς νωρίς είχα ξεκινήσει στην δευτερη εγκυμοσύνη)

Να σας υπενθυμίσω ότι έχω ήδη δύο αγόρια (3.5 χρονών και 11 μηνών)και ήθελα πολύ ένα τρίτο μωράκι...Θεωρώ ολοκλήρωση τα τρία παιδάκια...Βέβαια, έχω και τρία βασικά προβλήματα και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο μπορείτε: α) Ο άντρας μου μόλις το έμαθε, χάρηκε δεν λέω, αλλά κυρίως πανικοβλήθηκε, σκεπτόμενος πώς θα τα βγάλουμε πέρα οικονομικά με τρία παιδιά, το σπίτι δεν θα μας χωράει, θα πρέπει να κάνουμε πολλές υποχωρήσεις στον τρόπο ζωής μας, δεν θα μπορούμε να πληρώνουμε ένα σωρο γυναίκες κλπ κλπ κλπ κλπ. Τον έχει πάρει λίγο απο κάτω...Δεν ξέρω τι να κάνω για να του τονώσω το ηθικό. Βρίσκεται σε μια δουλειά που του αποφέρει 3.500 Ευρώ το μήνα, αλλά δεν είναι εντελώς σταθερή, πληρώνουμε ένα πολύ μικρό δάνειο για το σπίτι μας (360Ε) εγώ ως εκπαιδευτικός παίρνω 1300 Ευρώ και τα έξοδα είναι ήδη πολλά. Υποτίθεται πως περιμένουμε να περάσουν λίγες μέρες για να σκεφτούμε ώριμα τι πρεπει να κάνουμε με αυτήν την εγκυμοσύνη. Όπως καταλαβαίνετε, εγώ το θέλω πολύ πολύ αυτό το παιδάκι, δεν ξέρω γιατί, πάντα ήθελα 3. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα, η μαμά μου είναι στην Πάτρα, με την πεθερά μου δεν πολυμιλάμε, ο άντρας μου δουλέυει από το πρωί μεχρι τις 9 το βράδυ. Το καλό με μένα είναι ότι ως εκπαιδευτικός δεν έχω πρόβλημα με άδεια, θα μείνω στο σπίτι έναν χρόνο. Όμως ο άντρας μου μου λέει ότι το βλέπω πιο ανώριμα και δεν σκέφτομαι το άυριο, τις σπουδές, τα σχολεία τους, και θα έπρεπε να είμαι πιο λογική...τουλάχιστον να μεγάλωναν λίγο τα παιδιά...

Αν ξεπεραστεί αυτό το θέμα τα υπόλοιπα αφορούν την εγκυμοσύνη και είναι τα εξής:

β) Πριν λίγες μέρες έκανα ΠΑΠ (μια χαρά) και εξέταση κολπικού υγρού, όπου όμως βρέθηκε Ουρεάπλασμα. Εχω αρχίσει αντιβίωση κι εγώ και ο άντρας μου για 15 μέρες (Rulid). Γνωρίζει καμιά σας πόσο επικίνδυνο είναι το ουρεάπλασμα στο 1ο τρίμηνο της κύησης γιατί διάβασα κάτι για αποβολές κλπ.

γ) Θέλω αυτήν τη φορά να γεννήσω στο Αττικό (Πανεπιστημιακό) Νοσοκομείο που είναι στο Χαιδάρι. Μένω στα Μελίσσια αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα, και θέλω να δοκιμάσω και τη σιγουριά ενός πανεπιστημιακού νοσοκομειου, γιατί στο Ιασώ και τις δυο φορές (παρόλο που ήμουν σε μονόκλινο την πρώτη και σε δίκλινο την δεύτερη)δεν μου άρεσε καθόλου η αίσθηση του σουπερ μάρκετ άσε που τελικά ήταν λεφτά πεταμένα. Με δεδομένο λοιπον ότι αλλάζω και γιατρό (ο οποίος πέρα του ότι είναι 70 χρονών πήρε και 5000Ε φακελάκι - χώρια το δωμάτιο - που δεν σκοπεύω να ξαναδώσω - δεν μας παίρνει πια!!!) μήπως καμιά σας γνωρίζει έναν καλό μαιευτήρα γυναικολόγο στο Αττικόν, που θα μπορούσε να με συμβουλέυσει και για το θέμα του ουρεαπλάμσατος;;;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, που με ακούσατε και που με στηρίξατε όλον τον προηγούμενο καιρό!

