Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ζορικο...αντρακι....


Recommended Posts

καλο βραδυ κοριτσια...πριν μια ωρα γυρισαμε απο τον γιατρο οπου κ ειδαμε το αντρακι μας..:cheer: η αληθεια ειναι πως μας ταλαιπωρησε λιγακι ειχε η αγαπη μου τον ομφαλιο λορο αναμεσα στα ποδαρακια του,κ παρολο που ο γιατρος προσπαθουσε να τον κανει ν'ανοιξει τα ποδαρακια ο μπεμπης μας εκει,,,ο γιατρος μας ειπε πως πρωτη φορα τον ταλαιπωρησε μωρακι αλλα τελικα ειναι σιγουρος γι'αυτο που ειπε.... εμεις φυσικα μες την τρελη χαρα:silly: πηγαμε διπλα σ'ενα μαγαζι με μωριουδιακα κ χαζευαμε κρεβατακια κ ολα τα σχετικα.....αυτα.....:lol: :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας κ σας ευχομαι οτι καλυτερο για ολες ειμαι 17 εβδομαδα αλλα δεν ξερω πως να το γραψω στο πλαισιο με το μωρακι αν μπορει ας βοηθειση καποια ευχαριστω:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πριν πας στο γιατρο να τρως μια σοκολατα να τον γλυκαινεις τον μπεμπη και θα τον βλεπετε καλυτερα...ετσι μου ελεγε ο γιατρος μου εμενα..με το καλο το μωρο σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ δεν ξέρω γιατί αλλά ζήλεψα τώρα!! Καληνύχτα κορίτσια πάω να καταστρώσω σχέδιο μήπως μου κάτσει ο καλός μου να πάμε για το δεύτερο!! Αν και μου το ξέκοψε. "Δεύτερο" μου είπε "δεν έχει!! Να περιμένεις!" Τελικά η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος που όταν είσαι σε αυτή γκρινιάζεις και όταν βγαίνεις απ' αυτή σου λείπει τόσοοο... Να είσαι καλά Ράνια μου και να χαίρεσαι την κάθε στγμή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αρετη 1 καλημερα αυτο με τη σοκολατα, κ γενικα το να φαω γλυκο το ειπα στο γιατρο μου κ γελασε.....ασε που το ζαχαρο θα παει στα υψη ...γι'αυτο μας κανει οτι θελει το αντρακι μας......αχ τι θα τραβηξω η δολια η μανα;:lol: :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

κοριτσια μου καλο απογευμα σε ολες σας,ξαναρχομαι στο θεμα ζορικο αντρακι μιας κ το αγορακι μου τελικα ειναι πολυ ζορικο!!!:lol: λοιπον περασανε τρεις μηνες που μαθαμε πως περιμενουμε γιο κ ειμαστε φυσικα μες την τρελη χαρα,πηγαμε σ'αυτο το διαστημα κ στο γιατρο καναμε το β,επιπεδου κ γενικα παρακολουθουμε την αναπτυξη του, περνουμε κ το dvd μαζι μας κ περιμενουμε οπως ολες μας νομιζω να τον πετυχουμε κ σε καμια ποζα για φωτογραφια οι πιο πολλες κοπελες μαλον καταλαβενουν τι θελω να πω, ελα μου ομως που το αντρακι μας βαζει τα χερακια του μπροστα κ ο γιατρος δεν μπορει να τον πετυχει σε μια σταση που να βολευει,αυτο εγινε κ την προηγουμενη φορα κ χθες το απογευμα κοριτσια μου βαζει τα χερακια του μπροστα κ ειναι αδυνατο να βγαλουμε φωτογραφια του, μεχρι που γυρισε ο γιατρος κ μου ειπε [να σου δωσω μια απο ενα αλλο μωρακι τοσα εβγαλα σημερα } φυσικα μεταξυ σοβαρου κ αστειου:P τι θα κανω η δολια η μανα που μαλον στη γεννα θα δω τη μουριτσα του αφου μας κανει ζοριλικια κ ντροπουλες.....:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...