Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΟΠ


gioupi

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι μαμά ενός απίστευτου μπέμπη μόλις 2,5 μηνών!!!!:)

Ο μπέμπης είναι το πρώτο μωράκι στην οικογένεια μας και έτσι όλα είναι πρωτόγνωρα και ίσως δημιουργούν μεγαλύτερη ανησυχία από ότι θα έπρεπε...

Πρόσφατα το μωράκι μας σταμάτησε να τρώει όλη την ποσότητα του γάλατός του (ξένο γάλα) και ξεκίνησε να κλαίει την ώρα της κατάποσης. Η παιδίατρος διέγνωσε ΓΟΠ και μας έδωσε το σιρόπι EPADOREN, μάλιστα μας είπε ότι μπορεί να χρειαστεί να το παίρνει και για 6 μήνες!

Ξέρετε εάν το EPADOREN είναι ακίνδυνο? Εμένα με φοβίζει πολύ το γεγονός ότι μπορεί να χρειαστεί να δίνω στο παιδί για ένα τόσο μεγάλο διάστημα ένα φαρμακο και δεν ξέρω τί να κάνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gioupi μου να χαίρεσαι τον "απίστευτο" γιόκα σου!!!

Για το σιρόπι δεν ξέρω τίποτα, δεν ασχολήθηκα, αλλά ελπίζω να το ξεπεράσει το παιδάκι σου και να μη χρειαστεί να το δώσεις για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα?

Στη θέση σου θα πήγαινα και σε άλλον παιδίατρο να το εξετάσει και να μου πει τη γνώμη του!

Σε χαιρετώ και καλωσόρισες στην παρέα μας!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!!!

Είναι σημαντικό πολύ να ξέρεις ότι μπορείς να μοιραστείς εμπειρίες και ανησυχίες με άλλες μανούλες. Μου αρέσει πολύ αυτή η παρέα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΟΥΠΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ.ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ.ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΔΥΣΦΟΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΧΝΑ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΟΥΛΙΕΣ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ.

ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΡΩΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.

ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.

ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΛΕΠΤΑ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα gioupi ,να χαίρεσαι τον μικρό σου πρίγκιππα!:)

Δεν έχω προσώπική εμπειρία στο θέμα αυτό άλλα ούτε έχω ακούσει κάτι απο φίλους.Θα συμφωνήσω και εγώ ότι μια δεύτερη ή ακόμα και μια τρίτη γνώμη παιδιάτρου σίγουρα θα σε βοηθήσει.Ίσως αν έκανες και μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο...:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aaaaa ok.. :) malista

ki emena apo xtes arneite peismatika na faei to fagito tis einai 2 minon kai troei peripou 400 grammaria ti mera. i paidiatros mou eipe pos sto 2 mina prepei na troei 600-700 grammaria... :( kaname simera mia kalliergeia ouron mipos exei ourolimoksei kai gi auto den troei

perimenoume ta apotelesmata tora kai einai polu polu stenaxorimeni... alla to periergo einai pos einai polu eudiatheti paizoume gelame kai genika dn griniazei aploa anti gia 120 grammaria troei 60-70 se kathe geuma.. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sisi to perasa kai egw...apo ton 3 ston 4 omws..eixan spasei ta neyra mou...na trwei 60 gr kai na spwrxnei to mpoukali..oli mera 400 etrwge kai mena eixa arrwsthsei paidi mou.......alla to perase kai ayto to stadio kai twra psilotrwei..apla skekinisa kremes apo ton 4 rizaleyro banilia......tha perasei den exei oute ouroloimeksi oute tipota!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο αλλα οπως λενε και τα κοριτσια η παιδιατρος ξερει τι κανει..αν θες να σβησεις καθε αμφιβολια πηγαινε και σε εναν αλλο γιατρο...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sisi mou,

to oti exei kali diathesi kai pezete einai poly kalo. Simenei oti to paidi den exei kati sovaro.

