Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ;;;;;;


Ανθη

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΡΚΕΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΩΡΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ;;ΠΩΣ ΝΙΩΣΑΤΕ;;ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ;;ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ;;ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;(ΜΑΙΕΣ ΚΛΠ)

ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ;;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΟ;;;;;

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ..ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ανθη!Εχουμε δυο-τρεις μερες διαφορά!Ειναι το δευτερο μου παιδακι παρολα αυτα νιωθω το ιδιο αγχος για τον τοκετο:)

Την πρωτη φορα γεννησα φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο.Ολα πηγαν μια χαρα και ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου και αυτη τη φορα να εχω τοσο ευκολο και γρηγορο τοκετο.Ανθη μου δε νομιζω πως υπαρχει γυναικα ,κυριως πρωτοτοκη, που να μην έχει αγχος για εκεινη τη μεγαλη στιγμη.

Ργω απλώς σκεφτομουν πως οτι ειναι να γινει θα γινει απο τη στοιγμη που τομωρακι δεν θα μπορουσε να ειναι για παντα στην κοιλια μου:laugh:

Επισης σκεφτομουν "τι ειναι η ωρα του τοκετου μπροστα σε εννεα ολοκληρους μηνες εγκυμοσυνης??????"

Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολες μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ANTHH ME ENA PONO SOU EUXOMAI KATARXAS..:)

KALE POS DEN EXEIS AGXOS ENNOEITAI..GIA OLA..:silly:

EGO KURIOS THN MERA POU PROGRAMATISMENA MPHKA EIXA ARKETO KAI KURIOS STHN DIADROMH GIA TO LHTO..APAPA!!

SHMANTIKO ROLO EPAIXE O GIATROS MOU GIATI TOU EXO POLU MEGALH EMPISTOSUNH KAI EPEIDH EIXA MIA ARKETA DUSKOLH GENNA ME BOHTHAGE..

OI MAIES EMENA TOULAXISTON ME XALAROSANE KAI KAPOIES ME BOHTHHSAN ARKETA..

EINAI POU THA PESEIS PANTOS DEN PISTEUO OTI THA SE AFHSOUN ETSI OTI XREIASTEIS THA TO EXEIS..

DEN XERO POU THA GENNHSEIS ALLA AN EPITREPETE NA MPEI O ANTRAS SOU BALTON KAI AN DEN THELEI AS BGEI THN ORA TOU TOKETOY AS TON EXEIS THN ORA POU THA EXEIS TIS ODINES EGO AKOMA TO LEO OTI DEN THA MPOROUSA MONH MOU..(KAI DEN EINAI OTI TON HTHELA MESA PRIN ELEGA OTI THELO NA EIMAI MONH MOU)

KAI OSO GIA THN EPISKLHRIDIO....EGO DEN EKANA GIATI DEN EPITREPOTANE LOGO KHLHS STHN MESH MOU..

ALLA AN EIXA THN EPILOGH THA EKANA..

MPORO NA PO OTI XORIS ANTEXETE GIA KAPOIOES ORES PONOU META EGO DEN MPOROUSA ALLO...OSO GIA TON TOKETO DEN XERO DEN EFTASA MEXRI EKEI GIA NA SOU PO

PANTOS NA XEREIS OTI EXARTATAI APO THN GENNA POU THA EXEIS MPOREI META APO LIGO NA KANEIS DIASTOLH KAI NA GENNHSEIS...

H MPOREI NA PERASEI LIGO H ORA KAI NA KOURASTEIS KAI NA THES

DES TO EKEI DEN EINAI ANAGKH NA APOFASISEIS APO TORA MHN AGXONESE AN ANTEXEIS PROXORAS AN OXI KANEIS..;)

AN KAI EGO PISTEUO OTI THA ANTEXEIS AFOU TO THES ETSI..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

loipon anthoula mou sou euxomai me to kalo........pistepse me then tha fobitheis katholou nomizw pws authn thn dynami mas tin dinei o theos...egw gennisa stin 37 ebdomada...spasane ta nera mou stis 11.30 to brady...alla epeidi den eimouna sigouri an spasane diladi pigaina stin kliniki me to proaisthima oti tha girisw ksana spiti..telika i maia mou eipe oti spasane ta nera mou alla den eniwtha tipota opote then agxwthika meta kata tis 1.30 arxisa na aisthanomai auta ta ponakia pou exeis otan sou erxetai i periodos...gia kamoia wra...meta oso pigaine megalwne o ponos kai ginotane pio sixna...kata tis 3 arxisa na ponaw poli piran tilefwno ton giatro kai irthe amesws...4 irthan oi megaloi oi ponoi kai ta prwta sfixtimata..einai san na theleis na kaneis ..k..a(katalabaineis ti ennow...)alla nomiza oti an sfixtw tha spasoune ola pisw...telika apo tis 4 kai meta me 3-4 sprwksies bgike o mpempis...aisthanesai na ponas...sfiggesai alla meta stamataei auto...gia ligo eisai entaksei den aisthanesai tipota:)....meta aisthanesai ena megalo gloup...kai tsoup to mpempoulaki arxizei kai klaiei...xixixiixixiix kai TA KSEXNAS OLA META...AISTHANESAI TOSO GALINIA...TOSO SPOUDAIA...fisika opws katalabais episkliridio den ekana kai poli xairomai gia ayto....tin eniwsa tin genna apo tin arxi mexri to telos....min fobasai katholou.ola teleia tha einai:)na sou pw omws oti pisteyw oti gennisa grigora kai eykola giati apo ton 8 mina perpatousa para ma para poli kai epeidi menoume ston 3 anebokatebaina panta me ta skalia...eixa genika poli poli kinisi....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Ανθή!

