Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ASKLIPIO


marinapapa

Recommended Posts

KORITSIA GEIA SAS DEN EIMAI AKOMA MANOULA EIMAI STON DEYTERO MHNA PROSPATHION---HTHELA NA SAS ROTISO---EIMAI APO TO IRAKLIO-H GIATROS MOY EINAI STO ASKLIPIO EXEI KAMIA EMPEIRIA APO AYTO TO NOSOKOMEIO?EINAI KALA EKEI?EYXARISTO POLY----PERIMENO THN AKATANOMASTH 2-3/2/09--ANTE NA DOUME---FILAKIA---

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΕ ΣΕΝΑ...ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΞΕΓΕΝΑΕΙ ΕΚΕΙ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΣ 6 ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ...ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοπελα μου και απο εμενα....εγω ειμαι στον 5μηνα προσπαθειων...

και εγω ειμαι απο το ηρακλειο και εχω την ιδια απορια με εσενα...και εμενα η γιατροσ μου ειναι εκει...!περιμενω την ακατανομαστη στισ 1/02.........μακαρι ολα και σε ολες μας να εχουν παει κατ'ευχην.....φιλια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koritsia!

kai ego irakleio meno.

emana i giatros mou einai i karampournioti alla kai i mpantouva einai para poli kali.

tora oson afora to thema nosokomeio - kliniki exo kai ego para polous endiasmous.

episis oi giatroi kai sta 2 dimosia nosokomeia toy irakleioy den einai kati to fovero ektos apo tin rasidaki (kai auti me mia mikri epifilaxi ta teleutaia xronia)pou elpizo meta tin genna tis na epanelthei sto epagelma.

ego prosopika psaxno na vro kai enan giatro se nosokomeio me to skeptiko na genniso ekei ........ otan erhei i ora.

kalo to asklipeiio alla einai na parakalas na pane ola kala ...

ean tixei kati xoris entatiki ... kai mexri na ginei i metafora se nosokomeio ... einai ligo epikindino.

ego sinexizo tin ereuna mou kai ean exo neotera tha sas enimeroso.

tha ithela kai emena na mou peite kati ean mathete.

filia polla...

kai ola ma ola na pane kala gia oles mas....!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω κοριτσια γεννησα εκει.Super κλινικη.Εμεινα πολυ ευχαριστημενη!!!!Ολες οι κοπελες ηταν συνεχεια απο πανω μου,ποτε δεν χρειαστηκε να ειδοποιησω καμια.Τα βραδια καθε μιση ωρα ερχοταν και αλλη,και με ρωτουσαν αν χρειαζομουν κατι.Απο την πρωτη στιγμη σου δειχνουν τα παντα........για το ταισμα του μωρου,το αλλαγμα της πανας,το μπανακι........ολα.Θα το δειτε και μονες σας;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλησπερα!!!!!!!και γω απο ηρακλειο ειμαι....στα δημοσια μπορει να εχει εντατικη αλλα οι γιατροι ειναι αστα να πανε.μια φιλη μου γεννησε προσφατα στο βενιζελιο με καισαρικη και αντι για ολικη ναρκωση τις κανανε επισκληριδιο!!!!!!!!!!που ξανακουστηκε!!!!με αποτελεσμα να εχει αυτη την στιγμη πολλα προβληματα και αυτη και το μωρο της....τι να πω....εδω στο χωριουδακι που βρισκομαστε να κανουμε το σταυρο μας να μην χρειαστουμε τιποτα πιο εξεζητημενο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η Eleni_sk είπε

με καισαρικη και αντι για ολικη ναρκωση τις κανανε επισκληριδιο!!!!!!!!!!που ξανακουστηκε!!!

δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση η επισκληρίδιος στην καισαρική! Ίσα -ίσα που δεν επηρεάζεται το βρέφος από τα φάρμακα για την νάρκωση (μπορεί να του δημιουργήσουν αναπνευστικά προβλήματα) και η μάνα μπορεί να αγκαλιάσει αμέσως το μωρό της και να το κρατήσει. Έτσι γέννησα κι εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε πόνο μετά1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΟΙΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ..Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ....ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ....ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ετσι ειναι κοριτσια.Και εγω γεννησα με καισαρικη και εκανα επισκληριδιο.Ειναι ενας τροπος που βοηθαει τοσο το γιατρο,οσο και την μητερα με το μωρο.Δεν εχει να κανει με φυσιολογικο τοκετο ή με καισαρικη.Οσο την φιλη της Ελενης,εγινε ενα ειδος ΣΑΝ επισκληριδιο.Το γνωριζω επειδη μια φιλη μου προσφατα γεννησα στο Βενιζελιο και καταλαβαινε τα παντα οπως μου ειπε.Λεω σαν επισκληριδιο επειδη αυτο ειναι αρκετα πιο "ελαφρυ'απ΄αυτο που βαζουν στο Ασκληπιειο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...