Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φοβος για τα μικροβια


Βανια

Recommended Posts

Εχω μια φιλη πολυ καλο κοριτσι νοικοκυρα στα πλαισια του λογικου καλη μανα καλη συζυγος .Εχει λοιπον ενα μεγαλο προβλημα :Ηαδερφη της ειναι υστερικη με τα μικροβια για να φανταστειτε δεν πανε ποτε σε αλλες τουαλετες και ακομα και το παιδι τους δεν το αφηνουν να παει ουτε καν στο σπιτι της φιλης μου η σε καποιο αλλο οικογενειακο περιβαλλον.Θεωρουν οτι τα λαχανικα εχουν πολλα μικροβια οποτε δεν τρωνε ποτε σαλατες στα σουβλακια βγαζουν το μαρουλι και εχουν περασει και στο παιδι του οτι αυτο ειναι σωστο.Επισης το παιδι το εχουν κανει υποχονδριο και δεν το αφηνουν ποτε να φαει με το χερι . Καποια στιγμη ειχαν απει στο σπιτι της φιλης μου και της ζητησε ο γαμπρος της να παει στην τουαλεττα της η κοπελα του λεει αμ και βεβαια να πας ξαφνιαστηκε , μετα απο αυτον πηγ και η γυναικα του και το παιδι τους .Οταν εφυγαν και πηγε ο αντρας της φιλης μου στη τουαλετα μυριζε χλωρρινη και της ειπε καλα γιατι εβαλες τοση πολλη η κοπελα ξαφνιαστηκε και βλεπει τη χλωρινη αδεια την ειχαν βαλει οι επισκεπτες .Η φιλη μου εγεινε εξαλλη και οταν τους πηρε και ρωτησε για ποιο λογο εγεινε αυτο οι μικροβιοφοβηκοι το αρνηθικαν.Δεν ξερω πως το κρινετε παντως εγω δεν θα τους ξαναβαζα σπιτι μου μετα απο αυτο ας κρατησουν τις φοβιες τους για το σπιτι τους και οχι να θεωρουν οτι οι αλλοι ειναι βρομικοι .Α επισης να σας πω οτι το απιδι τους αρρωσταινει συνεχεια και αναρωτιουνται απο που και γιατι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γνωριζω κι εγω μια οικογενειακη φιλη που εχει το ιδιο θεμα Το παιδι της ειναι 5 μισι ετων και οταν ερχεται σπιτι μας φερνει ενα γιογιο για το κοριτσακι..οσο για τη χλωρινη στο σπιτι της γενικη επαλειψη παντου Αφου με πιανει βηχας οταν παμε...

Ομως να προσθεσω οτι ειμαι ανεκτικη γιατι η μανα μου ...μονο στο προσωπο δεν εκανε επαλειψη χλωρινης

Μου κανει εντυπωση που δεν καταλαβαινει ποσο επικυνδυνο ειναι για το παιδι να εισπνεει αυτα τα χημικα

Πιστευω μονο με ψυχοθεραπεια λυνεται το θεμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάνια μου είναι τραγελαφικό αλλά καθένας άνθρωπος έχει τις ιδιαιτερότητές του! Δε νομίζω ότι θεωρούν τους υπόλοιπους ''βρώμικους'' απλά έχουν αυτήν την εμμονή! :cheer:

Προσωπικά γνωρίζω φίλη που δεν αφήνει κανέναν να πάει σπίτι της, μήπως γεμίσει μικρόβια! Δεν μπορώ να το κατακρίνω, εγώ μπορεί να είμαι χειρότερη σε άλλα! ΄

Μου θύμισες τον Χ.Ρώμα στο ''Κωνσταντίνου και Ελένης''. :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μικροβιοφοβια ε?:ohmy: και πως θα παιξει το παιδι τους αργοτερα με την αμμο η τα χωματα?θα απολυμανουν τις παιδικες χαρες?