Kaname kai emis exetasi ouron kai mas vrikane ena mikrovio anevasmeno, alla mpori na einai apo ton tropo silogis ouron!!!

Ego tou ftiaxno kapia gevmata me xamomilonero sto gala kai afta ta pini kalitera. Dokimase to kai esi.

Na xerese ti mpempoula sou kai perastika mas

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gioupi mou auto me to xamomilonero to ekana kai i paidiatros mou eipe na min anakateuo to gala tis giati tha mperdeutei i mpempa kai den tha kserei pote troei kai pote pibei tsai ki etsi to stamatisa. tis dino ksexoritsa to tsai.:)

jovanna apo pio mina arxises tis kremes??? ena mina olokliro etroge toso ligo kathe meera?? o paiditros ti sou elege gia ta grammaria auta?? den anisixise? eixe xasei kai baros??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΟΥΠΙ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ......ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΟΣ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ....ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ...ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ EPANTOREN...ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΥΞΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.......ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΙΡΛΟΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΝΤΟΡΕΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑΙΣΜΑ ΑΝΑ 3 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ(ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ).......ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΤΑΝ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ(ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ)ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ....ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΓΩ.....ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΝ ΡΩΜΑ.....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ PH-ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ(NEOKATE)ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ....Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΧΑΛΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΟΠ....ΑΛΛΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΤΩΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.......ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.....ΕΛΠΙΟΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.....ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sisi 84 έγραψε:

jovanna apo pio mina arxises tis kremes??? ena mina olokliro etroge toso ligo kathe meera?? o paiditros ti sou elege gia ta grammaria auta?? den anisixise? eixe xasei kai baros??

Sisi μου η ερώτησή σου απευθύνεται στη jovanna αλλά θα απαντήσω κι εγώ γιατί κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα.. 3,5 μηνών άρχισε τα "χαζά"... Μετά τις πρώτες πέντε γουλιές γάλα νευρίαζε, δάγκωνε τη θηλή από το μπιμπερόν, το έσπρωχνε με το χέρι... μαρτύριο το τάισμά της... Μεταξύ 3ου και 4ου μήνα είχε πάρει μόνο 400 γρ. Και βέβαια δεν ανησύχησε ο γιατρός γιατί η καμπύλη της ήταν πολύ καλή. Η πτώση του ρυθμού της ανάπτυξής της δεν ήταν μόνο στο βάρος αλλά και στο ύψος και στην περίμετρο του κεφαλιού της.. Αυτό ήταν καλό σημάδι.. 4,5 μηνών την ξαναπήγα. Στο μεταξύ σαν να είχαμε ψιλοστρώσει... Έτρωγε κάτι παραπάνω και χωρίς γκρίνια. Αυτή τη φορά είχε βάλει 450 γρ σε μισό μήνα και 2 πόντους σε ύψος. Δεν ανησυχήσαμε για ουρολοίμωξη γιατί δεν είχε γενικότερη ανησυχία.. Μόνο στο φαγητό αντιδρούσε.. στα "ντέι ντέι" (χοροπηδηχτά δλδ) ήταν πρώτη, γελούσε με λυγμούς και το διασκέδαζε! Στον ύπνο μια χαρά.. Φάση ήταν που διήρκησε σχεδόν 3 εβδομάδες και πέρασε. Μετά που ξεκινήσαμε κρεμούλες όλα στρώσανε.. Μπήκαμε σε πρόγραμμα. Γάλα 150 το πρωί στις 8.00, φρουτόκρεμα (ένα πορτοκάλι, ένα μήλο, ένα αχλάδι) 10.30, γάλα 14.00, ρυζάλευρο 17.00, γάλα 20.00 και ύυυυυυυυυυπνοοοοοοοο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bourique mou, kalispera

Se euxaristo poli gia tin apantisi, me voithise poli.

Mporis se parakalo na mou steileis ta stixia epikinonias tou paidogastrenterologou pou se voithise?

