Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Κορίτσια να σας πω κι εγώ τα νέα μου.. πήγαμε για τον πρώτο υπερηχο κι ακούσαμε καρδούλες ❤❤❤είναι δύο!!!! Δε μπορώ να το πιστέψω!!!! Από καρδιάς εύχομαι το ίδιο συναίσθημα να το νιώσετε όλες!!!!! 

Πωπωπω τί νέα είναι αυτά ρε κορίτσια!!! Μας έχετε τρελάνει.. μπράβο σου κορίτσι μου...με το καλό

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η peacock είπε:

@Ginaak μου θα δεις πως θα μαζεψεις εμβρυακια και ολα θα παρουν το δρομο τους! 

Με αυτη την αλλαγη γιατρου-κεντρου μανι μανι καταφερες να παρεις εμβρυο! 

Χαιρομαι που εισαι πιο ηρεμη και σε νιωθω επιτελους αισιοδοξη! 💖

Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά !!!Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί,για όλες μας!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Κορίτσια να σας πω κι εγώ τα νέα μου.. πήγαμε για τον πρώτο υπερηχο κι ακούσαμε καρδούλες ❤❤❤είναι δύο!!!! Δε μπορώ να το πιστέψω!!!! Από καρδιάς εύχομαι το ίδιο συναίσθημα να το νιώσετε όλες!!!!! 

wow!!! τι γίνεται βρε κορίτσια με τα δίδυμα;;; συχαρητήρια και όλα να σου πάνε τέλεια!

Εγώ λέω θα μπει και η @dimsea στο ιδιο κλαμπ, εχει τρελη χοριακή!

Δημοσίευση
στις On 11/6/2020 at 5:02 ΜΜ, ο/η PAPA EVA είπε:

@kaounmar καλη επιτυχια κοριτσι μου! Καλως ηρθες στην παρεα μας! Ο προηγουμενος κ αυτος ο μηνας είναι τυχερος! Θα εχεις και εσυ θετικα νεα!!!

@Alexouli καλη επιτυχια και σε σενα!

@Dimitra75  πολύ λυπαμαι κοριτσι μου! Συνεχιζουμε όμως δυναμικα με φυσικο κυκλο! Θα τα καταφερεις πιστευω!!!

@dimsea   Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!!!!!!!!! Με μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Σε βλεπω κ εσενα για διδυμακια!!!!

Ηθικο διδαγμα προς όλα τα κοριτσια! Δεν κανουμε τεστ  πριν τη χοριακη μας!!!

@lactaki μου μια χαρα τα πηγες!!! Ξεκουρασου τωρα και παμε δυνατα σε άλλο κυκλο για να ερθουν τα μωρακια!!

Παλι μου τελειωσαν τα Likes! Αμαν!

Ευχαριστώ πολυ 22 Ιουνίου περναω Επιτροπή. Μήπως ξέρεις τα χαρτιά πρεπει να είναι πρωτοτυπα? Από την σαλπιγγογραφια τι στέλνω μόνο τη γνωμάτευση? Τον υπέρηχο και το σπερμοδιαγραμμα πρωτοτυπα? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ginaak είπε:

Κοίταξε, όπως σου ξαναπα, επειδή το Σάββατο έχω να πάω θάλασσα,πες μας τι ωρα θα μπεις να ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου για να είμαι ον λαιν!

Είμαι τόσο σίγουρη !

θα στείλω την πολιτική προστασία! Να τσεκάρει ότι κρατάς αποστάσεις και να βγάλει δελτίο τύπου!

Φίλη αν είναι θετικό πρέπει να βρεθούμε να σας κεράσω όλες με τόσες  ευχές!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Τι ομορφσ νεα!!! 

Να τα προσεχεις τα μικρουλια σου και να ξεκουραζεσαι!❤

Δημοσίευση
στις On 11/6/2020 at 11:35 ΠΜ, ο/η Xrisa127 είπε:

Καλημέρα!Και εγώ σήμερα περνάω επιτροπή,έστειλα βέβαια μόνο τα χαρτιά γιατί δε δέχονται κόσμο.Ειπαν ότι θα με ενημερώσουν για την απόφαση από εβδομάδα!Καλη αρχή και στις δυο μας!!!

Καλησπερα! Εγω περναω Επιτροπή στις 22 Ιουνίου. Μήπως ξέρεις για τα χαρτιά πρεπει να είναι πρωτοτυπα? Και η σαλπιγγογραφια θέλουν μόνο τη γνωμάτευση? 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Alexouli είπε:

Καλησπερα! Εγω περναω Επιτροπή στις 22 Ιουνίου. Μήπως ξέρεις για τα χαρτιά πρεπει να είναι πρωτοτυπα? Και η σαλπιγγογραφια θέλουν μόνο τη γνωμάτευση? 