οτι ειναι ακραιο ..ειναι και βλαβερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου ακούγεται αρρωστημένο όλο αυτό.Βάνια το παιδί τους δεν έχει συνηθίσει στα φυσιολογικά μικρόβια που υπάρχουν παντού,ζει σε ένα πλήρως αποστειρωμένο περιβάλλον και για αυτό αρρωσταίνει εύκολα.

Τώρα που πήραμε τα κοριτσάκια μας στο σπίτι μας συμβούλεψαν να τα έχουμε σε αποστειρωμένο περιβάλλον και αυτό όχι τόσο για τα μικρόβια αλλα για τις ασθένειες.Εγώ απλά συμβουλευω όσους έρχονται να μας δουν να μην πιάνουν τα μωρά με άπλυτα χέρια και μάλιστα αν είναι δυνατόν να τα περνάνε και με καθαρό οινόπνευμα.Και μην τα φιλάνε φυσικά.Κάποιοι με χαρακτήρησαν υπερβολική ξεχνώντας ότι γεννήθηκαν στην 26η εβδ και έμειναν 2,5 μήνες στην θερμοκοιτίδα!Πείτε μου μήπως έχω αρχίσει να γίνομαι υστερική με την απολύμανση;Εγω προσπαθώ να τηρώ αυτούς τους απλούς κανόνες ,που κανονικά ισχύουν για όλα τα μωρά,γιατί αν αρρωστήσουν θα το περάσουν πολύ επώδυνα.Αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα υγείας και προφύλαξης και όχι μικροβιοφοβίας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καμια σχεση Αννα80 Μονο υστερικη δεν εισαι Τα μωρακια σου εχουν αναγκη καποιας ιδιαιτερης προστασιας λογω της προωροτητας οπως και καποια αλλα μωρακια για αλλους λογους

Αυτα οι παιδιατροι 'η οι νεογνολογοι τα επισημαινουν στη μητερα οταν υπαρχει λογος

Φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera koritsia,,,

Egw pisteuw pws i fili tis vania mas einai upervoliki...{SYGNWMI}

Annoulla mou kai kala kaneis esu pisteuw...

Etsi ekamna ki egw otan itane mikro mwro o kwnstantinos mou...

Kai etsi tha kamnw kai tora pou tha gennisw...

Filia se oles...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εσυ Αννα μου πολυ καλα κανεις, ακολουθεις αυτα που σου ειπαν οι γιατροι.Η συμπεριφορα αυτων που περιεγραψε η φιλη μας ειναι εντελως ακραια!Νομιζω οτι δηλητηριαζουν τη ζωη τους με ενα συνεχες αγχος!

φιλια πολλα στις κουκλες σου:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tous lupamai pragmatika pou anagkazontai na zoune me tetoies emmones... an ikseran to ti mokrobia exoun faei akomi k an apolumainoun ta panta i oti panw tous zoun ta akarea isws k na autoktonousan!!!xaxaxa Emena o gios mou opote pame sto super market bazei sto stoma tou auto poy enwnei ta karotsakia me ta upoloipa otan ta epistrefeis! Ennoeitai pws ton malwnw kai ton apotrepw alla mia xara einai to paidi..sigoura an ginetai sunexeia den kanei kalo alla k mia fora na ginei den xa8ike o kosmos!! An zouse ws prwtogoni ti 8a ekane??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννούλα μου κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Και βέβαια τα δικά σου κοριτσάκια χρειάζονται μεγαλύτερη προστασία. Δεν είσαι καθόλου μα καθόλου υπερβολική!!! Αυτό έκανα κι εγώ όταν επέστρεψα σπίτι με την μπουμπού μου. Όποιος ερχόταν σπίτι πήγαινε πρώτα στο μπάνιο, έπλενε καλά τα χέρια με ντετόλ, άσπρο οινόπνευμα και ποτέ μα ποτέ δε φιλούσε τη μπέμπα μου. Μόνο εγώ κι ο μπαμπάς της. (μεταξύ μας εγώ τη φιλούσα στο στόμα :P :P :P :P )

Μετά που σαράντησα όμως κόπηκαν όλα αυτά!