Είμαι πολύ χαρούμενη αν και κάπως μπερδεμένη, κυρίως με την κατάληξη του όλου θέματος. Σας το ξαναλέω ο άντρας μου είναι πολύ πανικόβλητος. Δεν λέω ότι ήταν εντελώς ''ατύχημα'', απλά τελικά κανείς από τους δυο μας δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε ΤΟΣΟ σύντομα (με την 2η). Και όταν έχεις ήδη 2 μωρά, είναι λίγο μπέρδεμα :-)

Σας ζάλισα το ξέρω και τελικά είμαι και σε λάθος folder αλλά για να επανορθώσω σας λέω πως σύμπτωμα εγκυμοσύνης αυτήν την φορά δεν είχα ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα! ουτε πρησμένο στήθος, ούτε ναυτίες (τώρα έχω), ούτε πόνους στη μέση. Μόνο την Κυριακή που μας πέρασε δεν άντεξα και κοιμήθηκα το μεσημέρι μια ωρίτσα, κάτι που είχα να κάνω χρόνια....

ΧΧΧ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα,

παρότι τα τεστ λένε ότι δείχνουν στη μια μέρα, δε νομίζω ότι ισχύει..Εύχομαι ό,τι καλύτερο αλλά να δεις ότι όλα θα συμβούν όταν δεν το περιμένεις..μην το σκέφτεσαι καθόλου--όσα σου είπε η Aristina για το άγχος είχε απόλυτο δίκιο..Στο λέω γιατί έχω περάσει ώρες ολόκληρες με τα πόδια λυγισμένα ψηλά για να συλλάβω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΙΟΛΑΣ? ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) Αξιοπιστο??τοκαλυτερο....ναι απο την πρωτη μερα καθυστερησης!!!:)

elpiditsa μου καλημερα!!!Αρχικα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!Κι εγω Πρωτα ο Θεος τρια θα ηθελα...:)

Λοιπον...εγω θα ξεκινησω με το εξης...αν τα θες πραγματικα οπως λες εσυ τις πολλες γυναικες και οτι αλλο εξοδο περιτο μπορει να περιοριστει...

Στενοχωριεμαι λιγακι γιατι εμεις ουτε τα μισα δεν εχουμε εισοδημα και θα ηθελα να κανουμε τρια...

Νομιζω οτι οικονομικα ειστε πολυ καλα και το δανειο του σπιτιου τελειο μακαρι να διναμε κι εμεις τοσο....εμεις δινουμε 1000ευρω:dry:

Το μονο που ξερω ειναι οτι τις αναγκες μας για διαφορα πραγματα μονοι μας τις δημιουργουμε!B)

Οσο για το νοσοκομειο που αναφερεις δεν γνωριζω κατι....και το Ελενα εχω ακουσει οτι ειναι καλο....σ αυτο θα σε βοηθησουν πιο πολυ τα αλλα κοριτσια...

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα!!!Θα δειτε που ολα θα ειναι ενταξει!!!

Αγαπη να υπαρχει!Αλλωστε αν δεν το θελατε θα προσεχατε ετσι δεν ειναι?:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελπιδίτσα, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη!

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το γιατρό, ούτε για το ουρεάπλασμα!

Πρέπει να σου πω οτι λίγο με θύμωσες με αυτό που είπες για το οικονομικό!

Έχετε εισόδημα 5.000 ευρώ και παραπονιέσαι;

Νομίζω οτι είναι λίγο αχαριστία!

Οι περισσότερες οικογένειες στην Ελλάδα ζούνε με πολύ λιγότερα χρήματα κι όμως τα βγάζουν πέρα!

Να πεις στον άνδρα σου να μη μιζεριάζει γιατί δεν κάνει καλό!

Να παρακλάει μόνο να είναι γερό και το τρίτο μωράκι σας!

& στο κάτω κάτω αν δεν ήθελε 3ο παιδί, να έπαιρνε τις προφυλάξεις του!

