Μετάβαση σε περιεχόμενο

dimsea

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1721
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  16

dimsea last won the day on 15 Ιουλίου

dimsea had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

1105 Excellent

Σχετικά με dimsea

 • Ιδιότητα
  Platinum Member

Στοιχεία Προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Να σου ζήσει κορίτσι μου γερός και τυχερός με όλα τα καλά! 👶🍼💕
 2. Καλημέρα ναι η ngs το ξέρω για του Νικα δεν θυμάμαι!
 3. Μπράβο του του ανθρώπου μακάρι να ήταν όλοι έτσι.... άλλωστε δεν τους δίνουμε και λίγα!
 4. Κάτι αντίστοιχο με αυτήν που έκανες μόνο που το δείγμα πάει σε άλλη χώρα (δεν θυμάμαι ποια 🤣). Εννοείται κορίτσι μου ότι έκανες καλά.... γενικά μετά και την δική μου αποβολή είμαι της άποψης να ψάχνεις όσα πιο πολλά μπορείς έτσι ώστε να αποκλείεις ενδεχόμενα.
 5. Έτσι ακριβώς..... σε όλες όμως! Ειδικά τις τελευταίες μέρες ακούω και διαβάζω τα απίστευτα. Αν ο γιατρός κρίνει απαραίτητη μια εξέταση τέτοιου είδους χίλιες φορές ngs.
 6. Έτσι είναι.... όπως και να χει στην πορεία θα δούμε!
 7. Υστεροσκοπηση μου είπε κι εμένα αλλά επειδή έγινε τώρα ένα σκηνικό (όχι με εμένα) .... δεν νομίζω να προτείνει Νικα ξανά.... άλλωστε εγώ θα πω τι θέλω με όχι εκείνος Έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα είναι ίδιο.
 8. Κορίτσι με το καλό. Κι εγώ πρώτα ο Θεός αν όλα πάνε καλά από αυτόν τον κύκλο θα ξεκινήσω το αυγουλομαζεμα! Αν επιτρέπεται αυτή η εξέταση (πιστεύω δλδ ότι κι εμένα θα μου πουν να την κάνω) πόσο κόστισε? Τις περισσότερες που έχω διαβάσει κι έχω μιλήσει τις βάζουν να την κάνουν ή αυτή ή του Νικα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην μας κόψει δεύτερη φορά ο κορονοιοις!
 9. @Katerina32με το καλό κορίτσι μου γερές και τυχερές!!! 👶👶🍼💕
 10. Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!💕 Τώρα είδα την ερώτηση σου γιατί έχω μέρες να μπω με την τρέλα που επικρατεί στη δουλειά. Σου έχω στείλει πμ.
 11. Καλημέρα. Ακριβώς αυτό μου είπε χωρίς βέβαια να μου απαγορέψει να το πάρω. Εννοείται ότι θα τον ακούσω! 😉 Επίσης να πω ότι είχες 1000% δίκιο. Τέτοια ευελιξία και αμεσότητα σε γιατρό πρώτη φορά. Παρόλο δλδ που ξεκινάω από τον επόμενο μήνα του έστειλα τις εξετάσεις, μου τηλ. (ήμουν στη δουλειά και δεν το άκουγα) και μου έστειλε 3-4 email. Εννοώ ότι συνενοηθηκαμε τσακ μπαμ χωρίς πολλά τηλ. και πέρα δώθε.
 12. Εγω δλδ που θα πάω με φυσικό.... θα ρωτήσω. Είμαι σίγουρη πως αν πρέπει ή ενδείκνυται στην περίπτωση μου θα μου το πει και ο ίδιος. Ιδωμεν!
 13. Καλησπέρα. Έκανα ένα πακέτο ορμονολογικων εξετάσεων ( αφού δεν θα ξεκινούσα σε αυτόν τον κύκλο δεν βιάστηκα για τα αποτελέσματα) και αύριο θα έχω τα αποτελέσματα. Θα τα στείλω με email στον Σφακ κι ότι μου πει. Το διαβάζω πάντως πολύ από κάτι κοπέλες στο fb! Έχεις δοκιμάσει έχει αποτέλεσμα?
 14. Καλημέρα κορίτσι. Ε δεν είμαι και μικρή....τον Ιούνιο έγινα 41!🙄Χαμηλή ΑΜΗ και FSH στο Θεό.
 15. Καλημέρα κορίτσια! Έχω πιξημο στη δουλειά αλλά σας διαβάζω. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει εγώ 🤣. @marakipap καταλαβαίνω πως νιώθεις ολες λίγο πολύ το έχουμε ζήσει. Στην επίσκεψη μου στον Σφακ που μιλήσαμε για φυσικό τον ρώτησα κατευθείαν αν θεωρεί τα ωάρια του φυσικού πιο υγιή. Μου είπε κατευθείαν ορθά κοφτά ότι δεν παίζουν ρόλο τα φάρμακα της διέγερσης για την ποιότητα. Το μόνο δλδ που γλυτώνεις στους φυσικούς είναι οι ορμόνες, ειδικά αν δεν δίνεις πολλά με διέγερση δεν υπάρχει και λόγος δλδ να πάρεις. Εγώ πχ που σε 2 διεγέρσεις έχω δώσει από 3..... ε δεν το λες και επιτυχία εσύ έως 7.... δεν είναι λίγα! Κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε!
×
×
 • Προσθήκη...