3 μηνών σταμάτησα την αποστείρωση..

Άποψή μου είναι ότι πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά μας να προσαρμόζονται σιγά σιγά (και ναι, από τη βρεφική ηλικία) στο περιβάλλον στο οποίο θα μεγαλώσουν, που καλώς ή κακώς είναι τίγκα στο μικρόβιο.

Μία φίλη μου βρέχει πετσέτες με ξύδι και τις βάζει πάνω στο καλοριφέρ.

Κάνει μπάνιο τα μωρά της με ξύδι. Σφουγγαρίζει το σπίτι με ξύδι.. Το καλύτερο απολυμαντικό λέει..

Έχω να πατήσω σπίτι της μήνες.. Όταν πάει τα παιδάκια της στους παιδότοπους τα υπόλοιπα εξαφανίζονται!!!

Συμφωνώ με την Υβόννη, κάθε τι υπερβολικό είναι βλαβερό!

Παν μέτρον άριστον!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα μου πράττεις ορθά και προστατεύεις τα μωρά σου! Και εμείς όλες έτσι θα κάνουμε! Προσωπικά θα είμαι υστερική και ο άντρας μου έχει την ίδια στάση! Δεν θα δέχομαι κόσμο πριν το 3μηνο και οι στενοί συγγενείς πάντοτε από μακριά και με τη σχετική απολύμανση! Τα βρέφη οφείλουμε να τα προστατεύουμε, δεν είναι μεγάλα παιδιά με ανεπτυγμένα αντισώματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγνωμη αλλα αυτη η φιλη τι θα κανει οταν παει το παιδι τις στην παιδικη χαρα?

Θα σκουπισει οοοοολη την αμμο κατω απο τις κουνιες ή θα αρχισει να τριβει με χλωρινη την τσουληθρα?

Ελεος!

Τα βασικα πρεπει να τηρουνται οταν τα παιδια ειναι πολυ μικρα.

Οσο μεγαλωνουν σιγουρα θα πρεπει να ερθουν σε επαφη με μικροβια γιατι δεν γινεται διαφορετικα!

Παρεπιπτοντως να σας πω και γω μια ιστορια.

Οταν ημουν παιδακι εκανα παρεα με κατι κοριτσακια στη γειτονια περιπου συνομηλικα με μενα και την αδερφη μου.

Η μανα τους ηταν εντελως υποχονδρια.Ολη μερα καθαριζε το σπιτι.

Πολλες φορες την ειχαμε πετυχει να καθαριζει τα παντζουρια και να τιναζει χαλια στι 1 τα μεσανυχτα.Θυμαμαι οταν εκαναν παρτυ οι κορες της στο σπιτι μας εβαζε με το ζορι να βγαλουμε τα παπουτσια και μας μοιραζε παντοφλες.Δε θελαμε να πηγαινουμε στο σπιτι τους γιαυτο το λογο.

Ε λοιπον αυτη η γυναικα πληρωσε την παραξενια της μια ωραια μερα οταν και την επισκεφθηκε μια φιλη της στο σπιτι η οποια δεν εβγαλε τα παπουτσια της και μολις πριν λιγα λεπτα ειχε πατησει μια μυρωδατη 'ναρκη' ενος σκυλου.

Της γεμισε ολα τα χαλια με σκατα(συγνωμη για τη λεξη)

Εγω τι να πω τωρα οτι δεν τη λυπηθηκα?

Ολα εδω πληρωνονται!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιφιγένεια τώρα θα στεναχωρήσω την φίλη σου...:P Έχω ακούσει και διαβάσει πολλές φορές ότι το ξύδι είναι απλά ένας μύθος όσον αφορά την προστασία κατά των μικροβίων.

Θα πρέπει να είναι πραγματικά ενοχλητικό-ιδιαίτερα αν είσαι στην εγκυμοσύνη-να μπαίνεις σε ένα σπίτι που μυρίζει μέχρι αηδίας χλωρίνη ή ξυδι...

