Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κοριτσάκι μου λογικό να τρόμαξες και να είσαι ακόμα ταραγμένη. Ξεκούραση, μη σου πω απόλυτη ακινησία για σίγουρα!! Η Παναγία μαζί σου και εύχομαι όλα να πάνε καλά!! 

Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ξεκουράζεσαι, καλά λέει η Annie κάθησε και πλήρως στο κρεββάτι!!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα, κατανοώ την ταραχή σου γιατί έχω παρόμοια εμπειρία. Τα παιδάκια σου θα δεις θα είναι καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Antelope είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αγαπημένες μου. Τα νεα μου ειναι τα εξης: Οι σάκοι υπάρχουν ακόμα και τα έμβρυα έχουν και τα δύο καρδούλες. Όμως η αποκόλληση είναι τεράστιων διαστάσεων. Ειναι κυριως στον εναν σακο αλλα επηραζει και τον δευτερο. Σταματάω αντιπηκτικες και σαλοσπιρ, παίρνω τη μέγιστη δόση προγεστερονης και ξεκούραση. Δεν μπορούμε να ξέρουμε την εξέλιξη δυστυχώς κι αυτό είναι ότι χειρότερο στη φάση που είμαι τωρα. Τρέμω κάθε φορά που πάω τουαλέτα για το τι θα δω. 

Και τις καρδιές δεν ήθελα να τις ακούσω, δεν θέλω να "δεθω" με οποιονδήποτε τρόπο γιατί μετά ο πόνος θα είναι δυσβάσταχτος...

Ξεκουράσου κορίτσι μου και μην κανεις τίποτα.Εχουμε ακούσει άπειρες περιπτώσεις αποκόλλησης που τελικά πήγαν καλά!Ποτε θα ξαναπάς στο γιατρό;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Alexouli είπε:

Κορίτσι μου δεν το βλέπω να κανω καν χοριακη την Δευτέρα. Από χτες έχω πονακια περιοδου  που έρχονται και φευγουν και το στήθος μου σήμερα τι κατάλαβα ξεπριστηκε λίγο  . Κανονικά αυριο ήταν να αδιαθετησω. Άλλο συμπτωμα δεν έχω μόνο κάτι μπλε φλέβες βλέπω στο στήθος αλλά δεν νομίζω και παλι. Εκανα και ένα τεστ σήμερα το πρωι βγήκε αρνητικό. Καλά το περίμενα αλλά έτσι το έκανα. Δεν έχω και καθυστέρηση ακόμα. 😔

Αααααχχχχχ έλα......σκέψου κάτι άλλο και μπορεί να μην έρθει η ακατανομαστη.....

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Antelope είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αγαπημένες μου. Τα νεα μου ειναι τα εξης: Οι σάκοι υπάρχουν ακόμα και τα έμβρυα έχουν και τα δύο καρδούλες. Όμως η αποκόλληση είναι τεράστιων διαστάσεων. Ειναι κυριως στον εναν σακο αλλα επηραζει και τον δευτερο. Σταματάω αντιπηκτικες και σαλοσπιρ, παίρνω τη μέγιστη δόση προγεστερονης και ξεκούραση. Δεν μπορούμε να ξέρουμε την εξέλιξη δυστυχώς κι αυτό είναι ότι χειρότερο στη φάση που είμαι τωρα. Τρέμω κάθε φορά που πάω τουαλέτα για το τι θα δω. 

Και τις καρδιές δεν ήθελα να τις ακούσω, δεν θέλω να "δεθω" με οποιονδήποτε τρόπο γιατί μετά ο πόνος θα είναι δυσβάσταχτος...

Όχι όχι μην σκέφτεσαι αρνητικά!!! Όλα καλά θα πάνε με τη βοήθεια της Παναγίας! Σου είπε να είσαι ξαπλωμένη; Κάνε ο,τι σου λέει ο γιατρός!