Γεια σου, πέρασα σήμερα επιτροπή και εγώ! Από τη σαλπιγγογραφία θέλουν γνωμάτευση και από τον υπέρηχο γνωμάτευση και τις φωτο. Τα δικαιολογητικά να είναι πρωτότυπα. Καλή επιτυχία να έχεις!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η kaounmar είπε:

Γεια σου, πέρασα σήμερα επιτροπή και εγώ! Από τη σαλπιγγογραφία θέλουν γνωμάτευση και από τον υπέρηχο γνωμάτευση και τις φωτο. Τα δικαιολογητικά να είναι πρωτότυπα. Καλή επιτυχία να έχεις!!!

Μπράβο σου καλή επιτυχία! Και αν χρειαστώ ξανά τα έγγραφα?? 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

wow!!! τι γίνεται βρε κορίτσια με τα δίδυμα;;; συχαρητήρια και όλα να σου πάνε τέλεια!

Νομίζω ότι είναι ο μήνας των Διδύμων, αν κάποια ξέρει από ζώδια ας πει

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Νταξει! Δεν υπαρχει αυτο! Χαμος ! Συγχαρητηριααααα 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Alexouli είπε:

Θέλουν τα πρωτότυπα αλλά εσυ βγάλε μια φωτοτυπία όλο σου τον φάκελο για να έχεις αρχείο από αυτά που έστειλες.Επισης σε πολλά έγγραφα θέλουν να έχουν σφραγίδα από γιατρό του εοπυυ.

Σαλπιγγογραφια μόνο τη γνωμάτευση.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Xrisa127 είπε:

Θέλουν τα πρωτότυπα αλλά εσυ βγάλε μια φωτοτυπία όλο σου τον φάκελο για να έχεις αρχείο από αυτά που έστειλες.Επισης σε πολλά έγγραφα θέλουν να έχουν σφραγίδα από γιατρό του εοπυυ.

Σφραγίδα από ΕΟΠΥΥ έχουν οι ορμονικές που έκανα το σπερμοδιαγραμμα και ο υπέρηχος. Τώρα για την σαλπιγγογραφια θέλουν και τις ακτίνες ή μόνο τη γνωμάτευση? Εχω βγάλει φωτοτυπίες αλλά αν χρειαστώ ξανά με περασω Επιτροπή θα πρεπει να κάνω παλι σαλπιγγογραφια?? Γιατί να μου την κρατήσουν? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Alexouli είπε:

Σφραγίδα από ΕΟΠΥΥ έχουν οι ορμονικές που έκανα το σπερμοδιαγραμμα και ο υπέρηχος. Τώρα για την σαλπιγγογραφια θέλουν και τις ακτίνες ή μόνο τη γνωμάτευση? Εχω βγάλει φωτοτυπίες αλλά αν χρειαστώ ξανά με περασω Επιτροπή θα πρεπει να κάνω παλι σαλπιγγογραφια?? Γιατί να μου την κρατήσουν? 

Μόνο τη γνωμάτευση θέλουν.Ελπιζω να μη χρειαστεί να περάσεις δεύτερη φορά αλλά αν χρειαστεί θα μπορεσεις να πας με τις ακτίνες σου σε ένα γιατρό να σου δώσει μια γνωμάτευση.Εμενα που έκανα τη σαλπιγγογραφια στη euromedica μου έδωσαν 2 πρωτότυπα.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Xrisa127 είπε:

Μόνο τη γνωμάτευση θέλουν.Ελπιζω να μη χρειαστεί να περάσεις δεύτερη φορά αλλά αν χρειαστεί θα μπορεσεις να πας με τις ακτίνες σου σε ένα γιατρό να σου δώσει μια γνωμάτευση.Εμενα που έκανα τη σαλπιγγογραφια στη euromedica μου έδωσαν 2 πρωτότυπα.

Κοίτα να δεις τώρα που μίλησα με τον γιατρό μου είπε να δώσω φωτοτυπία 😒 θα τρελαθω στο τέλος. Δεν θέλω να με κόψουν για αυτό 😣

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Alexouli είπε:

Κοίτα να δεις τώρα που μίλησα με τον γιατρό μου είπε να δώσω φωτοτυπία 😒 θα τρελαθω στο τέλος. Δεν θέλω να με κόψουν για αυτό 😣

Εγώ καταλαθος έστειλα αντιγραφο και με πήραν τηλέφωνο να τους στείλω το πρωτότυπο μια μέρα πριν περάσω επιτροπή όποτε η γνώμη μου είναι να μην τη ρισκάρεις.