Πάντως αυτό που διαπιστώνβ απο όσα λέτε είναι αρκετοί οι μικροβιοφοβικοί

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α Άννα αυτή δε στεναχωριέται με τίποτα...

Πήγα πριν καιρό στο σπίτι της για τα πρώτα γενέθλια του γιου της. Η ξυδίλα ανυπόφορη... Και όπως λες η κουμπάρα της έγκυος δεν άντεξε, όλο το βράδυ το πέρασε στο μπαλκόνι, στο κρύο. Ένα από τα παιδάκια που ήταν καλεσμένο γυρνάει και λέει στη μαμά του.. "μαμά μυρίζει φακές!" είχε συνδυάσει το καημένο τη μυρωδιά του ξυδιού με τις φακές!

Γελούσα όλο το βράδυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα μου καμια σχεση αυτο που λες και εσυ ειναι αυτονοητο προστατευεις ενα μωρο εως τους 6 μηνες ακομα και ενος ετους δεν το συζηταω καν. Επισης το να θελεις να εχεις το σπιτι σου σαν χωρο με φορμολη και αυτο ειναι δικαιωμα σου αλλα να πηγαινεις σε ενα αλλο σπιτι και να ριχνεις ενα μπουκαλι χλωρινη και μαλιστα οταν το σπιτι αυτο ανηκει στη μητερα σου στην αδερφη σου στη πεθερα σου το θεωρω τρελλο και τι αλλο να πω δεν δειχνεις σεβασμο .Προσωπικα αν εγω σιχαινομαι κατι δεν το πιανω η δεν παω αλλα οχι να δημιουργησω θεμα σε ξενο σπιτι.Χαρακτηριστικο της περιπτωσης αυτης ειναι το εξης που ειπε η φιλη μου γαι την κινηση της αδερφης της :καα ετσι οπως το παει αυτη το παιδ τους θα βγει χαζο ακομα ακι το πουλι του αυτη θα το απολυμαινει πριν .....κοριτσαι εσκασα στα γελια .Εγω της ειπα παρε ενα μπουκαλι χλωρινη και πηγαινε επισκεψη και πεστη δεν εφερα γλυκααλλα αυτο ξερω οτι κανετε μεγαλη καταναλωση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να το βγάλω από μέσα μου... Έχω και εγώ ένα προβληματακι.

Νομίζω οτι είμαι ψυχαναγκαστική! Δεν εχω διαγνωση ψυχιατρου βέβαια και γι' αυτό κυκλοφορώ ελευθερη!! :):) Όχι τόσο με τα μικρόβια, αλλά με την καθαριότητα. Έχω προβλημα με τη σκόνη με τις τριχες με τα άπλυτα πιάτα.

Ειδικά με αυτά! Έχει τύχει να σηκωθω μεσάνυχτα να μαζέψω την κουζίνα μετά από γιορτή, γιατί δε μπορούσα να κοιμηθώ! Μου είχε καρφωθει στο μυαλό! Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι η τάξη. Θέλω να βρίσκω τα πάντα εκεί που τα έχω αφήσει, όπως τα έχω αφήσει. Μπορεί να μετακινήσει κάτι ο άντρας μου στο σπίτι, ξέρετε κάτι ασήμαντο, "από εδώ να το πάει εκεί" και εγώ να το κάνω θέμα. Είμαι πολύ εκνευριστική, αλλά κολλάει το μυαλό μου... :( :(

Το καλό είναι οτι με το παιδί δεν υπερβάλλω.

Το να πλύνεις τα χέρια σου είναι γενικότερος κανόνας υγιεινης και δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να ζητάμε από τους άλλους το αυτονόητο. Μικρές με την αδερφή μου είχαμε πρόγραμμα. Μπαίναμε σπίτι, βγαζαμε παπούτσια, πλέναμε χέρια, κάναμε τσίσα (βασικό αυτο), ξαναπλέναμε χέρια και αλλάζαμε ρούχα.

Αυτό είναι θέμα υγιεινής νομίζω.