Δημοσίευση

@Antelopeνα ξεκουραστεις πολύ κ όλα θα πάνε καλά!!τα δικά μου νέα δεν είναι κ τόσο καλά κάτι που το ένιωθα ολες αυτές τις μέρες.δυστυχως  εμείς δεν ακούσαμε καρδούλα στο προηγούμενο υπέρηχο κ μας είπε να πάμε σε μια εβδομάδα σήμερα δλδ αλλά πάλι τίποτα κ αυτή την φορά δεν υπήρχε εξέλιξη κ στο έμβρυο.οπότε να ήμαστε καλά κ από Σεπτέμβρη πρώτα ο Θεός θα ξαναπροσπαθησουμε.σε όλες τις εγκυουλες εύχομαι από καρδιάς τελειομηνες εγκυμοσύνες,στα κορίτσια που περιμένουν χοριακες τεράστια νουμερακια και στις υπόλοιπες που είχαμε τις ατυχίες μας υπομονή γιατί θέληση έχουμε πολύ ❤️κ θα πάνε όλα καλά 🤰

Δημοσίευση

Εχθές ήταν μια μέρα που θέλω να ξεχάσω όσο γίνεται πιο γρήγορα όταν βγήκε η χοριακη αρνητική έχασα όχι την γη τον ίδιο μου τον εαυτό.Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι επιθυμεί η κάθε μία ξεχωριστά για μένα έκλεισε προς το παρόν η εξωσωματική ☹️ Είναι δυστυχώς δύσκολο να μαζέψει κάποιος τα κομμάτια του μετ' από αυτό. Η μόνη παρηγοριά είναι ότι δεν το ήξερε κανένας και πρέπει να το διαχειριστούμε μόνο εγώ και ο άνδρας μου το αποτέλεσμα.☹️

Η ζωή συνεχίζεται...

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Dim. είπε:

Εχθές ήταν μια μέρα που θέλω να ξεχάσω όσο γίνεται πιο γρήγορα όταν βγήκε η χοριακη αρνητική έχασα όχι την γη τον ίδιο μου τον εαυτό.Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι επιθυμεί η κάθε μία ξεχωριστά για μένα έκλεισε προς το παρόν η εξωσωματική ☹️ Είναι δυστυχώς δύσκολο να μαζέψει κάποιος τα κομμάτια του μετ' από αυτό. Η μόνη παρηγοριά είναι ότι δεν το ήξερε κανένας και πρέπει να το διαχειριστούμε μόνο εγώ και ο άνδρας μου το αποτέλεσμα.☹️

Η ζωή συνεχίζεται...

Τα γραφεις πολύ σωστα οτι και να λες εχεις δικιο οι περισσοτερες το περασαμε μια και περισσοτερες φορες και καταννοουμε απολυτα πως νοιωθεις και ακομα και αυτη τη στιγμη νοιωθουμε ακριβως σαν και σενα.Η ζωη βεβαια συνεχιζεται να περασετε ομορφα  το καλοκαιρι σας και οτι σας φωτισει ο θεος θα κανετε!!κουραγιο κοριτσι μου.η υγεια ειναι βασικό

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Deni22 είπε:

@Antelopeνα ξεκουραστεις πολύ κ όλα θα πάνε καλά!!τα δικά μου νέα δεν είναι κ τόσο καλά κάτι που το ένιωθα ολες αυτές τις μέρες.δυστυχως  εμείς δεν ακούσαμε καρδούλα στο προηγούμενο υπέρηχο κ μας είπε να πάμε σε μια εβδομάδα σήμερα δλδ αλλά πάλι τίποτα κ αυτή την φορά δεν υπήρχε εξέλιξη κ στο έμβρυο.οπότε να ήμαστε καλά κ από Σεπτέμβρη πρώτα ο Θεός θα ξαναπροσπαθησουμε.σε όλες τις εγκυουλες εύχομαι από καρδιάς τελειομηνες εγκυμοσύνες,στα κορίτσια που περιμένουν χοριακες τεράστια νουμερακια και στις υπόλοιπες που είχαμε τις ατυχίες μας υπομονή γιατί θέληση έχουμε πολύ ❤️κ θα πάνε όλα καλά 🤰

Πολυ λυπαμαι κοριτσακι μου ,θελει πολυ υπομονη το ολο θεμα το γνωριΖουμε ολες ειναι τοσοι οι παραμετροι αλλα ο επιμενων νικά..ολα θα πανε καλά στο τελος σιγουρα!!