Συγνώμη που μίλησα λίγο απότομα, αλλά δεν μπορώ όταν ακούω τέτοια πράγματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σε όλες,

Κατ'αρχήν πολλά συγχαρητήρια στην Ελπιδίτσα για την τρίτη της εγκυμοσύνη.Αλλά με το συμπάθιο που λένε και στο χωριό μου αλλά μας τσάντισες λίγο. 3500 ευρώ ο άντρας σου και 1300 εσύ και παραπονιέσαι? Έχεις υπόψιν σου με πόσα ζούμε εμείς οι υπόλοιποι που θεωρούμε super το μισθό μας όταν φτάσει στα 900 ευρώ???

Όσο για τα υπόλοιπα που λες είσαι σε λάθος θέμα και μην παίζεις με τον πόνο των υπολοίπων που προσπαθούν εδώ και ένα χρόνο οι περισσότερες να φέρουν το πρώτο παιδί κι εσύ κάνεις το τρίτο μετά από δίμηνη προσπάθεια. Έλεος!

Για σένα συνονόματη Χριστίνα σου προτείνω να κάνεις 1-2 μέρες υπομονή ακόμη και μετά να πας για β-χοριακή. Πάντως τα συμπτώματα στην αρχή είναι ακριβώς τα ίδια. Κι εγώ προσπαθώ κοντά ένα χρόνο τώρα για δεύτερο. Το πρώτο μου παιδάκι το έπιασα μετά από 9 μήνες προσπαθειών.Ήλπιζα ότι το δεύτερο θα έρθει πιο εύκολα και δεν θα τραβήξω δεύτερη φορά την ίδια αγωνία, αλλά τι να κάνουμε, επιμένουμε.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου και σε όλες όσες προσπαθούν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να σας προσβάλλω ούτε να θίξω την οικονομική κατάσταση κανενός, και σας παρακαλώ να μην νομίσετε ότι είμαι κάτι ιδιαίτερο και άρα σνομπ ή οτιδήποτε. Μεγάλωσα σε μια μεσοαστική επαρχιακή οικογένεια, σπούδασα στο Πανεπιστήμιο, το ίδιο και ο άντρας μου και κατα βάση είμαστε και οι δύο δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν θεώρησα ότι είναι κανείς απο εσάς ανεπάγγελτος, ούτε νομίζω ότι έχω μπει σε ένα φόρουμ που κάνει διακρίσεις. Το ότι ο άντρας μου στην παρούσα φάση βγάζει κάποια παραπάνω χρήματα (που δεν θα είναι για πάντα), αυτο δεν σημαίνει ότι είμαστε ζάμπλουτοι ούτε βέβαια ότι δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Είμαστε μόνοι μας σε μια πόλη, δεν έχουμε απολύτως καμία περιουσία (κάποιοι έχουν χωράφια, οικόπεδα, σπίτια) και ζούμε και δημιουργούμε αποκλειστικά από τα τρέχοντα χρήματα χωρίς ΤΙΠΟΤΑ απο πίσω. Τα προβλήματα υπάρχουν παντού αυτό το ξέρετε, σε όποια οικονομική κατάσταση κι αν βρίσκεται κανείς. Για την κοπέλα που εκνευρίστηκε με το ότι προσπαθεί καιρό και εγώ με την δεύτερη έμεινα έγκυος, να της γνωστοποιήσω ότι εγώ έχω κάνει 2 επεμβάσεις στον τράχηλο, λόγω HPV, πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη, και δυσκολεύτηκα πάααρα πολύ να μείνω έγκυος για πρώτη φορά. Και τη δεύτερη, χρησιμοποιήσα τα τεστ ωορηξίας για να τα καταφέρω, και ξαφνικά στον 5ο μήνα περίμενα 20 μέρες μέσα στην αγωνία μήπως μου προκαλέσουν τεχνητό τοκετό και μου το πάρουν γιατί υπήρχε μια υποψία ότι μπορεί να έχει Κυστική Ίνωση.

Το ότι έμεινα τόσο εύκολα έγκυος αυτήν τη φορά το αποδίδω στο ότι το σώμα και οι ορμόνες δεν έχουν επανέλθει ακόμα, μετά από τη γέννα. Γέννησα πριν από 10 μήνες.

Εύχομαι σε όλες να γίνουν μανούλες σύντομα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...