Η μάνα μου που δε με αντέχει αλλο μου λέει, οτι τώρα με το παιδί θα έρθω στα ίσα μου. Αφου το σπίτι μεχρι να μπουν κάποιοι κανόνες θα είναι βομβαρδισμένο με κάθε λογής παιχνίδια. Νομίζω οτι καταβάθος το ευχαριστιούνται, γαμπρός, πεθερά και αδερφή. Εγώ το παίζω άνετη, αλλά η καρδούλα μου το ξέρει...

Σόρι αν ξέφυγα λίιιιγο

Υ.Γ.1 Κορίτσια η χλωρίνη με μέτρο. Κάει μεγάλο κακό στο περοβάλλον. (Έχω και οικολογική συνείδηση τρομάρα μου!)

Υ.Γ.2 Θυμάμαι στο δημοτικό μυρίζαμε σχεδόν όλα ξύδι. Δεν ξέρω αλλά κατα ένα περίεργο τρόπο, όλες οι μαμάδες μας έλουζαν με αυτό για να μην κολλάμε ψείρες. Ακόμα ψάχνω αυτον που το διέδωσε!!! Αμά τον πετύχω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσιώ έγραψε:

Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να το βγάλω από μέσα μου... Έχω και εγώ ένα προβληματακι.

Νομίζω οτι είμαι ψυχαναγκαστική! Δεν εχω διαγνωση ψυχιατρου βέβαια και γι' αυτό κυκλοφορώ ελευθερη!! :):) Όχι τόσο με τα μικρόβια, αλλά με την καθαριότητα. Έχω προβλημα με τη σκόνη με τις τριχες με τα άπλυτα πιάτα.

Ειδικά με αυτά! Έχει τύχει να σηκωθω μεσάνυχτα να μαζέψω την κουζίνα μετά από γιορτή, γιατί δε μπορούσα να κοιμηθώ! Μου είχε καρφωθει στο μυαλό! Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι η τάξη. Θέλω να βρίσκω τα πάντα εκεί που τα έχω αφήσει, όπως τα έχω αφήσει. Μπορεί να μετακινήσει κάτι ο άντρας μου στο σπίτι, ξέρετε κάτι ασήμαντο, "από εδώ να το πάει εκεί" και εγώ να το κάνω θέμα. Είμαι πολύ εκνευριστική, αλλά κολλάει το μυαλό μου... :( :(

Το καλό είναι οτι με το παιδί δεν υπερβάλλω.

Το να πλύνεις τα χέρια σου είναι γενικότερος κανόνας υγιεινης και δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να ζητάμε από τους άλλους το αυτονόητο. Μικρές με την αδερφή μου είχαμε πρόγραμμα. Μπαίναμε σπίτι, βγαζαμε παπούτσια, πλέναμε χέρια, κάναμε τσίσα (βασικό αυτο), ξαναπλέναμε χέρια και αλλάζαμε ρούχα.

Αυτό είναι θέμα υγιεινής νομίζω.

Η μάνα μου που δε με αντέχει αλλο μου λέει, οτι τώρα με το παιδί θα έρθω στα ίσα μου. Αφου το σπίτι μεχρι να μπουν κάποιοι κανόνες θα είναι βομβαρδισμένο με κάθε λογής παιχνίδια. Νομίζω οτι καταβάθος το ευχαριστιούνται, γαμπρός, πεθερά και αδερφή. Εγώ το παίζω άνετη, αλλά η καρδούλα μου το ξέρει...

Σόρι αν ξέφυγα λίιιιγο

Υ.Γ.1 Κορίτσια η χλωρίνη με μέτρο. Κάει μεγάλο κακό στο περοβάλλον. (Έχω και οικολογική συνείδηση τρομάρα μου!)

Υ.Γ.2 Θυμάμαι στο δημοτικό μυρίζαμε σχεδόν όλα ξύδι. Δεν ξέρω αλλά κατα ένα περίεργο τρόπο, όλες οι μαμάδες μας έλουζαν με αυτό για να μην κολλάμε ψείρες. Ακόμα ψάχνω αυτον που το διέδωσε!!! Αμά τον πετύχω...