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Κάτσε να δούμε αύριο και......ότι είναι ας γίνει !Δεν θα πώ ψέματα...με τρομάζει λίγο λόγω ηλικίας κλπ αλλά.....με ένα σμπάρο δύο τριγώνια!😉🙏

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η dimsea είπε:

Έτσι ακριβώς δεν έχουμε όλες τα ίδια ούτε όλα  τα "συμπτώματα" που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα αυτές τις μέρες. 

Εσυ κορίτσι τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι? 

Εγώ σήμερα μπαίνω στην 20η εβδομάδα.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Xrisa127 είπε:

Εγώ καταλαθος έστειλα αντιγραφο και με πήραν τηλέφωνο να τους στείλω το πρωτότυπο μια μέρα πριν περάσω επιτροπή όποτε η γνώμη μου είναι να μην τη ρισκάρεις.

Ναι τελικά τα άλλαξα όλα έβαλα τα πρωτοτυπα. Λες κ θα παθουν τίποτα με τις φωτοτυπίες δεν μπορώ να καταλάβω. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η kaounmar είπε:

Αυτή την απορία είχα και εγώ και μου ειπαν πριν πάω να κάνω αντίγραφα για μένα.

Εκανα και γω τώρα αντίγραφα ουτε εγώ ξέρω ποσα 😆. Και έβαλα τα πρωτοτυπα μέσα. Και ο θεος βοηθός ✌

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

@Alexouli τα πρωτότυπα  θέλουν με τις σφραγίδες που πρέπει κλπ. μην το ρισκάρεις.Έτσι έχουν κοπεί και ταλαιπωρηθεί πολλές κοπέλες!

Α στο καλό αυτό έλεγα τώρα έβγαλα αντίγραφα και έβαλα τα πρωτοτυπα. Ας βάλει ο θεος το χέρι του να μην με κόψουν για αυτό κρίμα θα είναι 

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας ρωτήσω μήπως ξέρει κάποια αν μετρήσουμε προγεστερόνη σε μονάδα nmol/L τι αντιστοιχία έχει σε pg/ml.

Έγραφε 495 nmol/L

Την έχω στείλει στο γιατρό αλλά θα σκάσω μέχρι να μου πει... Μάλλον υψηλή είναι βέβαια γιατί στους δείκτες ήταν τιμή 3ου τριμήνου εγκυμοσύνης