Εγώ γέννησα την πρώτη μου κόρη πέρυσι το Δεκέμβρη.Πήγα στο μαιευτήριο πιστεύοντας πως δεν γεννάω(αν και σε 5 μέρες εξαντλούσα το μήνα μου)αφού οι πόνοι δεν ήταν πολύ έντονοι και δεν είχαν σπάσει τα νερά. Ξεκίνησα για το μαιευτήριο 5 κ μισή το πρωί με λίγα πονάκια που έρχοταν κάθε 15-20 λεπτά και πιστεύοντας πως θα με διώξουν. Αμ δε, η μπέμπα είπε να κάνει την εμφάνιση της. Γέννησα χωρίς επισκληρίδιο 9 κ μισή το πρωί:lol: Η στιγμές ανεπανάληπτες. Φυσικά και είχα μεγάλη αγωνία να φανταστείς φαινόταν το κεφάλι και ο γιατρός μου είπε είσαι έτοιμη πάμε χειρουργείο και με 2 σπρωξιματάκια βγαίνει κι εγώ φώναζα ΟΧΙ ΟΧΙ!!! Δεν γεννάω!!!Φοβάμαι!!;) Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πολύ δυνατούς πόνους και όπως μου εξήγησε η μαία ίσως είναι επειδή δεν είχαν σπάσει τα νερά και το κεφάλι του μωρού δεν ακουμπούσε κατευθείαν σε μένα αλλά όπως μου εξήγησε σε ένα μπαλόνι και δεν καταλαβαίνω πολύ πόνο ..ίσως γι αυτό...

Η μαία που με ανέλαβε χωρίς να την ξέρω ήταν πάρα πολύ καλή, με βοήθησε πολύ αλλά κι εγώ είχα πολύ εύκολο τοκετό. Να φανταστείς είχα πόνο κι εγώ έκανα βόλτες, πήγαινα τουαλέτα αφού κάποιες φορές δεν καταλάβαινα.

Η αλήθεια είναι πως περίμενα πολύ εξωφρενικά πράγματα και την όλη διαδικασία τρομακτική, όμως δεν ήταν... Κάθε άλλο... Η στιγμή δε μόλις βγαίνει το μωρό και το βλέπω και το τέλος είναι αίσιο είναι απίστευτη!!!:woohoo: Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ανακούφιση αλλά και πιο όμορφα τη ζωή μου:lol: . Ανυπομονώ να ξαναζήσω τις ίδιες στιγμές το Μάρτιο που θα γεννήσω τη 2η κόρη μου. Η αγωνία πάλι υπάρχει όιμως ξέροντας τι επακολουθεί ανυπομονώ να το ξαναζήσω:woohoo: :woohoo:

Καλή λευτεριά να έχουμε και θα με θυμηθείς:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω βαρεθεί τόσο πολύ να περιμένω πότε θα βγει η μπέμπα, που σκέφτομαι άντε οτι είναινα γίνει ας γίνει να τελειώνουμε. Αγχος δεν έχω ακόμα, λίγο φόβο νιώθω αν θα είμαστε ασφαλείς το μωρό και εγώ αλλά πάλι κοιτάζω και τις γιαγιάδες μας που τα μωρά τα έκαναν στα χωράφια:huh:

Επειδή μπαίνω αύριο βράδυ προγραμματισμένα πιστεύω τότε θα με πιάσει ο μεγάλος πανικός... Θα σου πω την εμπειρία μου σε καμιά εβδομάδα! Με το καλό και μην σκέφτεσαι αρνητικά;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθη μου καλημερα και με το καλο να σου ερθει το μωρακι σου!!Γεννησα χωρισ επισκληριδιο και καταλαβα τα παντα απο την αρχη μεχρι το τελος.Τωρα πλεον μετα απο 9 μηνες οταν ξανγεννησω παλι χωρισ επισκληριδιο θα ειναι.