εσενα πρεπει να σε γνωρισω με την αδερφη μου αλλο παλαβη με την καθαριοτητα και αλλο να εχεις κολλημα με τα μικροβια . Παντως με εκανες και γελασα να εισαι καλα
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισιω το ξιδακι κανει δουλεια Το χρησιμοποιουν απο την αρχαιοτητα

Σου αφιερωνω τα παρακατω http://www.google.gr/url?sa=t&source=we ... sEzL-xPLVA

http://clubs.pathfinder.gr/agust_/332107

Η μανια καθαριοτητας στην οικολογικη της εκφραση:laugh:

:laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

1on...τιρογαριδακι γελασα παρα πολυ με τον γιο σου ...δουλευω σε super market και την εχω δει απειρες φορες αυτην την σκηνη...μου αρεσε πολυ ομως ο τροπος που το ειπες...

2ον.....lovie moy..τι πετυχημενο αυτο με την αμμο και την τσουλιθρα..ακομα γελαω.....χιχιιχιχιχι

3ον...σισσιω μου...μια χαρα εισαι...αλλα εχω μια απορια αν δεν θελατε να κανετε τσισα(((χιχιιχιχιχ πολυ τρελα οπως το ειπες)κανατε με το ζορι....χιχιχιιχ

να ειστε καλα βρε κοριτσια:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δεν πιστεύω στην "αποστείρωση" του σπιτιού μας!

Άννα μου δεν σε βρίσκω ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ! Τους πρώτους μήνες της ζωής της κόρης μου (που δεν χρειάστηκε να μπει θερμοκοιτίδα και δεν ήταν πρόωρη), δεν άφηνα κανέναν να την πλησιάζει χωρίς να πλύνει τα χέρια του με ντετόλ και οινόπνευμα! Και φυσικά με την κουβερτούλα αγκαλιάς (για να μην ακουμπάει το μωρό στα ρούχα τους!!!!!) Τον άντρα μου βέβαια τον έβαζα να αλλάζει ρούχα, για να προστατεύσω το μωρό από τον καπνό του τσιγάρου που έμενε πάνω στα ρούχα του!!!!!

Από 3 μηνών και μετά όμως, πιστεύω ότι το οινόπνευμα είναι περιττό !!! Τα παιδιά πρέπει να συνιθίζουν σιγά σισά στα μικρόβια γιατί έτσι γίνονται πιο ανθεκτικά!

Οι κανόνες υγιεινής εάν τηρούνται είναι αρκετοί για την προστασία της υγείας τους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ, lovie μου, αυτό το κόλλημα με τα παπούτσια το έχω κι εγώ!

Έχω διαβάσει οτι τα περισσότερα μικρόβια μεταφέρονται από τα παπούτσια, άσε που φαίνονται και οι πατημασιές και φαίνεται βρώμικο το σπίτι!

Εννοείται, όμως, οτι όταν εχω καλεσμένους δεν τους λέω να βγάλουν τα παπούτσια τους!

Έχω και τη στοιχειώδη ευγένεια...

Κάποιες φορές μόνο το είχα πει στα πεθερικά μου και το παρεξήγησαν!

Εγώ τους το είπα γιατί το ίδιο θα έκανα και στους γονείς μου, αλλά εκείνοι δεν το είδαν έτσι!

Όμως, υπάρχουν και κάτι βρώμικα σπίτια... που σιχαίνεσαι να καθήσεις στον καναπέ!

Μου έτυχε να πάμε σε 1 τέτοιο σπίτι και μάλιστα μας αναγκάσανε να φάμε με το ζόρι!

Κορίτσια μη σας τύχει!!!

Για να καταλάβετε... μασούσα και έκανα εκείνο... πριν κάνεις τον εμετό...

Ευτυχώς είμασταν στην αυλή και δεν ακουγόμουνα!

Κατάφερα να φάω 1 πατάτα, μισό καλαμαράκι και 2 κομματάκια αγγουράκι!

Οπότε... παν μέτρο άριστο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...