Δημοσίευση

καλησπερα διαδυκτιακες  μου φιλες εκανα ετ στις 17 ιουλιου χοριακη εχω την δευτερα αλλα παρασυρομενη απο μια φιλη εκανα τεστ την 6η μερα θετικο κ χορισκη χτες 7η μερα και βγαινει 135 ειχα χρονια να δω υψηλη χοριακη συνηθως εβλεπα κουλουρι ακομα νιωθω μουδιασμενη δεν μπορω να το πιστεψω εχω φοβο λογω παλλινδρομης που ειχα τωρα παλι αναμονη μεχρι τη τριτη να δω αν θ ανεβει. ηθελα να πω στο κοριτσι @Dim να σφιξει δοντια και να παει παρακατω ο θεος μας στελνει οσα μπορουμε ν αντεξουμε κοριτσι μου!!! επισης να ευχαριστησω την αγαπημενη μου @Taggeris που αν δεν ηταν εκεινη να με παρακινησει δεν θα εκανα τιποτα την @Tokyo @annie @ntinaki88 @dimsea  @Papadakis  @lactakiγια τις συμβουλες και την αγαπη τους αλλα και οοοολλααα τα κοριτσια που σιγουρα καποια ξεχναω και συγνωμη γι αυτο.. εχω θετικη σκεψη σλλσ κσι αγχος μακαρι να μας πανε ολα καλα.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

καλησπερα διαδυκτιακες  μου φιλες εκανα ετ στις 17 ιουλιου χοριακη εχω την δευτερα αλλα παρασυρομενη απο μια φιλη εκανα τεστ την 6η μερα θετικο κ χορισκη χτες 7η μερα και βγαινει 135 ειχα χρονια να δω υψηλη χοριακη συνηθως εβλεπα κουλουρι ακομα νιωθω μουδιασμενη δεν μπορω να το πιστεψω εχω φοβο λογω παλλινδρομης που ειχα τωρα παλι αναμονη μεχρι τη τριτη να δω αν θ ανεβει. ηθελα να πω στο κοριτσι @Dim να σφιξει δοντια και να παει παρακατω ο θεος μας στελνει οσα μπορουμε ν αντεξουμε κοριτσι μου!!! επισης να ευχαριστησω την αγαπημενη μου @Taggeris που αν δεν ηταν εκεινη να με παρακινησει δεν θα εκανα τιποτα την @Tokyo @annie @ntinaki88 @dimsea  @Papadakis  @lactakiγια τις συμβουλες και την αγαπη τους αλλα και οοοολλααα τα κοριτσια που σιγουρα καποια ξεχναω και συγνωμη γι αυτο.. εχω θετικη σκεψη σλλσ κσι αγχος μακαρι να μας πανε ολα καλα.

κορίτσι μου σου εύχομαι κάθε καλό! Σε λίγους μήνες να το / τα κρατάς στην αγκαλιά σου!!!

Δημοσίευση
στις On 24/7/2020 at 7:54 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου και καλά αποτελέσματα. Εγώ είχα ναι, ενοχλήσεις αλλά πιο ήπιες από πόνους περιόδου. Μην ψάχνεις όμως συμπτώματα κλπ, όλα είναι από τα φάρμακα.

Έμπειρες φίλες μου.....είμαι στην 5η ημέρα διέγερσης και νιώθω περίεργα. Έχω ένα φούσκωμα μια ενόχληση στις σάλπιγγες μια κακοκεφια. Θα φταίνε όλα αυτά τα φάρμακα φαντάζομαι. Εσείς έχετε νιώσει έτσι ποτέ? Κι άλλη ερώτηση, κατά την ωοληψια σε ναρκώνουν εντελώς ή έχεις επαφή? Ο σύζυγος θα είναι μέσα ή άλλου περιμένει? 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kikip είπε:

Έμπειρες φίλες μου.....είμαι στην 5η ημέρα διέγερσης και νιώθω περίεργα. Έχω ένα φούσκωμα μια ενόχληση στις σάλπιγγες μια κακοκεφια. Θα φταίνε όλα αυτά τα φάρμακα φαντάζομαι. Εσείς έχετε νιώσει έτσι ποτέ? Κι άλλη ερώτηση, κατά την ωοληψια σε ναρκώνουν εντελώς ή έχεις επαφή? Ο σύζυγος θα είναι μέσα ή άλλου περιμένει? 

Είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθεις.. αφού παίρνουμε τόσες ορμόνες λογικό είναι κ το φουσκωμα μη σε αγχωνει.. στην ωοληψια κοιμάσαι , κ ο σύζυγος είναι εκτός χειρουργειου εννοείται.. θα τον δεις μετά στο χώρο ανάνηψης. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Στο είχα πει!!!!! Με το καλό κ μη φοβάσαι!! Όλα καλά θα πάνε από δω κ πέρα... ❤️👣👶👶

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kikip είπε:

Απόλυτα φυσιολογικό είναι κορίτσι μου. Εγώ ένιωθα βάρος και στο περπάτημα από ένα σημείο και μετά. Σε ναρκώνουν τελείως και ο σύζυγος σε περιμένει στο δωμάτιο ανάνηψης. Εμένα με το που με πήγαν στο δωμάτιο, έστειλαν το σύζυγο να δώσει σπερμα.

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια διαβάζω τα νέα και σκεφτόμουν πόσες χαρές και πόσες λύπες μαζεμένες σε μια μόνο σελίδα.Ελπιδες που αναζωπυρώνονται και ελπίδες που χάνονται.

@Σταυρι κορίτσι μου μακάρι να πάνε όλα καλά και να βλέπεις μόνο πολλαπλασιασμούς στη χοριακη σου.

@Dim λυπάμαι πραγματικά για το αποτέλεσμα και καταλαβαίνω απόλυτα τη στεναχώρια σου.Κουραγιο καλή μου,η σκέψη μας είναι μαζί σου.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Xrisa127 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!Με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι 8 από τα 9 έφτασαν αισίως στην 3η μέρα!Τη Δευτέρα που είναι 5η μέρα θα με πάρει ξανά και όσα προχωρήσουν θα τα καταψύξουμε!

Ελα ρε τελειο!!μπραβο κοπελα μου!!Τωρα αναμενουμε  για την 5η μερα !!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Xrisa127 είπε:

Ναι!!!Περασαμε με επιτυχία το πρώτο σκαλοπάτι και είμαστε σε αναμονή!😊

Συγχαρητήρια, πολύ καλά νέα!!! Θα δεις και τη Δευτέρα θα ακούσεις ακόμη καλύτερα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η kaounmar είπε:

Συγχαρητήρια, πολύ καλά νέα!!! Θα δεις και τη Δευτέρα θα ακούσεις ακόμη καλύτερα!!!

Νομίζω πρώτη φορά στη ζωή μου ανυπομονώ να ερθει η Δευτέρα χα χα.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Κοριτσάκι μου με το καλό ❤️😘❤️ εύχομαι μόνο χαρές από εδώ και πέρα!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι !!    Τι νέα ευχάριστα είναι αυτά ! Αυτή η φορά θα είναι η τυχερή ...... με το καλό αγάπη μου γλυκιά 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Dim. είπε:

Η ζωή συνεχίζεται...

Αχ ποσό πονάει όλο αυτό !!! Ξεκουράσου μαζεψε τα κομμάτια σου και ξεκινά ξανά ..... δυστυχώς ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά σου τέλος είναι κάπου ένα μωράκι 

στις πριν 22 ώρες, ο/η Antelope είπε:

Μην σκέφτεστε έτσι .... ειδικά με δίδυμα είναι πολύ σύνηθες αγάπη μπυ ... εγώ να δεις αιμοραγια που είχα !!! Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα είχα ροζ γι τρεις μέρες πάλι 