Efxaristo kai pali:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gioupi μου καλημέρα και από μένα! Ο γιος μου ήταν 1 μήνα όταν ξεκίνησε να κάνει παλινδρόμηση. Κάναμε υπέρηχο και το διαπιστώσαμε. Σταμάτησα τον θηλασμό και χρειάστηκε να πάρουμε ειδικό γάλα το οποίο όταν το πίνει το μωρό έχει την ιδιότητα να γίνεται στέρεο στην κοιλίτσα του. Συγχρόνως πίναμε και επαντορεν 3 φορές την ημέρα. Σαφώς και το παιδί ήταν καλύτερα με το γάλα γιατί το βοήθησε πολύ. Όταν αρχίσαμε στον 6ο μήνα να τρώμε φαγητό είπαμε με την παιδίατρο να κάνουμε μια δοκιμή και να του δώσουμε κανονικό γάλα. Τίποτα όμως. Εν τέλει αυτό κράτησε μέχρι που έγινε 1,5 χρονών όπου και μέχρι τώρα πίνουμε κανονικό γάλα. Το φάρμακο το έπινε συνεχώς μέχρι τότε. Η πάθηση αυτή έχει να κάνει με έναν μυ που βρίσκεται στον οισοφάγο. Ο μυς αυτός όταν τρώμε κλείνει. Όταν μένει ανοικτός δημιουργείται η παλινδρόμηση. Στα μωράκια λοιπόν ενδέχεται αυτός ο μυς να μην είναι ακόμα ώριμος να δουλέψει με αποτέλεσμα να δημιουργείται παλινδρόμηση. Γι αυτό και η παιδίατρος μου είχε πει ότι αν δεν κάνουμε τίποτα με το γάλα και το φάρμακο θα πάμε για επέμβαση( η οποία είναι η εσχάτη λύση). Στην επέμβαση αυτή τοποθετείτε ένας δακτύλιος ο οποίος κάνει την δουλειά που θα έπρεπε να κάνει ο μυς. Αυτά που σου περιγράφω είναι όπως το έχω καταλάβει εγώ με απλά λόγια. Απλά επειδή είχα ρωτήσει την παιδίατρο να μου εξηγήσει τι είναι αυτό μου το εξήγησε όσο πιο απλά γινόταν. Εγώ θα σου έλεγα λοιπόν να μην αγχώνεσαι γιατί συμβαίνει σε πολλά παιδάκια απλά έχε εμπιστοσύνη στην παιδίατρο. Συμφωνώ όμως ότι πρέπει να επισκεφτείς έναν παιδογαστρεντερολογο που έχει σπουδάσει πάνω σε αυτό. Εγώ δεν χρειάστηκε να πάω γιατί η παιδίατρος ήταν δίπλα μου και το ψάξαμε. Σου εύχομαι να είναι περαστικά και να μην είναι τίποτα. Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις πάνω κάτω τι είναι αυτό. Ότι θελήσεις μπορείς να με ρωτήσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

se euxaristo ifigeneia.. perimeno aurio na bgoune ta apotelesmata kai tha doume.. an kai opos eipes ki esu sta ntei ntei einai proti ki emena.. ola gelakia kai xaroules.. den einai anisixi apla krataei ti siloueta tis mallon.. xaxax tha sas po nea aurio... filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέχασα να σου πω ότι και εμένα στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση πως γίνεται να δίνουν φάρμακο και σε καθημερινή βάση σε ένα μωρό. Η παιδίατρος μου εξήγησε ότι είναι για το καλό του και ότι πρέπει να πάρει φάρμακο. Διοτι από τις παλινδρομήσεις που κάνουν τραυματίζεται ο οισοφάγος και γι αυτό πονάνε. Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και τώρα ήρθε η ώρα να με βρίσετε γιατί πάλι ξέχασα κάτι!:laugh: :laugh: :laugh: Συμφωνώ με τα κορίτσια που είπαν ότι το προσκεφάλι πρέπει να είναι σηκωμένο. Αυτό το βοηθάει πολύ από το να είναι το κορμάκι του σε ευθεία γραμμή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...