Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΟΝΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ


Stacey

Recommended Posts

Κοριτσάκια, συγνώμη που ανοίγω νέο θέμα για μια ερώτηση, αλλα είναι αδυνατον να το βρώ στα τόσα θέματα που έχω διαβάσει!!!Έχω και ένα καβουρδιστιρι για υπολογιστη και αργεί πολύ!!!Σε ένα από τα θέματα κάποιο κοριτσακι έγραφε ένα site για υπολογισμό γόνιμων ημερών, που μάλιστα σου έλεγε αν θες να κάνεις αγόρι ή κορίτσι!!!Μπορείτε να το ξαναγράψετε???

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!Φιλάκια!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Stacey καλησπέρα.

Λοιπόν κάποια άλλα site που μπορείς να επισκεφθείς ωστε να βρείς τις γόνιμες ημέρες σου ειναι:

http://www.predictor.eu/gr/

http://www.gozakynthos.gr/gr/zakynthos. ... d=9&disp=1

http://www.ovulation-calendar.net/

φιλάκια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ' ευχαριστώ πολύ Linaki, έχω κανει crash test σε αυτα τα site, αλλα μάλλον θα πάρω και τα τεστ ωορηξίας για να είμαι σίγουρη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια. θελω να ρωτησω αν εχετε δοκιμασει τεστ γονιμων ημερων απο το σαλιο? ειναι ενα τεστερ το οποιο επαναχρησιμοποιειται για 2 χρονια και λενε οτι ειναι 98% ακριβες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι αγαπητη μου Αριστινα μπορεις να το βρεις στα φαρμακεια. λεγεται Vican Fertility saliva tester. ο κοστος ειναι γυρω στα 45 ευρω. αλλα οπως σου ειπα, το χρησιμοποιεις 2 χρονια. εγω το παραγγειλα στο φαρμακειο και μου φερανε. αν θελεις βαλε το ονομα αυτου του τεστερ στο google search.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω το αγορασα προηγουμενο μηνα μονο.οποτε θα αρχισω τωρα να κανω ελενχο. η χρυση του ειναι πολυ ευκολη, ας πουμε, θα αρχισεις απο την 10-τη μερα του κυκλου σου (η πιο νωρις, εξαρτατε απο τον κυκλο σου). βαζεις λιγο σαλιο (αυτο το τεστ ειναι σαν ενα μικρουλι μικροσκοπιο), περιμενεις να στεγνοσει και κοιταζεις τι δειχνει.πριν το κανεις πρεπει να μιν εχεις φαει η πιει για μια ωρα. εγω λεω , οτι καλυτερα να το κανεις το πρωι μολις ξυπνησεις. αυτο το τεστερ εχει μεσα τιν περιγραφη.ομως αυτο το τεστ δεν ειναι για ολες τις γυναικες. ας πουμε δεν ειναι καταλληλο για τα κοριτσια τα οποια πινουνε φαρμακα, σαν Klomifeni, τα οποια προκαλουνε την ωορρηξια( αν σε ενδιαφερει μπορω να γραψω και αλλα,ισως εσυ εισαι σε αυτην την κατηγορια). και γενικα οταν κανω αυτο το μηνα μπορω να σου πω αν ειναι καλο η οχι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...