αφού Είναι εκεί ακόμα μην φοβάσαι τίποτα !!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου εγω μάζεψα τα κομμάτια μου γρηγορα γρηγορα και μόλις εκανα την 2η μου προσπάθεια!
Κάναμε εμβρυομεταφορα,βάλαμε 2 υπέροχες βλαστοκυστες! 
ευχομαι σε όλες σας τα καλύτερα.
συγγνωμη που δεν σας γράφω συχνά τωρα πια αλλα περασα μια δύσκολη περίοδο. 
Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα!!! 🥰🙏🏻♥️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σου ζήσει ο γιόκας σου κορίτσι μου!!! Γερός και τυχερός!  Να περάσετε τέλεια! Καλημέρα κορίτσια μου.  @Rena92έχουμε δει πολλά με τις χοριακές... Πότε είναι να πας στο γιατρό; 
    • Καλημέρα κορίτσια, θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο - σχετικό.  Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν ότι από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές 4 μήνες περίπου, το στήθος πρήζεται και πονάει από την ωορρηξία και μετά. Ανά διαστημα και πιο παλιά το πάθαινα αυτό μετά άλλαζε πάλι.  Γενικά έχω σχετικά μεγάλο στήθος και βαρύ. Είμαι τώρα κοντά στην ωορρηξία πάλι, και ήδη νιώθω τους αδένες στο πλάι του στήθους να πρήζονται. Νομίζω πως με γυροφερνει και κάτι σε κρύωμα, εν τω μεταξύ όλοι άρρωστοι είναι γύρω μου. Ίσως δηλαδή να εκδηλώνεται έτσι. Αλλά με έχουν πιάσει τα αγχωτικά μου, σταμάτησα να αγχώνομαι τοσο για το πότε θα έρθει το μπεμπέ και αγχώνομαι αν έχω τίποτα άλλο στο στήθος! Υπέρηχο έλεγα να κάνω αλλά τώρα πέρασαν οι μέρες και αν όλα πάνε καλά σε αυτόν τον κύκλο μπορεί να έρθει τελικά το μπεμπέ 🙏🏼 αν μου ρθει περίοδος ίσως κλείσω έναν να κάνω να μου φύγει το άγχος.  Εσείς γενικά παρατηρείτε καθόλου αν πρήζονται οι αδένες περιμετρικά του στήθους σας ανά διαστήματα; Να μου φύγει και μένα το άγχος! 
    • Όχι δεν του πάω κόντρα αύξησα την τροφή στον μικρό απλά δεν επιμένω μέχρι να σκάσει. Αν δυσανασχετεί σταματάω, αγορακι είναι έχει χρόνια μπροστά του να παίρνει μπόι. 😂
    • Καλημέρα Κορίτσια 🩷 χθες είχα το καθιερωμένο ραντεβού με τον εμβρυομητρικο κ την παιδοκαρδιολογο…  ευτυχώς επιτέλους μετά από μήνες έχω καλά νέα!    η μεσοκοιλιακη επικοινωνία υπάρχει (αυτή η τρυπούλα στο χώρισμα της καρδιάς) αλλά δν μεγαλώνει έχει μικρύνει κιόλας άρα μου είπαν σίγουρα θα κλείσει είτε μέχρι να γεννήσω είτε τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού.    αλλά το πιο σημαντικό το άλλο πρόβλημα που είχαμε (στο αορτικό τόξο της καρδιάς) φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρό. Υπάρχει ένας διαφορετικός σχεδιασμός στο τόξο (που ήταν κ η αιτία που είχαμε την προηγούμενη εικόνα) αλλά δεν υπάρχει στένωση αορτής και όλη η υπόλοιπη κατασκευή είναι εξαιρετική. Όταν γεννήσω θα γίνει υπέρηχος στο παιδί κ θα γίνει κ επαναληπτικός τον 1ο κ 3ο μήνα ζωής αλλά η γιατρός ήταν σίγουρη ότι δεν θα υπάρχει κανένα θέμα. Απλά έχει μια ιδιαιτερότητα κατασκευαστικά σε ένα σημείο του τόξου χωρίς να επηρεάζει όμως την λειτουργία της καρδιάς! 