Ηταν να μπω με ραντεβου Τεταρτη 6 η ωρα το πρωι για να γεννησω γατι η μπουμπου δεν αποφασιζε να βγει αλλα μασ προλαβε εσπασαν τα νερα 12 η ωρα το βραδυ.12 και 10 ημουν στο μητερα γιατι μενουμε παραπολυ κοντα,κανονικα ειναι 20 λεπτα μακρια αλλα ο συζηγοσ πηγαινε σαν τρελος.Πονους με πιασανε κατα τισ 1 και μιση.Οταν φτασαμε στο μητερα εμενα με βαλα μεσα για να ξεντυθω,ξυρισμα,κλυσμα μετρηση πιεση κ.α,ο συζηγοσ εμεινε εξω για να κανονισει την γραφειοκρατια.Οι κοπελεσ ηταν παραπολυ ηρεμεσ οποτε σε κανουν και σενα να νοιωθεις ετσι.Οταν τελειωσαν ολα αυτα και επρεπε να με πανε στην αιθουσα αναμονης φωναξανε τον συζηγο να με δει.οταν σε πανε στο δωματιακι που θα περιμενεισ μεχρι να ειναι η ωρα να γεννησησ σου βαζουν ορο, παυσιπονη ενεση,αυτο που ακους τουσ χτυπουσ του μωρου και ενα αλλο που μετραει την ενταση τησ συσπασησ.επειδη ηταν η πρωτη γεννα ειχα αγχοσ γα το ειδοσ του πονο που θα νοιωσω.αλλα και οι δυο μαιεσ ηταν πολυ συζητισιμες και μου εδωσαν την σιγουρια οτι ολα θα πανε καλα,που ετσι και εγινε.ηταν διπλα μου ποτε η μια ποτε η αλλη και οταν ξεκινησαν οι μεγαλοι πονοι ηταν εκει και οι δυο.τον πονο τον καταλαβαινεισ καλα μεχρι να ερθει η ωρα να σπρωξεισ μετα επειδη σπρωχνεισ δεν νοιωθεισ την ενταση του πονου.γεννησα 5 και μιση,αρχισα λιγο γατι κολλησε η μικρη στον τραχηλο και επρεπε να σπρωξω λιγη ωρα παραπανω.

χωρισ επισκληριδιο ειναι τελεια ζεισ ολη την εμπειρια και απο την ωρα που θα σε πανε στο δωματιο μπορεισ να σηκωθεισ στα 5 λεπτα,ενω κοπελεσ που εκαναν επισκληριδιο τους ειπαν μετα απο 2 ωρεσ και σε μια φιλη μου που γεννησε μετα τα Χριστουγεννα τησ ειπα μετα απο 6 ωρεσ να σηκωθει.επιπλεον τα πονακια που ενοιωθα μετα περναγαν απαρατηρητα μπροστα στον πονο τησ γεννασ ενω η φιλη μου που εκανε επισκληριδιο τα χε παιξει με τα ιδια πονακια που ενοιθε μετα.

βεβαια εσυ θα κρινεισ αν θα κανεισ η οχι,ο γυναικολογοσ μου ηταν κατα τησ επισκληριδιου οποτε δεν ειχα αυτην την επιλογη.

σορι για το μεγαλο κειμενο ,ελπιζω να σε βοηθησα εσενα και την φιλη που ανυπομονει να τελειωσει η εγκυμοσυνη,με το καλο κοριτσια;)B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γέννησα με προγραμματισμένη καισαρική, λόγω μυωπίας, όταν έφυγα από το σπίτι ένιωθα όπως ένιωσα τότε που πήγαινα να δωσω πανελλήνιες, με φυσιολόγικό άγχος δηλαδή. οι εξετάσεις μου άργησαν να βγουν και περίμενα από τις 7.30 μέχρι τις 12.00 που μπήκα στο χειρουργείο. Όλο αυτό το διάστημα με ενοχλούσε τόσο πολύ ο καθετήρας, που δε σκεφτόμουν καθόλου τον τοκετό! Την επόμενη φορα όμως θα ξέρω. Σιγά μην τις αφήσω να μου ξαναβάλουν καθετήρα 4 ώρες πριν...

Με το καλό και με έναν πόνο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera anthi mou..

eimai stis meres mou k de exo kanena agxos..

genika eimai poli iremi sto thema ayto...pros to paron..

fisika de sou kribo pos an erthei ekeini iora logika tha xesto pano mou...

opote as erthei ekeini i stigmi k blepoume..

soso to skegtesai toso xeirotera..

ante k me ena pono se oles mas

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anthi mou kalispera agapi mou...

Min anisixeis gia tipote...

Einai i pio wraia stigmi tis zwis mas...

Egw gennisa fusiologika...

Apla to mono otan ksekinisoun oi pwnoi tha perimeneis pws kai pws na genniseis...

Aman petixeis kales maies den tha exeis tipote na anisixiseis...

Emena oi maies tragoudousan san gennousa,,,aresen mou wmos...

Meta apo ola pou tha peraseis...THA TA KSEXASEIS agapi mou...

Kali eleftheria na exeis...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.

STELLISIΑ, MITSI, JOVANNA, MARIA IOANNA, EVHDAL, ΣΙΣΣΙΩ, ΤΖΟΑΝΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!STELLISIA, ΜARIA IOANNA, ELENI DMS, ΤΗOULI ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛ0Σ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!JOVANNA ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΑΝΣΕΡ.ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ;;;ΜΑΚΑΡΙ!EVHDAL ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ!ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ THOULI ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...