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστω Χρυσα μου γλυκια!!!😊🥰 Ναι οπως τα λες!! Γερα να ειναι πανω απ ολα κ θα τα βρουμε τα υπολοιπα!!!  Εμεις χθες ειδαμε μια παιδιατρο κ μας εκανε πολυ καλη εντυπωση!!! Μας εδωσε βασικες οδηγιες του τι χρειαζεται να εχουμε στ σπιτι, τη ρωτησα καποια πραγματα γ το πακετο εξετασεων του ιασω, τα βλαστοκυτταρα, τις εξετασεις κληρονομικων νοσηματων κλπ κ μου φανηκε πολυ καλη! Ειπε να την ενημερωσουμε γ τη γεννα απ οταν ειμαστε στ μαιευτηριο κ θα ερθει στ σπιτι ν δει τις μικρες οταν επιστρεψουμε μ το καλο! Δν ξερω κοριτσια μου αν θελετε να θηλασετε, εγω επειδη το θελω πολυ μπηκα σε μια ομαδα στ φβ για το μητρικο θηλασμο κ ανα νομο/περιοχη εχει κι αλλη ομαδα συνηθως.. διαβασα πολυ χρησιμα πραγματα εκει, αρχεια, αρθρα κλπ. Επισης στην ομαδα του φβ, εκανα ποστ κ μου προτειναν βασει της περιοχης π μενουμε παιδιατρο ωστε ν εχω καποιες συστασεις. Επιπλεον, ηθελα ο/η παιδιατρος να ειναι υπερ του θηλασμου, γτ πιστευω οτι πολυ ευκολα μπορει να σε αποθαρρυνει ενας παιδιατρος στ κομματι του θηλασμου. Ειδικα τον πρωτο καιρο πιστευω θα ειμαι πολυ ευαλωτη σε αυτο το θεμα.. κ δεδομενου οτι εχω διδυμα, ισως δυσκολευτω παραπανω... βημα βημα κ με σωστες οδηγιες θα προσπαθησουμε γ το καλυτερο π επιλεγει η καθε μαμα γ το μωρο της κ την ιδια κ οπως βγει...❤️
    • Μεγάλη ανακούφιση γιατί έχω κ 2 παιδιά σπίτι κ σκεφτόμουν τι θα κάνω με το τρέξιμο μ ένα μωράκι με πρόβλημα. Ουφ ευτυχώς όλα πάνε καλά. 😊 πέρασε κ αυτή η λαχτάρα!    τώρα κορίτσια αυτό ήταν ξεκινάμε τα πλυσίματα κ τις προετοιμασίες….  τα έχω στοιβάξει τα μισά στο δωμάτιό μου κ τα άλλα μισά στην αποθηκούλα  κ από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω να φτιάχνω, στήνω, πλένω κ τακτοποιώ.  Εσείς τα έχετε ετοιμάσει όλα; Θυμάμαι κάποια κορίτσια κάτι έχουν ετοιμάσει. Κάποια άλλα όχι… με το καλό να μπούμε σε μια σειρά!   
    • Απ' την άλλη, αναφορικά με το βάρος και το μήκος του μωρού, ο γιατρός μου είπε ότι, εκτός ότι είναι μια χαρά φυσιολογικά, αυτό περίπου είναι ένα "καλό" μέγεθος/βάρος για φ.τ. - ίσως γι'αυτό δεν είχα και μεγάλη φθορά εκεί κάτω. Καθώς ο γιατρός με εξέταζε αμέσως μετά τη γέννα, στην αρχή μου είπε μάλλον ούτε ένα ράμμα χρειάζεται. Μετά κοίταξε καλύτερα και μου έκανε 1-2 είπε για να αποφευχθεί περαιτέρω τραυματισμός. Ουσιαστικά η ρήξη πρώτου βαθμού σημαίνει ότι "σχίστηκε" μέρος του δέρματος, από δευτέρου βαθμού κι έπειτα είναι όταν υπάρχει φθορά και στο επίπεδο του μυ. Αν κατάλαβα σωστά δλδ απ' τα λεγόμενά του.
    • Εγώ κορίτσια τελικά μίλησα με τον γιατρό. Σχεδόν με «μάλωσε» που δεν του έστειλα τις χοριακες μου και κάθομαι και τις ερμηνεύω μόνη μου. Μου είπε λοιπόν, πως στις πρώτες δύο δεν έδωσε τόση σημασία, αλλά η αύξηση μετά τις 100 μονάδες, θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Να επαναλάβω την Δευτέρα και να τον ενημερώσω και την Παρασκευή έχω ραντεβού. Μου είπε γενικά να μην έχω πολλές ελπίδες, αλλά ας περιμένουμε κιόλας, γιατί δεν έπεσε. Οπότε να συνεχίσω να συμπεριφέρομαι σαν έγκυος μέχρι νεωτέρας. Νιώθω καλύτερα πάντως, γιατί μου μίλησε πολύ καλά και νιώθω σιγουριά μαζί του. Ωστόσο, και ο ίδιος δεν μπορεί να απαντήσει στα σίγουρα ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. 
    • Άσε άσε, όσο για τον έρωτα ξεχυλιζουμε απο δαυτόν, σύντομα θα το ζήσετε κι εσύ κορίτσι μου με το μπεμπακι σας, είναι ο,τι πιο όμορφο όπως λες 😍  Τον χαζεύουμε συνεχώς ακόμα κι όταν μας κλάνει και ρευεται στα μούτρα μάς φαίνεται τοοοοοοσο χαριτωμένος 🤣🤣🤣😍😍😍 Σχετικά με το βάρος, τελικά μας βγήκε νορμάλ, εμείς περιμέναμε πιο μεγάλος να είναι. 3300 τον είχε βγάλει ο υπέρηχος του γυναικολόγου μας στο ραντεβού στις 38+1. Και σκεφτόμασταν όταν πηγαίναμε στο για το μαιευτήριο ότι άντε να βάλε αλλα 200γρ που λένε ότι παίρνουν στο τέλος, και υπολογίζαμε να βγει 3.5 κιλά. Τελικά δεν, βγήκε 3.3 και 50εκ - τελικά καμία σχέση με εμάς 😅 Εγώ: 55εκ. + 4.2 κιλά (41+5εβδ) Μπαμπάς: 53εκ. + 3.7 κιλά (40+? εβδ)
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...