💪🏽   για το βάρος που ανησυχούσαμε γιατί είχε πέσει καμπύλες ευτυχώς έχει επανέλθει. Αλλά μου είπε ο γιατρός σ αυτό συνέβαλε κ το γεγονός ότι είναι πολύ ψηλό.  34+5 χθες κ το μέτρησε 2.600γρ ο γιατρός. Είναι πολύ ψηλό παιδί μου είπε αλλά επειδή κ ο πρωτοσ γιος μου είναι ένα παιδι πάρα πολύ ψηλό που ποτέ δεν μπόρεσε να μπει σε καμπύλες ανάπτυξης, μου  είπε ότι είναι κληρονομικό κ φαίνεται και ο γιος μου ο δεύτερος  να ακολουθεί τα ίδια βήματα (μάλλον πιο ψηλό είπε ο γιατρός κ από τον πρώτο γιο μου)  τρομαζωω γιατί ο πρωτος γιοσ είναι 2.5 χρονών κ έχει περάσει το 1 μέτρο ήδη κ φοράει ρούχα για 5-6 ετών παιδάκια αλλά εντάξει είναι γονίδια τι να κάνουμε 😆🤣 (από μένα δεν πήραν ούτε από το σόι μου, πήραν από τον άντρα μου άρα είναι δικαιολογημένο)!    Έκανα κ καρδιοτοκογραφημα όλα καλά κοιμόταν ως συνήθως 🥹😂  επόμενο ραντεβού την επόμενη πέμπτη στις 16/0στον γιατρό μου για καρδιοτοκογραφημα, υπερηχο κ εμβόλιο κοκκύτη! 
    • Πόσο θα ήθελα να σε πάρω μια αγκαλιά και να σου πω ότι αυτη η άχαρη περίοδος θα περάσει. Μακάρι να μπορούσες να δεις στο μέλλον, θα έβλεπες το παιδάκι σου να λιώνει για σένα και εσύ για αυτό! Όλες αυτές οι κακές σκέψεις θα είναι ένα άσχημο όνειρο! Όπως σου είπαν τα κορίτσια, κλισέ αλλά αληθινό, βγες μια βόλτα, κάνε ένα βήμα πίσω, βάλε τις ανάγκες σου ως προτεραιότητα και μόλις βρεις τον εαυτό σου μπες ξανά δυναμικά στο πανέμορφο μα δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι της μητρότητας! Όλα θα βελτιωθούν σύντομα απλώς δεν το βλέπεις τώρα. Για όλα όσα σε ανησυχούν υπάρχει λύση, το μωρό σου θα μεγαλώσει υγιές και δυνατό. Και θα έχει δίπλα του μια μαμά που θα το λατρεύει και θα είναι και η ίδια καλά και χαμογελαστή. Πάρε το χρόνο σου, έχεις κ εσύ σημασία, μην το ξεχνάς αυτό! @evaioan διάβασα το μήνυμα σου και με έπιασαν τα γέλια εκεί που λες για τον παιδίατρο και τις καμπύλες! Τη μια ο παιδίατρος σου λέει μα μου, την άλλη ο γυναικολόγος ψελλίζει διάφορα, μήπως οι επαγγελματίες υγείας που έχεις επιλέξει δε σου ταιριάζουν; Δε φαίνεται να τους έχεις τρομερή εμπιστοσύνη! 😂Το λέω με πολλή αγάπη γιατί κ εγώ είχα μια ανάλογη εμπειρία που ο παιδίατρος πραγματικά με ισοπέδωσε με την πίεση να παχύνει το παιδί μου και όντως ζήτησα μια συμβουλή από κάποιον πιο ειδικό και τελικά ακολούθησα άλλες οδηγίες που ταίριαζαν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία μου. Απλώς επειδή οι γιατροί είναι επαγγελματίες και γνώμονα έχουν την επιστήμη τους και το καλώς έχειν τον ασθενών τους, ας μη βιαζόμαστε να τους απορρίπτουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνουμε ζημιά αν κάνουμε του κεφαλιού μας. Φυσικά να μην καταπίνουμε αμασητα ό,τι μας λένε και εμείς ξέρουμε το παιδί μας καλύτερα από τον καθένα αλλά ας πράττουμε πάντα μέσα από το πρίσμα της καθοδήγησης επαγγελματιών υγείας που εμπιστευόμαστε. Το λέω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλώς επειδή από το φόρουμ ενημερώνονται και νέοι, άπειροι γονείς, ίσως δεν είναι καλή ιδέα να φαίνεται ότι με τους γιατρούς υπάρχει κόντρα και διαμάχη, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...