Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ


newmommy

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ. Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ( ΑΛΦΑ Ή ΑΧΑ ) ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ 1500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 4000 ΕΥΡΩ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

newmommy,δεν ξέρω ακριβώς αλλα λογικά ένα χρόνο,δηλαδή μέχρι να ξαναανανεώσεις την ασφάλεια:) Μπορεί να είπα και βλακεία;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για 2 χρονια ξερω δηλ να εχουν περασει απο τοτε που εκανες το συμβολαιο μεχρι την εγκυμοσυνη ετσι θυμαμαι,τωρα αν ειναι καμμια ασφαλιστρια εδω μεσα θα σου απαντησει.Αλλα κοιτα το συμβολαιο σου το γραφει στους ορους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

NEWMOMMY NA ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ). ΖΗΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...