Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι γινεται με την θερμοκρασια?


lilastamou

Recommended Posts

Κοριτσια θελω παλι να ρωτησω κατι....εβαλα χθες θερμομετρο και ειχα 37,1 σημερα πριν απο λιγο 37 μια χαρα αισθανομαι παντως να το παρακολουθησω αυτο?σημαινει κατι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω αντε να δουμε .......ειναι και νωρις για τεστ αλλιως θα ειχα κανει ηδη....ποσες μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (φτου φτου μακρια απο εμας ) μπορω να κανω ενα τεστακι?Ξερω κανονικα οτι πρεπει να κανω μετα την πρωτη μερα καθυστερησης αν υπαρξει αλλα ρωταω μηπως μπορω και πιο νωρις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λίλα, αν θες να κάνεις κάτι πριν την αναμενόμενη περίοδο, τότε το μόνο που θα σου πρότεινα να κάνεις είναι μια εξέταση χοριακής. Τα τεστ του φαρμακείου, ακόμα κι αυτά που λένε πως είναι πολύ ευαίσθητα, πολλές φορές "πέφτουν" έξω. Το'χω ξαναγράψει κι αλλού, μια φίλη μου χρειάστηκε να κάνει 3 τεστ αρνητικά και επιτέλους να δείξει θετικό το 4ο!!! Οπότε γιατί να περνάς αυτό το άγχος και να πετάς λεφτά σε τεστ;; Κάνε κατευθείαν μια χοριακή, που είναι η μόνη αξιόπιστη εξέταση. Για το πόσο νωρίτερα από την αναμενόμενη περιόδο δείχνει στην εξέταση χοριακής, δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά, ίσως καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου ή στο μικροβιολογικό εργαστήριο.

Εύχομαι να μας έχεις ευχάριστα νέα σύντομα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κοριτσια ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας πραγματικα μου κανουνε καλο αφου με τον αντρουλη μου δεν θελω να τα συζηταω αυτα για να μην τον αγχωσω.Θα περιμενω κι αλλο δεν θα βιαστω τοσο πολυ.Δεν ειναι μονο οτι ειμαι ανυπομονη εχω παθει εδω και 2 μερες κατι σαν ψυξη δεν ξερω τι να πω στο πισω μερος του λαιμου μου και δεν μπορω να κουνηθω...και δεν εχω παρει τιποτα απο χαπι γιατι εχω την υποψια οτι μπορει να ειμαι εγκυος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lilastamou μου γεια σου!Βασικα εγω τετοια θερμοκρασια εχω μετα την ωορηξια,δλδ την μερα της ωορηξιας εχω 37.4 και τις επομενες 37.2 37 και συνεχιζει με 36.9 μεχρι να αδιαθετησω...τι να σου πω ολα διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα.

Σου ευχομαι να εχεις ενα ζουζουνακι τοσο δα μικρο στην κοιλιτσα σου!!!!Μην κοιτας θερμοκρασιες και αγχωνεσαι υπομονη να κανεις την χοριακη!

Φιλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΛΙΛΑ,Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΩΟΡΕΞΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ......ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 37 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ......ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΔΕΚΤΕΙΚΕΣ......ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ....ΦΙΛΙΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κοριτσακια δεν περνανε οι μερες με τιποτα γαμωτο ,πολυ ανυπομονη ειμαι το ξερω.....Σημερα ειμαι χαλια εχω αυτο το πιασιμο και δεν μπορω να παρω τιποτα ασε που σαν να ανακατευομαιμου φαινεται ρε κοριτσια......ουφ τα ειπα και υσηχασα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΙΛΑ ΜΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.......ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.......ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.....ΦΙΛΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...